• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
الان اینطوره شاید به زودی یه بازی بیاد که Cpu بیشتر بخواد شما چیکار میکنی؟
خب ساپورت نمیکنه دیگه.تو ورژن بعدی آیفون کار میکنه.الان من3gsدارمgta vice city رو بدون لگ اجرا میکنه تازه مال گوشی مال 4سال پیشه ولی هنوز مشکل سرعت نداره.کامنتای این لینکو ببینید با سی پی یو 1گیگاهرتم تو آندرویید تنونستن اجراش کنن:http://www.androidha.com/32010-gran...v1-0-data-دانلود-بازی-gta-4-اندروید/#comments

Last edited:

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
الان اینطوره شاید به زودی یه بازی بیاد که Cpu بیشتر بخواد شما چیکار میکنی؟

دادا چه بازی مثلا ممکنه بیاد واسه ایفون که نخونه؟
هننوز که هنوزه بیشتر بازی که چه عرض کنم با کمتر کردن یه تعداد اندکی همش رو هنوز ایپاد4 انجام میده
تاچش هم خداس!
من اول خریدار گوشی از امیرخان بودم(گوشی های چینی و با کیفیت)ولی دیگه بعد یه مشورت خودشون گفتن ایپاد بگیر،تا دیروز هم میخواستم بفروشمش ولی وقتی تاچ چنتا گوشی میان رده رو دیدم کلا حالم گرفته شد!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
کسی که این دلایل رو گفته واقعا آدم بی فکری بوده. خیلی موارد هست که میشد برای برتری اندروید ذکر کرد این دلایل بیشتر iOS رو تقویت می کنه!

مثلا تو مورد 7 یکی از برتری های اندروید رو نصب اپلیکیشن های غیر فروشگاهی ذکر کرده که خوبیایی داره ولی ضررهاش بیشتره. چون هر اپلیکیشنی که اجازه نصبش رو داشته باشی می تونه سیستم عامل رو دچار اختلال یا کندی و لگ کنه که یوزرهای اندروید کندی و لگ رو خیلی خوب درک می کنن چی هست! یا گفته تعداد برنامه های جیل برکی آنقدرها زیاد نیست که کاملا اشتباهه و بسیار هم زیاد هست به اندازه کل اپ های اندروید اپ کرک شده داریم. یا از جیل برک به عنوان فرایند ریسکی نام برده که درست هم گفته بعد تو مورد 8 اومده گفته اگه اندروید رو روت کنید فلان کار رو می تونید بکنید یعنی آیا روت کردن فرایند ریسکی نیست؟!!

مورد 8 که احمقانه ترین کاریه که آدم می تونه انجام بده! یعنی برای 2 ساعت شارژ بیشتر گوشی رو روت کنی و به واتاژ و فرکانس پردازنده دست بزنی!!!! دوستان اندرویدی خداوکیلی این کار احمقانه نیست برای 2 ساعت شارژ این بلاها رو سر گوشی بیاریم؟

بقیه موارد هم ایرادات جدی داره که حوصلم نمیکشه در موردش بنویسم.

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
کسی که این دلایل رو گفته واقعا آدم بی فکری بوده. خیلی موارد هست که میشد برای برتری اندروید ذکر کرد این دلایل بیشتر iOS رو تقویت می کنه!

مثلا تو مورد 7 یکی از برتری های اندروید رو نصب اپلیکیشن های غیر فروشگاهی ذکر کرده که خوبیایی داره ولی ضررهاش بیشتره. چون هر اپلیکیشنی که اجازه نصبش رو داشته باشی می تونه سیستم عامل رو دچار اختلال یا کندی و لگ کنه که یوزرهای اندروید کندی و لگ رو خیلی خوب درک می کنن چی هست! یا گفته تعداد برنامه های جیل برکی آنقدرها زیاد نیست که کاملا اشتباهه و بسیار هم زیاد هست به اندازه کل اپ های اندروید اپ کرک شده داریم. یا از جیل برک به عنوان فرایند ریسکی نام برده که درست هم گفته بعد تو مورد 8 اومده گفته اگه اندروید رو روت کنید فلان کار رو می تونید بکنید یعنی آیا روت کردن فرایند ریسکی نیست؟!!

مورد 8 که احمقانه ترین کاریه که آدم می تونه انجام بده! یعنی برای 2 ساعت شارژ بیشتر گوشی رو روت کنی و به واتاژ و فرکانس پردازنده دست بزنی!!!! دوستان اندرویدی خداوکیلی این کار احمقانه نیست برای 2 ساعت شارژ این بلاها رو سر گوشی بیاریم؟

بقیه موارد هم ایرادات جدی داره که حوصلم نمیکشه در موردش بنویسم.
اصلا اورکلاک کار هرکسی نیست و به درد هر گوشی هم نمیخوره عمر سی پی یو رو پایین میاره.یه دفعه دیدی گوشی ترکید:D

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
اصلا اورکلاک کار هرکسی نیست و به درد هر گوشی هم نمیخوره عمر سی پی یو رو پایین میاره.یه دفعه دیدی گوشی ترکید:D

درسته کلا گوشی که روت کنی و به کلاک و ولتاژ پردازنده دست بزنی دیگه خواهر گوشی مورد عنایت قرار می گیره!!! اونم برا چی؟ 2 ساعت شارژ بیشتر :wacko:

از نظر پایداری و روانی و سرعت سیستم عامل اندروید جلوی iOS هیچ حرفی برای گفتن نداره و این واقعیت رو باید پذیرفت. من هم گوشی اندرویدی داشتم و هم iOS و این موارد رو به تجربه دیدم.

مواردی که من به شخصه تو اندروید دوست دارم اینه که بیشتر اپلیکیشن ها رو می تونی مجانی از جای دیگه دانلود کنی که البته اونم ریسک های مربوط به خودش رو داره. و یه مورد دیگه هم قابلیت کاستومایز هوم اسکرین و ویجت ها رو هم تو اندروید بیشتر نسبت به iOS دوست دارم. ولی این ها مزیت رقابتی قوی جلوی iOS محسوب نمی شن. تازه این ها هم از اندروید جلی بین به بعد جذاب شده و قبل از اون که اصلا آدم رغبت نمی کرد گوشی رو روشن کنه باهاش ور بره!! و تازه ناگفته نمونه که تمام قابلیت های خوب اندروید روی گوشی های پرچم دار مثل S4 یا HTC One و سری های nexus و این قبیل گوشی ها لذت بخش هست. گوشی های رده پایین اندروید که جلوی iOS هیچ حرفی برا گفتن نداره!

در کل iOS به قولی بسیار بسیار بسیار Addictive هست و اندروید به هیچ عنوان اینطور نیست.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
چیزی که خیلی واضحه اینه که اندروید در بهترین حالت هم از ای او اس پایین تره تو سرعت

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
اگه نیاز به یک مرد از جنس ios بود خبرم کنین تا بنرکونم همه رو:cool:

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106

هنوز مثل شرکتای دیگه نشدیم
پلاستیکم بزنیم واسه اینه که همه بتونن بخرنش نه مثل شما فقط برای سودش
تازه این پلاستیک مطمئن باش 100 شرف داره به پلاستیک های بازیافت شده شرکتای دیگه!!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اما برترين گوشيش از بهترين جنس هست
که قیمتش از قیمت احتمالی این پلاستیکیه احتمالااز 2 برابرم بیشتره
اگه نیاز به یک مرد از جنس ios بود خبرم کنین تا بنرکونم همه رو:cool:
نه ممنون به اندازه کافی هستن اینجا
هنوز مثل شرکتای دیگه نشدیم
پلاستیکم بزنیم واسه اینه که همه بتونن بخرنش نه مثل شما فقط برای سودش
تازه این پلاستیک مطمئن باش 100 شرف داره به پلاستیک های بازیافت شده شرکتای دیگه!!!!
خوب شرکت های اندرویدی برا پایین آوردن قیمت پلاستیک میزنن دیگه.وگرنه قیمتش از 650دلار کمتر نمیشد.
خواهیم دید.بازم میگم طرفدار اندرویدم نه سامسونگ ولی خوب سامسونگ تو اندروید از همه بهتر کار کرده.بعدشم سونی اچ تی سی ال جی و هواوی

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
من نمیدونم این اندرویدی ها چجوری روشون میشه بیان کل کل !!

حالا باز htc بازا یه چیزی میشه راشون بدیم کل کل نمیدونم خدایی این سامسونگی ها امدیشون چیه؟

من سوالم اینه خدایی تاحالا شده سامسونگ از خودش ایده داشته باشه؟

البته به غیر از بدنه پلاستیکیش :D

دوستان لحن صحبتم شوخی بودا جدی نگیرید :D

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142

عزیز زده تو کاره پلاستیک با قیمت کمتر که کسانی که پول کمتری دارن نرن اندروید بخرن و بتونن ios رو تجربه کنند اره داداش اپل یعنی ایـــــــــــــــــــــــــــــن :D

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
تمام نوشته ها ی شما دوستان رو خوندم.اما این خانه از پای بست ویران است. چند وقت پیش تو یه مجله خوندم که قسمتهای عمده ای از سخت افزارهای اپل رو سامسونگ تولید میکرده و پس از اختلافات و شکایات. سامسونگ تهدید کرد که پس از پایان قرارداد که فکر کنم سال دیگس دیگه قرارداد جدیدی مد نظر نداره.تا 2015..حالا شما هی کل کل کنید.....

Last edited:

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بحث ها و جدل های سامسونگ و اپل در طول چند سال اخیر برکسی پوشیده نیست، اختلافاتی که همچنان ادامه دارد. اما جدا از این مشکلات حقوقی، این دو کمپانی در بخش های دیگر بخوبی با یکدیگر همکاری می کنند که از جمله آن می توان به تولید بعضی از بخش های محصولات اپل توسط سامسونگ اشاره نمود.

همانطور که میدانید مشکلات بین این دو شرکت به حدی رسید که به ناچار اپل تصمیم گرفت تا برای تولید چیپ به شرکت TSMC روی بیاورد. اپل با کاهش وابستگی خود به سامسونگ سفارش تولید چیپ های ۲۰ نانومتری A8 را به این شرکت تایوانی داد.اما این شرکت نتوانست تولیدات راضی کننده ای ارائه دهد.

اما براساس گزارش Economic Daily اعلام شده که با در خواست مجدد شرکت اپل شرکت کره ای سامسونگ باز هم کار تولید چیپ های A9 اپل را که احتمالا برروی آیفون ۷ (یا آیفون ۶ اس) قرار میگرد را برعهده خواهد داشت. این کار قرار است در سال ۲۰۱۵ میلادی انجام شود.

فرآینده پیشرفته تولید چیپ های ۱۴ نانومتری سامسونگ باعث شده تا اپل و سامسونگ باز هم آشتی کرده و کار تولید این تراشه به کره ای ها داده شود.

Last edited:

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
همان طور که گفتیم، اپل گزارش مالی فصل سوم خود را اعلام کرد . و این گونه بود که مشخص شد در این سه ماهه، سامسونگ سودی بیشتر از اپل را در بازار اسمارت فون ها به جیب زده است. آیا این موضوع می تواند منازعات پتنتی و حق امتیازی را که پیش از این میان این دو شرکت در جریان بود، تحت تاثیر قرار دهد؟ و چه اثری بر روند صلح پنهانی دارد که به تازگی آغاز شده ؟

در این فصل، اپل نسبت به سامسونگ پول کمتری از بازار اسمارت فون به چنگ آورد. اپل از درآمد ۳۵.۲ میلیارد دلاری، توانسته ۶.۹ میلیارد دلار سود کسب کند و ۳۱.۲ میلیون آیفون بفروشد. در حالی که سامسونگ در آخرین گزارش خود اعلام کرد درآمد ۵۰ میلیارد دلاری اش، سود ۸.۳۳ میلیارد دلاری را به دنبال داشته است. و البته ۷۱ میلیون موبایل فروخته است.
.

Last edited:

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
هشتاد درصد درآمد سامسونگ از تولید میکروچیپ، از فروش به اپل کسب می شود
حاجی اپلتونم که سامسونگ

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
هشتاد درصد درآمد سامسونگ از تولید میکروچیپ، از فروش به اپل کسب می شود
حاجی اپلتونم که سامسونگ

میدونی سیاست اپل چیه ؟؟؟

اینکه بهترین محصول رو بده بیرون

حالا میخواد چیپ ستش رو شرکت رقیب بزنه(شاید تو این بهتر باشه که البته قرار a7 رو دو شرکت دیگه بر عهده بگیرن )
نه مثه پلاستیک فقط ادعا داشته باشه

ببین اصلا من پلاستیک بحث نمیکنم حداقل میخوای گوشی اندروید باشه(one htc/zultra sony) همین

پلاستیک شوخی بود که کره با مردم جهان کرد

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
هه ،حاجی سامسونگ چیه،اپل چیه.من فقط از استیو وزنیاک خوشم میومد .استیو جابز هم هی بد نبود.با اینکه چند باری سر استیو وزنیا کلا گذاشت .اما من اپل و همه نو آوریاشو فقط مدیون وزنیاک و جابز میدونم . از وقتی جابز مرد سیاست اپل عوض شد و من شک دارم در نبود جابز و وزنیاک اپل .اپل قدیم بشه.اما شما دوستانی که از اپل دفاع میکنید در حقیقت دارید از سامسونگ دفاع میکنید برید بخرید پولش بره جیب سامسونگ . سامسونگم بدش نمیاد بهش بگید پلاستیک.تازه جالبه بدونی همینی که شما میگی پلاستیک بازیافتی یعنی اینکه شما داری تصدیق میکنی که سامسونگ به فکر آینده بچه های شماست ...این یه حقیقته.....و سازمانهای محیط زیست به دنیال تخفیفات ویژه برای این فعالیت هاست.و در نهایت من به شما پیشنهاد میکنم هر مدلی از گوشی و ای پد و محصولات اپل رو دوست دارید بخرید.اینکار باعث توسعه و پیشرفت روز افزون سامسونگ میشه..هه

qazqaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
میدونی سیاست اپل چیه ؟؟؟

اینکه بهترین محصول رو بده بیرون

حالا میخواد چیپ ستش رو شرکت رقیب بزنه(شاید تو این بهتر باشه که البته قرار a7 رو دو شرکت دیگه بر عهده بگیرن )
نه مثه پلاستیک فقط ادعا داشته باشه

ببین اصلا من پلاستیک بحث نمیکنم حداقل میخوای گوشی اندروید باشه(one htc/zultra sony) همین

پلاستیک شوخی بود که کره با مردم جهان کرد

در هر صورت ...اواتارت رو عشق است.. می خوامت چارتا چارتا.اس اس قهرمان آسیا

بالا