• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
یه حسن اندروید فقط؟:قابلیت دستکاری تو گوشی و شخصی سازی کاملا آزاد
فرض کنیم هیچ گوشی اندروید نزنه جز سامسونگ
سامسونگ هم فقط یه گوشی بزنه به نام اس4
بازم اون فروشش از 5بیشتر میشه
چون خریدارای زد وان نوت و... به سمت اس4 کشیده میشند نه 5
آیفون درحال حاضر3تاگوشی فروش داره:4-4اس-5
تازه نمیشه بگیم برا قیمتشه که خریدش کمه الان 4 با قرارداد با اپراتور رایگان میشه
قابلیت شخصی سازی تو آیفون هم هست
از کجا معلوم اس4 فروشش بیشتره.به دلیل تنوع گوشیهای آندروییدی تعداد مصرف کننده هاش زیاده به همین خاطر تو این لینکی که دادید آندرویید بالاتره.اکثر گوشیهای آندروییدی زیر400تومن قیمت دارن.خیلیا رو دیدم گوشی آندرویید خریدن اصلا نمیدونن آندرویید چیه فقط میگن سامسونگه یا گوشی خوبیه ازرزونه میخرن.اپل کلا 6گوشی داده بیرون.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
قابلیت شخصی سازی تو آیفون هم هست
از کجا معلوم اس4 فروشش بیشتره.به دلیل تنوع گوشیهای آندروییدی تعداد مصرف کننده هاش زیاده به همین خاطر تو این لینکی که دادید آندرویید بالاتره.اکثر گوشیهای آندروییدی زیر400تومن قیمت دارن.خیلیا رو دیدم گوشی آندرویید خریدن اصلا نمیدونن آندرویید چیه فقط میگن سامسونگه یا گوشی خوبیه ازرزونه میخرن.اپل کلا 6گوشی داده بیرون.
نه اونجوری که تو اندرویده
فروش گلکسی اس ۴ در ۲ ماه از ۲۰ میلیون گذشت - نارنجی
با وجود صدها گوشی اندرویدی این همه فروش داشته حالا فکر کن فقط همین یه گوشی اندرویدی باشه فروشش 10برابر میشه
اکثر گوشیای اندرویدی زیر400تومنند!!!:blink:
اونایی که اندرویدی دارن نمیدونن اندروید چیه کمتر اند از اونایی که آیفون دارند نمیدونند ios چیه

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
نه اونجوری که تو اندرویده
فروش گلکسی اس ۴ در ۲ ماه از ۲۰ میلیون گذشت - نارنجی
با وجود صدها گوشی اندرویدی این همه فروش داشته حالا فکر کن فقط همین یه گوشی اندرویدی باشه فروشش 10برابر میشه
اکثر گوشیای اندرویدی زیر400تومنند!!!:blink:
اونایی که اندرویدی دارن نمیدونن اندروید چیه کمتر اند از اونایی که آیفون دارند نمیدونند ios چیه

ايفون٥ تو ٣ ماه ٣٠ ميليون واس ٤ تو سه ماه ٢٠ ميليون فروش رفتند
http://gsm.ir/news/show/21832/پرفروش+ترین:+آیفون+5+اپل،+کم+فروش+ترین:+سونی+اکسپریا+زد

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
پس با این حساب فروش 5 و اس4 تقریبا یکیه حالا شاید 5 کمی بیشتر باشه
واس3 و نوت2 هم خیلی فروش داشتند که مطمئنم کمتر از4اس نیست
من نگفتم فروش سامسونگ بیشتره(که البته یا برابرند یا فاصلشون خیلی کمه)
من میگم اگه فقط سامسونگ اندروید بزنه و فقط بیاد اس4 و اس3 بزنه فروش اینا 10 برابر میشه حدود8-9برابر5 و 4 اس
کسی که گوشی اندرویدی داشته قبلا به 5 کشیده میشه یااس4؟خوب معلومه اس4

