• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

javad93

Registered User
لایک‌ها
758

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
نه جواد اینی که شما میگی پلیر خود گوشیه اگه بخوای بریزی تو avplayer باید بری تو apps ها تو قسمت بروز تو قسمت داکیومنت کپی کنی

تو پلیر خود گوشی هم نمیره:(میزنم اون نوشته رو میاره که وسط کادرهه!

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
سلام به همه دوستان.خبرهای جدیدو شنیدید.بعد از معرفی آیفون 5اس سامسونگ هم به فکر حسگر اثر انگشت و پردازنده 64بیتی افتاده.این دیگه اوج کپی برداری رو نشون میده

MS computer

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به همه دوستان.خبرهای جدیدو شنیدید.بعد از معرفی آیفون 5اس سامسونگ هم به فکر حسگر اثر انگشت و پردازنده 64بیتی افتاده.این دیگه اوج کپی برداری رو نشون میده
نه دوست من. من آدمی نیستم طرفداری کنم، نه جز اون دسته آدمهایی ام که بگم سامسونگ خیلی قوی میزنه(انکار نمی کنم) نه اون دسته که خودشونو تسلیم می دونن جلو iOS . همه هم می دونن سامسونگ یه برند کپی کاره.

ولی در مورد 64 بیتی. اول اندروید از سیستم 64 بیتی پشتیبانی می کرد(خیلی قبل تر از iOS 7 و iPhone 5S) که می شد تو کامپیوتر ها و لپتاب های خاص ازشون استفاده کرد. درسته که اپل زود تر رو گوشی این فناوری رو پیاده کرد، ولی این دلیل نمیشه که بگیم سامسونگ ازش تقلید کرده. مثالش وقتی که HTC و Samsung حدود دو سال پیش، میخواستن فقط یه گوشی غول بسازن، LG اومد 4 هسته ای زد. ولی با مشکلاتی که تو مدیریت داشت الجی، HTC اولین 4 هسته ای رو ساخت( در صورتی که اول LG چهار هسته ای زده بود، HTC One X رسما اولین گوشی 4 هسته ای شناخته شد. حالا هم نمیشه گفت سامسونگ یا htc از LG کپی کردن.

ببخشید سرتون رو درد اوردم!!

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
خب اقاي سامسونگ ميتونست يه ماه قبلتر ٢ ماه قبلتراعلام كنه اصلا يكي دو سال پيش ميتونست گوشي ٦٤ بيتي بزنه اين يك
دو
كدوم شركتي مياد از ويژگي هاي دستگاه ايندش از قبل ميگه؟!
چرا نميگه صفحه دستگاه بعديش چنده
دوربينش يا ...
اما اينو از الان اعلام كرد تا يه جورايي درپوش بذاره سر اينكار
مستونست بذار تا بعد معرفيش ولي اينطوري فهميده بدتر ميگن كه كپي برداري كرده
اگه اپل اينكارو نكرده بود وخدايي نكرده سامسونگ ميخواست اول اينكارو كنه ميومد از قبل اينو بگه؟!؟
ميگفت يا ن؟

MS computer

Registered User
لایک‌ها
12
خب اقاي سامسونگ ميتونست يه ماه قبلتر ٢ ماه قبلتراعلام كنه اصلا يكي دو سال پيش ميتونست گوشي ٦٤ بيتي بزنه اين يك
دو
كدوم شركتي مياد از ويژگي هاي دستگاه ايندش از قبل ميگه؟!
چرا نميگه صفحه دستگاه بعديش چنده
دوربينش يا ...
اما اينو از الان اعلام كرد تا يه جورايي درپوش بذاره سر اينكار
مستونست بذار تا بعد معرفيش ولي اينطوري فهميده بدتر ميگن كه كپي برداري كرده
اگه اپل اينكارو نكرده بود وخدايي نكرده سامسونگ ميخواست اول اينكارو كنه ميومد از قبل اينو بگه؟!؟
ميگفت يا ن؟

داداش نمیدونم چیزی در مورد بازار سیاه شنیدی یا نه؟؟

1-آقای سامسونگ ( به قول شما ) یا HTC یا هر برند دیگه ای حتی خود Apple مدتها پیش می تونستن 64 بیتی بزنن. ولی نمی زدن. چراشو در ادامه می گم.

2-فکر می کنین سامسونگ یا هر برند دیگه ای حتی Apple با اون ابهتش، انقدر بی درو پیکرن که اجازه بدن هر ننه قمری بیاد اطلاعات گوشی بعدیشونو لو بده؟ نه عزیز اینا هم کار خود کمپانی هاست. چراشو در ادامه می گم.

اینجا ادامه است!!!: یه موقع یه کمپانی میاد یه گوشی میزنه که هیچ رقیبی رو نداره.(مثلا میگم: اون موقع که همه چی تک هسته ای بود، یه برند میومد4 هسته ای میزد. گفتم مثلا) خب اینجوری هم نون برند های دیگه آجر شده بود، هم تا حدودی نون خودش. چرا که این گوشی خیلی فروش می رفت و بعد از این تا مدت ها گوشی ای ساخته نمی شد که مردم انقدر طرفدارش بشن. چرا همه با هم شروع می کنن به 2 هسته ای زدن؟؟ چرا همه با هم شروع می کنن به مثلا 2 گیگ رم زدن؟؟ اینا سیاه کاری های خود برنداس. مثلا من خودم آدمی ام که به خاطر قیمت های نجومی اپل (نسبت به سخت افزارش و حالا بحث سیستم عامل و کنار اومدن سیستم عامل با سخت افزار نیست.)سمت گوشیاش نمی رفتم. حالا با معرفی 5S یهو خواهانش شدم. الان اگه سامسونگ خودش نمیومد بگه، به یکی میگفت واسش لو بده، حالا منم صبر می کنم ببینم سامسونگ چیکار میکنه و کمتر به فکر غول اپل شدم دوباره...

در کل گول این سیاهبازی هارو نخورین که همشون کلک پولن. هنوزم نمیشه گفت سامسونگ از رو اپل ایده ی 64 بیتی رو کپی کرده و تا حدی میشه گفت اپل این ایده رو از اندروید کپی کرده(با این که نکرده)

بازم معذرت سرتونو خوردم.

MS computer

Registered User
لایک‌ها
12
حالا نمی دونم منظورمو فهمیدین یا نه

منظورم اینه که برند ها برای فروش محصولاتشون با هم یه جورایی تبانی می کنند!

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان اینم سند حرفم: (پاراگراف آخر) اپل و باز هم اپل...

پردازنده64 بیتی درون 5S ساخته سامسونگه!!

مشاهده پیوست 456722

دوست عزیز ساخت با طراحی زمین تا اسمون فرقشه!! خیلی برند ها و کمپانی ها هستند که تکنولوژی ساخت پردازنده رو دارند ولی طراحی پردازنده رو خودشون انجام نمیدند!!

پردازنده جدید A7 کاملا طراحی و مهندسیش توسط خود اپل بوده و فقط ساخت قطعه به عهده سامسونگ بوده همونطور قطعات دیگر! شاید 10 ها شرکت برای اپل قطعات رو تولید کنند ولی دلیل نمیشه که بگیم اپل محصولات اون شرکت ها رو داره توی گوشیش استفاده میکنه بلکه این شرکت ها فقط تولید کننده قطعه مورد نظر هستند

اپل سالهاست که ال سی دی / سی پی یو / ... همه محصولاتش رو میده به کمپانی های دیگه و این چیز جدیدی نیست! پیشنهاد میکنم فیلم ASHTON KUTCHER JOBS رو حتما ببینید!

MS computer

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز ساخت با طراحی زمین تا اسمون فرقشه!! خیلی برند ها و کمپانی ها هستند که تکنولوژی ساخت پردازنده رو دارند ولی طراحی پردازنده رو خودشون انجام نمیدند!!

پردازنده جدید A7 کاملا طراحی و مهندسیش توسط خود اپل بوده و فقط ساخت قطعه به عهده سامسونگ بوده همونطور قطعات دیگر! شاید 10 ها شرکت برای اپل قطعات رو تولید کنند ولی دلیل نمیشه که بگیم اپل محصولات اون شرکت ها رو داره توی گوشیش استفاده میکنه بلکه این شرکت ها فقط تولید کننده قطعه مورد نظر هستند

اپل سالهاست که ال سی دی / سی پی یو / ... همه محصولاتش رو میده به کمپانی های دیگه و این چیز جدیدی نیست! پیشنهاد میکنم فیلم ASHTON KUTCHER JOBS رو حتما ببینید!

با حرفاتون موافقم...

من هم نگفتم اپل 0 سامسونگ1 !! گفتم اینها جفتشون دستشون گردن همه...مگه همه نمیدونن همه چیشو شرکتای دیگه میزنن ولی هیچ شرکتی نمیتونه چیزی با ابهت اپل بزنه... بحث در مورد 64 بیتی جدید و کپی کردن سامسونگ بود که من اینو گفتم... حالا هم مثل این که 64 بیتی بودنش تق و لقه و کوالکام ( سازنده چیپ های قذرتمند Snapdragon، پردازنده های قدرتمند Krait، و پردازنده گرافیکی قدرتمند Adreno ) از اپل شکایت کرده که ساختارش 64 بیتی نیست و فقط دروغ تبلیغاتی بوده... بازم نمی خوام به اپل خورده بگیرم چون با این که از محصولاتش زیاد خوشم نمیاد، کارش درسته...

در مورد همین فیلم ... به شدت مشتاقم ببینم... لینکی چیزی دارید بدید لطفا... البته لطفا 720 باشه...:D

MXRX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
قدرت سخت افزار دیوایس های اپل ضعیف نیست . کیفیت و گرافیک اپلیکیشنها مخصوصا" گیمها بسیار بالاتر از دیگر os ها است. معماری و طراحی و قابلیت های بکار رفته در پروسسور A6 مخصوصا" A7 که توسط اپل طراحی شده به همراه os یکپارچه آن به گونه ایست که تنها با داشتن دو هسته 1.3GHz از چهار هسته ای سامسونگ و حتی در جاهایی از S 800 هم قویتر ظاهر شده. بله قدرت پردازشی و گرافیکی چیپ A7 بسیار بالاست ,حتی آیفون 5 هم نسبت به آیفون 4s و بسیاری از رقیبانش بسیار قدرتمند و سریعتر بود . مشکل سیستم عامل سنگین و غیر اپتیمایز شده اندروید هست که برای رفع Hang , Lag ,Freeze ,.. احتیاج به سخت افزار و رم بالا داره .لانچر شلوغ و سنگین هم علاوه بر مصرف زیاد باتری در جاهایی باعث سردر گمی کاربر میشه و اپل هم هیچگاه طرف این چیزهای غیر کاربردی نمی رود. الان همین Touchwiz که این همه خاطر خواه داره مدل پیشرفته تر همون برنامه SPBShell هست که قبلا" در ویندوز موبایل بود . به نظر من که برتری خاصی هم محسوب نمیشه .

MS computer

Registered User
لایک‌ها
12
قدرت سخت افزار دیوایس های اپل ضعیف نیست . کیفیت و گرافیک اپلیکیشنها مخصوصا" گیمها بسیار بالاتر از دیگر os ها است. معماری و طراحی و قابلیت های بکار رفته در پروسسور A6 مخصوصا" A7 که توسط اپل طراحی شده به همراه os یکپارچه آن به گونه ایست که تنها با داشتن دو هسته 1.3GHz از چهار هسته ای سامسونگ و حتی در جاهایی از S 800 هم قویتر ظاهر شده. بله قدرت پردازشی و گرافیکی چیپ A7 بسیار بالاست ,حتی آیفون 5 هم نسبت به آیفون 4s و بسیاری از رقیبانش بسیار قدرتمند و سریعتر بود . مشکل سیستم عامل سنگین و غیر اپتیمایز شده اندروید هست که برای رفع Hang , Lag ,Freeze ,.. احتیاج به سخت افزار و رم بالا داره .لانچر شلوغ و سنگین هم علاوه بر مصرف زیاد باتری در جاهایی باعث سردر گمی کاربر میشه و اپل هم هیچگاه طرف این چیزهای غیر کاربردی نمی رود. الان همین Touchwiz که این همه خاطر خواه داره مدل پیشرفته تر همون برنامه SPBShell هست که قبلا" در ویندوز موبایل بود . به نظر من که برتری خاصی هم محسوب نمیشه .

