• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای انتخاب

shockwave25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میدونم کجایی این سوال اینجا نیست
اما من میخواهم یک سایت بسازم با ورد پرس اما خواستم سایت دانلود بزنم اما هزینه اش خیلی بالا است
حالا تصمیم گرفتم سایت تفریحی اما مطمئن نیستم زیاد طرفدار داشته باشه من با وردپرس زیاد اشنایی ندارم
در چه موضوعی سایت بزنم که موفق باشم زیاد دوست ندارم دوتا موضوع وارد شم چون اعتقاد دارم ادمی که از این شاخ با شاخ
میره موفق نیست

حالا سوالی که دارم چه اسکریپی برای سایت بزنم
وردپرس شنیدم اگرسایت پربازید شه به مشکل میخوری
جوملاو یا مووبل تایپ اصلا سایت معروف دانلود از چه اسکریپی استفاده میکند مثل مهین دانلود یا پی سی ورد
اگر اسکریپ بهتر سراغ دارید بگیدممنون میشم کمک کنید

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
رو زمینه ای که علاقه دارید , یا اطلاعات دارید
مثلا یکی اطلاعاتش در مورد فیلم خوبه , میره سایت فیلم میزنه (چون توانایی ارتباط با کاربرا رو داره , فیلم های جدید و قدیم رو میشناسه)
یکی دیگه برنامه نویسه , سایت مرتبط با برنامه نویسی میزنه که 4 تا سوال پرسیدن ازش بتونه جواب بده
این فقط برای سایت هایی هست که توسط یک مدیر اداره میشه
ممکنه شما سایت خبری بزنی 4 تا نویسنده هم بگیری , خودت هم اصلا پیگیر اخبار نباشی ...

shockwave25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رو زمینه ای که علاقه دارید , یا اطلاعات دارید
مثلا یکی اطلاعاتش در مورد فیلم خوبه , میره سایت فیلم میزنه (چون توانایی ارتباط با کاربرا رو داره , فیلم های جدید و قدیم رو میشناسه)
یکی دیگه برنامه نویسه , سایت مرتبط با برنامه نویسی میزنه که 4 تا سوال پرسیدن ازش بتونه جواب بده
این فقط برای سایت هایی هست که توسط یک مدیر اداره میشه
ممکنه شما سایت خبر
ی بزنی 4 تا نویسنده هم بگیری , خودت هم اصلا پیگیر اخبار نباشی ...
ممنون از جوابت من بیشتر روی سایت دانلود تخصص دارم اما هزینه کمی 100تومان اونم ماهی که از عهدم
خارج است دوستانم سایت تفریحی پشنهاد دادندمیخواهم بدانم تو این از دوره چه سایت پیشتر طرفدار دارد
و بازید کنند بیشتر دونبال این موضاعات میرند

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
اگه پشتکار داشته باشی و اصاولی کار کنی تو هر زمینه ای بزنی موفق میشی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سایت تفریحی بزنی خرج بک لینک داره،باید بخری،هاستش هم ارزون تره نسبت به بقیه ولی چون باید لینک بخری همون قیمت در میاد!

سایت دانلود پیشرفتش سریع هست و همچنین تعدادش رقیب نسبت به تفریحی کمتره،ولی خرج سرور بالائه،مثلا باید 20 تومن بدی برای 10 گیگ هاست دانلود،اون وقت یه بازی میذاری 2 گیگ هست حجمش 20% ـش میره :) حساب کتاب سر انگشتیه :دی حالا قیمت اجاره ی سرور مجازی بماند :دی

در کل برای سایت زدن اگه نمیخوای هزینه نکنی راه به جایی نمیبری :دی

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
شاپ بزن با محصولات همکاری در فروش کار کن !

بدون دردسر و هزینه های بالا !

تنها هزینش سئو و بکلینکشه و هزینه ماهانه نداره و اون بازدهی که شاپ داره باقی سایتا نداره!

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
به نظر من اگه می خوای یک نفری سایت بزنی و نمی خوای هزینه ای پرداخت کنی اصلا این کار توصیه نمی شه :دی

پیشنهاد می کنم با سایت های دیگه همکاری کن ؛ مثلا با کسی شریک شو یا نویسنده ی سایت های دیگه شو .

GFXIranian

Registered User
لایک‌ها
12
شاپ بزن با محصولات همکاری در فروش کار کن !

بدون دردسر و هزینه های بالا !

تنها هزینش سئو و بکلینکشه و هزینه ماهانه نداره و اون بازدهی که شاپ داره باقی سایتا نداره!

با اين موضوع كاملا موافقم

سايت زياد دردسر داره

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
ممنون از جوابت من بیشتر روی سایت دانلود تخصص دارم اما هزینه کمی 100تومان اونم ماهی که از عهدم
خارج است دوستانم سایت تفریحی پشنهاد دادندمیخواهم بدانم تو این از دوره چه سایت پیشتر طرفدار دارد
و بازید کنند بیشتر دونبال این موضاعات میرند

کی گفته 100 تومن ماهیانه خرج داره؟

shockwave25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت تفریحی بزنی خرج بک لینک داره،باید بخری،هاستش هم ارزون تره نسبت به بقیه ولی چون باید لینک بخری همون قیمت در میاد!

