S_ALI_A
Registered User
سلام.
هنوز تعطیلات چین ب اتمام نرسیده دوست عزیز.
بعد از تعطیلات کریسمس تازه وارد تعطیلات سال نوی چینی شدیم ک هنوز ب اتمام نرسیده و روند ارسال بسته ها و اپدیت کدهای رهگیری با تاخیر مواجه شده.
انشالله از 9فوریه کارها ب روال عادی برمیگرده.
پست سنگاپور زمان تحویل بسته رو 15تا25روز کاری اعلام میکنه نه روز تعطیل. پس لطفا صبور باشید تا تعطیلات ب اتمام برسه و کدها ثبت بشن.
دوستان دیگری هم هستند ک کدهاشون ثبت نشده یا ارسال بستشون با تاخیر مواجه شده ک به علت همین دو تعطیلی در چین بوده
سوالی بود در خدمتم.
هنوز تعطیلات چین ب اتمام نرسیده دوست عزیز.
بعد از تعطیلات کریسمس تازه وارد تعطیلات سال نوی چینی شدیم ک هنوز ب اتمام نرسیده و روند ارسال بسته ها و اپدیت کدهای رهگیری با تاخیر مواجه شده.
انشالله از 9فوریه کارها ب روال عادی برمیگرده.
پست سنگاپور زمان تحویل بسته رو 15تا25روز کاری اعلام میکنه نه روز تعطیل. پس لطفا صبور باشید تا تعطیلات ب اتمام برسه و کدها ثبت بشن.
دوستان دیگری هم هستند ک کدهاشون ثبت نشده یا ارسال بستشون با تاخیر مواجه شده ک به علت همین دو تعطیلی در چین بوده
سوالی بود در خدمتم.
علی آقا من فکر کنم باید بی خیال شماره رهگیری بشم، امروز باز هم تست کردم، جوابی نگرفتم... آیا مرجع دیگه ای برای پیگیری هست؟ در این جور مواقع چکار باید کرد؟ اصلا شاید به گمرک این جا رسیده باشه چون پست سنگاپوره و زمان مورد نیاز برای رسیدن بسته رو بین 15 تا 25 روز اعلام کرده.. از چهار ژانویه تا حالا می شه یه ماه ... به نظرتون نهایت چقدر طول می کشه تا به اینجا برسه؟
Last edited: