• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل IOS و اندروید /ایفون .سامسونگ و htc برای انتخاب بهترین گوشی

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
11.jpg

21.jpg

3.jpg

4.jpg

ببین دوست عزیز شاید تو بنچمارک و............ 5 اصلا مطرح نباشه
اما تو عمل چی؟؟؟

این مثال رو هزار دفعه گفتم یه بار دیگه هم روش:
شما برو یه موتور فورد رو بذار رو تریلی ؟؟؟!!
شاید به تنهایی موتور فورد از موتور پژو بیشتر باشه
اما تو عمل خیر بحث 5 با بقیه گوشی ها هم همینه

ببینید من اسم تاپیک رو گذاشتم کل کل ایفون .سامسونگ و.....
میدونی چرا نذاشتم اندروید و ios ????
\چون اندروید یه کپی ساده از ios هستش و اصلا من در این مورد با هیچکس بحث ندارم
من تو چیزا دیگه گفتم بیاید کل کل کنید نه کل کل بین یه جنس اصل و کپی

بازم معذرت میخوام اگه تو پست قبل ناراحتتون کردم

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سونی و اچ تی سی و الجی هم پلاستیکن؟
بحث من سامسونگ نیست اندرویده
باورکن وقت ندارم جواب همتون را بدم حداقل یه نماینده انتخاب کنید از بین خودتون با اون بحث کنیم

پلاستیک با کیفیت =htc و سونی

نماینده چرا مگه شما نمیگی تعداد اندروید ها بیشتر ؟؟ که حرف بسیار درستی هم هستش
اما هر اندرویدی میاد تو این تاپیک میبینه بخواد چیزی بگه بدتر سنگ روی یخ میشه(چون معلومه کدوم سرتره)

ببین من یه قوت رونی تو ios میگم که توی هیچ اندرویدی نداری:رونی(شاید گوشی نوع اندروید میخری این امر درش صادق نباشه اما بعد از یک ماه استفاده.............)

این یه مورد به تمومه حسن های اندروید میارزه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
پلاستیک با کیفیت =htc و سونی

نماینده چرا مگه شما نمیگی تعداد اندروید ها بیشتر ؟؟ که حرف بسیار درستی هم هستش
اما هر اندرویدی میاد تو این تاپیک میبینه بخواد چیزی بگه بدتر سنگ روی یخ میشه(چون معلومه کدوم سرتره)

ببین من یه قوت رونی تو ios میگم که توی هیچ اندرویدی نداری:رونی(شاید گوشی نوع اندروید میخری این امر درش صادق نباشه اما بعد از یک ماه استفاده.............)

این یه مورد به تمومه حسن های اندروید میارزه
برای شما آره ولی برای من و امثال من نه.
اندروید4.2تو روونی چیزی از ios کم نداره
اندروید لگ داره چون مولتی تسکینگ داره و چون تو نسخه آزمایشی ios 7 هم قابلیت مولتی تسکینگ گذاشتند خوندم که لگ داشت پس یه سری قابلیت هارو فدای روونی کردن

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
برای شما آره ولی برای من و امثال من نه.
اندروید4.2تو روونی چیزی از ios کم نداره
اندروید لگ داره چون مولتی تسکینگ داره و چون تو نسخه آزمایشی ios 7 هم قابلیت مولتی تسکینگ گذاشتند خوندم که لگ داشت پس یه سری قابلیت هارو فدای روونی کردن

تمامی اپ های مولتی تسکینگ را با یک کلیک ببندید | اپل اپس | دانلود برنامه آیفون آیپد, دانلود بازی آیفون آیپد،دانلود بازی مک با لینک مستقیم

ببین تو ios شما هر مشکلی داشته باشی بایه توییک حل میشه
بعد کار اصلی تسک چیه ؟؟؟ برنامه باز رو بستن ؟؟ خوب این رو IOS هم داره ؟؟!!
برای بقیه کارای تسک هم دو تا نرم افزار جانبی نصب کن

حالا مشکل این IOS حل شد اما مشکل رونی پلاستیک چه طور؟؟؟(اونم میشه حل شده در نظر گرفت توی اندروید 9:ِیییی)

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تمامی اپ های مولتی تسکینگ را با یک کلیک ببندید | اپل اپس | دانلود برنامه آیفون آیپد, دانلود بازی آیفون آیپد،دانلود بازی مک با لینک مستقیم

ببین تو ios شما هر مشکلی داشته باشی بایه توییک حل میشه
بعد کار اصلی تسک چیه ؟؟؟ برنامه باز رو بستن ؟؟ خوب این رو IOS هم داره ؟؟!!
برای بقیه کارای تسک هم دو تا نرم افزار جانبی نصب کن

حالا مشکل این IOS حل شد اما مشکل رونی پلاستیک چه طور؟؟؟(اونم میشه حل شده در نظر گرفت توی اندروید 9:ِیییی)
""بعد کار اصلی تسک چیه ؟؟؟ برنامه باز رو بستن ؟؟""
؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
تجربیات بنده
http://upload7.ir/images/44645845707778168327.png

اون دوستی هم که گفته اندروید لگ داره چون مولتی تسکگین داره کند هست و خونده که ای او اس 7 هم لگ داره باید بگم که ::
من رفتم به ای او اس 7 بتا 1حالم بد شد، از کندی از باگ و نقص هایی که داشت
اما بتا یعنی ازمایش درسته.ای او اس 7 هنوز برای همه عرضه نشده اپل رسما معرفیش نکرده برای عموم
هنوز کلی مونده تا نسخه نهاییش بیاد
اما 7 بتا 2 بهتر شده بازم مشکل داره ولی کمتر اما نسخه نهایشش مهم هست

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
دیروز یکی از دوستام کهgalaxy s4خریده رو دیدم.باs voiceهر چیزی رو که می گفتم حدود یه دقیه سرچ میکرد تا عمل کنه.مثلا 4هسته ایه

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82

خوبه ك
چنين شركت و تكنولوژيي هايي رو وارد بازار ميكنه نبايد انتظارداشته باشيم دنبال پول باشه و پولدار باشه
اما جابز ادمي پولي نبوده يكم دربارش بدونين ميفهمين
نوع پوشش و اينكه اون اصلا از شركتش درامدي نداشت
سالانه ١ دلار و امور زندگيش هم با جايزهايي ك سرمايه گذارا و مديران بهش ميدادن ميگذروند

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
ببیند دوستان این نظر شخصی بنده هست.

من تا3 htc onex داشتم. و از اپل ipad 2.iphone 4 , ipad mini wifi .ipod touch 5 .ipod nano new .

من خودم مشخصه هایی دارم. دیوایسی که میخوام استفاده کنم .مبنی اونو گیم قرار میدم که در وان ایکس شاهده تحولی بودیم که چیپ tegra 3 داشت. ولی با توجه به مقایسه هایی که داشتم. بازی های مشابه ایی در دو دیوایس مختلف .یکی وان ایکس و یک دیوایس اپل اجرا کردم. جلوه های ویژه در اپل واقعا مشهود بود. ولی در وان ایکس که حتی چیپ تگرا 3 داشت اونقد به چشم نمیومد. مصرف شارژ همه ی دیوایس های اپل حتی بر روی ipad ها که هر کدام 10 اینچ و 7.9 اینچ با وجود چنین صفحه ی بزرگی که دارند واقعا عالی هست.

اپلیکیشن های اپل مخصوصا بازی هاش به راحتی نصب میشه. و مثل اندروید نیاز به فایل دیتا و روشن کردن وای فای برای ادامه دانلود نیست.

درسته اندروید برنامه های زیادی داره . و برای حتی بلوتوث مثل ایفون مجبور نیستید برنامه ای خریداری کنید.ولی مورد بالا برتری اپل را نشون میده.

کیفیت صدا در سری جدید گوشی های اچ تی سی که beats audio هستند عالیه . ولی من به شخصه زمانی این عالی بودنو به احسنت رسوندم که از earpod iphone 5 استفاده کردم.

این کارو با وان ایکس انجام دادم.

در گوشی های جدید .htc one . samsung s4 .iphone 5 کیفیت صفحه ی دو گوشی ذکر شده از ایفون 5 بیشتره. تراکم پیکسل اچ تی سی وان 469 . سامسونگ اس 4 441 . ایفون 5 .326

با وجود قدرت مند بودن دیوایس های اندرویدی جدید نمیتوان گفت میشه با ایفون مقایسه کرد. دیوایس های اندرویدی فقط کیفیت صفحه ی بالاتر و خروجی صدای بهتر ولی نچندان زیاد نسبت به ایفون 5 را دارندهر چقدر هم این موارد بهتر باشند اندرو ید سیستم عامل خیلی پرمصرف هست ( حتی در اس 4 که شاهد وجود چندین سنسور مختلف و پردازنده 8 هسته ای قدرتمند octa هستیم ولی مصرف باطری خیلی بالاس ) و دردسر های زیادی هم دارد .