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
پس با این حساب فروش 5 و اس4 تقریبا یکیه حالا شاید 5 کمی بیشتر باشه
واس3 و نوت2 هم خیلی فروش داشتند که مطمئنم کمتر از4اس نیست
من نگفتم فروش سامسونگ بیشتره(که البته یا برابرند یا فاصلشون خیلی کمه)
من میگم اگه فقط سامسونگ اندروید بزنه و فقط بیاد اس4 و اس3 بزنه فروش اینا 10 برابر میشه حدود8-9برابر5 و 4 اس
کسی که گوشی اندرویدی داشته قبلا به 5 کشیده میشه یااس4؟خوب معلومه اس4

اولا اندرويد ك كلا مال شامسونگ نيستنا دوما اگه سامسونگ فقط اندرويد بزنه
قطعا فروشش ١٠٠٠ برابر فروش اپل ميشه اما...
اگه اپل هم بياد مثل سامسونگ گوشي از قيمت ١٠٠٠ تومن تا ٣ ميليون بزنه چي؟؟؟ميتوني پيش بيني كني؟
منم اول اندرويد داشتم تقريبا هم باهاش كيف ميكردم
اگه هيچ وقت سمت اي او اس نميرفتم قطعا تا ١٠٠ سال اينده هم انتخابم اندرويد و شايد سامسونگ بود
اما وقتي رفتم به اي او اس ديگه اندرويد برام هيچ جذابيتي نداشت
دوبار برگشتم به اندرويد ك يه هفته بعدش دوبار ايفون

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
اولا شما مقایسه اشتباه کردی
ios که سالی یه گوشی میده و بهترین اپلو میده بیرون
اندروید اما خیلیا میزنن شما باید با بهترین اندرویدی مقایسه کنید که مسلما وان ایکس نیست
بعد اون گوشی انتخاب شده باید همزمان با گوشی معرفی شده همون موقع اپل باشه که میشه 4s نه5
حالا اینارو مقایسه کنید

عزیز دل متاسفم واسه شما که خیلی غیرتی هستی. شما انگار قضیه رو جدی گرفتی وفکر میکنی قضیه ناموسیه!!!!!

مقایسه کاملا درست هست. اصلا میگیم همه ی گوشی های اس 4 ایفون 5 اچ تی سی وان. و همه ی اینا از نظر سخت افزار آشغال . اوکی؟ ولی شما به من بگو نصب برنامه رو کدوم راحت تره؟ شما در اندروید یه گیم میخوای نصب کنی .دیتا یه جا کپی میشه. فایل apk باید قبلش نصب کنی . بعد ممکنه وا فای لازم داشته باشی. ولی بخدا قسم در ios خیلی راحت و فقط با یک نصب راحت .بازی میاد بالا.
باز هم دارم میگم. من طرفدار هیچی نیستم. فقط طرفدار حقیقتم.اگه اندروید همین حسن ها رو داشت. در موردش حرف میزدم.

تا به حال کسی به فکر کرده اپل چرا سالی یه گوشی داره میده بیرون؟واقعا چرا؟ چرا مثل سایر کمپانی ها نمیاد پشت سر هم گوشی بده بیرون؟

جواب این سوالو میتونید خودتون بدید.

من اگر الان پول داشته باشم و بخوام بهترین انتخابو کنم. صبر میکنم ایفون 5 اس میخرم.یا یه ایفون 5 سفید. که شاید نزدیک به چند سال ازش استفاده میکنم.

ولی اگر واقعا پول نداشته باشم که بخوام بهترین انتخابو کنم.مجبورم یه دیوایسی به غیر از اپل بخرم و به ناچار باهاش باید بسازم . و زیر 4 یا 5ماه دستم نمیمونه و باید بفروشمش. این عینا بهم ثابت شده.

ضمنا از نظر قیمتی در بازار گوشی های اندرویدی افت قیمت بیشتری نسبت به ios دارند. و ضرر و زیان بیشتری را تحمیل میشن.در بازار همه چی مشخصه. اگر من یک دروغگوی بزرگ باشم. ولی بازار حقیقت روزانه هست.

کلا بحث با اشخاصی که غیرتی هستند واقعا بی فایده هست.دلت هر دیوایسی یا هر سیستم عاملی میخواد برو از اون استفاده کن. وسلام نامه تمام.

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
عزیز دل متاسفم واسه شما که خیلی غیرتی هستی. شما انگار قضیه رو جدی گرفتی وفکر میکنی قضیه ناموسیه!!!!!

