• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان من خودم تا حالا با دیوایس های آندرویدی زیاد کار کردم، از نکسوس 7 و نکسوس 4 بگیرید تا محصولات گلکسی.
الان چند روزی هست که برای اولین بار یک دیوایس آی او اس گرفتم (آیپد مینی).
بی طرفانه میگم که واقعا سرعت و روونی که در آی او اس دیدم تو هیچ محصولی تا حالا ندیدم.
حتی یک لگ هم در سنگین ترین بازی ها تا الان ندیدم ازش.
اما مشکلاتی هم داره مثل محدودیت! با آی او اس دست آدم زیاد باز نیست از کار هایی مثل فیلم دیدن با زیرنویس فارسی (که تقریبا نمیشه دید) بگیرید تا وجود عدم نرم افزار های به درد بخوری که تو ایران کاربرد داشته باشند.
در کل اگه دیوایسی برای بازی و سرگرمی میخواید قطعا آی او اس بهترینه اما اگه دیوایسی میخواید که دستتون رو باز بذاره و بتونید از مقداری کندی سرعت هم چشم پوشی کنید، آندروید.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان من خودم تا حالا با دیوایس های آندرویدی زیاد کار کردم، از نکسوس 7 و نکسوس 4 بگیرید تا محصولات گلکسی.
بی طرفانه میگم که واقعا سرعت و روونی که در آی او اس دیدم تو هیچ محصولی تا حالا ندیدم.
اما مشکلاتی هم داره مثل محدودیت! با آی او اس دست آدم زیاد باز نیست از کار هایی مثل فیلم دیدن با زیرنویس فارسی (که تقریبا نمیشه دید) بگیرید تا وجود عدم نرم افزار های به درد بخوری که تو ایران کاربرد داشته باشند.
در کل اگه دیوایسی برای بازی و سرگرمی میخواید قطعا آی او اس بهترینه اما اگه دیوایسی میخواید که دستتون رو باز بذاره و بتونید از مقداری کندی سرعت هم چشم پوشی کنید، آندروید.
من قبول دارم ios روونتره.
ولی یه سوال:با توجه به اینکه به نظر من نکسوز4 هیچ لگی نداره آیا میرزه از امکانات خوب گوشی های اندرویدی چشم پوشی کنیم برای روونی بیشتر؟

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
من قبول دارم ios روونتره.
ولی یه سوال:با توجه به اینکه به نظر من نکسوز4 هیچ لگی نداره آیا میرزه از امکانات خوب گوشی های اندرویدی چشم پوشی کنیم برای روونی بیشتر؟

خوب از اونجایی که اصولا با گوشی به دلیل سایز کوچیک صفحه نمیشه زیاد بازی کرد، میشه در اینجا از امتیاز محصولات اپل در این زمینه چشم پوشی کرد.
البته هیچکدام از دیوایس های دنیا کاملا بدون لگ نیستند حتی محصولات اپل، اما لگ در محصولات اپل بسیار کمتر از آندرویدی هاست.
البته نکسوس 4 چندان هم بدون لگ نیست، تو مدتی که داشتمش لگ و کرش ازش دیدم اما نه زیاد.
ضمنا از کلاس محصولات اپل هم نمیشه چشم پوشی کرد :D

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خوب از اونجایی که اصولا با گوشی به دلیل سایز کوچیک صفحه نمیشه زیاد بازی کرد، میشه در اینجا از امتیاز محصولات اپل در این زمینه چشم پوشی کرد.
البته هیچکدام از دیوایس های دنیا کاملا بدون لگ نیستند حتی محصولات اپل، اما لگ در محصولات اپل بسیار کمتر از آندرویدی هاست.
البته نکسوس 4 چندان هم بدون لگ نیست، تو مدتی که داشتمش لگ و کرش ازش دیدم اما نه زیاد.
ضمنا از کلاس محصولات اپل هم نمیشه چشم پوشی کرد :D
کلاس که فقط برا 10 درصد مهمه که جزوشون نیستم:دی و ملاک برتری گوشی نیست گرچه اندرویدی ها با اون امکانات فوق العادشون تو کلاس شاید بهتر از اپل هم باشند.
حالا به نظر شما اندروید بهتره یا ios?

