CYB3R
Registered User
سلام بر همه !

همون طور که بعضی ها می دونید و بعضی ها نمی دونید فردا قرار هست اپل استور دوبی به طور رسمی گوشی آیفون 5 رو عرضه کنه :دی
به همین دلیل قیمت این گوشی در کشور عزیزمون با کاهش شدیدی روبرو خواهد شد :دی
قیمت ها به صورت تقریبی به این شکل خواهند بود :
من خودم شنبه میخرم ، چون می دونم از دوستان هم می خوان بخرن همچین تاپیکی راه انداختیم تا تعداد بالا بخریم قیمت برامون پایین تر بیفته :دی
زحمت خرید رو هم میدیم به دوست عزیزمون kelark .
قیمت دقیق مشخص نیست و به بازار ارز ربط داره . زمان خرید هم مشخص نیست دقیقا ولی بین شنبه تا دوشنبه خواهد بود .
پارت نامبر هم امارات خواهد بود . ( پارت نامبر امارات مشکلی نداره ، سری جدید هم هست مشکل بدنه حل شده :دی این سری پارت آمریکا مشکل خواهد داشت به خاطر تعداد لاک بالا :دی )
دوستانی که قصد خرید دارن مدل مورد نظر رو به همراه تعداد و رنگ بگن تا بزارم تو لیست .
لیست خریداران فعلی :
مدل 16 گیگ :
مدل 32 گیگ :
مدل 64 گیگ :
موقع خرید به افرادی که تو لیست بودن اطلاع داده میشه .

همون طور که بعضی ها می دونید و بعضی ها نمی دونید فردا قرار هست اپل استور دوبی به طور رسمی گوشی آیفون 5 رو عرضه کنه :دی
به همین دلیل قیمت این گوشی در کشور عزیزمون با کاهش شدیدی روبرو خواهد شد :دی
قیمت ها به صورت تقریبی به این شکل خواهند بود :
- مدل 16 گیگ با قیمت حدودی 710 دلار حدود 2150
- مدل 32 گیگ با قیمت حدودی 825 دلار حدود 2490
- مدل 64 گیگ با قیمت حدودی 950 دلار حدود 2810
من خودم شنبه میخرم ، چون می دونم از دوستان هم می خوان بخرن همچین تاپیکی راه انداختیم تا تعداد بالا بخریم قیمت برامون پایین تر بیفته :دی
زحمت خرید رو هم میدیم به دوست عزیزمون kelark .
قیمت دقیق مشخص نیست و به بازار ارز ربط داره . زمان خرید هم مشخص نیست دقیقا ولی بین شنبه تا دوشنبه خواهد بود .
پارت نامبر هم امارات خواهد بود . ( پارت نامبر امارات مشکلی نداره ، سری جدید هم هست مشکل بدنه حل شده :دی این سری پارت آمریکا مشکل خواهد داشت به خاطر تعداد لاک بالا :دی )
دوستانی که قصد خرید دارن مدل مورد نظر رو به همراه تعداد و رنگ بگن تا بزارم تو لیست .
لیست خریداران فعلی :
مدل 16 گیگ :
مدل 32 گیگ :
مدل 64 گیگ :
- CYB3R Black
موقع خرید به افرادی که تو لیست بودن اطلاع داده میشه .
Last edited: