• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
درصورتی که سخت افزار هردو یکی باشه مثلا هر دو1هسته ای یک گیگاهرتزی کورتکس آ9باشه آره ios بهتره
ولی خوب سخت افزار گوشی های اندروید خیلی قویتره
سیستم عامل ساده ای مثل ios اصلا به سخت افزار آنچنانی نیاز نداره چون کاربرداش محدوده و به کاربر میگه چی به دردت میخوره نمیگه تو چی دوست داری

اهاا
درباره سادگيش كه گفتم
پس برا اي او اس وقتي دلت ميخواد بازي سنگيني مثل
XCOM ya asphalt 7 nowa 3
نصب كني ميگه نه نه نصب نكن اينارو برو بازي پرنده هاي خشمگين نصب اخه من سخت افزار نكه ضعيفه نميتونم اينارو اجرا كنم براي اجراي راحت اونا بايد بري گوشي اندرويدي بخري

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
درصورتی که سخت افزار هردو یکی باشه مثلا هر دو1هسته ای یک گیگاهرتزی کورتکس آ9باشه آره ios بهتره
ولی خوب سخت افزار گوشی های اندروید خیلی قویتره
سیستم عامل ساده ای مثل ios اصلا به سخت افزار آنچنانی نیاز نداره چون کاربرداش محدوده و به کاربر میگه چی به دردت میخوره نمیگه تو چی دوست داری
اینا دیگه بحثشون تموم شده تو صفحه های قبل گفته شده درباره یه چیز دیگه حرف بزنید.همه میدونن که بازیها روی آیفون راحتتر و با سرعت بالاتری اجرا میشن

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اینا دیگه بحثشون تموم شده تو صفحه های قبل گفته شده درباره یه چیز دیگه حرف بزنید.همه میدونن که بازیها روی آیفون راحتتر و با سرعت بالاتری اجرا میشن
راحتتر نصب میشن ولی راحتتر اجرا نمیشند.مثل همند

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
عجب،، اينكه ميگن بايد ايفون دست بگيري تا متوجه شي همينه هاا
شما دست بگيرا اجرا كن ميفهمي چ فرقي دارن
دستم گرفتم اجرا کردم ولی فرقی ندیدم.دیگه زمان لگ اندروید به سر اومده با سخت افزار قوی و بهینه

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
دوستان متعصب آیفونی
آخه یکم انصاف هم خوب چیزیه
اپل هنوز تو یه فناوری ساده بلوتوث مونده دیگه چه امیدی بهش داشته باشیم!!
آخه دیگه ینی جی ال ایکس هم از آیفون تو این زمینه جلوتره ...

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk 2

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان متعصب آیفونی

!!!شما خودتون كارتون اينه!!
ما ايرانيا فكرمون اينطوريه
اپل تنها شركتيه ك اومده روي گوشيش بلوتوثش رو محدود كرده ب دليل حق كپي رايت كه بازم ماها ميپيچونيمش و با جلبريك راهشو باز ميكنيم
يه جور ميگي انگار بلوتوث اصلا مدارن يا اصلا. نميتونم رو ايفون بذارن اتفاقا پرسرعترين نسخه بلوتوث رو هم دارن
كم فن اوري كرده؟
اپل نبود اندرويدهم نبود-ويندوز هم نبود - تبلت هم نبود- چيزي به اسم تاچ خازني يا حرارتي هم نبود و بايد با خودكار ابي با لمس گوشيمون كار ميكرديم

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان متعصب آیفونی

شما در ایپد یا ایفون یک بازیو با بلوتوث شیر کردی ؟ نکردی share کن اونوقت سرعت بالاشو خودت حس میکنی دادا.