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
کلاس که فقط برا 10 درصد مهمه که جزوشون نیستم:دی و ملاک برتری گوشی نیست گرچه اندرویدی ها با اون امکانات فوق العادشون تو کلاس شاید بهتر از اپل هم باشند.
حالا به نظر شما اندروید بهتره یا ios?

بله قطعا برای کسی که بخواد استفاده کنه و هدفش فقط کلاس دادن نباشه، کلاس محصولاتی مثل اپل چندان مهم نیست.
من نمی تونم بگم کدوم کاملا بهتره.
الان آیپد دارم، راحت هر بازی که میخوام نصب می کنم و بدون لگ و یا مشکلاتی که توی آندروید هست بازی می کنم، اما نرم افزار کاربردی نمی تونم روش بریزم.
مثلا رو نکسوس 7 خودم چند تا برنامه آموزش زبان انگلیسی ریخته بودم که فوق العاده کمکم میکردند ولی واسه ios پیداشون نکردم. (ایرانی بودند)
اما از یک طرف وقتی دیوایس آندروید داشتم واسه یک بازی نصب کردن هفت جدم رو می دیدم :D از ریختن دیتا و هزار تا چیز دیگه بگیر تا اینکه قبل نصب کردن مطمئن بشی که اون بازی با دیوایست سازگاره و یا اصلا اینکه دیوایست کشش داره برای اجرای اون بازی یا نه!
به نظر شخصی خودم (و نه تخصصی مثل بعضی دوستان که فکر می کنند نظرشون تنها نظر درسته دنیاست)، الان اپل برای من بهتره چون بیشتر با تبلتم بازی می کنم و آهنگ گوش میدم، نهایتا مقداری هم وبگردی.
اما اگه روزی واسه یک کار تخصصی تر نیاز به دیوایس داشتم، آندروید رو انتخاب می کنم.
شما هم آتیش بیار معرکه شدیا :D
کل دعوا های این تاپیک رو شما مدیریت می کنید :D
معلومه طرفدار آتیشی آندروید هستید...

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
برنامه AVPLAYER انواع کدک هارو بازیرنویس بخش میکنه یا IMEDIA

برای قسمت دوم مثلا ؟؟؟

ببین از نظر تعداد نرم افزار و کاربرد هاش اصلا اندروید حرفی برای گفتن در مقابل IOS نداره

به نظر من تنها سختی که IOS داره اینه که کسایی مثله خود من وقتی از اندروید میریم به IOS به دلیل شخصی سازی کمتر کمی بهمون سخت میگذره که بعد از 1 ماه حل میشه
متاسفانه طرفداران اندروید(کسایی که تعصبی رای میدن) تا حالا یه روز IOS دستشون نگرفتن و فقط برای 1 مین باهاش کار کردن حالا میگن بده(دوستانی مانندFLEX فرق میکنند ایشون نظرشون اینه که اندروید سیستم عامل باز تری هستش که منم قبول دارم )

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوست من بلوتوث تو آيفون چهار به بالا با جيلبريك هم وجود نداره.
قيمت لوازم جانبي هاي اپل هم خيلي گرونه
يه كابل لايتنينگ گرفتم صدو ده هزار تومن ظرف يك هفته خراب شد. اما تو گوشي هاي اندريد با هر كابل ميني يو اس بي كار ميكنه.
اوپراتورها هرچند مشكلي ندارن اما از امكانات خاص آيفون پشتيباني نميكنن مثلا هيچ اوپراتوري از ويژوال ويس ميل آيفون پشتيباني نميكنه و همچنين رايتل از آي مسج پشتيباني نميكنه.
يكي از بدي هاش هم نداشتن نداشتن اس ام اس دليوري هست. تو آيفون پنج حتي با جيل بريك هم قابل اضافه كردن نيست.

دوست عزیز لازم به دونستن اطلاعات تخصصی نیست یه سرچ تو نت برای هر کدوم از مشکلاتون بزنید اگه حل نشد بیاد اینجا .......

