• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای نصب مجدد وبندوز روی o2

mostafa_1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک o2 atom خریدم
میخاستم ببینم چه طور میشه روش ویندوزی که سی دیش تو جعبش هست رو نصب کنم.این ویندوز که روشه خراب شده.
دوما میتونم روش ویندوز 6 رونصب کنم؟
اگه باید سایتی هم برم آدرس بدید
قربونتون

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
من یک o2 atom خریدم
میخاستم ببینم چه طور میشه روش ویندوزی که سی دیش تو جعبش هست رو نصب کنم.این ویندوز که روشه خراب شده.

بايد هارد ريست كنيد دوست عزيز .. كليد پاور گوشي رو نگه داريد بعد كليد سافت ريست رو بزنيد ... پيغامي روي صفحه مياد مبني بر اين كه كليد هاي سبز و قرمز روي صفحه كليد رو بزنيد .. به حرفش گوش كنيد و كليدها رو بزنيد تا هارد ريست بشه و مجدد ويندوز رو نصب كنه

_nima

Guest
لایک‌ها
0
به نظر من ویندوز اصلیش رو تغییر ندی بهتره....یکی از دوستام 2003 داشتش روش wm5 نصب کرد. سرعت دستگاش کم شده بود یه کم تازه اون هم رو hp. با همین باید سر کنی مگر اینکه رام اصلی از سایتش بعد از رجیتتر کردن دانلود کنی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نظر من ویندوز اصلیش رو تغییر ندی بهتره....یکی از دوستام 2003 داشتش روش wm5 نصب کرد. سرعت دستگاش کم شده بود یه کم تازه اون هم رو hp. با همین باید سر کنی مگر اینکه رام اصلی از سایتش بعد از رجیتتر کردن دانلود کنی

اصلا برا اتم wm6 نیمده که بخواد تغییرش بده!

mostafa_1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این طوری که شما گفتی من کردم.نصب هم شد.اگه بخام از پایه عوض کنم چه طوره؟
این فقط یک ریسته.حالا از این سی دی ویندوز چه استفاده ای میشه کرد که توشه اگه بهش برا نصب نیاز نیست؟
ویندوز 6 خیلی با 5 فرق داره؟
ویندوز ویستاش چه طوره؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ویندوز ویستا (!!) برای PPC شما وجود نداره. ویندوز موبایل 6 هم وجود نداره. توی اون سی دی هم ویندوز قابل نصب کردن موجود نیست، فقط دوتاسه برنامه جانبیه. این دوتا لینک رو بخونید, موضوع کمی براتون روشن می شه:
http://forum.persiantools.com/t66043.html
http://forum.persiantools.com/t75537.html

تفاوت های wm6.0 با wm5.0 در لینک اول صفحه های وسط توضیح داده شده..
درضمن ویندوز روی دستگاه شما هم "خراب" نمی شه. مگر اینکه رام دیگه ای که مال گوشی نبوده رو روش ریخته باشید که در این صورت دستگاه به طور کامل از کار می افته. ولی اگه داره کار می کنه هنوز و فقط یه خورده عجیب و غریب رفتار می کنه دستگاه، باید هارد ریستش کنید.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
اصلا برا اتم wm6 نیمده که بخواد تغییرش بده!

خب درسته دیگه...منم همین رو گفتم که از سایتش بگیره.:(

برای اون دوستمون هم که دنبال ویستا برای ppc هستن: تم ویستا هست نه ویندوز ویستا...تمش آیکونها و رنگ و این چیزا رو تغییر میده. به نظر من نریزی بهتره...رام رو الکی پر میکنه(آخه مال من 64-128 هستش و بعد از نصب ویندوز 2 تا 34-35 مگ میمونه ازش که با نصب برنامه های لازم و فقط ضروری -خیلی ها هم روی ,mmc- 7-8 مگ استوریج و 19 مگ برای ویندوزش میمونه که کم کم هی کم میشه!!):(

بالا