ضمنا اگر بحث رنگ و بدنه ایفون را کنیم. این مورد در ایفون 5s حل میشه.

شخصی نمیتونه به من بگه که طرفدار غیرتی اپل هستم..تجربه ای هست که با وجود چندین دیوایس مختلفی که داشتم به دست اوردم. یا علی . موفق باشید.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ببیند دوستان این نظر شخصی بنده هست.

من تا3 htc onex داشتم. و از اپل ipad 2.iphone 4 , ipad mini wifi .ipod touch 5 .ipod nano new .

من خودم مشخصه هایی دارم. دیوایسی که میخوام استفاده کنم .مبنی اونو گیم قرار میدم که در وان ایکس شاهده تحولی بودیم که چیپ tegra 3 داشت. ولی با توجه به مقایسه هایی که داشتم. بازی های مشابه ایی در دو دیوایس مختلف .یکی وان ایکس و یک دیوایس اپل اجرا کردم. جلوه های ویژه در اپل واقعا مشهود بود. ولی در وان ایکس که حتی چیپ تگرا 3 داشت اونقد به چشم نمیومد. مصرف شارژ همه ی دیوایس های اپل حتی بر روی ipad ها که هر کدام 10 اینچ و 7.9 اینچ با وجود چنین صفحه ی بزرگی که دارند واقعا عالی هست.

اپلیکیشن های اپل مخصوصا بازی هاش به راحتی نصب میشه. و مثل اندروید نیاز به فایل دیتا و روشن کردن وای فای برای ادامه دانلود نیست.

درسته اندروید برنامه های زیادی داره . و برای حتی بلوتوث مثل ایفون مجبور نیستید برنامه ای خریداری کنید.ولی مورد بالا برتری اپل را نشون میده.

کیفیت صدا در سری جدید گوشی های اچ تی سی که beats audio هستند عالیه . ولی من به شخصه زمانی این عالی بودنو به احسنت رسوندم که از earpod iphone 5 استفاده کردم.

این کارو با وان ایکس انجام دادم.

در گوشی های جدید .htc one . samsung s4 .iphone 5 کیفیت صفحه ی دو گوشی ذکر شده از ایفون 5 بیشتره. تراکم پیکسل اچ تی سی وان 469 . سامسونگ اس 4 441 . ایفون 5 .326

با وجود قدرت مند بودن دیوایس های اندرویدی جدید نمیتوان گفت میشه با ایفون مقایسه کرد. دیوایس های اندرویدی فقط کیفیت صفحه ی بالاتر و خروجی صدای بهتر ولی نچندان زیاد نسبت به ایفون 5 را دارندهر چقدر هم این موارد بهتر باشند اندرو ید سیستم عامل خیلی پرمصرف هست ( حتی در اس 4 که شاهد وجود چندین سنسور مختلف و پردازنده 8 هسته ای قدرتمند octa هستیم ولی مصرف باطری خیلی بالاس ) و دردسر های زیادی هم دارد .

ضمنا اگر بحث رنگ و بدنه ایفون را کنیم. این مورد در ایفون 5s حل میشه.

شخصی نمیتونه به من بگه که طرفدار غیرتی اپل هستم..تجربه ای هست که با وجود چندین دیوایس مختلفی که داشتم به دست اوردم. یا علی . موفق باشید.
اولا شما مقایسه اشتباه کردی
ios که سالی یه گوشی میده و بهترین اپلو میده بیرون
اندروید اما خیلیا میزنن شما باید با بهترین اندرویدی مقایسه کنید که مسلما وان ایکس نیست
بعد اون گوشی انتخاب شده باید همزمان با گوشی معرفی شده همون موقع اپل باشه که میشه 4s نه5
حالا اینارو مقایسه کنید

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
اولا شما مقایسه اشتباه کردی
ios که سالی یه گوشی میده و بهترین اپلو میده بیرون
اندروید اما خیلیا میزنن شما باید با بهترین اندرویدی مقایسه کنید که مسلما وان ایکس نیست
بعد اون گوشی انتخاب شده باید همزمان با گوشی معرفی شده همون موقع اپل باشه که میشه 4s نه5
حالا اینارو مقایسه کنید
شما میگید باید4sرو باs3مقایسه کرد اما باید آیفون 5 با S3مقایسه بشه که همه میدونن کدوم بهتره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
شما میگید باید4sرو باs3مقایسه کرد اما باید آیفون 5 با S3مقایسه بشه که همه میدونن کدوم بهتره
همیشه آخرینها با هم مقایسه میشه
تا3ماه پیش میشد آیفون5را با اس3 مقایسه کرد الان باید با اس4 و وان و جی پرو مقایسه بشه
همانطور که وقتی آیفون بعدی اومد بازم با همینا مقایسه میشه

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
همیشه آخرینها با هم مقایسه میشه
تا3ماه پیش میشد آیفون5را با اس3 مقایسه کرد الان باید با اس4 و وان و جی پرو مقایسه بشه
همانطور که وقتی آیفون بعدی اومد بازم با همینا مقایسه میشه
آیفون5اس با s4مقایسه میشه.باید صبر کنید تا آیفون بعدی

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
حالا همين ٥ رو با اس ٤ مقايسه كنيم واقعا كدومشون بهتره؟؟
اقا كلا برتري با اپل هست حتي با سخت افزار ضعيف چون بهترين سيستم عامل رو داره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آیفون5اس با s4مقایسه میشه.باید صبر کنید تا آیفون بعدی
حدود6ماه فاصلست بین نسخه جدید سری اس سامسونگ و سری جدید آیفون اپل
پس یه جورایی اصلا نمیشه اینا رو با هم مقایسه کرد چون6ماه کم نیست

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
حالا همين ٥ رو با اس ٤ مقايسه كنيم واقعا كدومشون بهتره؟؟
اقا كلا برتري با اپل هست حتي با سخت افزار ضعيف چون بهترين سيستم عامل رو داره
به دلایل زیادی که مهترینش اندروید بودنه من برتریو به اس4 و وان و زد میدم در مقایسه با 5
اگه بهترین سیستم عاملو داشت درصد سهمش از فروش گوشی های هوشمند کمتر ازیک چهارم اندروید نبود تازه روز به روز اندروید داره سهم ios را بیشتر میگیره
نمیشه هم بگی فقط یه شرکت ios میزنه: ما اپل رو با سامسونگ هم که حساب کنیم فروش گوشی هوشمند سامسونگ از ios بیشتره(بازم میگم من فن اندرویدم نه سامسونگ)
تازه اگه فقط سامسونگ اندروید میزد فروشش چندبرابر میشد پس عملا ios از اندروید شکست خورده
سهم سیستم عامل ها و شرکت ها در بازار جهانی موبایل: فصل اول 2013 - نارنجی

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
به دلایل زیادی که مهترینش اندروید بودنه من برتریو به اس4 و وان و زد میدم در مقایسه با 5
اگه بهترین سیستم عاملو داشت درصد سهمش از فروش گوشی های هوشمند کمتر ازیک چهارم اندروید نبود تازه روز به روز اندروید داره سهم ios را بیشتر میگیره
نمیشه هم بگی فقط یه شرکت ios میزنه: ما اپل رو با سامسونگ هم که حساب کنیم فروش گوشی هوشمند سامسونگ از ios بیشتره(بازم میگم من فن اندرویدم نه سامسونگ)
تازه اگه فقط سامسونگ اندروید میزد فروشش چندبرابر میشد پس عملا ios از اندروید شکست خورده
سهم سیستم عامل ها و شرکت ها در بازار جهانی موبایل: فصل اول 2013 - نارنجی

واقعا اين نوشته شما جواب ميخواد؟؟؟ ٥ دقيقه خودت فكر كن
اندرويد هزاران گوشي رو ميده از ارزون تا گرون از htc تا هوايي از بزرگو كوچيك
اما اپل چي؟؟؟؟

مقايسه تعداد مصرف كننده كاملا غلطه

بابا جان من يه حسن ان رو به ios بگو

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
واقعا اين نوشته شما جواب ميخواد؟؟؟ ٥ دقيقه خودت فكر كن
اندرويد هزاران گوشي رو ميده از ارزون تا گرون از htc تا هوايي از بزرگو كوچيك
اما اپل چي؟؟؟؟

مقايسه تعداد مصرف كننده كاملا غلطه

بابا جان من يه حسن ان رو به ios بگو
یه حسن اندروید فقط؟:قابلیت دستکاری تو گوشی و شخصی سازی کاملا آزاد
فرض کنیم هیچ گوشی اندروید نزنه جز سامسونگ
سامسونگ هم فقط یه گوشی بزنه به نام اس4
بازم اون فروشش از 5بیشتر میشه
چون خریدارای زد وان نوت و... به سمت اس4 کشیده میشند نه 5
آیفون درحال حاضر3تاگوشی فروش داره:4-4اس-5
تازه نمیشه بگیم برا قیمتشه که خریدش کمه الان 4 با قرارداد با اپراتور رایگان میشه

بالا