سلاماگه دانشگاه دولتی قبول بشی انصراف بدی سال بعد نمیتونی کنکور بدی و اینکه به غیر دانشگاه دولتی هر دانشگاه دیگه بری و انصراف بدی مشکلی پیش نمیاره در ضمن هیچ دانشگاهی بهت دو ترم مرخصی نمیده مگر ترم اول گذرونده باشی ولی میتونی بری پیام نور کلاس نرو ولی امتحان اخر ترم بده چه مشروط بشی چه قبول اسم دانشجو روته و معافیت تحصیلی برات حساب میشه و میتونی اخر سر انصراف بدی و کنکور بدی سوالی وبد در خدمتم
پ.ن:متولد مهری فک کنم نیمه دوم حساب میشی چرا اینقد زود بهت دفترجه میدن؟؟
ترم یک 300 هزار تومن ؟شرایط معافیت سربازی نداری ؟؟ اگه نداری بیا خودم جفت پاهاتو قلم کنم تا معاف شی من خودم هرازگاهی پیام نور تدریس دارم شهریه از یکی از دانشجوهام پرسیدم گفت ترم یکم و 14 ترم دارم نزدیک 300000 ت دادم الان شهریه های پیام نورهم افزایش پیدا کرده
یعنی باید وایسم انتخاب رشته کنکور بیاد بعد یکی از دانشگاه های پیام نور رو بزنم بعد بقیه ماجرا ؟میتونی 12 واحد درس بصورت خودحوان بگیری، نری امتحان بدی!
اونوقت تمام دروس حذف میشن یعنی هیچی نگرفتی!
شهریه اش هم از همه کمتره ، شهریه ترم با شهریه ثابت فرق میکنه! (اگه درس بگیری بازم هزینه بهش اضافه میشه)
احتمالا هم بشه دو ترم پشت سر هم مرخصی رد کرد!
موقع انتخاب رشته کنکور، میتونی رشته های بدون آزمون ثبت نام کنی!
مطمئنی ترم اول رو مرخصی میدن ؟؟؟برو پیام نور ترم اول مرخصی ترم دوم 3 واحد درس . تموم شد رفت
اره میشه . حتی ترم دوم هم میشه .مطمئنی ترم اول رو مرخصی میدن ؟؟؟
ترم دوم مگه میشه کمتر از 20 واحد برداشت ؟؟
من شنیدم حداقل 20 واحده ...
پس من باید کارشناسی برم که بشه 2 ترم متوال مرخصی رفتاره میشه . حتی ترم دوم هم میشه .
" دانشجويي که از معافيت تحصيلي استفاده مي کند در دوره کارداني تنها يک نيم سال تحصيلي و در دوره کارشناسي حداکثر براي دو نيمسال تحصيلي متوالي و يا متناوب از مرخصي تحصيلي استفاده کند ."
نخیر حداقل 20 تا هم نیست . شما 2 واحد هم میتونی برداری
پس چرا تو شرایط مرخصیش اینو زده " دوره کارداني تنها يک نيم سال تحصيلي"پیام نور که کاردانی نداره . شهریه ثابت هم چیزی حدود 170-200 تومنه .
نع چرا گوش نمیکنی!یعنی باید وایسم انتخاب رشته کنکور بیاد بعد یکی از دانشگاه های پیام نور رو بزنم بعد بقیه ماجرا ؟
یک ترم اگه برم امتحانا رو بدم و هیچ کدومشون رو قبول نشم مشروط محسوب میشه ؟؟
تا چند ترم میشه مشروط شد ؟؟
کلی گفته . نه فقط واسه پیام نور . تا اونجایی که من میدونم کاردانی نداره پیام نور . اونوقت باید از فنی حرفه ای و کاردانش بتونه ثبت نام کنه که نمیتونه .پس چرا تو شرایط مرخصیش اینو زده " دوره کارداني تنها يک نيم سال تحصيلي"
دوست عزیز اتفاقا اگه هدف داشته باشن و واقعا بخوان درس بخونن ایده ی بسیار عالی هست حتما مشکلی داشتن که نتوتنن کنکور بدن و با این کارشون هم میتونن زمان بخرن و از شر سربازی خلاص بشن دیروز از یه باجه نگهبانی رد شدم تقریبا به حال سربازا گریه کردم تو یه اتاقک 2*1 متری با یه لباس دو کیلویی و یه اسلحه4 کیلویی و یه کلاه 200-800 گرمی تو اون گرما و هوا ضشرچی و نمیدونم حالا چند ساعت پاسبانی و... دیگه داشت گریم میگرفت به حالش حالا بماند اون سربازایی که بخوزشتان و مسجد سلیمان میخورن یا بندرعباس وایییییییییییییببین داداش گلم این تصمیمی که گرفتی درست نیست و احتمالا جواب هم نخواهد داد ! نقشه ات حتی روی کاغذ هم منطقی نیست چه برسه در عمل و این تصمیمت
کلی پارامتر آزاد تعریف نشده داره ! من اکثر افرادی رو که میشناختم که تصمیمی شبیه شما داشتند نه تنها نتونستند برای کنکور خوب درس بخونند بلکه کلی هم از
وقت و انرژی و پولشون توی همون دانشگاهی که الکی اسم نوشته بودند تلف شد و آخر سر هم مجبور شدند دست از پا دراز تر پاشند برند خدمت ! چون دانشگاه هر
چقدر هم مسخره و فرمالیته باشه باز هم کلی دنگ و فنگ و اعصاب خوردی داره و تو این حالت باعث از بین رفتن تمرکز ذهنیت روی کنکور میشه ! حالا پیشنهاد من به
شما اینه یه رشته سبک و در عین حال بدرد بخور مثل زبان انگلیسی اونم در مقطع کاردانی ثبت نام کن که معافیت تحصیلی داشته باشی و در کنارش هم یه برنامه ریزی
دو ساله و بلند مدت برای کنکور بکن و در آخرش هم یه فوق دیپلم زبان گرفتی و کلا انگار 2 سال رفتی کلاس زبان و زبانت هم خوب شده و اگه بعدش هم خدمت بری
صفر نیستی و در ضمن با مدرک کاردانی دوباره میتونی کنکور سراسری روزانه شرکت کنی ! البته امیدوارم که همین امسال همون جایی که دوست داری قبول شی و
به این اما و اگر ها نیافتی !
دوست عزیز اتفاقا اگه هدف داشته باشن و واقعا بخوان درس بخونن ایده ی بسیار عالی هست حتما مشکلی داشتن که نتوتنن کنکور بدن و با این کارشون هم میتونن زمان بخرن و از شر سربازی خلاص بشن دیروز از یه باجه نگهبانی رد شدم تقریبا به حال سربازا گریه کردم تو یه اتاقک 2*1 متری با یه لباس دو کیلویی و یه اسلحه4 کیلویی و یه کلاه 200-800 گرمی تو اون گرما و هوا ضشرچی و نمیدونم حالا چند ساعت پاسبانی و... دیگه داشت گریم میگرفت به حالش حالا بماند اون سربازایی که بخوزشتان و مسجد سلیمان میخورن یا بندرعباس واییییییییییییی
سلامببین داداش گلم این تصمیمی که گرفتی درست نیست و احتمالا جواب هم نخواهد داد ! نقشه ات حتی روی کاغذ هم منطقی نیست چه برسه در عمل و این تصمیمت
کلی پارامتر آزاد تعریف نشده داره ! من اکثر افرادی رو که میشناختم که تصمیمی شبیه شما داشتند نه تنها نتونستند برای کنکور خوب درس بخونند بلکه کلی هم از
وقت و انرژی و پولشون توی همون دانشگاهی که الکی اسم نوشته بودند تلف شد و آخر سر هم مجبور شدند دست از پا دراز تر پاشند برند خدمت ! چون دانشگاه هر
چقدر هم مسخره و فرمالیته باشه باز هم کلی دنگ و فنگ و اعصاب خوردی داره و تو این حالت باعث از بین رفتن تمرکز ذهنیت روی کنکور میشه ! حالا پیشنهاد من به
شما اینه یه رشته سبک و در عین حال بدرد بخور مثل زبان انگلیسی اونم در مقطع کاردانی ثبت نام کن که معافیت تحصیلی داشته باشی و در کنارش هم یه برنامه ریزی
دو ساله و بلند مدت برای کنکور بکن و در آخرش هم یه فوق دیپلم زبان گرفتی و کلا انگار 2 سال رفتی کلاس زبان و زبانت هم خوب شده و اگه بعدش هم خدمت بری
صفر نیستی و در ضمن با مدرک کاردانی دوباره میتونی کنکور سراسری روزانه شرکت کنی ! البته امیدوارم که همین امسال همون جایی که دوست داری قبول شی و
به این اما و اگر ها نیافتی !