100 درصد قبول دارم... چرا که حزف خودمه... ( تو ایمیلی که از طرف خبر نامه اومده بود نوشته بودین که حرف من اشتباس و وقتی پست های قبلی مو خوندین مثل اینکه ویرایش کردین!:D) (دنیا پیشرفت کرده... اینجوری مچ میگیرن)

داداش شوخی کردم... چدل به پا نکنیا...!

MXRX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
100 درصد قبول دارم... چرا که حزف خودمه... ( تو ایمیلی که از طرف خبر نامه اومده بود نوشته بودین که حرف من اشتباس و وقتی پست های قبلی مو خوندین مثل اینکه ویرایش کردین!:D) (دنیا پیشرفت کرده... اینجوری مچ میگیرن)

داداش شوخی کردم... چدل به پا نکنیا...!

بله اول خطاب به شما نوشتم: اشتباه نکنید... ولی با ویرایش کردن متن خواستم کلی , با دادن توضیحات , پاسخ بدهم .:)

m3hti

Registered User
لایک‌ها
18
آقایون من نه با آندروید زیاد ور رفتم نه IOS .
ولی به نظرم خودتون خسته نکنید.یه نظرسنجی بزاریدو خلاص...

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
بزارین ویندوز 8 نهایی شه اونوقت احیا شدن نوکیا ررو میبیند
هیچ شرکتی مثل نوکیا نمیتونه این همه سال پیشرفت رقباشو ببینه ولی با دادن گوشی های ارزون قیمت تو بازار فقط برا اینکه از 10 نفر ختی 5 نفر هم شده نوکیا رو داشته باشن تا بفی ببینن یادشون نذه نوکیایی هست
زدن دوربین 41 مگاپیکسلی فقط بگه منتظرم باشین من هستم
جیپستشون تو لومیا 820
(
چیپست این اسمارت فون نیز همانطور که انتظار می رفت، دو هسته ای از نوع Snapdragon S4 بوده که هرچند در ظاهر ضعیف تر از چیپست های چهار هسته ای بازار به نظر می رسد، اما در واقع این چیپست با هسته های Krait و واحد گرافیکی Adreno 225 در بنچ مارک هایی چون Benchmark Pi و Quadrant تمام چیپست های چهار هسته ای را پشت سر گذاشته)
بزارین 8 بیاد
اونوقت تحول نوکیا رو میبنید کیفیت نوکیا نه مثل اپل دست نیافتنیه که 90 در صد مردم ارزو داشتن محصولاتشون رو داشته باشن نه مثل سامسونگ بی کیفیت
نوکیا تو دور بیفته همه رو راضی نگه میداره
همه اندوریدو ios رو میذارن کنار
همتون قبول کنین احساس رضایت میکنین وقتی سیستم عامل pc خونتون با گوشی تو جیبتون با تبل تو کیفتون یکی باشه
فقط خدا کنه 8 واقعی درست شه
وگرنه نوکیا نابوده چون از اندروید عقب افتاده دیگه نمیتونه به اندروید برگرده دیگه وقت برا زدن سیستم عامل جدید هم نداره
ولی اگه بشه تحول عجیبی میشه
زیپ دهن همه بسته میشه همه میرن سراغ ویندوز8