سایت دانلود پیشرفتش سریع هست و همچنین تعدادش رقیب نسبت به تفریحی کمتره،ولی خرج سرور بالائه،مثلا باید 20 تومن بدی برای 10 گیگ هاست دانلود،اون وقت یه بازی میذاری 2 گیگ هست حجمش 20% ـش میره :) حساب کتاب سر انگشتیه :دی حالا قیمت اجاره ی سرور مجازی بماند :دی

در کل برای سایت زدن اگه نمیخوای هزینه نکنی راه به جایی نمیبری :دی

دوستانان ممنون از جواب دادن
تصمیم را گرفتم میخواهم سایت دانلودبزنم دوستان درست میگندتا زحمت نکشی به جایی نمیرسی
جوملاو یا مووبل تایپ اصلا سایت معروف دانلود از چه اسکریپی استفاده میکند مثل مهین دانلود یا پی سی ورد

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
دوستانان ممنون از جواب دادن
تصمیم را گرفتم میخواهم سایت دانلودبزنم دوستان درست میگندتا زحمت نکشی به جایی نمیرسی

فقط و فقط وردپرس

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ممنون وخواهش میکنم اگر راهنمایی میکند با ذکر دلیل اشاره کنند که چرا این اسکریپت را انتخاب میکند

1- وجود هزاران هزارن قالب متنوع.

2- وجود هزاران پلاگین.

3- وجود هزارن توسعه دهنده و پلاگین نویس.

4- وجود صدها نفر که اگه هر جا با مشکل روبرو شدید، سریعاً مشکلتون رو برطرف می کنند.

- اون سایتهای دانلودی که گفتید، قبلاً از مووبل تایپ استفاده می کردند، اما حالا از وردپرس.

- البته همانطور که خودتون اشاره کردید، اگه سایتتون پربازدید بشه، به علت مصرف بالای رم توسط وردپرس، به مشکل برمیخورید.

- نیوک هم بدک نیست. دانلودش کن روی لوکال تست کن.

shockwave25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

2- وجود هزاران پلاگین.

4- وجود صدها نفر که اگه هر جا با مشکل روبرو شدید، سریعاً مشکلتون رو برطرف می کنند.

- اون سایتهای دانلودی که گفتید، قبلاً از مووبل تایپ استفاده می کردند، اما حالا از وردپرس.

- البته همانطور که خودتون اشاره کردید، اگه سایتتون پربازدید بشه، به علت مصرف بالای رم توسط وردپرس، به مشکل برمیخورید.

برای حل مشکل وردپرس نمیشه کاری کرد

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

2- وجود هزاران پلاگین.

دلایل منم همیناس اما نیوک رو پیشنهاد نمی کنم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
ممنون دوستم حقیقت بین جوملا وردپرس و نیوک ماندم کدام را لنتخاب کنم فقط نگفتی چرا نیوک را پشنهادنمیکنی

خواهش
توسعه دادن نیوک و اضافه کردن امکانات بهش به راحتی وردپرس نیست
وردپرس روز به روز داره پیشرفت می کنه و امکانات جدید واسش اضافه میشه

ariyadownload

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
فقط به عنوان راهنمایی
اول از همه اگه می تونی هزینه کنی سایت دانلود راه اندازی کن در غیراینصورت نتیحه ==> ضرر 100% (برای شروع تقریبا ماهانه 200 تومن)
دوم اینکه پیشنهاد می شه تک نفری یا همون انفرادی این کار رو انجام ندی، یک گروه کوچیک دو سه نفره تشکیل بده به عنوان شراکت با هم همکاری کنید
سوم اینکه هیچ کدوم از سیستم مدیریت محتوای های رایگان پیشنهاد نمی شه (نه وردپرس، نه جوملا و غیره)
اگه می تونی و از نظر مالی در توانت هست به یک گروه یا شرکت مطمئن بده یک اسکریپت اختصاصی با امکانات موردنیازت برات بنویسن که خیلی از سیستم های رایگان بهتره
اگه هم نمی خوایی از اسکریپت اختصاصی استفاده کنی وردپرس پیشنهاد می شه
چهارم اینکه اگه صبرت کم هست یا حال و حوصله نداری پیشنهاد می کنم اصلا وبمستر نشی، سایت دانلودسنتر فارسی زیاد هست (تا دلت بخواد)
سایت دانلود راه اندازی کردی باید صبرت زیاد باشه ممکنه یکی دو سال طول بکشه تا به درآمدزایی که مدنظرت هست برسه
پنجم در سایت دانلود سنتر اسم دامین نقش خیلی مهمی رو ایفا می کنه، چون تعداد سایت ها در این زمینه زیاد هست پس هرچی دامینتون بهتر و تو ذهن بروتر باشه به نفعتون هست

پ.ن: شاید از خودتون سوال کنید که چرا ما برای سایتمون از سیستم وردپرس استفاده می کنیم، در جواب باید بگم که ما اطلاعاتمون زمان راه اندازی سایت کامل نبود که به مرور زمان متوجه این موارد شدیم که الان هم عوض کردن سیستم سایت یک ریسک بزرگ هست که به صرفه نیست برامون، ولی مطمئنا اگه با تجربه فعلی بودم اول اینکه سایت دانلود راه اندازی نمی کردم، دوم اینکه اگه راه اندازی می کردم با یک سیستم اختصاصی سایت رو راه می نداختم
پ.ن 2: هدفم نا امید کردن شما نبود فقط مواردی که به نظرم لازم بود خدمتتون بگم رو یاد اوری کردم
امیدوارم موفق باشید

بالا