• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای سردخانه

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان کسی در مورد ساخت سردخانه کوچیک میوجات دانشی داره هزینش چقدره ؟ایا ارزش هزینه کردن داره؟سپاس

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه نفر جواب مارو بده ثواب داره

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
چقدر سرمایه و زمین داری؟ چه میوه ای می خوای ذخیره کنی؟

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1000متر زمین دارم 250م سرمایه میتونم جور کنم تو شمال زندگی میکنم میوه اطرافم زیاده مثل کیوی مرکبات و...

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
1000 متر زمین برای این کار پایین هست. سرمایتون هم کم هست.
من توصیه می کنم سایر تخصص هایی که دارین رو ذکر کنین

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لیسانس صنایع غذایی دارم متاسفانه 2سال بیکارم:(دیگه خسته شدم ازبس جستجو واسه کار رفتم یه زمین 1000 متری دارم 250م یکی از دوستام داره میخوام یه کاری راه بندازم ولی نمیدنم تواین وضع چی جواب میده تو خونه تحت فشارم واسه کار سنم شده 27 الواتی اصلا ندارم فقط کسب وکار واسم معظل شده :general507:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
پایتخت سردخانه ارومیه هست....لامصب هرکی تمبونشو بالا کشیده رفته یه سردخونه زده

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه بنده خدایی راهنمایی کنه

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
لیسانس صنایع غذایی دارم متاسفانه 2سال بیکارم:(دیگه خسته شدم ازبس جستجو واسه کار رفتم یه زمین 1000 متری دارم 250م یکی از دوستام داره میخوام یه کاری راه بندازم ولی نمیدنم تواین وضع چی جواب میده تو خونه تحت فشارم واسه کار سنم شده 27 الواتی اصلا ندارم فقط کسب وکار واسم معظل شده :general507:
عزیزم لیسانس صنایغ غذایی که نشد تخصص. (لیسانس یک برگ کاغذی بیش نیست) من عرض کردم تخصص هاتون رو بگین، چیا بلدین، هم شما هم کسی که می خواین کار کنین باهاش.

مثلا: شما که قصد داشتین سردخونه بزنین، آیا خریدن میوه رو بلدین؟ فروختنش رو چطور؟ (اینا میشه تخصص)

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که متاسفانه بدلیل درس خواندن حرفه بلد نیستم تو یه سال رو تو یه شرکت کارگر انبار بودم چندماهی هم اژانس کار کردم الان بیکارمدوستم پدرش کارخونه شالیکوبی داره تو کاربرنج وارده ولی میگه بازارش خوب نیست خریدن میوه که راحته نگه داشتن وفروشش دردسر داره چون تو شهر ما ففط 1سردخانه بزرگ داره گفتم شاید این کار جواب بده خیلی ها این پیشنهاددادن میوه اینجا زیاده ازیه طرف خانواده فشار میاره ازدواج کن خدا بزرگه من میگم با کدوم پول میگن ارشد بخون میگم اطرافم ارشد بیکار زیاده روابط عمومی خوبی دارم میخوام واسه خودم کار کنم

عسل مجید

Registered User
لایک‌ها
105
سلام دوست عزیز ، خیلی خوشحالم که می خواهید یک کاری رو شروع کنید و سر پای خودتون بایستید ، برای شروع و مشورت گرفتن برید به سردخونه هایی که تو شهرتون هستند و از اونها راهنمایی بگیرید و از متخصصین در این زمینه مشورت بگیرید تا کاری رو که شروع می کنید بتوانید ادامه دهید و موفق باشید.

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
من که متاسفانه بدلیل درس خواندن حرفه بلد نیستم تو یه سال رو تو یه شرکت کارگر انبار بودم چندماهی هم اژانس کار کردم الان بیکارمدوستم پدرش کارخونه شالیکوبی داره تو کاربرنج وارده ولی میگه بازارش خوب نیست خریدن میوه که راحته نگه داشتن وفروشش دردسر داره چون تو شهر ما ففط 1سردخانه بزرگ داره گفتم شاید این کار جواب بده خیلی ها این پیشنهاددادن میوه اینجا زیاده ازیه طرف خانواده فشار میاره ازدواج کن خدا بزرگه من میگم با کدوم پول میگن ارشد بخون میگم اطرافم ارشد بیکار زیاده روابط عمومی خوبی دارم میخوام واسه خودم کار کنم
اگه تصمیم جدی داری که سردخونه بزنی، 1سال برو میدان میوه و تره بار شاگردی کن. بدون داشتن تخصص محکوم به شکستی. عجله نکن، پله ها رو یکی یکی ولی با قدرت طی کن. کار میوه کار آسونی نیس. 70% معاملات میوه نسیه انجام میشه، برای همین باید گردش مالی زیادی داشته باشی. باید بری یاد بگیری. از دور و با پیشنهاد این و اون هیچ کاری رو شروع نکن

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز ، خیلی خوشحالم که می خواهید یک کاری رو شروع کنید و سر پای خودتون بایستید ، برای شروع و مشورت گرفتن برید به سردخونه هایی که تو شهرتون هستند و از اونها راهنمایی بگیرید و از متخصصین در این زمینه مشورت بگیرید تا کاری رو که شروع می کنید بتوانید ادامه دهید و موفق باشید.
سلام این کارو کردم متاسفانه ناله دارن که هزینه برقو و... زیاده نمیصرفه در صورتی که وضع مالی خوبی دارن متاسفانه توشهرم کسی پیدا نکردم واسه مشورت

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هزینه واسم خیلی مهمه میخوام یه سردخانه کوچک بزنم ولی از هزینش خبر ندارم اطمینان دارم بازدهی داره ولی فقط هزینش:general208: اگه نمیشه که بیخیال میشم نمیدونم جیکار کنم الان یک ماه کاری ندارم دارم می پوسم:general507: احساس میکنم از زندگی عقب افتادم برم یک کار فنی یاد بگیرم باید حداقل 5سال طول بکشه تا یه اوستا کار خوب بشم وهم زخم زبون این و اون که چرا لیسانس گرفته!تواون یه سال ونیم که کار کردم تجربه داشتم شما اگه جای من بودین جیکار میکردین

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
داداش بخوای به حرف خوانواده گوش بدی تا آخر عمر باید هشتت گرو نهت باشه. زن رو بیخیال شو. ارشد و این حرفام بیخیال شو. سفت و سخت بچسب به همین کاره سردخونه

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
هزینه واسم خیلی مهمه میخوام یه سردخانه کوچک بزنم ولی از هزینش خبر ندارم اطمینان دارم بازدهی داره ولی فقط هزینش:general208: اگه نمیشه که بیخیال میشم نمیدونم جیکار کنم الان یک ماه کاری ندارم دارم می پوسم:general507: احساس میکنم از زندگی عقب افتادم برم یک کار فنی یاد بگیرم باید حداقل 5سال طول بکشه تا یه اوستا کار خوب بشم وهم زخم زبون این و اون که چرا لیسانس گرفته!تواون یه سال ونیم که کار کردم تجربه داشتم شما اگه جای من بودین جیکار میکردین
دوست گلم، یک هدفی که داری باید ببینی برای رسیدن به اون هدف چه سرمایه ای لازم داری (سرمایه فقط پول نیست، اصل سرمایه همون تخصص ها هستش)
حالا باید بری اون تخصص های مورد نیازت رو کسب کنی. درسته یک روزه هم نمیشه. اگه یک روزه میشد، همه متخصص همه چیز بودن. زخم زبون این و اونم خیلی دوست داشتنیه، بذار بگن، انقدر بگن برو اصلا ازشون خواهش کن که بهت زخم زبون بزنن.
ولی همینا که بهت زخم زبون میزنن آیا بهت مشاوره میدن؟ بهت کمک میکنن یه کاری یاد بگیری؟
سعی نکن یک کسب و کار و رو زود راه بندازی، سعی کن زود برو دنبال تخصصها. ببین شروع کردن کار الکی نیست. اون آدمای پولدار هم نه بی سوادن نه خنگن، خیلی هم زرنگن. شاید مدرک دانشگاهی نداشته باشن. ولی سواد به دانشگاه و مدرک مربوط نیست. کسی که دانشگاه رفته فقط وقت خودش رو تلف کرده نباید پز مدرکش رو بده. مطمئن باش اون آدمای در ظاهر بی سواد، بسیار دانا هستن

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
بیا وایسا
میدون میوه تره بار تهران
یه کم کار یاد بگیر یاد گرفتی
مرکبات بیار اینجا بفروش یا نگه دار برای شب عید

mohsen30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از همه دوستانی که تو بحثم شرکت کردن تشکر میکنم ولی هنوز جواب سوالم نگرفتم هزینه ساخت سردخانه کوچک چقدره؟

بالا