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
بزارین ویندوز 8 نهایی شه اونوقت احیا شدن نوکیا ررو میبیند
هیچ شرکتی مثل نوکیا نمیتونه این همه سال پیشرفت رقباشو ببینه ولی با دادن گوشی های ارزون قیمت تو بازار فقط برا اینکه از 10 نفر ختی 5 نفر هم شده نوکیا رو داشته باشن تا بفی ببینن یادشون نذه نوکیایی هست
زدن دوربین 41 مگاپیکسلی فقط بگه منتظرم باشین من هستم
جیپستشون تو لومیا 820
(
چیپست این اسمارت فون نیز همانطور که انتظار می رفت، دو هسته ای از نوع Snapdragon S4 بوده که هرچند در ظاهر ضعیف تر از چیپست های چهار هسته ای بازار به نظر می رسد، اما در واقع این چیپست با هسته های Krait و واحد گرافیکی Adreno 225 در بنچ مارک هایی چون Benchmark Pi و Quadrant تمام چیپست های چهار هسته ای را پشت سر گذاشته)
بزارین 8 بیاد
اونوقت تحول نوکیا رو میبنید کیفیت نوکیا نه مثل اپل دست نیافتنیه که 90 در صد مردم ارزو داشتن محصولاتشون رو داشته باشن نه مثل سامسونگ بی کیفیت
نوکیا تو دور بیفته همه رو راضی نگه میداره
همه اندوریدو ios رو میذارن کنار
همتون قبول کنین احساس رضایت میکنین وقتی سیستم عامل pc خونتون با گوشی تو جیبتون با تبل تو کیفتون یکی باشه
فقط خدا کنه 8 واقعی درست شه
وگرنه نوکیا نابوده چون از اندروید عقب افتاده دیگه نمیتونه به اندروید برگرده دیگه وقت برا زدن سیستم عامل جدید هم نداره
ولی اگه بشه تحول عجیبی میشه
زیپ دهن همه بسته میشه همه میرن سراغ ویندوز8

درود
بنده از طرفداران همه سیستم عاملها هستم پس نمیتوانید بنده را بگویید جانبداری از فلان سیستم عامل میکنید
اقا من سوالی داشتم ایا سیستم عامل وین فون 8 دو تا از عیبهای بزرگی که شما میتوانید نام ببرید را اینجا برای عموم بگذارید 2 تا از فقدانهای اساسی این سیستم عامل در حال حاظر ؟
من میدانم ولی میخواهم از زبان شما بشنوم منتظر شما هستم که این 2 فقدان اساسی که اصلا هم نمیشود ازش گذشت را نام ببرید ؟
سپاس

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
درود
بنده از طرفداران همه سیستم عاملها هستم پس نمیتوانید بنده را بگویید جانبداری از فلان سیستم عامل میکنید
اقا من سوالی داشتم ایا سیستم عامل وین فون 8 دو تا از عیبهای بزرگی که شما میتوانید نام ببرید را اینجا برای عموم بگذارید 2 تا از فقدانهای اساسی این سیستم عامل در حال حاظر ؟
من میدانم ولی میخواهم از زبان شما بشنوم منتظر شما هستم که این 2 فقدان اساسی که اصلا هم نمیشود ازش گذشت را نام ببرید ؟
سپاس
سلام 2 تا عیب بزرگ!
میدونید بعد گذاشتید برا خودتون! من نمیدونم شما بگو استاد
تا ما یاد بگیریم
منظورتون که مشکلات نبودن جلبریک و فول آنلاک و رام کاستوم نیست؟
هر نقصی هم باشه خیلی نقصاش کمتر از از یه سیستم عامل نوپا هست در این شکی دارید؟
اندروید به نظرم الان عالیه ولی نسخه های اولیه رو یادتونه؟؟

viperpix

Registered User
لایک‌ها
32
:))))
واقعا بعضیا چه راحت افکار کودکانشونو حرفه ای میدونن و ابراز میکنن که چارتا بدتر ازونام همونارو کپی میکنن بعد میشن خیل طرفداران اندروید!!
به عنوان کسی که بطور حرفه ای بیش از 8 ساله که برنامه نویسی میکنم و مطالعات مختلفی روی سیستم عامل ها داشتم عرض میکنم که اندروید در مقابل iOS مثل تفنگ اسباب بازی جلوی شات گانه!
حس و حال حالی کردنه موضوع به متعصب هارو ندارم..
درمورد اونایی که میگن درصد تملک اندروید، درصد iOS... پفففففف بابا یه 2 2تا 4تای سادست.. چنتا کمپانی از اندروید استفاده میکنن و چنتا کمپانی از iOS؟؟
برای توضیح کلی.. سیستم عامل iOS بدلیل ساختار کاملا انحصاری و سفارش شده برای سخت افزار تولیدی مشخصی ساخته شده و کاملا از سخت افزار بیشترن بهره وری ممکن رو میبره
به صدها زار دلیل ناگفته خواهشا iOS رو با اندروید مقایسه نکنین
شرمنده بد بی حس و حالم توضیح و خیلیا میدونن.. یکم تحقیق کنین.. ثوابم داره ;-)

بالا