عزیزم لیسانس صنایغ غذایی که نشد تخصص. (لیسانس یک برگ کاغذی بیش نیست) من عرض کردم تخصص هاتون رو بگین، چیا بلدین، هم شما هم کسی که می خواین کار کنین باهاش.لیسانس صنایع غذایی دارم متاسفانه 2سال بیکارمدیگه خسته شدم ازبس جستجو واسه کار رفتم یه زمین 1000 متری دارم 250م یکی از دوستام داره میخوام یه کاری راه بندازم ولی نمیدنم تواین وضع چی جواب میده تو خونه تحت فشارم واسه کار سنم شده 27 الواتی اصلا ندارم فقط کسب وکار واسم معظل شده :general507:
اگه تصمیم جدی داری که سردخونه بزنی، 1سال برو میدان میوه و تره بار شاگردی کن. بدون داشتن تخصص محکوم به شکستی. عجله نکن، پله ها رو یکی یکی ولی با قدرت طی کن. کار میوه کار آسونی نیس. 70% معاملات میوه نسیه انجام میشه، برای همین باید گردش مالی زیادی داشته باشی. باید بری یاد بگیری. از دور و با پیشنهاد این و اون هیچ کاری رو شروع نکنمن که متاسفانه بدلیل درس خواندن حرفه بلد نیستم تو یه سال رو تو یه شرکت کارگر انبار بودم چندماهی هم اژانس کار کردم الان بیکارمدوستم پدرش کارخونه شالیکوبی داره تو کاربرنج وارده ولی میگه بازارش خوب نیست خریدن میوه که راحته نگه داشتن وفروشش دردسر داره چون تو شهر ما ففط 1سردخانه بزرگ داره گفتم شاید این کار جواب بده خیلی ها این پیشنهاددادن میوه اینجا زیاده ازیه طرف خانواده فشار میاره ازدواج کن خدا بزرگه من میگم با کدوم پول میگن ارشد بخون میگم اطرافم ارشد بیکار زیاده روابط عمومی خوبی دارم میخوام واسه خودم کار کنم
سلام این کارو کردم متاسفانه ناله دارن که هزینه برقو و... زیاده نمیصرفه در صورتی که وضع مالی خوبی دارن متاسفانه توشهرم کسی پیدا نکردم واسه مشورتسلام دوست عزیز ، خیلی خوشحالم که می خواهید یک کاری رو شروع کنید و سر پای خودتون بایستید ، برای شروع و مشورت گرفتن برید به سردخونه هایی که تو شهرتون هستند و از اونها راهنمایی بگیرید و از متخصصین در این زمینه مشورت بگیرید تا کاری رو که شروع می کنید بتوانید ادامه دهید و موفق باشید.
داداش بخوای به حرف خوانواده گوش بدی تا آخر عمر باید هشتت گرو نهت باشه. زن رو بیخیال شو. ارشد و این حرفام بیخیال شو. سفت و سخت بچسب به همین کاره سردخونهمن که متاسفانه بدلیل درس خواندن حرفه بلد نیستم تو یه سال رو تو یه شرکت کارگر انبار بودم چندماهی هم اژانس کار کردم الان بیکارمدوستم پدرش کارخونه شالیکوبی داره تو کاربرنج وارده ولی میگه بازارش خوب نیست خریدن میوه که راحته نگه داشتن وفروشش دردسر داره چون تو شهر ما ففط 1سردخانه بزرگ داره گفتم شاید این کار جواب بده خیلی ها این پیشنهاددادن میوه اینجا زیاده ازیه طرف خانواده فشار میاره ازدواج کن خدا بزرگه من میگم با کدوم پول میگن ارشد بخون میگم اطرافم ارشد بیکار زیاده روابط عمومی خوبی دارم میخوام واسه خودم کار کنم
دوست گلم، یک هدفی که داری باید ببینی برای رسیدن به اون هدف چه سرمایه ای لازم داری (سرمایه فقط پول نیست، اصل سرمایه همون تخصص ها هستش)هزینه واسم خیلی مهمه میخوام یه سردخانه کوچک بزنم ولی از هزینش خبر ندارم اطمینان دارم بازدهی داره ولی فقط هزینش:general208: اگه نمیشه که بیخیال میشم نمیدونم جیکار کنم الان یک ماه کاری ندارم دارم می پوسم:general507: احساس میکنم از زندگی عقب افتادم برم یک کار فنی یاد بگیرم باید حداقل 5سال طول بکشه تا یه اوستا کار خوب بشم وهم زخم زبون این و اون که چرا لیسانس گرفته!تواون یه سال ونیم که کار کردم تجربه داشتم شما اگه جای من بودین جیکار میکردین