• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از daneshmand :
مهدوي كيا ، علي كريمي
فكر مي كنم اين دو تا توي پرسپوليس بزرگ شدند. قبلش شما اين دو تا رو مي شناختي؟؟؟؟؟؟
ضمنا از ايراني هايي كه بهترين بازيكن فوتبال آسيا شدند كدوم ها استقلالي بودند؟؟؟
و كدوم ها پرسپوليسي؟
دايي ، كريمي ، مهدوي كيا ، باقري.........
شما استقلالي ديدي؟

دمت گرم با این جوابهای دانشمندانه است
والا تا آنجایی که من میدونم بانک تجارت بازی میکردند اون یکی هم فکر کنم فجر بود حافظه یاری نمیده و یه نیمچه فصل برای پرسپولیس بازی کردن حالا هی شما اینها بچسبونید به پرسپولیس تقصیری هم ندارید چیزی دیگه ندارید به آن بنازید گرفتار اوهام شده اید این چند ساله که حسابی پوست همتون را کندیم:D
اصلا من میگم پله و مارادونا و رونالدینهو و زیدان و ...... هم پرسپولیسی بودن یه کم سوزش کم بشه :lol: اینم برای دل شما جوونا:lol:

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از daneshmand :
:p :blink: :eek: :D :rolleyes: :eek: :wacko: :lol:
نمي دونم شما حافظه ات چقدر ضعيفه؟؟؟؟؟
5 سالي يك بار ميشه هميشه؟؟؟؟

من کشته مرده این جوابهای دانشمندی هستم این قرار نشد که من یه مطلب را صد بار توضیح بدهم فقط یه راهنمایی میکنم که به پستها و تاپیکهای قبلی مراجعه کنی :lol:

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Carl_Johnson :
امیر قلع نویی که به خاطر حضرت عباس و خانم فاطمه زهرا گفتنش رفته تیم ملا ببخشید تیم ملی

آره جون تو بخاطر همین چیزها بود که آرزوی برد استقلال را به دل هر چی لنگی گذاشت نمیدانم چقدر حضرت عباس و خانم فاطمه کردید :blink: که از تیم استقلال برود دیگه آبرو برایتان نگذاشته بود :D ولی خوب شد مربی تیم ملی یه مشت لنگیهای دو آتشه هم رفتند زیر پروبالش :lol:

استقلال همیشه قهرمان

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی بد شد قلعه نوعی مربی تیم ملی شد.استقلال نمیتونه مربی به این خوبی پیدا کنه.نباید این کار رو میکرد.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
به نقل از Ashimoto :
توي تاپيك پرسپوليس بنويسي خيلي بهتره, اون تاپيك براي بازيكناي پرسپوليس نيست براي هوادارانش هست;)
تاپيك پرسپوليس

نمی دانم چرا دوستان کمی به تاپیک پیرسپولیس کم لطفی می کنند

سریع به صفحه دوم سوم می رود:( :(

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
به نقل از hossein1351 :
بپا یه وقت باد نبردت خجالت نمیکشید هر کی از راه میرسه یه تاپیک درست میکنه کم تاپیک در مورد مسائل لنگیها داریم حالا یکی دیگه هم اضافه شد عجب............................
ای بابا ما که برای شما تاپیک مهیا کردیم که تا خودتان را بتوانید در ان تخلیه روانی کنید

باز که!!!!!!!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
به نقل از hossein1351 :
والا تا آنجایی که من میدونم بانک تجارت بازی میکردند اون یکی هم فکر کنم فجر بود حافظه یاری نمیده و یه نیمچه فصل برای پرسپولیس بازی کردن حالا هی شما اینها بچسبونید به پرسپولیس تقصیری هم ندارید چیزی دیگه ندارید به آن بنازید گرفتار اوهام شده اید این چند ساله که حسابی پوست همتون را کندیم:D
اصلا من میگم پله و مارادونا و رونالدینهو و زیدان و ...... هم پرسپولیسی بودن یه کم سوزش کم بشه :lol: اینم برای دل شما جوونا:lol:
اطلاعات ورزشي !!! به به . شما احيانا نمي خوايد گزارشگر بشيد؟
معني نيمچه فصل رو هم فهميديم...
ضمنا جمله اولت رو يه دور ديگه بخون حال كن : "دمت گرم با این جوابهای دانشمندانه است" :blink:

.: Mahyar :.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hossein1351 :

بابا كسي مجبورت نكرده جواب هر چيزي رو بدي (( حداقل چيزهايي رو كه براشون جواب درست حسابي نداري :wacko: )) چون اينجوري فقط خودت رو ضايع مي كني ! OK ???

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از daneshmand :
اطلاعات ورزشي !!! به به . شما احيانا نمي خوايد گزارشگر بشيد؟
معني نيمچه فصل رو هم فهميديم...
ضمنا جمله اولت رو يه دور ديگه بخون حال كن : "دمت گرم با این جوابهای دانشمندانه است" :blink:

ای بابا بازم کم آوردی چرا وقتی شما لنگیها کم میارید یه دفعه ملا لغتی میشین امثال شما را زیاد دیدم:eek:

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از .: Mahyar :. :
بابا كسي مجبورت نكرده جواب هر چيزي رو بدي (( حداقل چيزهايي رو كه براشون جواب درست حسابي نداري :wacko: )) چون اينجوري فقط خودت رو ضايع مي كني ! OK ???

تو که بلدی بگو ببینم پوستت کندس همه لنگیها پوستشون کنده شده یکی غلط املایی میگیره یکی دیگه دری وری نمیدونید چکار کنید حتما وقتی نیکبخت هم مثلا رفت اروپا بازی کرد پرسپولیسی هستش دیگه نه
میخوام یه کم لنگیها روشن بشن آره بابا مارادونا هم پرسپولیسی بود :lol:

استقلال همیشه قهرمان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hossein1351 :
تو که بلدی بگو ببینم پوستت کندس همه لنگیها پوستشون کنده شده یکی غلط املایی میگیره یکی دیگه دری وری نمیدونید چکار کنید حتما وقتی نیکبخت هم مثلا رفت اروپا بازی کرد پرسپولیسی هستش دیگه نه

استقلال همیشه قهرمان

بابا مثل اينكه تو خيلي كم آوردي !!! بيخيال بابا تيم ملي رو بچسب !!! :lol: :lol:

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پديده اين فصلتون هم كه داره مياد پرسپوليس ، دلم واسه استقلال مي سوزه !! همه بازيكناتون از استقلال فرار كردن فكر كنم آخر سر به دليل كمبود بازيكن كادر فني استقلال برن تو زمين بازي كنن

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
به نقل از hossein1351 :

استقلال همیشه قهرمان

آره بابا اصلا تو راست می گی . بازیکنایی مثل مهدوی کیا و کریمی و ...... تو تیم ما گل نکردند توی تیم های دیگر گل کردند ولی توی تیم ما که بازی کردند اونم هر کدوم 3 4 فصل . اگه راست میگید شما یه بازیکن از تیمتون معرفی کنید که فقط 2 روز تو تیمتون بازی کرده باشه و رفته باشه توی تیم های اروپایی و اقلا 3 تا 4 بازی فیکس به میدون اومده باشه یا اینکه جمع دقایق بازیش توی تیمش ( حتی دسته دو آلمان ) به 500 دقیقه رسیده باشه

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خوب اینو آوردم بالا که کلکلاتون رو اینجا بکنید و تاپیک لیگ به هم نریزه.

میبینم که استقلال الان صدره جدوله
21.gif

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خوب اینو آوردم بالا که کلکلاتون رو اینجا بکنید و تاپیک لیگ به هم نریزه.

میبینم که استقلال الان صدره جدوله
21.gif
ایول !! خیلی خوشحالید؟؟؟؟

میگم , تا همین جا save کنید , اگه خراب شد بتونید از اول load کنید :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا