• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

خب انسان جایز الخطاست
شما هم در جوانی یه اشتباهی کردین طرفدار پرسپولیس شدین . اشکالی نداره مهم اینه که به اشتباه خودتون پی بردین
biggrin.gif

تو تاپیک استقلال هم عکس اصغر حاجیلو رو گذاشتین
clap2.gif
clap2.gif

ما به شما به خاطر جبران اشتباهات جوانیتون تبریک میگیم و خوش امد میگیم حضورتون رو به جمع استقلالیا و دوستان ابی دل
laugh.gif

دوستان پرسپولیسی یکی ازتون کم شد و به اشتباه خودش پی برد مهم اینه که دونست
tongue2.gif
tongue2.gif

شما هم میتونین توبه کنید
pray.gif
آقا با مدیرا شوخی نکنن ... دیدی یهویی دو کارتت میکنه ها :D

- nowak -

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود بر شما

با وجود اکراه از پست زدن در تاپیک کل کل، چون از من اسم بردید این مورد رو پاسخ میدم... دوست عزیز و کاربر قدیمی بخش فوتبال، اونچه که من در تاپیک پرسپولیس گذاشتم برای کل کل نبوده و نیست. برشهایی از واقعیتهای تاریخیه که درباره تیم خودم و تنها رقیب پایدارش عنوان شد. همونطور که هیچکس نمیتونه برتری دهه اخیر استقلال بر پرسپولیس رو کتمان کنه کسی هم نمیتونه برتری سه دهه پیش از اون رو که در اختیار پرسپولیس یوده زیر سوال ببره (در مجموع). نپذیرفتن دلایل بنده از طرف استقلالی های محترم بخش هم دلیلی بر بی اساس بودن اونها نیست کما اینکه خودتون هم به ریشه این نپذیرفتن ها اشاره کردید و کار من رو راحت. این در واقعیت تاثیری نداره عزیز. قصد ادامه بحث رو ندارم. فقط ایکاش برنامه "تاریخ شهرآورد" رو دو شب پیش میدیدید. برنامه ای که مربوط به بازی معروف شهریور 52 بود. و اونجا گفته های بزرگان تاریخ تیم تاج، نصرالله عبداللهی، حسن روشن، پرویز مظلومی، منصور رشیدی و جواد قراب رو میشنیدید. اونها نمادهای زنده یادآور اون بازی هستند. دیگه بعد از انتشار وسیع تصاویر آرشیوی مجلات معتبر اون زمان درباره اون بازی و گفته های زنده شرکت کنندگان در اون بازی، باز هم رفقای شما به دلیل موجود نبودن فیلم بازی کلا وجودش رو انکار میکنن، امیدوارم منطق سایر استدلال های شما هم به این سستی نباشه. شخص شما با من در تاپیک بحث و تبادل نظر بسیار صحبت کردیم. اگر منصف هستید به انصاف من در قضاوت رای میدید. من شاید طرفدار استقلال نباشم (که نیستم) اما هرگز به نیمه تاثیرگذار فوتیال کشورم و طرفدارانش اونهم در یه فضای عمومی مجازی بی احترامی نمیکنم. شما رو نمیدونم... در انتها صحبتی اگر هست در تاپیک بحث و تبادل نظر ادامه میدیم. اما تنفر شما از پرسپولیس واقعیتهای تاریخی رو دستکاری نمیکنه. امروز من و شما، بخشی از تاریخ در آینده اس. شمایی که من نوعی رو محکوم به استفاده نکردن از تاریخ خودم میکنید، مجوز محکومیت خودتون رو برای آیندگان صادر کردید...

پاینده باشید

عجب پاسخ کوبنده ای
یعنی همچی قشنگ مثل یه پرسپولیسی باشعور و بافرهنگ
هزار سال هم که بگذره دو تا چیز تو یاد همه استقلالی ها میمونه
یکی اون یه بازی و 6 تا گل
یکی دیگه هم اون ده دقیقه و 3 تا گل
آها ... دیدی چه سریع یادت اومد ... منظورم همینا بود

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تو تاپیک استقلال هم عکس اصغر حاجیلو رو گذاشتین
clap2.gif
clap2.gif

مدتها پیش از اونکه شما به بخش تشریف بیارید، من در تاپیک استقلال و مرحوم حجازی عکس گذاشتم... برای من تک تک اونها به عنوان اجزاء تاریخ فوتبال ایران قابل احترام هستن. اما آدم از اصل خودش هرگز نمی افته دوست من...

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
مدتها پیش از اونکه شما به بخش تشریف بیارید، من در تاپیک استقلال و مرحوم حجازی عکس گذاشتم... برای من تک تک اونها به عنوان اجزاء تاریخ فوتبال ایران قابل احترام هستن. اما آدم از اصل خودش هرگز نمی افته دوست من...
جواب پ خ گردید ;)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کاربر core i5 یک هفته بن به دلیل استفاده از تصاویر ساختگی (فوتوشاپی)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من امیدوارم دوستانی که اینجا فعالیت میکنن، به روال تاپیک بیشتر دقت کنن...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
صرفا جهت اطلاع
مطابق قوانین مولتی یوزر بودن خودش نوعی تخلف محسوب میشه
جریمه : بن یک ماه تا ...... طبق تشخیص مدیران

بهشون اخطار داده شد...

این پست و پستهای غیر مرتبط پاک میشن...

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
درود بر شما

با وجود اکراه از پست زدن در تاپیک کل کل، چون از من اسم بردید این مورد رو پاسخ میدم... دوست عزیز و کاربر قدیمی بخش فوتبال، اونچه که من در تاپیک پرسپولیس گذاشتم برای کل کل نبوده و نیست. برشهایی از واقعیتهای تاریخیه که درباره تیم خودم و تنها رقیب پایدارش عنوان شد. همونطور که هیچکس نمیتونه برتری دهه اخیر استقلال بر پرسپولیس رو کتمان کنه کسی هم نمیتونه برتری سه دهه پیش از اون رو که در اختیار پرسپولیس یوده زیر سوال ببره (در مجموع). نپذیرفتن دلایل بنده از طرف استقلالی های محترم بخش هم دلیلی بر بی اساس بودن اونها نیست کما اینکه خودتون هم به ریشه این نپذیرفتن ها اشاره کردید و کار من رو راحت. این در واقعیت تاثیری نداره عزیز. قصد ادامه بحث رو ندارم. فقط ایکاش برنامه "تاریخ شهرآورد" رو دو شب پیش میدیدید. برنامه ای که مربوط به بازی معروف شهریور 52 بود. و اونجا گفته های بزرگان تاریخ تیم تاج، نصرالله عبداللهی، حسن روشن، پرویز مظلومی، منصور رشیدی و جواد قراب رو میشنیدید. اونها نمادهای زنده یادآور اون بازی هستند. دیگه بعد از انتشار وسیع تصاویر آرشیوی مجلات معتبر اون زمان درباره اون بازی و گفته های زنده شرکت کنندگان در اون بازی، باز هم رفقای شما به دلیل موجود نبودن فیلم بازی کلا وجودش رو انکار میکنن، امیدوارم منطق سایر استدلال های شما هم به این سستی نباشه. شخص شما با من در تاپیک بحث و تبادل نظر بسیار صحبت کردیم. اگر منصف هستید به انصاف من در قضاوت رای میدید. من شاید طرفدار استقلال نباشم (که نیستم) اما هرگز به نیمه تاثیرگذار فوتیال کشورم و طرفدارانش اونهم در یه فضای عمومی مجازی بی احترامی نمیکنم. شما رو نمیدونم... در انتها صحبتی اگر هست در تاپیک بحث و تبادل نظر ادامه میدیم. اما تنفر شما از پرسپولیس واقعیتهای تاریخی رو دستکاری نمیکنه. امروز من و شما، بخشی از تاریخ در آینده اس. شمایی که من نوعی رو محکوم به استفاده نکردن از تاریخ خودم میکنید، مجوز محکومیت خودتون رو برای آیندگان صادر کردید...

پاینده باشید

علیرضا جان (اگه اشتباه نکنم در مورد اسمتون) شما قبول دارید دست های سیاسی جزئی از فوتبال ما بوده و هست ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

این عکس الان کل کله:D؟؟؟؟

اگه عکس منم جز کل کل نبود این هم قطعا نیست داداش گلم:)//
این عکسو میبایست تو تاپیک پرسپولیس قرار بدن نه اینجا;)/

عکس اولی فوتوشاپی نیست؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر

Last edited:

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
به نام خدایی که ماهی قرمز را محتاج دریای بی کران آبی کرد...

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
فک کن تعداد گلهای محمد قاضی بیشتر از تعداد گلهای تیم پرسپولیسه :lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
این عکس الان کل کله:D؟؟؟؟

اگه عکس منم جز کل کل نبود این هم قطعا نیست داداش گلم:)//
این عکسو میبایست تو تاپیک پرسپولیس قرار بدن نه اینجا;)/

عکس اولی فوتوشاپی نیست؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر

به خاطر همین عکس بن شد بنده خدا

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یکبار دیگه یادآوری میکنم، منظور از تصاویر فوتو شاپی یا ساختگی تصاویری هستن که به منظور تحریک، تحقیر یا توهین یا القاء اونها به حریف ساخته میشن. مسلما این تصاویر پاک میشن و با منتشر کننده اش هم برخورد میشه. ضمنا تصاویر عادی هم که شامل یکی از سه فاکتور بالا باشن پاک خواهند شد و مطمئنا کل کل به حساب نمیان. لطفا مراعات کنید و درمورد موضوعاتی که اشراف کامل ندارید صحبت نکنید...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علیرضا جان (اگه اشتباه نکنم در مورد اسمتون) شما قبول دارید دست های سیاسی جزئی از فوتبال ما بوده و هست ؟

بله امیر عزیز با این گفته موافقم اما جای بحثش در تاپیک بحث و تبادل نظر هست نه اینجا. مایل بودید حرف میزنیم...

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
حالا فکر کن بدترین بازیکن تیم ما شده بهترین بازیکن استقلال :D

البته بعد از رحمتی ! :lol:

قاضی بدترینتون بود؟! برای همین فصل قبل ما قهرمان شدیم و شما دوازدهم؟:lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا