• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سلام خدمت دوستان ما با چند تا از دوستان سر بهترین گوشی تفاوت نظر داشتیم
تو مشاوره ها هم همیشه دعوا میشد گفتم هچین جایی رو بزنم که اینجا کلکل کنیم کسی هم مشاوره میخواد بیاد این رو ببین

همین الان از دوستان عزیز
differentboy1994
و
montazery

دعوت به دعوا و کل کل میکنم فقط یه مدعی one نیاز داریم

Iphone1387

Registered User
لایک‌ها
162
ما رو هم بازي بدين
يكي ديگه إز بچه ها رو هم كه مخالف اپل هست هم ميگم بياد؛ همه مونوفراري بده

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اپل بزرگترین شرکت دنیاست منم خیلی قبولش دارم ولی مشکل من با ios هست
فقط اندروید به دلایل زیاد
دوستان اندرویدی یکی بگه برتریارو من حالشو ندارم:دی

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
اپل بزرگترین شرکت دنیاست منم خیلی قبولش دارم ولی مشکل من با ios هست
فقط اندروید به دلایل زیاد
دوستان اندرویدی یکی بگه برتریارو من حالشو ندارم:دی

داداش من اندروید بهتر از ios ??

مزخرف ترین چیز برای مقایسه است انگار پراید رو با اوانتادور مقایسه کنی

همه ی دنیا میدونن اندروید یه کپی ضعیف از اندروید

تو یه چیز کل کل کن که ارزش داشته باشه

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
این رو از سایت mobile.ir برداشتم جواب دندونشکنیه

نویسنده مسود t

سلام دوستان من خیلی از کاربرارو دیدم که بین ios و اندروید شک دارن بهشون حق میدم چون حرف زیاد زده شده تو این مورد به نظر بنده بستگی به شخص داره این موضوع وحتی اطرافیانشون
اکثر دوستانی که ios رو در ایران نا کارامد میدونن دانشه کار کردن با این سیستم عامل رو نداشتن و به همین خاطر اون رو یک تجربه تلخ میدونن که نه تنها سودی براشون نداشته بلکه کلیم ضرر چه مالی و چه روحی براشون داشته
پس توجه داشته باشید اگه شخصیته شما کنجکاو و پیگیره این دانش نیست و صرفا یک گوشی مد نظره شماست که مثلا به روز باشه و...ios نخرید
و اما دوستانی که میتونن تلاش کنن و دانشه خودشون رو افزایش بدن و به دنباله نیمه گمشده خودشون میگردن دوست دارن قدرت سرعت کیفیت برتری وتفاوت رو از نزدیک لمس کنن و حاضرن به این خاطر یه کم تو این راه اذیت بشن توصیه میکنم شک نکنن و ios بگیرن
این حقیر حد اقل 7 ساله که تعمیر کاره گوشی هستم و حسنهایه اندروید رو قصد ندارم کتمان کنم نظره شخصیم اینه که هر دو خوبن ولی به هیچ عنوان اندروید در حدی نیست چه سخت افزار و چه نرم افزار بخواد با ios مقایسه بشه مثله یه لطیفیه خنده داره
سیستم عاملی که کاملن کپی برداری شد ولی نتونست با سخت افزار مچ بشه و اون سرعت و روان بودنه ios رو داشته باشه همیشه هنگامه کار با اندروید یه احساسی بهت میگه خودتو گول نزن یه چیزیش کمه....حرف زیاده بگذریم
در کل به دوستانی که تازه دارن وارده دنیایه ios میشن قول میدم اگه یه کم حوصله داشته باشن و تلاش کنن کمتر از 3 ماه کل ابهاماتشون برطرف بشه و احساسه رضایت خاطر داشته باشن از انتخابشون امیدوارم کمکی کرده باشم

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
فكر نكنم سر iOS و اندرويد حرفي برا گفتن بمونه!
ايفون كجا اندرويد كجا
من هم اندرويد رو كامل تجربه كردم هم iOS
اول اندرويد داشتم بعدش ايفون بعد يه مدت رفتم نوت٢كه قوي ترين گوشي اونموقع بودگرفتم ولي بعد٢روز اگهيشو زدم ويه هفته بعد فروش رفت
بعدش ايفون ٥ دوباره اندرويد گرفتم بازم شبيه اتفاق اول افتاد تايپيك هردوشم هست
اينو ميخوام بگم كهسي كه با ايفون كار كرده لذت تجربشو داشته نميتونه بااندرويدكنار بياد
بگم از اونايي كه ميگن اندرويد اندرويد:: اقا ٩٥ درصد اين اقايون تو نزديكترين حالت از پشت ويترين مغازه ديدن :)) يعني هيچ تجربه استفاده اي ازش ندارن
بعضياهم دوستشون داشته يه لحظه باهاش كاركردن ،،، نه دوست. عزيز
اين نميشه تجربه شما برو بخرش حداقل يه ماه باهاش كار كن
بعد بگو تجربشو دارم ، بعد بگو اندروووويد ميبيني زبونت ميگره نميتوني بگي:))
اگه اپل نبود الان همه حرفه اي ها ميگفتن سيمين و بقيه هم جاوايي بودن
اگه اپل نبود تازه چيزي به اسم الترابوك بوجود ميومد اونم با وزرن ٦ كيلو تازه ميكفتن خيلي سبكه

خب تا همينجا بسه ديگه زياد ميشه و كسي نميخونه از طرفي هم همه اندرويدي هارو نا اميد ميكنم
بقيشو ميذاريم تو پستاي جلوت
@@@@@@@@@@@
ديدم رو اندرويد يه برنامه اي هست كه منو رو شبيه ايفون ميكنه
خوبهااا ازش استفاده كنين اما بدبختانه فقط ظاهريه و نميتونه تجربه ايفونو بهتون بده :)
اندرويدم بد نيست حالا كه چاره اي نداري ازش استفاده كن

ادامه دارد ... .

Last edited:

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
فكر نكنم سر iOS و اندرويد حرفي برا گفتن بمونه!
ايفون كجا اندرويد كجا
من هم اندرويد رو كامل تجربه كردم هم iOS
اول اندرويد داشتم بعدش ايفون بعد يه مدت رفتم نوت٢كه قوي ترين گوشي اونموقع بودگرفتم ولي بعد٢روز اگهيشو زدم ويه هفته بعد فروش رفت
بعدش ايفون ٥ دوباره اندرويد گرفتم بازم شبيه اتفاق اول افتاد تايپيك هردوشم هست
اينو ميخوام بگم كهسي كه با ايفون كار كرده لذت تجربشو داشته نميتونه بااندرويدكنار بياد
بگم از اونايي كه ميگن اندرويد اندرويد:: اقا ٩٥ درصد اين اقايون تو نزديكترين حالت از پشت ويترين مغازه ديدن :)) يعني هيچ تجربه استفاده اي ازش ندارن
بعضياهم دوستشون داشته يه لحظه باهاش كاركردن ،،، نه دوست. عزيز
اين نميشه تجربه شما برو بخرش حداقل يه ماه باهاش كار كن
بعد بگو تجربشو دارم ، بعد بگو اندروووويد ميبيني زبونت ميگره نميتوني بگي:))
اگه اپل نبود الان همه حرفه اي ها ميگفتن سيمين و بقيه هم جاوايي بودن
اگه اپل نبود تازه چيزي به اسم الترابوك بوجود ميومد اونم با وزرن ٦ كيلو تازه ميكفتن خيلي سبكه

خب تا همينجا بسه ديگه زياد ميشه و كسي نميخونه از طرفي هم همه اندرويدي هارو نا اميد ميكنم
بقيشو ميذاريم تو پستاي جلوت
@@@@@@@@@@@
ديدم رو اندرويد يه برنامه اي هست كه منو رو شبيه ايفون ميكنه
خوبهااا ازش استفاده كنين اما بدبختانه فقط ظاهريه و نميتونه تجربه ايفونو بهتون بده :)
اندرويدم بد نيست حالا كه چاره اي نداري ازش استفاده كن

من فکر کنم این ایفون باز باشه داره پلاستیک رو مسخره میکنه اگر نه کدوم ادمی میاد نقطه ی ضعف شرکت مورد علاقش رو بگه؟؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
داداش من اندروید بهتر از ios ??

مزخرف ترین چیز برای مقایسه است انگار پراید رو با اوانتادور مقایسه کنی

همه ی دنیا میدونن اندروید یه کپی ضعیف از اندروید

تو یه چیز کل کل کن که ارزش داشته باشه
اکثر کسایی که من دیدم با هر دو سیستم کار کردن میگن اندروید
یکی مثل من میگه اندروید یکی مثل شما میگه ios ونظر هرکس هم محترمه
خوب نیست آدم نظر خودشو به بقیه تعمیم بده و بگه کل دنیا

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
اکثر کسایی که من دیدم با هر دو سیستم کار کردن میگن اندروید
یکی مثل من میگه اندروید یکی مثل شما میگه ios ونظر هرکس هم محترمه
خوب نیست آدم نظر خودشو به بقیه تعمیم بده و بگه کل دنیا

میتونم بپرسم اونایی که با هردو کار کردن و میگن اندروید کجان؟؟(غیر اون دوست مون که جز معدود ها هستند)

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این رو از سایت mobile.ir برداشتم جواب دندونشکنیه

نویسنده مسود t

سلام دوستان من خیلی از کاربرارو دیدم که بین ios و اندروید شک دارن بهشون حق میدم چون حرف زیاد زده شده تو این مورد به نظر بنده بستگی به شخص داره این موضوع وحتی اطرافیانشون
اکثر دوستانی که ios رو در ایران نا کارامد میدونن دانشه کار کردن با این سیستم عامل رو نداشتن و به همین خاطر اون رو یک تجربه تلخ میدونن که نه تنها سودی براشون نداشته بلکه کلیم ضرر چه مالی و چه روحی براشون داشته
پس توجه داشته باشید اگه شخصیته شما کنجکاو و پیگیره این دانش نیست و صرفا یک گوشی مد نظره شماست که مثلا به روز باشه و...ios نخرید
و اما دوستانی که میتونن تلاش کنن و دانشه خودشون رو افزایش بدن و به دنباله نیمه گمشده خودشون میگردن دوست دارن قدرت سرعت کیفیت برتری وتفاوت رو از نزدیک لمس کنن و حاضرن به این خاطر یه کم تو این راه اذیت بشن توصیه میکنم شک نکنن و ios بگیرن
این حقیر حد اقل 7 ساله که تعمیر کاره گوشی هستم و حسنهایه اندروید رو قصد ندارم کتمان کنم نظره شخصیم اینه که هر دو خوبن ولی به هیچ عنوان اندروید در حدی نیست چه سخت افزار و چه نرم افزار بخواد با ios مقایسه بشه مثله یه لطیفیه خنده داره
سیستم عاملی که کاملن کپی برداری شد ولی نتونست با سخت افزار مچ بشه و اون سرعت و روان بودنه ios رو داشته باشه همیشه هنگامه کار با اندروید یه احساسی بهت میگه خودتو گول نزن یه چیزیش کمه....حرف زیاده بگذریم
در کل به دوستانی که تازه دارن وارده دنیایه ios میشن قول میدم اگه یه کم حوصله داشته باشن و تلاش کنن کمتر از 3 ماه کل ابهاماتشون برطرف بشه و احساسه رضایت خاطر داشته باشن از انتخابشون امیدوارم کمکی کرده باشم
امیر ک از mobile.ir

قیاس بین android با IOS دقیقا مثل مقایسه عملکرد ماشین حساب ساده جیبی 8رقمی با ماشین حساب مهندسی که توی یه گوشی صفحه رنگی هست میمونه.

کدوم روان تره.دسترسی به کدوم راحت تره.عملکرد کدوم سریع تره؟ مشخصا ماشین حساب جیبی

کدوم چشم نواز تره؟ کدوم قابلیت شخصی سازی داره؟ کدوم پیچیده تره؟ تو کدوم دست کاربر بازتره؟ تو کدوم احتمال خطا کمتره؟ کدوم تنوع پذیر تره؟کدوم دیر تعمیرتره؟ .... قطعا ماشین حساب مهندسی توی گوشی
مهمتر از همه دارندگان کدوم یکی به دارندگان نوع دیگه دائما حسادت می کنند

شما آیفون رو (ماشین حساب ساده جیبی) با آندروید (ماشین حساب مهندسی داخل یه گوشی) قیاس می کنید.بله هرچی ساده تر روان تر

من الان صفحه ی نظرات آیفون5 رو اجمالی یه نگاهی کردم.دارندگان این گوشی دارن از همدیگه میپرسن چطوری فیلم های غیر از فرمت MP4 رو تو گوشیم بریزم.یا اینکه چطوری مستقیم از اپل استور برنامه دانلود کنم یا اینکه چرا اپل با 3G رایتل هرگز کار نمیکنه و... یه سری سوال ابتدایی
بخدا آدم خندش میگیره.این کار هارو یه گوشی 400تومنی انجام میده.من نمیدونم هموطنان عزیز چطور میرن این گوشی رو میخرن و یکی دو سال خودشونو شکنجه میکنن و تحمل میکنن.
ما گوشیمون ضعیف باشه میریم یه گوشه میشینیم بقیه رو نگاه میکنیم.اما اپلی ها اون گوشی رو دست میگیرن و مدعی تمام برتری های جهان هستن

niaz c از mobile.ir

سلام دوستان

بنده دیروز تو یکی از فروشگاه های معروف mediamarkt در خارج از کشور حدود یک ربع و برای اولین بار با گالاکسی اس 4 کار کردم. روش انواع و اقسام برنامه ها و گیم ها نصب بود. چند دقیقه وب گردی کردم، چند تا بازی باز کردم ولی خدا شاهده هیچ اثری از داغ شدن و حتی گرم شدن هم ندیدم. محیط کاربریش خیلی روان بود. کیفیت صفحه نمایش و رنگها در حد 20 و به نظر من عالی و بی عیب و نقص بود. با اینکه از طراحی بدنه اش زیاد خوشم نیومد ولی جنس بدنه اش به نظر خوب میومد. اجازه نداشتم پشتش رو باز کنم و ببینم ساخت کجاست و کیفیت درب پشتش چجوریه ولی در کل تجربه رضایت بخشی بود. تو همین فروشگاه سونی اکسپریا z هم موجود بود که از نظر کیفیت بدنه و اون حس و حال با کلاس و زیبا بودن واقعا یک سر و گردن بالاتر از گالاکسی اس 4 بود ولی وقتی کیفیت صفحه نمایشش رو دیدم واقعا ناامید شدم.
به عنوان کسی که دو سه سال آیفون 4 داشتم و همچنان آیپد 2 دارم و همیشه از محدودیت های iosشاکی و ناراحت بودم و هستم تصمیم گرفتم اینبار سامسونگ گالاکسی اس 4 رو انتخاب کنم.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سه ماهه اول 2013 :

اندروید 75 %
ای او اس 17.3 %

IOS چی داره اینجا برای گفتن؟ 75 رو بر 17.3 تقسیم کنید میشه 4.3 برابر تملک برای اندروید یعنی :

IOS Devices : XXXXXXXXXX
Android Devices : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

نمودار گذاشتم کاملا روشن بشه واقعیت براتون!

اینم لینکش برید ببینید :
http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS24108913

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
میتونم بپرسم اونایی که با هردو کار کردن و میگن اندروید کجان؟؟(غیر اون دوست مون که جز معدود ها هستند)
هیچ جا همین نزدیکی اند
آخه چند درصد مردم گوشی باز تو این سایت عضوند که انتظار داری تو این سایت برات مثال بیارم
منظورم تو دوست آشنا فامیل مجلات سایتها و...بود نه کاربران سایت پرشین تولز تازه توی این قسمت خاص از انجمن

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
هیچ جا همین نزدیکی اند
آخه چند درصد مردم گوشی باز تو این سایت عضوند که انتظار داری تو این سایت برات مثال بیارم
منظورم تو دوست آشنا فامیل مجلات سایتها و...بود نه کاربران سایت پرشین تولز تازه توی این قسمت خاص از انجمن

دوست عزیز من قصد توهین ندارم اما بله کسی که از افراط پول میره ایفون میخره معلومه که ناراضی
داداش 99% تعمیرکارا و مغازه دارا خودشون ایفون دارن میدونی چرا ؟؟؟؟ چون خودشون دستشون تو کاره مهمترین مسله اینه

شما وقتی میخوای ساختمون بسازی بیشتر روی حرف مهندس حساب باز میکنی یا کارگراش؟؟>؟؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
دوست عزيز
همه ميدونن اپل خاصه اينو من نميگم يكم فك كني متوجه ميشي
محصولاتش هم خاصه
شما ايني ك گفتي يكي بعد از كار وتجربه با هر دو سيستم عامل اندرويد رو برداشته از نظر من محدود هستند
خودم كه عمس اين قضيه بودم اما بازم ديدم چندنفري رو ك اي او اس رو برداشتن
اوني كه مياد سوالاي ابتدايي ميپرسه تازه داره با هاص بودن ايفون اشنا ميشه اوكي؟
توي ايفون همه نوع فرمت قابله پخشه اما با پلير شبيه اندرويد اما خاص بودنش اينجاست كه اينطوري نيست كه فيلم رو هرجايي كه دوست داشتي همينطوري بريزي تو گوشي راحت بري با پلير موردنظرت بازش كني
بلكه بايد فيلم رو توي پلير بريزي
شايد اين يكم دردسرش بيشتر باشه اما خاصه متفاوت با اندرويد هست

همونطور ك گفتم خيليا ك خرف از اندرويد ميزنن ايفون تجربه نكردن باز ميگم تجربه يعني حداقل يه ماه دست گرفتنش و خيليا هزينه ايفون رو نميتونن پرداخت كنن بخرن و منم ميگم كه قيمت محصولات اپل بالاست اما من حاضرم پول بيشتري بدم و اين سيستم عاملو بگيرم

واقعا ديگه نميدونم چي بگم اما به اين مورد توجه كنين

بازي حكم hokm
كه فك كنم يه بازي ايراني هست براي اي او اس و اندرويد هست
من روي ايفونم اينو داشتم وقتي نوت ٢ گرفتم روش نصب كردم بخدا جلوي دوستم ابروم رفت !!! بازي رو اجرا كردم ٥ دقيقه نشستم نيومد!!! دوستم ميگفت حالا نميخواد كاري كني كه بازي نياد يعني فكر ميكرد خودم دارم ماري ميكنم كه عمدا بازي اجرا نشه تا بازي نكنه!!
هر بار براي اجراش عذابم ميداد

كيفيت بازي سرعتش و گرافيكش هم تو اين دو گوش زمين تا اسمون فرق ميكنه ك قعطا ميدونين تو مدوم بهتره.

حجم اين بازي هم حدود ١٤ مگ هست يعني اچ دي هم نيست و ديتا هم نداره براي اندرويد

حالا سخت افزار نوت ٢ كجا ايفون كجا

من خيلي وقت پيش يه عكسي ديدم پيداش ميكنم ميذارمش اينجا
يعني خيلي با معني بوود
در مورد كپي برداري اپل از روي محصولات سامسونگ بود((درست گفتم ديگه اپل كارش كپي برداريه همششش)) :))

Last edited:

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
تو نصب کردن بازی همه میدونن کدوم اسون تره

شما حاظری از یه سایت برنامش رو بگیری
از یه سایت date بری توی gameloft بریزی

من تو اندروید تاحالا hd نسب نکردم چون حوصله این همه دردسر رو نداشتم

ببینید بیای تو یه جا در مورد پلاستیک صحبت کن که حرفی برای گفتن داشته باشه

بالا