اولا شما مقایسه اشتباه کردی
ios که سالی یه گوشی میده و بهترین اپلو میده بیرون
اندروید اما خیلیا میزنن شما باید با بهترین اندرویدی مقایسه کنید که مسلما وان ایکس نیست
بعد اون گوشی انتخاب شده باید همزمان با گوشی معرفی شده همون موقع اپل باشه که میشه 4s نه5
حالا اینارو مقایسه کنید
عزیز دل متاسفم واسه شما که خیلی غیرتی هستی. شما انگار قضیه رو جدی گرفتی وفکر میکنی قضیه ناموسیه!!!!!
مقایسه کاملا درست هست. اصلا میگیم همه ی گوشی های اس 4 ایفون 5 اچ تی سی وان. و همه ی اینا از نظر سخت افزار آشغال . اوکی؟ ولی شما به من بگو نصب برنامه رو کدوم راحت تره؟ شما در اندروید یه گیم میخوای نصب کنی .دیتا یه جا کپی میشه. فایل apk باید قبلش نصب کنی . بعد ممکنه وا فای لازم داشته باشی. ولی بخدا قسم در ios خیلی راحت و فقط با یک نصب راحت .بازی میاد بالا.
باز هم دارم میگم. من طرفدار هیچی نیستم. فقط طرفدار حقیقتم.اگه اندروید همین حسن ها رو داشت. در موردش حرف میزدم.
تا به حال کسی به فکر کرده اپل چرا سالی یه گوشی داره میده بیرون؟واقعا چرا؟ چرا مثل سایر کمپانی ها نمیاد پشت سر هم گوشی بده بیرون؟
جواب این سوالو میتونید خودتون بدید.
من اگر الان پول داشته باشم و بخوام بهترین انتخابو کنم. صبر میکنم ایفون 5 اس میخرم.یا یه ایفون 5 سفید. که شاید نزدیک به چند سال ازش استفاده میکنم.
ولی اگر واقعا پول نداشته باشم که بخوام بهترین انتخابو کنم.مجبورم یه دیوایسی به غیر از اپل بخرم و به ناچار باهاش باید بسازم . و زیر 4 یا 5ماه دستم نمیمونه و باید بفروشمش. این عینا بهم ثابت شده.
ضمنا از نظر قیمتی در بازار گوشی های اندرویدی افت قیمت بیشتری نسبت به ios دارند. و ضرر و زیان بیشتری را تحمیل میشن.در بازار همه چی مشخصه. اگر من یک دروغگوی بزرگ باشم. ولی بازار حقیقت روزانه هست.
کلا بحث با اشخاصی که غیرتی هستند واقعا بی فایده هست.دلت هر دیوایسی یا هر سیستم عاملی میخواد برو از اون استفاده کن. وسلام نامه تمام.