• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک بین این چهار تا گوشی گیر کردم!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
یه سر بزنید به اتصالات یا ایراتل ببنید هرچی 6280 فروخته شده داره میاد گارانتی...نوکیا واقعا با این گوشی گند زد...

هرکی 6280 میخواد بخره توجه داشته باشه اگه ورژنش 3.60 باشه 100% هنگ میکنه و فلش میخواد

اونوقت میگی سونی اریکسون گوشی هاش خراب میشه؟؟ :p

یک مشکل نرم افزاری رو اینقدر بزرگ نکنید. گوشیها مشکلی ندارند اگر هم داشته باشند با یک آپدیت نرم افزاری حل میشه فقط اونهایی که گوشی بدون گارانتی خریدند و این مشکل رو دارند باید هزینه بدن

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیزانی که از سونی اریکسون دفاع می کنن . می تونن خودشون به اولین تعمیرات موبایلی که دم دستشونه یه سری بزنن کامل موضوع دستشون میاد .
بله . چون بالاخره T100 هم یک روز باید بترکه دیگه ! نمیشه که اونو تا آخر عمر نگه داشت !
خوب این که کاملاً مشخصه باید بترکه ولی نباید 2 هفته بعد از خرید دود بشه . حد اقل 5 سال برات بدون دردسر کار کنه .
یه سر بزنید به اتصالات یا ایراتل ببنید هرچی 6280 فروخته شده داره میاد گارانتی...نوکیا واقعا با این گوشی گند زد...

هرکی 6280 میخواد بخره توجه داشته باشه اگه ورژنش 3.60 باشه 100% هنگ میکنه و فلش میخواد

اونوقت میگی سونی اریکسون گوشی هاش خراب میشه؟؟
من به صورت کلی گفتم که نوکیا بهتره . این دلیل نمیشه که دیگه توش مشکل دار نباشه ولی بین گوشیهایی که تو بازار هست نوکیا از همه سگ جونتر و کارا تر در اومده . حالا به قول این دوستمون یکی این طوری از آب در اودمه دلیل نمیشه که تمام گوشی هاش خراب باشه .

باز هم تاکید می کنم چون تمام سیستم های موبایل ایران نوکیاست . گوشی نوکیا بهترین کار می کنه .

آقا من اینجا از نوکیا دفاع نمی کنم یا این که بگم فلان مارک گند زده ...

فقط یه واقعیتو گفتم که شما هم روشن بشید . باز هم تاکید می کنم اگه باورتون نمیشه یه سری برید الاعدین خودتون متوجه میشید .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehdi25 :
عزیزانی که از سونی اریکسون دفاع می کنن . می تونن خودشون به اولین تعمیرات موبایلی که دم دستشونه یه سری بزنن کامل موضوع دستشون میاد .

خوب این که کاملاً مشخصه باید بترکه ولی نباید 2 هفته بعد از خرید دود بشه . حد اقل 5 سال برات بدون دردسر کار کنه .

من به صورت کلی گفتم که نوکیا بهتره . این دلیل نمیشه که دیگه توش مشکل دار نباشه ولی بین گوشیهایی که تو بازار هست نوکیا از همه سگ جونتر و کارا تر در اومده . حالا به قول این دوستمون یکی این طوری از آب در اودمه دلیل نمیشه که تمام گوشی هاش خراب باشه .

باز هم تاکید می کنم چون تمام سیستم های موبایل ایران نوکیاست . گوشی نوکیا بهترین کار می کنه .

آقا من اینجا از نوکیا دفاع نمی کنم یا این که بگم فلان مارک گند زده ...

فقط یه واقعیتو گفتم که شما هم روشن بشید . باز هم تاکید می کنم اگه باورتون نمیشه یه سری برید الاعدین خودتون متوجه میشید .

تا سالها هم بگین دوستان انقد حدیث و ایه جعلی! دارن که جواب هر کدوم رو با یکیشون بدن ... راه رستگاری در کیش گمراهان جایی نداره!

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از alireza_juve :
تا سالها هم بگین دوستان انقد حدیث و ایه جعلی! دارن که جواب هر کدوم رو با یکیشون بدن ... راه رستگاری در کیش گمراهان جایی نداره!
Approve.gif

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از alireza_juve :
دوستان کمی در مورد داستان سونی اریکسون و نوکیا تند روی می کنند، من خودم در حال حاضر - البته جدیدا- یک w800 'گرفتم که به نظرم محاسن زیادی داره، اما قبلا نوکیا داشتم و معتقدم اون گوشی که داشتم بسیار کارامد و خوب بود. در واقع هر کدام از این برندها تولیداتی رو عرضه کرده اند که یک سری محاسن و یک سری معایب هم دارند، اما با همه اینها من به شخصه برند نوکیا رو از نظر تنوع گوشی ها قوی تر می دونم و سونی اریکسون رو با کیفیت تر.

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
294.gif
164.gif
223.gif
297.gif
24.gif

من هیچی نوفهمیدم از این بحثای شما . بلاخره چی بخرم ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از first saeed :
294.gif
164.gif
223.gif
297.gif
24.gif

همون K750 رو بخر و خیالت هم راحت باشه:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از first saeed :
294.gif
164.gif
223.gif
297.gif
24.gif

شما باید مشخص کنید که چه انتظاری از گوشی داری تا در مورد امکانات گوشی بشه بهتر نظر داد

اما در مورد کیفیت گوشیهای نوکیا که در فنلاند یا اروپا ساخته میشه کیفیت خیلی بالایی دارند و صد البته از برندهای دیگه بهترند . گوشیهای سونی اریکسون معمولا در چین ساخته میشه بعضا گوشی تایوانی یا اندولزیایی هم پیدا میشه و یکی دو مدل هم مثل دابلیو 900 جاهای بهتری مثل ژاپن که قیمتشون هم به شدت بالا میره. حالا خود دانید اگر به کیفیت گوشی چینی اعتماد دارید برید سمت سونی اریکسون لازم نیست به حرف این و اون گوش کنید که کدوم گوشی بیشتر برگشتی و تعمیری داره. گوشی که میخرید رو هم حتما با گارانتی بخرید به حرف کسانیکه میگن گارانتی هیچی نیست هم اصلا گوش ندید

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
شما باید مشخص کنید که چه انتظاری از گوشی داری تا در مورد امکانات گوشی بشه بهتر نظر داد

اما در مورد کیفیت گوشیهای نوکیا که در فنلاند یا اروپا ساخته میشه کیفیت خیلی بالایی دارند و صد البته از برندهای دیگه بهترند . گوشیهای سونی اریکسون معمولا در چین ساخته میشه بعضا گوشی تایوانی یا اندولزیایی هم پیدا میشه و یکی دو مدل هم مثل دابلیو 900 جاهای بهتری مثل ژاپن که قیمتشون هم به شدت بالا میره. حالا خود دانید اگر به کیفیت گوشی چینی اعتماد دارید برید سمت سونی اریکسون لازم نیست به حرف این و اون گوش کنید که کدوم گوشی بیشتر برگشتی و تعمیری داره. گوشی که میخرید رو هم حتما با گارانتی بخرید به حرف کسانیکه میگن گارانتی هیچی نیست هم اصلا گوش ندید

قربون حرف حساب .

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
6680 چه امکانات اضافی روش هست ؟ فک کنم فقط هدست داره درسته ؟حافظش چنده ؟ 128؟

نظرتون راجع به P900 دسته دوم چیه؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
P900 دست دوم فایده نداره

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از first saeed :
6680 چه امکانات اضافی روش هست ؟ فک کنم فقط هدست داره درسته ؟حافظش چنده ؟ 128؟

نظرتون راجع به P900 دسته دوم چیه؟

ببین ... P900 بگیری روت نمیشه عکس بگیری باهاش ... از نوکیا هم بیا بیرون ... یا W800 بگیر یا هم K750 ... ببین با قیافه کدومشون حال می کنی ؟;)
ختم کلام ;)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
* W800/ 6680
مزایای W800:
1.شارژ باطری طولانی تر
2. وزن سبک تر 99 گرم (کلا جمع و جورتر)
3. دوربین قوی 2 مگاپیکسلی با اتوفوکاس و همراه با حالت ماکرو
4. دارای واکمن و mp3 player قوی تر به همراه هندزفری بسیار خوب
5. حافظه ی اینترنال بیشتر (34 مگ)
6. اسلات کارت حافظه 512 مگابایتی و قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت
7. توانایی فیلمبرداری نامحدود (با توجه به کارت مموری موجود در دستگاه)
8. داشتن رادیوی استریو
9. دیزاین بهتر (البته این سلیقه ی شخصی منه)
مزایای 6680:
1. آنتن دهی بهتر (من این موضوع را کاملا تجربه کرده ام)
2. داشتن سیستم عامل سیمبیان (ورژن8 سری 60)
3. LCD بزرگتر
4. چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه!
اگر خوب دقت کنید می بینید تعداد مزایای W800 بیشتره، اما قضاوت ما که نباید وجبی و کیلویی باشه! در واقع همون آنتن دهی بهتر نوکیا ( و البته سیمبیان) 4-5 تا از مزایای W800 رو می پوشونه، ضمن این که به عقیده ی من کار کردن با منوهای نوکیا خیلی راحت تر و بهتره و user friendly تره. با اینهمه شما باید ببینید نیازهاتون و اولویت هاتون چیه، اونوقت تصمیم گیری کنید.:)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
* W800/ 6680
مزایای W800:
1.شارژ باطری طولانی تر
2. وزن سبک تر 99 گرم (کلا جمع و جورتر)
3. دوربین قوی 2 مگاپیکسلی با اتوفوکاس و همراه با حالت ماکرو
4. دارای واکمن و mp3 player قوی تر به همراه هندزفری بسیار خوب
5. حافظه ی اینترنال بیشتر (34 مگ)
6. اسلات کارت حافظه 512 مگابایتی و قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت
7. توانایی فیلمبرداری نامحدود (با توجه به کارت مموری موجود در دستگاه)
8. داشتن رادیوی استریو
9. دیزاین بهتر (البته این سلیقه ی شخصی منه)
مزایای 6680:
1. آنتن دهی بهتر (من این موضوع را کاملا تجربه کرده ام)
2. داشتن سیستم عامل سیمبیان (ورژن8 سری 60)
3. LCD بزرگتر
4. چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه!
اگر خوب دقت کنید می بینید تعداد مزایای W800 بیشتره، اما قضاوت ما که نباید وجبی و کیلویی باشه! در واقع همون آنتن دهی بهتر نوکیا ( و البته سیمبیان) 4-5 تا از مزایای W800 رو می پوشونه، ضمن این که به عقیده ی من کار کردن با منوهای نوکیا خیلی راحت تر و بهتره و user friendly تره. با اینهمه شما باید ببینید نیازهاتون و اولویت هاتون چیه، اونوقت تصمیم گیری کنید.:)

جنس بدنه بهتر 6681 و همینطور ساخت کشور اروپایی بودن رو هم من یک مزیتی بر دابلیو 800 میدونم همینطور اینکه 6681 گوشی ایه که هنگ تو کارش نیست مگر اینکه برنامه نامطمئن روش بریزید

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdi25 :
راستی یه چیز دیگه ...

با اجازه از اساتید .
سونی اریکسون نخر ... یه سری به تعمیراتی های موبایل بزن ، خودت می فهمی . بیشترین گوشی هایی که میره تعمیر سونی اریکسون هست

ما که سر زدیم کلی نوکیا و سامسونگ دیدیم!!:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mori_model54 :
دوستان کمی در مورد داستان سونی اریکسون و نوکیا تند روی می کنند، من خودم در حال حاضر - البته جدیدا- یک w800 'گرفتم که به نظرم محاسن زیادی داره، اما قبلا نوکیا داشتم و معتقدم اون گوشی که داشتم بسیار کارامد و خوب بود. در واقع هر کدام از این برندها تولیداتی رو عرضه کرده اند که یک سری محاسن و یک سری معایب هم دارند، اما با همه اینها من به شخصه برند نوکیا رو از نظر تنوع گوشی ها قوی تر می دونم و سونی اریکسون رو با کیفیت تر.

:thumbsup:

.

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
خریدمو خریدم

بلاخره پس از کلی تحقیقا ت گسترده و متر کردن 100 تا فروشگاه و تعمیر گاه موبایل و مشاوره با هزار نفر صاحاب نظر

تصمیم خودمو گرفتم و رفتم یک دستگاه گوشی نوکیا 1100 خریداری کردم
55.gif

شوخی کردم

بلاخره توکیا 6680 رو خریدم !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از first saeed :
خریدمو خریدم

بلاخره پس از کلی تحقیقا ت گسترده و متر کردن 100 تا فروشگاه و تعمیر گاه موبایل و مشاوره با هزار نفر صاحاب نظر

55.gif

شوخی کردم

آقا مبارک باشه

یکم از خوبیاش و آنتنش تعریف کن همه کف کنند!
:D

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از first saeed :
خریدمو خریدم

55.gif

شوخی کردم

162.gif

بالا