• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
راحتتر نصب میشن ولی راحتتر اجرا نمیشند.مثل همند
خدایی فرق ندارند تو اجرا برو بازی مست وانتد رو نصب کن رو اس3 که 4 هسته داره بعد رو 5 اجرا کن که دو هسته داره!!
ببین فرق دارند یا نه

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56

sajad2400

Registered User
لایک‌ها
27
just for ever iOS ده روزه گوشیمو فروختم دارم دیونهمیشم با اندروید الان گوشی دا داشم. دستمه خدااااا

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خدایی فرق ندارند تو اجرا برو بازی مست وانتد رو نصب کن رو اس3 که 4 هسته داره بعد رو 5 اجرا کن که دو هسته داره!!
ببین فرق دارند یا نه
من که فرقی ندیدم.تازه مقایسه5 با اس3اشتباهه 5چندماه بعد به بازار اومده.
به تعداد هسته نیست:اول اینکه ios منابع سخت افزاری خیلی نیاز نداره و با 2 هسته هم خوبه.بعد معماری پردازنده مهمه که اپل نمیگه چه معماری ای هست ولی برخی شایعات هست که از cortex a15 استفاده کرده که بسیار قویه.الان نکسوز10 2هسته ای از کورتکس آ15 استفاده کرده
و در اندرویدی ها پنجمین دیوایس پرقدرته پس از یه دیوایس از ایسر و 3تا اس4
یعنی از اس4نسخه کوالکوم هم قویتره.پس هی نگید 2هسته 2هسته.
ببینید 2هسته چیکار کرده

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
من که فرقی ندیدم.تازه مقایسه5 با اس3اشتباهه 5چندماه بعد به بازار اومده.
به تعداد هسته نیست:اول اینکه ios منابع سخت افزاری خیلی نیاز نداره و با 2 هسته هم خوبه.بعد معماری پردازنده مهمه که اپل نمیگه چه معماری ای هست ولی برخی شایعات هست که از cortex a15 استفاده کرده که بسیار قویه.الان نکسوز10 2هسته ای از کورتکس آ15 استفاده کرده
و در اندرویدی ها پنجمین دیوایس پرقدرته پس از یه دیوایس از ایسر و 3تا اس4
یعنی از اس4نسخه کوالکوم هم قویتره.پس هی نگید 2هسته 2هسته.
ببینید 2هسته چیکار کرده

داداش من دوتا شركت هيچ موقع همزمان گوشي نميدت پس بايد گفت تمام مقايسه هاي بين گوشي ها غلطه
من الان ميگم s4 va 5
وقتي اين دوتا دارن تو سايت ها مقايسه ميشن نشونه قدرت ٥ هستش

ببين من به عنوان كسي كه چند ساله اندرويد داشتم اما الان ٢ هفتست ios دارم قبول دارم براي يع تازه كار ios يكم سخته اما دقيقا ١هفته نهايتا دو هفته وقت براي مچ شدن ميبره

خوب خودتون هم قبول دارين ٢ هسته ي ما ٨ هسته ي پلاستيك رو ميخوره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
داداش من دوتا شركت هيچ موقع همزمان گوشي نميدت پس بايد گفت تمام مقايسه هاي بين گوشي ها غلطه
من الان ميگم s4 va 5
وقتي اين دوتا دارن تو سايت ها مقايسه ميشن نشونه قدرت ٥ هستش

ببين من به عنوان كسي كه چند ساله اندرويد داشتم اما الان ٢ هفتست ios دارم قبول دارم براي يع تازه كار ios يكم سخته اما دقيقا ١هفته نهايتا دو هفته وقت براي مچ شدن ميبره

خوب خودتون هم قبول دارين ٢ هسته ي ما ٨ هسته ي پلاستيك رو ميخوره
8هسته نیستو4+4هسته هست
وقتی کارا سبکه رو4تا ضعیفتره وقتی کار سنگین بخواد میفته رو4تا قویتر
در اصل4هسته هست
من کی گفتم 2هسته شما 4هسته سامسونگو میخوره؟

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
منظور از كپي برداري اين نيست ك شركت هايي ك برنامه بازي ميسازن بعد ايفون برا اندرويد هم بزنن اين وبطي به الكپل و كپي برداري نيست
اما سامسونگ رسما از برنامه هايي مثل پيدا كردن ايفون سيري و گيم سنتر كپي كرده اينا فقط كپي هاي كاملا تابلو سامسونگ ار. برنامه هاي اختصاصي اپل هستن
اگه قرار باشه كپي برداري هاي سامسونگ و اندرويد رو بگم ك ٢٠،٢٢ صفحه ميشه

حرفت درست ولی مثل این میمونه بگی ایر بگ رو اگه به فرض شورلت گذاشت رو ماشیناش بعدش اگه هیوندا بذاره کپی برداریه . خوب عزیز کسی شکی نداره که خیلی چیزا از هر شرکتی به شرکت دیگه ممکن جذاب باشه و کپی برداری باشه اصلا ابداع و اختراع زیباییش برای ابداع کنندش گسترشش هست!
اگر آیفون قویه که من قبول دارم هستو بود انقدر نباید طرفداراش به کپی برداری گیر بدن چون کپی برداریم جزو تحارت و رقابته! بعدم واسه مصرف کننده هیچ اهمیتی نداره من و شما تکنولوژی میخوایم دیگه این بحث های حاشیه ای جز تبلیغ بیشتر واسه شرکتا نیست

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
حرف دوستمون کاملا درسته. باریکلا .آفرین.:thumbsup:

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
حرفت درست ولی مثل این میمونه بگی ایر بگ رو اگه به فرض شورلت گذاشت رو ماشیناش بعدش اگه هیوندا بذاره کپی برداریه . خوب عزیز کسی شکی نداره که خیلی چیزا از هر شرکتی به شرکت دیگه ممکن جذاب باشه و کپی برداری باشه اصلا ابداع و اختراع زیباییش برای ابداع کنندش گسترشش هست!
اگر آیفون قویه که من قبول دارم هستو بود انقدر نباید طرفداراش به کپی برداری گیر بدن چون کپی برداریم جزو تحارت و رقابته! بعدم واسه مصرف کننده هیچ اهمیتی نداره من و شما تکنولوژی میخوایم دیگه این بحث های حاشیه ای جز تبلیغ بیشتر واسه شرکتا نیست

ببین دوست عزیز شما وقتی از نوع اوری طرفداری کنی باعث میشه هر شرکتی که باشه بیشترسمت نوع اوری بره همین امر باعث پیشرفت تکنولوژی و علم میشه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر دوست دارید برید تو مقایسه بنچ مارک ها و اعداد و رقم های نمودارها خب مشخصا گوشی های جدید سامسونگ قدرت بیشتری دارن ولی مساله بسیار مهم که متاسفانه بعضی دوستان در نظر نمیگیرن این هست که این همه قدرت باید در خدمت تجربه کاربر از گوشی و به عبارتی راحتی کار با دستگاه باشه.

در کل به نظر من ios روانی و راحتی که توش هست قابل مقایسه نیست با اندروید.حالا 8 هسته هم که باشه یا 2 هسته مهم کاربرپسند بودن هست.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نارنجی از این خبرا زیاد میزاره همشم الکیه
از خودش نذاشته منبعشم گذاشته.laptopmag.
نارنجیو میبری زیر سوال؟یکی از بهترین سایتهای تکنولوژیه اگه نگیم بهترینه.

Last edited:

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
من نگفتم نارنجی بده.الان این لینکی که گذاشتید تیترش آدمو از خرید آیفون منصرف میکنه ولی وقتی میری توش میبینی 10 مورد جزییه و آیفون اصلا همچین چیزایی لازم نداره.مثلا آیفون اورکلاک میخواد چیکار مشکل سرعت که نداره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من نگفتم نارنجی بده.الان این لینکی که گذاشتید تیترش آدمو از خرید آیفون منصرف میکنه ولی وقتی میری توش میبینی 10 مورد جزییه و آیفون اصلا همچین چیزایی لازم نداره.مثلا آیفون اورکلاک میخواد چیکار مشکل سرعت که نداره
الان اینطوره شاید به زودی یه بازی بیاد که Cpu بیشتر بخواد شما چیکار میکنی؟

بالا