• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک به هم و کسب در آمد

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
در معروف بودنش که شک نکن اصلا خیلی هم عالیه اما من فکر نکنم همچین پولی بده این ببین این از همون سایتی که شما میگین. عکس از حساب کاربری من که برای 133 لینک تنها 7 سنت داده.

عکس نیومد

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
ببین اولا اگه در روز نفری 10 لینک بذاریم 15 نفر که باشیم 15 ضربدر 10 میشه 150 لینک که واسه همه تو حسابشون هست که این 15 نفر زیر مجموعه 1 نفرن یعنی 150 ضربدر 15 که نصف این تعداد میشه کلیک نفر اول یا همون لیدر بعدشم توی 1 سایت قرار نیست کار بشه چندین سایت کوتاه کننده لینک داریم درسته؟ حالا 15 نفر اگه بشن 100 نفر حساب کن
:D

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
شما به چند چیز توجه نمی کنید:
1. یک نفر تنها می توان مستر باشد ** اگر کسی در adf.ly یا هر سایت معتبر دیگر عضو نباشد**
2. توجه به وقت و هزینه هم مهم است هر کاربر نهایتا با توجه به حوصله و وقتش می تواند 150 تا 200 لینک را کلیک کند
3. 200 کلیک در روز برفرض اینکه کاربران دیگر همان 200 لینک وی را کلیک کن چیزی در حدود 9 تا 10 سنت می شود.
4. گفتم راهکار شما برای اینکه تظمین باشد که هر کاربر لینک ها دیگری را کلیک می کند چیست؟
5. روش پرداخت در این وب سایت پی پال است و این یعنی اصل مشکل برای کاربران ایرانی
6. پرداخت این وب سایت معمولا ماهانه است

دوستان اگر به درآمد 10 سنت در روز رضایت دارند و حداقل 15 نفر هست بگن تا ببینیم میشه کاری کرد؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
شما به چند چیز توجه نمی کنید:
1. یک نفر تنها می توان مستر باشد ** اگر کسی در adf.ly یا هر سایت معتبر دیگر عضو نباشد**
2. توجه به وقت و هزینه هم مهم است هر کاربر نهایتا با توجه به حوصله و وقتش می تواند 150 تا 200 لینک را کلیک کند
3. 200 کلیک در روز برفرض اینکه کاربران دیگر همان 200 لینک وی را کلیک کن چیزی در حدود 9 تا 10 سنت می شود.
4. گفتم راهکار شما برای اینکه تظمین باشد که هر کاربر لینک ها دیگری را کلیک می کند چیست؟
5. روش پرداخت در این وب سایت پی پال است و این یعنی اصل مشکل برای کاربران ایرانی
6. پرداخت این وب سایت معمولا ماهانه است

دوستان اگر به درآمد 10 سنت در روز رضایت دارند و حداقل 15 نفر هست بگن تا ببینیم میشه کاری کرد؟

خوب شما راه حل بهتری داری بگی ممنون میشیم

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
پیشنهاد من اینه که من یک بستر بسیار خوب در وب سایت IRANIANINC.IR ایجاد می کنم.این سایت برای خیلی از کاربر معتبر هست و به کاربری من هم تقریبا بین پرشین تولزی ها اعتماد هست.

من داخل سایت یک بخش برای کلیک ها adf.ly درست می کنم و یک فرم ثبت لینک هم ایجاد می کنم تا مشخص بشه هر کاربر چند تا لینک رو کلید کرده.توی سایت ما هر کاربر حساب کاربری با میزان درآمد داره که هر کاربر می تونه میزان درآمدش رو اونجا ببینه.
توی این پیشهاد فقط یک نفر لینک ارائه می کنه و بقیه کلیک می کنند بنابراین همه پول ها به یک حساب یک نفر می ره .و ما پول رو به ازای کلیکی که کردن به حساب کاربر ها پرداخت می کنیم.

این پست را دوستان ادامه ندهند فقط اگر موافق هستند فقط لایک کنند اگر از 15 لایک بیشتر شده این بخش را در سایت ایجاد می کنیم.

بالا