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
!!!شما خودتون كارتون اينه!!
ما ايرانيا فكرمون اينطوريه
اپل تنها شركتيه ك اومده روي گوشيش بلوتوثش رو محدود كرده ب دليل حق كپي رايت كه بازم ماها ميپيچونيمش و با جلبريك راهشو باز ميكنيم
يه جور ميگي انگار بلوتوث اصلا مدارن يا اصلا. نميتونم رو ايفون بذارن اتفاقا پرسرعترين نسخه بلوتوث رو هم دارن
كم فن اوري كرده؟
اپل نبود اندرويدهم نبود-ويندوز هم نبود - تبلت هم نبود- چيزي به اسم تاچ خازني يا حرارتي هم نبود و بايد با خودكار ابي با لمس گوشيمون كار ميكرديم
واقعا این مزخرفات رو دیگه نمیتونم تحمل کنم. اپل (و استیو جابز) بزرگترین (و البته موفق ترین) دزد دنیاست و اگر هم نبود هیچ اتفاقی نمیفتاد جز اینکه دنیای گجت امروز خیلی آروم تر میبود و این همه جنگ و دعوا و شکایت و دادگاه نبود. شاید هم تکنولوژی های دزدی اپل یک سال دیرتر همه گیر میشدند.

• Like
Reactions: usl

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
واقعا این مزخرفات رو دیگه نمیتونم تحمل کنم. اپل (و استیو جابز) بزرگترین (و البته موفق ترین) دزد دنیاست و اگر هم نبود هیچ اتفاقی نمیفتاد جز اینکه دنیای گجت امروز خیلی آروم تر میبود و این همه جنگ و دعوا و شکایت و دادگاه نبود. شاید هم تکنولوژی های دزدی اپل یک سال دیرتر همه گیر میشدند.

واقعا برات متاسفم
اگه جابز نبود ...............................

Quick time 1991
iMac 1998
iBook 1999
iMovie 1999
iPod 2001
iDVD 2001
App store 2001
iPhoto 2002
iTunes 2003
Safari 2003
i Life 2003
i Work 2005
i Web 2006
iPhone 2007
iTV ; Apple TV 2007
Magic Mouse 2009
iPad 2010
iClouds 2011
iDeath 2011

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
جناب
Enoch
عزيز، بزرگوار،محترم شما سه چهر صفحه قبل گفتي اپل دزده همه گفتيم چشم حرفه شما درسته ولي بگو((١٠٠ مورد نه مثل اپل كه اومد طي شكايتي از سامسونگ مدركي بيش از ١٢٠ صفحه اي رو ارايه داد شما دو سه مودشو بكو چيه چيكار كرده))؟؟؟
باز شما اومدي ميگه دزده؟! O-o
خب ثابتش كن پلييييز

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
جناب
Enoch
عزيز، بزرگوار،محترم شما سه چهر صفحه قبل گفتي اپل دزده همه گفتيم چشم حرفه شما درسته ولي بگو((١٠٠ مورد نه مثل اپل كه اومد طي شكايتي از سامسونگ مدركي بيش از ١٢٠ صفحه اي رو ارايه داد شما دو سه مودشو بكو چيه چيكار كرده))؟؟؟
باز شما اومدي ميگه دزده؟! O-o
خب ثابتش كن پلييييز

مگه نفهمیدی؟>؟؟؟ گفت قبلا گفتم

>>>>
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط yoseffaraji

رو چه حسابی این حرفو میزنید؟این گوگله که از ios نمونه بردای کرده
هی...

به اندازه کافی در جا های مختلف در همین جا توضیح دادم. شما محترمی اما کسی که آواتارش اپله تکلیفش معلومه.<<<<<<

این پست 34 هستش

اینم 32
نوشته اصلی توسط differentboy1994 اپل بزرگترین شرکت دنیاست منم خیلی قبولش دارم ولی مشکل من با ios هست
فقط اندروید به دلایل زیاد
دوستان اندرویدی یکی بگه برتریارو من حالشو ندارم:دی

اپل بزرگ ترین دزد دنیاست منم اصلا قبولش ندارم

به نظر من differentboy1994 خیلی منطقی تره و همین طور ................

شما وقتی میای میاری جابز رو انکار میکنی انگار **********************

شما متاسفانه فاقد منطق برای بحث هستید و من دیگه به هیج ویجه با شما بحث نمیکنم

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
اگر واقعا اندروید کپی بردار نیست .چرا خیلی نرم افزار داده که داره کپی برداری میکنه از ios . چرا؟ چرا اینهمه تم مزخرف و هزارتا چرندیات دیگه واسش ساختن . که گوشی خود را تبدیل به ایفون کنید!!؟!!!!!

:D:blink:

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
ايشون گفتن ك اپل كپي برداري كرده و گفتن هم توي انجمن توضيح دادن
خب كاري نداره شما برو همون متن رو كپي كن بيار اينجا ما هم بخونيم

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
ايشون گفتن ك اپل كپي برداري كرده و گفتن هم توي انجمن توضيح دادن
خب كاري نداره شما برو همون متن رو كپي كن بيار اينجا ما هم بخونيم

داداش مرجع حرفات دو نفره
اون یکی؟؟؟؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
داداش مرجع حرفات دو نفره
اون یکی؟؟؟؟

كلا منظورم همون هست كه ميگفته اپل دزدي كرده و كپي برداري كرده
&&$&$&$$
ميخولم بگم چند موردشه بگه فك نكنم نياز به توضيحش باشه
من تو يه خط چند مورد كپي هاي سامسونگ و اندرويد رو ميگم
كلا اندرويد كپي امدرويد هست-كپي منوها كپي بخش مسج-و كپي شكل ظاهري محصولات سامسونگ از اپل
حلا اون دوستي كه ميگفت اپل دزده تو يه خط بگه چند موردشو
من كه ميگم رو هوا حرف ميزنه چيزي نداره بگه ميگه اپل دزده

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگر واقعا اندروید کپی بردار نیست .چرا خیلی نرم افزار داده که داره کپی برداری میکنه از ios . چرا؟ چرا اینهمه تم مزخرف و هزارتا چرندیات دیگه واسش ساختن . که گوشی خود را تبدیل به ایفون کنید!!؟!!!!!

اکثر برنامه ها اول برا ios میاد بعد برا اندروید میدونی چرا؟چون برنامه نویس از نظر درآمد خیالش راحتتره چون درصد آی دیوایس های جیلبریک شده خیلی کمتر از دیوایس های اندرویدی هست که به طور کرک شده از برنامه های پولی بصورت رایگان استفاده میکنند-درکل برنامه نویس اگه برا ios بنویسه درآمد بیشتری داره چون اکثر آیفون دارها برنامه هارو بصورت قانونی و از آیتونز خریداری میکنند

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69

اندروید کپی برداری نمیکنه شما اصلا یه کم فکر کنی از ساده ترین مثال بگم وایبر برای آی آو لس برنامه داد حالا خاسته واسه اندروید هم بده که کاربراش برن بالا همینطور تمام شرکتا و برنامه های دیگه که خیلیاش برای ویندوز فون و حتی جاوا و سیمبیان هم اومده. اندروید که یه شخص نیس بشینه برنامه های آیفونو کپی کنه واسه خودش . یه حرفایی میزنیدا. تم هم واسه تنوع هست که اتفاقا من خودم یادمه یه زمانی که آیپاد 3جی تازه اومده بود من حتی قفل آیپاد رو هم مثل قفل اندروید کردم واسه تنوع با اینکه اون زمان سر سختانه طرفدار اپل بودم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
اندروید کپی برداری نمیکنه شما اصلا یه کم فکر کنی از ساده ترین مثال بگم وایبر برای آی آو لس برنامه داد حالا خاسته واسه اندروید هم بده که کاربراش برن بالا همینطور تمام شرکتا و برنامه های دیگه که خیلیاش برای ویندوز فون و حتی جاوا و سیمبیان هم اومده. اندروید که یه شخص نیس بشینه برنامه های آیفونو کپی کنه واسه خودش . یه حرفایی میزنیدا. تم هم واسه تنوع هست که اتفاقا من خودم یادمه یه زمانی که آیپاد 3جی تازه اومده بود من حتی قفل آیپاد رو هم مثل قفل اندروید کردم واسه تنوع با اینکه اون زمان سر سختانه طرفدار اپل بودم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

منظور از كپي برداري اين نيست ك شركت هايي ك برنامه بازي ميسازن بعد ايفون برا اندرويد هم بزنن اين وبطي به الكپل و كپي برداري نيست
اما سامسونگ رسما از برنامه هايي مثل پيدا كردن ايفون سيري و گيم سنتر كپي كرده اينا فقط كپي هاي كاملا تابلو سامسونگ ار. برنامه هاي اختصاصي اپل هستن
اگه قرار باشه كپي برداري هاي سامسونگ و اندرويد رو بگم ك ٢٠،٢٢ صفحه ميشه

بالا