منتخب بازارچه

کمک از دوستان برای رام گوشی a5

azzaa

Registered User
امتیاز - 100%
578   0   0
تاریخ عضویت
6 فوریه 2013
نوشته‌ها
8,686
لایک‌ها
1,074
سلام علیکم
دوستان گوشیم هنگ کرده

از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنن چطوری رامشو بریزم رو گوشی
ممنون از دوستان
 

dashizm

Registered User
امتیاز - 100%
28   0   0
تاریخ عضویت
2 می 2012
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
91
محل سکونت
تهران
اگه میخوای رسمی بزنی با odin توی این آموزش:
اگه غیر رسمی میخوای یه سرچ بزن تو گوگل برای سایت xda مثلا a5 2018 xda هر چی خواستی دانلود کن
 

azzaa

Registered User
امتیاز - 100%
578   0   0
تاریخ عضویت
6 فوریه 2013
نوشته‌ها
8,686
لایک‌ها
1,074
اگه میخوای رسمی بزنی با odin توی این آموزش:
اگه غیر رسمی میخوای یه سرچ بزن تو گوگل برای سایت xda مثلا a5 2018 xda هر چی خواستی دانلود کن
ممنون از شما
مدل دقیق گوشی sm-a520f/ds
هستش میشه رامش برام بفرستید
ممنون
 

dashizm

Registered User
امتیاز - 100%
28   0   0
تاریخ عضویت
2 می 2012
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
91
محل سکونت
تهران
بیا داداش اینجا گذاشته 2 تومن. راحت دانلود میکنی و تمام
اینجا هم از خود سامسونگ. بگرد کشور ایران یا امارات رو پیدا کن:
 

azzaa

Registered User
امتیاز - 100%
578   0   0
تاریخ عضویت
6 فوریه 2013
نوشته‌ها
8,686
لایک‌ها
1,074
من دانلود کرم ولی جواب نگرفتم
gds.png
 

azzaa

Registered User
امتیاز - 100%
578   0   0
تاریخ عضویت
6 فوریه 2013
نوشته‌ها
8,686
لایک‌ها
1,074
این راها تست کردم نشد
دوستان میشه راهنمایی کنند
ممنون میشم
 

enimonte

Registered User
امتیاز - 100%
12   0   0
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
1,229
لایک‌ها
1,119
محل سکونت
فعلا تهران
این راها تست کردم نشد
دوستان میشه راهنمایی کنند
ممنون میشم
یک سوال؟
با کامپیوتر و پورت های جلویی کار میکنید؟؟اگر اینطوره با پورت های پشت کامپیوتر تست کنید.
 

enimonte

Registered User
امتیاز - 100%
12   0   0
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
1,229
لایک‌ها
1,119
محل سکونت
فعلا تهران
سلام
از پشت زدم
سلام توی اودین این ارور را داده .

Can't open the serial(COM) port
این راه حل ها را تست کنید:
1- اگر کابل گوشیتون اورجیناله نیست کابل اورجینال گوشیتون را امتحان کنید(من یک بار همین مشکل را داشتم که با کابل جدید مشکلم حل شد)
2-درایورهای گوشی اگر نصب نیست نصب کنید
3-ورژن پایینتر اودین را تست کنید
4-استفاده از پورت های دیگر کامپیوتر

به احتمال خیلی زیاد مشکلتون با یک کابل اصلی حل میشه
 
بالا