مقایسه کاملا درست هست. اصلا میگیم همه ی گوشی های اس 4 ایفون 5 اچ تی سی وان. و همه ی اینا از نظر سخت افزار آشغال . اوکی؟ ولی شما به من بگو نصب برنامه رو کدوم راحت تره؟ شما در اندروید یه گیم میخوای نصب کنی .دیتا یه جا کپی میشه. فایل apk باید قبلش نصب کنی . بعد ممکنه وا فای لازم داشته باشی. ولی بخدا قسم در ios خیلی راحت و فقط با یک نصب راحت .بازی میاد بالا.
باز هم دارم میگم. من طرفدار هیچی نیستم. فقط طرفدار حقیقتم.اگه اندروید همین حسن ها رو داشت. در موردش حرف میزدم.

تا به حال کسی به فکر کرده اپل چرا سالی یه گوشی داره میده بیرون؟واقعا چرا؟ چرا مثل سایر کمپانی ها نمیاد پشت سر هم گوشی بده بیرون؟

جواب این سوالو میتونید خودتون بدید.

من اگر الان پول داشته باشم و بخوام بهترین انتخابو کنم. صبر میکنم ایفون 5 اس میخرم.یا یه ایفون 5 سفید. که شاید نزدیک به چند سال ازش استفاده میکنم.

ولی اگر واقعا پول نداشته باشم که بخوام بهترین انتخابو کنم.مجبورم یه دیوایسی به غیر از اپل بخرم و به ناچار باهاش باید بسازم . و زیر 4 یا 5ماه دستم نمیمونه و باید بفروشمش. این عینا بهم ثابت شده.

ضمنا از نظر قیمتی در بازار گوشی های اندرویدی افت قیمت بیشتری نسبت به ios دارند. و ضرر و زیان بیشتری را تحمیل میشن.در بازار همه چی مشخصه. اگر من یک دروغگوی بزرگ باشم. ولی بازار حقیقت روزانه هست.

کلا بحث با اشخاصی که غیرتی هستند واقعا بی فایده هست.دلت هر دیوایسی یا هر سیستم عاملی میخواد برو از اون استفاده کن. وسلام نامه تمام.
چه تعصبی آخه؟
دارم میگم آیفون5 یه نسل از وان ایکس جلوتره خوب معلومه وقتی باهاش مقایسه میشه کم میاره
شما باتری گوشی ای را با 5 مقایسه کردید که از لحاظ شارژدهی بدترین گوشیه.
من فقط میگم یا 5را با وان -اس3-اس4-زد مقایسه کن
یا4اس را باگوشی های هم دوره اندرویدی
من طرفدار منطقم و اون به من میگه اندروید بهتره نه تعصب و نه چیز دیگه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اولا اندرويد ك كلا مال شامسونگ نيستنا دوما اگه سامسونگ فقط اندرويد بزنه
قطعا فروشش ١٠٠٠ برابر فروش اپل ميشه اما...
اگه اپل هم بياد مثل سامسونگ گوشي از قيمت ١٠٠٠ تومن تا ٣ ميليون بزنه چي؟؟؟ميتوني پيش بيني كني؟
منم اول اندرويد داشتم تقريبا هم باهاش كيف ميكردم
اگه هيچ وقت سمت اي او اس نميرفتم قطعا تا ١٠٠ سال اينده هم انتخابم اندرويد و شايد سامسونگ بود
اما وقتي رفتم به اي او اس ديگه اندرويد برام هيچ جذابيتي نداشت
دوبار برگشتم به اندرويد ك يه هفته بعدش دوبار ايفون
گیریم هیچ شرکتی اندروید نزنه و فقط سامسونگ اندروید بزنه
سامسونگ از400تا2تومن گوشی اندروید داره
اپلم بتونه تو این رنج قیمت هرچندتا که خواست گوشی ios بزنه
بازم میشه بایه مقایسه با آمارهای امروزی متوجه شد که فروش اندروید بیشتر میشه

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
چه تعصبی آخه؟
دارم میگم آیفون5 یه نسل از وان ایکس جلوتره خوب معلومه وقتی باهاش مقایسه میشه کم میاره
شما باتری گوشی ای را با 5 مقایسه کردید که از لحاظ شارژدهی بدترین گوشیه.
من فقط میگم یا 5را با وان -اس3-اس4-زد مقایسه کن
یا4اس را باگوشی های هم دوره اندرویدی
من طرفدار منطقم و اون به من میگه اندروید بهتره نه تعصب و نه چیز دیگه

من کلا همه ی گوشی هارو از نظر سخت افزاری رد کردم . پس بحث گوشی نکنید. سیستم عامل شرطه . اقاجون شما مختاری هر چقدر گوشی با هر نوع سیستم عاملی دوست داری بخری.وسلام.

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
من واقعا فکر نمیکردم یکی بیاد بگه اندرو از ios بهتره؟؟؟
گفتم تو چیزای دیگه مثه بدنه سخت افزار و... .کل کل میکنیم

من یه بار پرسیدم حسن اندرو به ios?????
میشه جندتا حسن بگی؟؟؟ ش
ببین یه روون بودن میارزه به کل ios
راحتی تو نصب برنامه و بازی
محیط ساده و باکلاسی که هیچ موقع ازش خسته نمیشی
..............................................................................................

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
من که نمیگم آندروید بهتره، اما با آندروید بیشتر حال میکنم. دلیلش هم اینه که تا سر حد مرگ میشه شخصی سازیش کرد و محصولش یه چیز خیلی خاص تر از iOS ه.

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
من که نمیگم آندروید بهتره، اما با آندروید بیشتر حال میکنم. دلیلش هم اینه که تا سر حد مرگ میشه شخصی سازیش کرد و محصولش یه چیز خیلی خاص تر از iOS ه.
خب من به همین خاطر از آندرویید خوشم نمیاد زیاد محیطش شلوغه و این باعث مصرف باتری بیشتر میشه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من کلا همه ی گوشی هارو از نظر سخت افزاری رد کردم . پس بحث گوشی نکنید. سیستم عامل شرطه . اقاجون شما مختاری هر چقدر گوشی با هر نوع سیستم عاملی دوست داری بخری.وسلام.
سیستم عامل درکنار سخت افزار معنی پیدا میکنه نمیشه که همینطوری بگیم کدوم بهتره

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
سیستم عامل درکنار سخت افزار معنی پیدا میکنه نمیشه که همینطوری بگیم کدوم بهتره

پست شما هم موافق هستي در اي او اس بهترين هست در منار سخت افزار مناسب
لابد سخت افزار ايفون روقبول نداري؟
سخت افزارش عالي و كافي هست
بيش از اين ديگه ميشه ابر فون

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من واقعا فکر نمیکردم یکی بیاد بگه اندرو از ios بهتره؟؟؟
گفتم تو چیزای دیگه مثه بدنه سخت افزار و... .کل کل میکنیم

من یه بار پرسیدم حسن اندرو به ios?????
میشه جندتا حسن بگی؟؟؟ ش
ببین یه روون بودن میارزه به کل ios
راحتی تو نصب برنامه و بازی
محیط ساده و باکلاسی که هیچ موقع ازش خسته نمیشی
..............................................................................................
حالا یکی اومده و گفته
یعنی بدنه و سخت افزار مهم تره یا سیستم عامل؟خوب معلومه سیستم عامل خیلی مهمتره.هرچقدر هم یه سیستم عاملی بهتر باشه ولی گوشی امکانات کمی داشته باشه میرزه خریدش
مقایسه ios با اندروید(به اختصار به ios میگیم آی):آی روون تره-برنامه و بازی هردو تو یه رنج قرار میگیرن ولی آی دیتا نمیخواد ولی برعکس هرکاری بخوای بکنی باید به آیتونز وصل بشی.اندروید ولی همه جا براش برنامه هست و خیلی آزادی داری تو برنامه و بازی و برنامه فارسی برا اندروید بیشتر از آی هست و راحتتر میشه برنامه اندروید گیر آورد تا آی-قابلیت شخصی سازی تو اندروید بینهایت آزاده برعکس آی-شما هرکاری بخوای میتونی با گوشی اندرویدی بکنی:دسترسی به فایل های سیستمی-بازکردن بوتلودر-نسب اوبنتو در بعضی موارد-اورکلاک-رام های مختلف-و هزارتاکار دیگه-تو قیمت اندروید حرف اولو میزنه و از 400 تا2تومن گوشی هست برعکس داشتن گوشی آِ حداقل 1400خرج برمیداره-با جیلبریک آی خیلی از ویژگی های خوبشو از دست میده ولی با روت کردن خوبی های اندروید بیشتر میشه-سایز صفحه تو اندروید خیلی بهتره چون4 اینچ اونم با نسبت16به 9 واقعا کوچیکه ولی اندروید از2.8تا 6.4گوشی داره میتونی هرکدومو خواستی انتخاب کنی-کیفیت صفحه گوشی های اندرویدی خیلی بهتره-فعلا برم سریاله رو ببینم چیه بقیشو بعد میگم

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
کلا iOS خیلی من رو خسته و حتی اذیت میکنه چون خودشو کاملا تحمیل میکنه. اما کار کردن با آندروید واقعا برام لذت بخشه.

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
حالا یکی اومده و گفته
یعنی بدنه و سخت افزار مهم تره یا سیستم عامل؟خوب معلومه سیستم عامل خیلی مهمتره.هرچقدر هم یه سیستم عاملی بهتر باشه ولی گوشی امکانات کمی داشته باشه میرزه خریدش
مقایسه ios با اندروید(به اختصار به ios میگیم آی):آی روون تره-برنامه و بازی هردو تو یه رنج قرار میگیرن ولی آی دیتا نمیخواد ولی برعکس هرکاری بخوای بکنی باید به آیتونز وصل بشی.اندروید ولی همه جا براش برنامه هست و خیلی آزادی داری تو برنامه و بازی و برنامه فارسی برا اندروید بیشتر از آی هست و راحتتر میشه برنامه اندروید گیر آورد تا آی-قابلیت شخصی سازی تو اندروید بینهایت آزاده برعکس آی-شما هرکاری بخوای میتونی با گوشی اندرویدی بکنی:دسترسی به فایل های سیستمی-بازکردن بوتلودر-نسب اوبنتو در بعضی موارد-اورکلاک-رام های مختلف-و هزارتاکار دیگه-تو قیمت اندروید حرف اولو میزنه و از 400 تا2تومن گوشی هست برعکس داشتن گوشی آِ حداقل 1400خرج برمیداره-با جیلبریک آی خیلی از ویژگی های خوبشو از دست میده ولی با روت کردن خوبی های اندروید بیشتر میشه-سایز صفحه تو اندروید خیلی بهتره چون4 اینچ اونم با نسبت16به 9 واقعا کوچیکه ولی اندروید از2.8تا 6.4گوشی داره میتونی هرکدومو خواستی انتخاب کنی-کیفیت صفحه گوشی های اندرویدی خیلی بهتره-فعلا برم سریاله رو ببینم چیه بقیشو بعد میگم
همه چیز که صفحه بزرگ نیست.شرکت هایی مثل سامسونگ صفحه گوشیها رو روز به روز بزرگتر میکنن و سخت افزار قویتر.این که کاری نداره وقتی صفحه 5اینچ باشه سخت افزار قویتری میزاره.باتری قویتر و بزرگتری هم میزاره.این که هنر نیست.ولی آیفون 5از مدل های قبلی نازکتره و خیلی هم قویتره و مصرف باتریشم کمتره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
پست شما هم موافق هستي در اي او اس بهترين هست در منار سخت افزار مناسب
لابد سخت افزار ايفون روقبول نداري؟
سخت افزارش عالي و كافي هست
بيش از اين ديگه ميشه ابر فون
درصورتی که سخت افزار هردو یکی باشه مثلا هر دو1هسته ای یک گیگاهرتزی کورتکس آ9باشه آره ios بهتره
ولی خوب سخت افزار گوشی های اندروید خیلی قویتره
سیستم عامل ساده ای مثل ios اصلا به سخت افزار آنچنانی نیاز نداره چون کاربرداش محدوده و به کاربر میگه چی به دردت میخوره نمیگه تو چی دوست داری

بالا