خدایی فرق ندارند تو اجرا برو بازی مست وانتد رو نصب کن رو اس3 که 4 هسته داره بعد رو 5 اجرا کن که دو هسته داره!!راحتتر نصب میشن ولی راحتتر اجرا نمیشند.مثل همند
ببین فرق دارند یا نه
خدایی فرق ندارند تو اجرا برو بازی مست وانتد رو نصب کن رو اس3 که 4 هسته داره بعد رو 5 اجرا کن که دو هسته داره!!راحتتر نصب میشن ولی راحتتر اجرا نمیشند.مثل همند
for ever androidjust for ever iOS ده روزه گوشیمو فروختم دارم دیونهمیشم با اندروید الان گوشی دا داشم. دستمه خدااااا
من که فرقی ندیدم.تازه مقایسه5 با اس3اشتباهه 5چندماه بعد به بازار اومده.خدایی فرق ندارند تو اجرا برو بازی مست وانتد رو نصب کن رو اس3 که 4 هسته داره بعد رو 5 اجرا کن که دو هسته داره!!
ببین فرق دارند یا نه
من که فرقی ندیدم.تازه مقایسه5 با اس3اشتباهه 5چندماه بعد به بازار اومده.
به تعداد هسته نیست:اول اینکه ios منابع سخت افزاری خیلی نیاز نداره و با 2 هسته هم خوبه.بعد معماری پردازنده مهمه که اپل نمیگه چه معماری ای هست ولی برخی شایعات هست که از cortex a15 استفاده کرده که بسیار قویه.الان نکسوز10 2هسته ای از کورتکس آ15 استفاده کرده
و در اندرویدی ها پنجمین دیوایس پرقدرته پس از یه دیوایس از ایسر و 3تا اس4
یعنی از اس4نسخه کوالکوم هم قویتره.پس هی نگید 2هسته 2هسته.
ببینید 2هسته چیکار کرده
8هسته نیستو4+4هسته هستداداش من دوتا شركت هيچ موقع همزمان گوشي نميدت پس بايد گفت تمام مقايسه هاي بين گوشي ها غلطه
من الان ميگم s4 va 5
وقتي اين دوتا دارن تو سايت ها مقايسه ميشن نشونه قدرت ٥ هستش
ببين من به عنوان كسي كه چند ساله اندرويد داشتم اما الان ٢ هفتست ios دارم قبول دارم براي يع تازه كار ios يكم سخته اما دقيقا ١هفته نهايتا دو هفته وقت براي مچ شدن ميبره
خوب خودتون هم قبول دارين ٢ هسته ي ما ٨ هسته ي پلاستيك رو ميخوره
منظور از كپي برداري اين نيست ك شركت هايي ك برنامه بازي ميسازن بعد ايفون برا اندرويد هم بزنن اين وبطي به الكپل و كپي برداري نيست
اما سامسونگ رسما از برنامه هايي مثل پيدا كردن ايفون سيري و گيم سنتر كپي كرده اينا فقط كپي هاي كاملا تابلو سامسونگ ار. برنامه هاي اختصاصي اپل هستن
اگه قرار باشه كپي برداري هاي سامسونگ و اندرويد رو بگم ك ٢٠،٢٢ صفحه ميشه
حرفت درست ولی مثل این میمونه بگی ایر بگ رو اگه به فرض شورلت گذاشت رو ماشیناش بعدش اگه هیوندا بذاره کپی برداریه . خوب عزیز کسی شکی نداره که خیلی چیزا از هر شرکتی به شرکت دیگه ممکن جذاب باشه و کپی برداری باشه اصلا ابداع و اختراع زیباییش برای ابداع کنندش گسترشش هست!
اگر آیفون قویه که من قبول دارم هستو بود انقدر نباید طرفداراش به کپی برداری گیر بدن چون کپی برداریم جزو تحارت و رقابته! بعدم واسه مصرف کننده هیچ اهمیتی نداره من و شما تکنولوژی میخوایم دیگه این بحث های حاشیه ای جز تبلیغ بیشتر واسه شرکتا نیست
نارنجی از این خبرا زیاد میزاره همشم الکیه
طرفدارهای ios چشماشون رو حقایق بستست.فقط میگن اپل و دیگر هیچبه نظر من از این 10 مورد فقط ویجت درسته
از خودش نذاشته منبعشم گذاشته.laptopmag.نارنجی از این خبرا زیاد میزاره همشم الکیه
الان اینطوره شاید به زودی یه بازی بیاد که Cpu بیشتر بخواد شما چیکار میکنی؟من نگفتم نارنجی بده.الان این لینکی که گذاشتید تیترش آدمو از خرید آیفون منصرف میکنه ولی وقتی میری توش میبینی 10 مورد جزییه و آیفون اصلا همچین چیزایی لازم نداره.مثلا آیفون اورکلاک میخواد چیکار مشکل سرعت که نداره