• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای فعال کردن 25 دلار در itunes که به خاطر فراموش Q&A نمیتونم استفاده کنم

motorola_g10

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان گرامی

یه اکانت فراموش شده برای من متاسفانه بدون استفاده مانده به این دلیل که چند ماه پیش 25$ گیفت کارد خریداری کردم اما چون سوال و جوابها اکاونتم یادم رفته نتونستم استفاده کنم چون میگه که به خاطر اولین بار استفاده پولی ازین اکاونت داره استفاده میشه نمیتونم برنامه بخرم مگر اینکه جواب سوالهایی که موقعه ثبت نام اکاونت کردم بنویسم

وچون انگلیسی بنده ضعیف هست نتونستم مشکل با اپراتور اپل حل کنم

قضیه به این ترتیبه که من یوزر پاس به دوستی که کمک میکنه میدم اون کاراشو انجام میده

من هم مبلغ 15 هزار تومان به حساب موسسه محک میریزم .. میدونم مبلغ نا چیزی هست .. اگر هم دوست داشته من این 15ت به خودش میدم

از دوستان پیشاپیش مچکرم

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
كسي نيست؟!
منم اين مشكل رو دارم

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

linkin_p

Registered User
لایک‌ها
25
اگه پسورد یادتونه که تمام جواب هاتون رو از profile اپل ای دیتون میتونید بخونید داداش گلم...

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
اگه پسورد یادتونه که تمام جواب هاتون رو از profile اپل ای دیتون میتونید بخونید داداش گلم...

خیر نمی تونن بخونن ، سوال امنیتی هدفش چی هست ؟!!! که وقتی پسوردت افتاد دست کسی نتونه از اکانتت استفاده کنه .

شما 1 راه داری اونم این هست که اگر برای اکانتت ایمیل ریکاوری تعریف کردی می تونی با اون ایمیل سوال و جواب ها رو تغییر بدی در غیر این صورت با اکانتت خداحافظی کن :دی
اگر اکانتت ایمیل ریکاوری داره بگو تا مراحل رو بگم بهت .

بالا