هم راه حل برای دلیوری هست هم جلبریک

aveni

Registered User
لایک‌ها
18

برای قسمت دوم مثلا ؟؟؟

ببین از نظر تعداد نرم افزار و کاربرد هاش اصلا اندروید حرفی برای گفتن در مقابل IOS نداره

به نظر من تنها سختی که IOS داره اینه که کسایی مثله خود من وقتی از اندروید میریم به IOS به دلیل شخصی سازی کمتر کمی بهمون سخت میگذره که بعد از 1 ماه حل میشه
متاسفانه طرفداران اندروید(کسایی که تعصبی رای میدن) تا حالا یه روز IOS دستشون نگرفتن و فقط برای 1 مین باهاش کار کردن حالا میگن بده(دوستانی مانندFLEX فرق میکنند ایشون نظرشون اینه که اندروید سیستم عامل باز تری هستش که منم قبول دارم )

چرا میزنی حالا؟ دعوا داری؟ :)
من خودم AVPlayer HD نصب کردم نمی تونه زیرنویس فارسی بخونه.
در مورد عدم وجود نرم افزار های کاربردی، چیزی که واسه من کاربردی هست نرم افزار های آموزش زبان انگلیسی هست که هیچ شرکت ایرانی برای ios چنین نرم افزار نداره اما واسه آندروید چند تا هست.
در مورد شخصی سازی هم من خودم به شخصه مشکلی احساس نکردم چون تبلت که زیاد نیازی به شخصی سازی نداره، چهارتا آیکونه و یک نوتیفکیشن، کامپیوتر نیست که بگی خیلی فایل و نرم افزار و.. داره که احتیاج به شخصی سازی زیاد داشته باشه.
البته دوستان بحث جنس بدنه و صفحه نمایش رو هم مد نظر قرار بدند که من خودم تا الان هیچ کیفیت بدنه ای مثل اپل ندیدم.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

برای قسمت دوم مثلا ؟؟؟

داشتیم؟

saeed2rele

Registered User
لایک‌ها
5
دوستاني كه رو آيفون پنج اس ام اس دليوري و بلوتوث رو فعال كردن لطفا راه حلشو اينجا بزارن.
ممنون

mahdiyar_m8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ب نظرم منم آی او اس خیلی بهترهخیلی راحت و رووونه البته ویندوز هم داره پیشرفت میکنه

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270

داداش شما و کاربر flex (فکر کنم) میدونم با هردو کار کردین و به دلایلی مثه شخصی سازی بیشتر اندروید رو انتخاب کردین اما به خدا توی دوست اشنا یا بعضی از کاربرا مثه****** فقط میگن اندروید خوبه میگم چرا ؟؟
میگه اخه مثلا s3 خیلی قوی تره از ایفونه :!!!!!!(چرا مثلا میره تو یه سایت cpu , ram رو مقایسه میکنه)

به حر حال من کوچیک شما هستم و میدونم شما از من خیلی خیلی بیشتر اطلاعات در مورد هر دو دایویس داری
بازم اگه ناراحت شدی شرمنده

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
چرا میزنی حالا؟ دعوا داری؟ :)
من خودم AVPlayer HD نصب کردم نمی تونه زیرنویس فارسی بخونه.
در مورد عدم وجود نرم افزار های کاربردی، چیزی که واسه من کاربردی هست نرم افزار های آموزش زبان انگلیسی هست که هیچ شرکت ایرانی برای ios چنین نرم افزار نداره اما واسه آندروید چند تا هست.
در مورد شخصی سازی هم من خودم به شخصه مشکلی احساس نکردم چون تبلت که زیاد نیازی به شخصی سازی نداره، چهارتا آیکونه و یک نوتیفکیشن، کامپیوتر نیست که بگی خیلی فایل و نرم افزار و.. داره که احتیاج به شخصی سازی زیاد داشته باشه.
البته دوستان بحث جنس بدنه و صفحه نمایش رو هم مد نظر قرار بدند که من خودم تا الان هیچ کیفیت بدنه ای مثل اپل ندیدم.

داداش من نوکرتم

ببین شما زیرنویس و فایل فیلم رو به یه اسم بذار بخش میشه(یا بصورت فارسی و درست یا بصورت ژاپنی و مربع مربع که اگه این حالت شد روی فایل زیر نویس کلیک کنید زبان رو به عربی ببر و تغییرات سمت راست رو ut8 درست میشه)

در مورد شخصی سازی به عنوان یه طرفدار اپل میگم شخصی سازی اون بیشتر اما نه زیاد اما........

MS computer

Registered User
لایک‌ها
12
خارج از شوخی:

Apple هم خیلی راحت میتونه مثل سامسونگ هشت هسته ای بزنه. اما نمی زنه چون iOS با یه هسته هم به راحتی خیلی از برنامه ها و بازی های سنگین رو باز می کنه. سعی و تلاش Apple اینه که iOS رو سبک نگه داره. اما از اون ور Android که عرصه باز دیده در مورد سخت افزار، هر چی می گذره سنگین تر میشه. انقدر که مثلا تو S IV مدل 16 گیگ فقط 8 گیگ در اختیار کاربره. برا همین استفاده از سخت افزار قوی برای اندروید مزیت به حساب نمی یاد، بلکه یک جور ضعفه. مثلا الان تو Windows Phone هم همینطوره، همه بازیا و برنامه های سنگین به راحتی با همه گوشی ها اجرا میشه، اما تو Android نه. اما این می تونه برتری بزرگی واسه اندروید هم باشه، چرا که داره مثل ویندوز ( البته کامپیوتر) جاپاشو محکم می کنه.

حالا شاید باورتون نشه ولی من خودم طرفدار سفت و سخت اندرویدم!

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
خارج از شوخی:

Apple هم خیلی راحت میتونه مثل سامسونگ هشت هسته ای بزنه. اما نمی زنه چون iOS با یه هسته هم به راحتی خیلی از برنامه ها و بازی های سنگین رو باز می کنه. سعی و تلاش Apple اینه که iOS رو سبک نگه داره. اما از اون ور Android که عرصه باز دیده در مورد سخت افزار، هر چی می گذره سنگین تر میشه. انقدر که مثلا تو S IV مدل 16 گیگ فقط 8 گیگ در اختیار کاربره. برا همین استفاده از سخت افزار قوی برای اندروید مزیت به حساب نمی یاد، بلکه یک جور ضعفه. مثلا الان تو Windows Phone هم همینطوره، همه بازیا و برنامه های سنگین به راحتی با همه گوشی ها اجرا میشه، اما تو Android نه. اما این می تونه برتری بزرگی واسه اندروید هم باشه، چرا که داره مثل ویندوز ( البته کامپیوتر) جاپاشو محکم می کنه.

حالا شاید باورتون نشه ولی من خودم طرفدار سفت و سخت اندرویدم!

از اواتارت معلومه :ی

داداش حرف شما کاملا درسته اخه وقتی داره با 2 هسته همه ی بازی ها و برنامه های سنگین رو بدون لگ باز میکنه برای چی بره رو 4 هسته ای که مصرف باتری بره بالا یا مثه s4 داغ کنه ؟؟

MS computer

Registered User
لایک‌ها
12
از اواتارت معلومه :ی

داداش حرف شما کاملا درسته اخه وقتی داره با 2 هسته همه ی بازی ها و برنامه های سنگین رو بدون لگ باز میکنه برای چی بره رو 4 هسته ای که مصرف باتری بره بالا یا مثه s4 داغ کنه ؟؟

ااا حواسم به آواتارم نبود!!!

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
داداش من نوکرتم

ببین شما زیرنویس و فایل فیلم رو به یه اسم بذار بخش میشه(یا بصورت فارسی و درست یا بصورت ژاپنی و مربع مربع که اگه این حالت شد روی فایل زیر نویس کلیک کنید زبان رو به عربی ببر و تغییرات سمت راست رو ut8 درست میشه)

در مورد شخصی سازی به عنوان یه طرفدار اپل میگم شخصی سازی اون بیشتر اما نه زیاد اما........

چاکرم
بله واسه زیرنویس همه این کار ها رو کردم ولی باز هم نمیشه :( زیرنویس ها رو اینطوری نشون میده :
"""" """"" """""""" """""" """"""
آره شخصی سازی آندروید بیشتره اما ios هم مزایای خودش رو داره.

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
چاکرم
بله واسه زیرنویس همه این کار ها رو کردم ولی باز هم نمیشه :( زیرنویس ها رو اینطوری نشون میده :
"""" """"" """""""" """""" """"""
آره شخصی سازی آندروید بیشتره اما ios هم مزایای خودش رو داره.

داداش برو رو auto بعد رو اون تغييرات بده

داداش من سريال رو گوشي ديدم ،،،،،،،،،

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

بالا