• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻪ ﺭﺣﻤﺘﯽ ﮐﺮﺩ
ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻣﻠﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﮐﺮﺩ
ﻓﺮﺽ ﮐﻦ ﻣﯿﺮﻓﺘﯿﻢ ﺟﻠﻮ ﮐﺮﻩ
ﺩﻗﯿﻘﻪ ﯾﮏ ﮔﻞ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﻣﺘﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺷﻮﺕ ﺳﯽ ﻣﺘﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﺑﻌﺪ ﻻﯾﯽ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺭﻭ ﻧﻘﻄﻪ ﮐﺮﻧﺮ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﺗﻮ ﺩﻩ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺁﺧﺮ ﻫﻢ ﺳﻪ ﺗﺎ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
|:
ﻫﺸﺖ ﺑﺮ ﯾﮏ ﺑﺮﻣﯿﮕﺸﺘﯿﻢ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺁﺑﺮﻭﻣﻮﻥ ﻣﯿﺮﻓﺖ

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻪ ﺭﺣﻤﺘﯽ ﮐﺮﺩ
ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻣﻠﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﮐﺮﺩ
ﻓﺮﺽ ﮐﻦ ﻣﯿﺮﻓﺘﯿﻢ ﺟﻠﻮ ﮐﺮﻩ
ﺩﻗﯿﻘﻪ ﯾﮏ ﮔﻞ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﻣﺘﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺷﻮﺕ ﺳﯽ ﻣﺘﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﺑﻌﺪ ﻻﯾﯽ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺭﻭ ﻧﻘﻄﻪ ﮐﺮﻧﺮ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
ﺗﻮ ﺩﻩ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺁﺧﺮ ﻫﻢ ﺳﻪ ﺗﺎ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
|:
ﻫﺸﺖ ﺑﺮ ﯾﮏ ﺑﺮﻣﯿﮕﺸﺘﯿﻢ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺁﺑﺮﻭﻣﻮﻥ ﻣﯿﺮﻓﺖ

اینجا لیاقت یه دروازبان سپاهانی معلوم میشه!

Galaxy 3.5 using Tapale HD

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
شما اگر یه ذره تعصب داشتی الان طرفدار سپاهان یا نهایتا ذوب آهن بودی;)

اونوقتی که من فوتبالی شدم سپاهانی که قدرتمند و صاحب هوادار باشه وجود نداشت. 25 سال پیش رو میگم . منم اگه بگم شب سفیده رو حرفم میمونم حتی اگه به قول شما تعصب به تیم شهرم نداشته باشم. ولی بهش احترام میزارم.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
عامو بزار یه دو هفته بگذره
فعلا که خبری نیست

Galaxy 3.5 using Tapale HD

شما چرا سنگ اس اس رو به سینه میزنی. رده 6 جدوله واسه همین گفتم. نه بخاطر عقب موندن از صدر.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
اونوقتی که من فوتبالی شدم سپاهانی که قدرتمند و صاحب هوادار باشه وجود نداشت. 25 سال پیش رو میگم . منم اگه بگم شب سفیده رو حرفم میمونم حتی اگه به قول شما تعصب به تیم شهرم نداشته باشم. ولی بهش احترام میزارم.
وقتی شهرستانتون تیم خاصی نداشت اعلام بیطرفی میکردید بهتر بود :D آدم باید آینده نگر باشه
الان ببین تو دهه اخیر تمام عناوین قهرمانی بین اس اس و سپاهان تقسیم شده این وسط قرمزها 1 بار بیشتر قهرمان نشدن;)

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
وقتی شهرستانتون تیم خاصی نداشت اعلام بیطرفی میکردید بهتر بود :D آدم باید آینده نگر باشه
الان ببین تو دهه اخیر تمام عناوین قهرمانی بین اس اس و سپاهان تقسیم شده این وسط قرمزها 1 بار بیشتر قهرمان نشدن;)

لیورپول هم 20 و چند سال قهرمان نشده. این دلیلی بر بد بودن تیمش نیست. در ضمن بنده هرجایی باد بره نمیرم همونجا. ثبات دارم و این مورد تو زندگیم نفع زیادی بردم.شما خودت از اول آبی بودی؟؟؟ اهل کجایی؟؟؟ راستشو بگو

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
خوشحالم تیمی دارم که: [FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif].[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif].[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif].[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]سکان دارش:امیر خــان قلعه نوعیــه[/FONT]

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[FONT=arial,helvetica,sans-serif] بازیکن استقلال گویای همه چیز هستند نیازی به تعریف و تمجید نیست هرکدام از این نام ها [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]لرزه بر تن سایر تیمها میاندازد...[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]خوشا بحال من که همچین تیمی دارم...!!
[/FONT]

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
abbas joon به دلیل توهین و بی احترامی و بر هم زدن نظم تاپیک دو هفته بن شد

در ضمن بارها عنوان شده برای پستهای مورد دار فقط بدریپورت بدید و از کوت و جواب خودداری کنید .

سپاس .

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
خبر فوری : دادگاه رسیدگی به اتهامات پرویز مظلومی سرمربی استقلال برگزار شد
نام : پرویز
نام خانوادگی: مظلومی
لقب : سوبله چوپله
اتهام: قاتل زنجیره ای ## ها ( علی دایی و حمید استیلی)
لازم به ذکر است که مظلومی فعلا با قرار وثیقه آزاد شده
وی در بخشی دیگر اعتراف کرده که این قتل ها را با کمک فرهاد مجیدی مجتبی جباری و آرش برهانی انجام داده. بررسی ها در این زمینه ادامه دارد.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
خبر فوری : دادگاه رسیدگی بهاتهامات پرویز مظلومی سرمربی استقلال برگزار شد
نام : پرویز
نام خانوادگی: مظلومی
لقب : سوبله چوپله
اتهام: قاتل زنجیره ای ## ها ( علی دایی و حمید استیلی)
لازم به ذکر است که مظلومی فعلا با قرار وثیقهآزاد شده
وی در بخشی دیگر اعتراف کرده که این قتل ها را با کمک فرهاد مجیدی مجتبی جباری وآرش برهانی انجام داده. بررسی ها در این زمینه ادامه دارد.

laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
A
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
i

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
شعار جديد استقلالي ها

نه بارســا نه ميــلان فقط اس اس ايــران

نه فقط ##ا همه ي تيم ها

منتظر سوبله چوبله بعد باشيد

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
این چه هواداریه که توی ورزشگاه بلند داد میزنه استقلال. در حالی که استقلال نامی جعلیه
برم تیم خودمو که 35 سال داد زدیم پرسپولیس تا بالاخره مجبور شدند قبول کنند.
کدومتون تا حالا نام تاج رو توی ورزگاه ها آوردین؟؟؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این چه هواداریه که توی ورزشگاه بلند داد میزنه استقلال. در حالی که استقلال نامی جعلیه
برم تیم خودمو که 35 سال داد زدیم پرسپولیس تا بالاخره مجبور شدند قبول کنند.
کدومتون تا حالا نام تاج رو توی ورزگاه ها آوردین؟؟؟

شما خودت رو به اون راه زدی!

پرسپولیس اولا یه اسم یونانیه...در ثانی اسم یه مکان تاریخی در ایران هست و برای همین مخالفت زیادی باهاش نشد

ولی تاج تیم درباریا بوده و اصلا اسم تاج هم به خاطر تاج شاه گذاشته شده روی تیم! نه مثلا تاج خروس! یا مکان تاریخی در هندوستان ( تاج محل ) !!

بنابر این خیلی ساده انگارانه س که فرض کنید میتونستیم کاری کنیم که مسئولین جمهوری اسلامی اسم تاج رو برگردونن!!! مطمئن باش از قم فتوای جهاد صادر میشد..

مثل استادیوم آزادی که آریا مهر بود و اسمش به آزادی تغییر داده شد! چرا مردم به اون اعتراضی نمیکنن؟؟؟ چون آریا مهر یادآور لقب شاه هست! تاج هم یادآور تاج پادشاهی پهلوی هست...

.من نمیدونم شما توی این کشور زندگی میکنی یا فقط میخوای در تاپیک کل کل یه چیزی گفته باشی؟

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
شما خودت رو به اون راه زدی!

پرسپولیس اولا یه اسم یونانیه...در ثانی اسم یه مکان تاریخی در ایران هست و برای همین مخالفت زیادی باهاش نشد

ولی تاج تیم درباریا بوده و اصلا اسم تاج هم به خاطر تاج شاه گذاشته شده روی تیم! نه مثلا تاج خروس! یا مکان تاریخی در هندوستان ( تاج محل ) !!