بله خیلی عالیه روششدوست عزیز اتفاقا اگه هدف داشته باشن و واقعا بخوان درس بخونن ایده ی بسیار عالی هست حتما مشکلی داشتن که نتوتنن کنکور بدن و با این کارشون هم میتونن زمان بخرن و از شر سربازی خلاص بشن دیروز از یه باجه نگهبانی رد شدم تقریبا به حال سربازا گریه کردم تو یه اتاقک 2*1 متری با یه لباس دو کیلویی و یه اسلحه4 کیلویی و یه کلاه 200-800 گرمی تو اون گرما و هوا ضشرچی و نمیدونم حالا چند ساعت پاسبانی و... دیگه داشت گریم میگرفت به حالش حالا بماند اون سربازایی که بخوزشتان و مسجد سلیمان میخورن یا بندرعباس واییییییییییییی
1- تیرماه یا مرداد ماه که کنکوری ها انتخاب رشته میکنن ، میشه پیام نور بدون کنکور انتخاب رشته کرد!اقا من گیج شدم
یکی میگه 2 واحد هم میشه بگیری یکی میگه حداقل 12 واحد
اخرش چی ؟
@A1C1E
این چندتا سوال منو لطفا جواب بده:
1- من با این شرایط اگه بخوام پیام نور ثبت نام کنم باید کی و به کجا مراجعه کنم ؟باید بذارم وقت انتخاب رشته ؟
2-آیا اگه من یک ترم کامل رو کلا سر کلاس ها نرم و فقط امتحانا رو برم الکی یه نمره مزخرف بگیرم و بیوفتم ، مشروط به حساب میام ؟
3-میشه کسی یک ترم رو مشروط بشه ترم بعد مرخصی بگیره ؟
ممنون
این دبیری که میگید کلا چقدر حالیش میشده؟کنکور پارسال من 20 هزار منطقه 2 اوردم.که خیلی راحت میشد پرستاری هوشبری اتاق عمل و ... این رشته ها رو قبول شد(شاید بعضی ازاد)حتی علوم ازمایشگاهی ازاد بابل رفیقم با همین رتبه قبول شد
منتهی یک دبیری خدا خیرش بده یه چیزی سر کلاس گفت خیلی بدردم خورد.
گفت این رشته ها لیسانس الکی تهش بیکاریه
الان اینقدر من شاگرد لیسانس دارم همه اومدن دوباره کنکور بدن
گفت شما حتی اگه 3 سال 4 هم پشت کنکور موندید باز هم از اونی که رفته رشته بیکاری ، بهتره
الان هم رقابت کنکور خیلی سخت شده
یک پسری تو کتابخونه میومد 4 سال پشت کنکور بود.سال اول 180 هزار سال دوم 50 هزار سال سوم 12 هزار سال چهارم 2500
اخرش هم داروسازی کرمانشاه قبول شد.معروف شده بود به "محسن کنکوری"
4 سال تمام شبنه روز کتابخانه
از 7 صبح تا 12 شب (شاید باور نکنید)
کلا برای کسی که بخواد بخونه خوبه ولی کسی بخواد علافی بکنه و بگرده و ...
خیلی حالیش میشداین دبیری که میگید کلا چقدر حالیش میشده؟
ته ته ته مدرکش چی بوده؟ بیشتر از لیسانس بوده؟
همین پرستاری که میگی از ترم دوم میره سرکار و تقریبا به ازای سه شیفت در هفته حدود 2 تومن حقوق میگیره!
خودت که رفتی دانشگاه حساب کار دستت میاد ، تازه اون موقع میفهمی که عقب افتادی، دانشگاه هر ترمش مثه یه کنکور میمونه!
ببین شما میگی دوسال پشت کنکور موندی! یه سال دیگه هم میخوای بمونی من واقعا درک نمی کنم!خیلی حالیش میشد
کلا من ادما رو تحویل نمیگیرم و به غیر از استثناها
این دبیر واقعا شاخ بود و از اون استثناها
مدرکش هم دکترا بود(پزشکی)
من پرس و جو کردم یه پرستار با کار عادی نهایتا 1500 حقوق میگیره و این خیلی کمه
میشه اون جمله ای رو ک بولد کردم بیشتر توضیح بدید ؟