• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

viperpix

Registered User
لایک‌ها
32
با حرفاتون موافقم...

من هم نگفتم اپل 0 سامسونگ1 !! گفتم اینها جفتشون دستشون گردن همه...مگه همه نمیدونن همه چیشو شرکتای دیگه میزنن ولی هیچ شرکتی نمیتونه چیزی با ابهت اپل بزنه... بحث در مورد 64 بیتی جدید و کپی کردن سامسونگ بود که من اینو گفتم... حالا هم مثل این که 64 بیتی بودنش تق و لقه و کوالکام ( سازنده چیپ های قذرتمند Snapdragon، پردازنده های قدرتمند Krait، و پردازنده گرافیکی قدرتمند Adreno ) از اپل شکایت کرده که ساختارش 64 بیتی نیست و فقط دروغ تبلیغاتی بوده... بازم نمی خوام به اپل خورده بگیرم چون با این که از محصولاتش زیاد خوشم نمیاد، کارش درسته...

در مورد همین فیلم ... به شدت مشتاقم ببینم... لینکی چیزی دارید بدید لطفا... البته لطفا 720 باشه...:D

پردازنده 64 بیتی در عمل به چه معناست؟؟!
در واقع قرارداشتن یک پردازنده 64 بیتی به یک مجموعه ی یکپارچه سخت افزار کمک میکنه که میزان بیشتری از حافظه رو بتونه آدرس دهی (استفاده) بکنه و در عمل تاثیر دیگه ای نداره و ازونجایی که اپل فوق العاده آینده نگره، چشم به جایی داره که رم اجرایی برنامه ها به بیشتر از 3.4گیگ (تقریبا) برسه، چون الان به میزان 2گیگ رسونده خواسته با این حرکت استراتژیکی فوق العاده و A++ یک تیر و دو نشون بزنه، یکی اینکه مشکل آیندشو حل کنه و دوم اینکه یک برگ برنده تبلیغاتی بزرگ و دریافت عبارت "اولین" در این زمینه باشه.. این بیشتر مدیریتی بوده چون حالاها به قدرت کامل این تراشه احتیاجی نیست و همین تغییر Architecture سی پی یو و کلاک برای بالا بردن سرعت اجرای برنامه ها ملموس و کاربردی هست.
شرکت های دیگه ای هم که گفتن به درد نمیخوره این 64 بیتی بودن، خودشونم میگن ولی ما هم دنبال 64 بیتی ساختن هستیم!
ممنون

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سلام
دوستان عزیز لطفا برید به این آدرس زیر و تقاضای حذف نکردن ایران رو از لیست کشور های پشتبان وینفون بدین،مهم نیست ازچه سیستم عامل یا برندی استفاده میکنین مهم اینه که نذاریم این اتفاق برعلیه کشور و هموطنانمون بیفته،لطفا اگه امکانش رو دارین پخش کنین، باتشکر
Adding Iran to supported countries – Feature Suggestions for Windows Phone

بالا