بنابر این خیلی ساده انگارانه س که فرض کنید میتونستیم کاری کنیم که مسئولین جمهوری اسلامی اسم تاج رو برگردونن!!! مطمئن باش از قم فتوای جهاد صادر میشد..

مثل استادیوم آزادی که آریا مهر بود و اسمش به آزادی تغییر داده شد! چرا مردم به اون اعتراضی نمیکنن؟؟؟ چون آریا مهر یادآور لقب شاه هست! تاج هم یادآور تاج پادشاهی پهلوی هست...

.من نمیدونم شما توی این کشور زندگی میکنی یا فقط میخوای در تاپیک کل کل یه چیزی گفته باشی؟
پرسپولیس یک مکان تاریخی هست و همینطور دیدید که حتی خارجیا توی همین مکان پرسپولیس یک بازی هم ساختن(سام ماجراجو) که جزو پرطرفدار طرین بازی های اون زمان فک کنم 2002 یا 2003 بود این که از این کلا میخام بگم مکان تاریخی پرسپولیس در جهان شناخته شدس.
و نکته دوم پرسپولیس یک تیم بر خواسته از دل مردمه ولی تاج تیم دربار بوده و از امتیازاتی بهره میبرده که هیچ وقت پرسپولیس در اون سالها نبرده بود از جمله اینکه دو بار اگه اشتباه نکنم یا بیشتر پرسپولیس در استانه قهرمانی بوده که با کسر امتیاز از پرسپولیس گزاشتن برای شادی ش.اه تیم شاه برنده وقهرمان بشه که حق خوری از تیم پرسپولیس ادامه داشته تا پیروزی انقلاب (حتی قهرمانی استقلال در اسیا در سال 1340 هم در هاله ای از ابهامه که چطور قهرمان شده)
واینکه الان اعتراض میکنید به کسر امتیاز به نظرم دارین تاوان اون روزا رو میدید چون اگه حق پرسپولیسو نمیخوردن ما حداقل 15 قهرمانی داشتیم و در ضمن با اینکه قدمت شما از ما بیشتره و حتی با بهره گیری از امتیازات در بار در حال حاظر با 8 قهرمانی پایین تر از مایید.

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
پرسپولیس یک مکان تاریخی هست و همینطور دیدید که حتی خارجیا توی همین مکان پرسپولیس یک بازی هم ساختن(سام ماجراجو) که جزو پرطرفدار طرین بازی های اون زمان فک کنم 2002 یا 2003 بود این که از این کلا میخام بگم مکان تاریخی پرسپولیس در جهان شناخته شدس.
و نکته دوم پرسپولیس یک تیم بر خواسته از دل مردمه ولی تاج تیم دربار بوده و از امتیازاتی بهره میبرده که هیچ وقت پرسپولیس در اون سالها نبرده بود از جمله اینکه دو بار اگه اشتباه نکنم یا بیشتر پرسپولیس در استانه قهرمانی بوده که با کسر امتیاز از پرسپولیس گزاشتن برای شادی ش.اه تیم شاه برنده وقهرمان بشه که حق خوری از تیم پرسپولیس ادامه داشته تا پیروزی انقلاب (حتی قهرمانی استقلال در اسیا در سال 1340 هم در هاله ای از ابهامه که چطور قهرمان شده)
واینکه الان اعتراض میکنید به کسر امتیاز به نظرم دارین تاوان اون روزا رو میدید چون اگه حق پرسپولیسو نمیخوردن ما حداقل 15 قهرمانی داشتیم و در ضمن با اینکه قدمت شما از ما بیشتره و حتی با بهره گیری از امتیازات در بار در حال حاظر با 8 قهرمانی پایین تر از مایید.
الان چه ربطی بین شما و اون بنای تاریخی داره؟؟؟؟ نکنه میخواید بگید شما به اون بنا اسم و رسم دادید؟
درباره بقیه حرفات : مدرک داری؟؟؟؟ خدایی داری؟ فقط نرو تو این سایت های پرسپولیسی، منبع معتبر بده!
عزیزم اما و اگر رو بیخیال! ما هم اگر تو اون سال توپمون میرفت تو اون دروازه و اگر دروازه بانشون نبود قهرمان بودیم!! خوب این درسته؟؟؟ منم میتونم بگم اگر همه توپامون تو این سال ها گل میشد ما 150 تا قهرمانی داشتیم! اما و اگر رو ول کن!
منتظر منبع معتبر هستیم!

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا