منم یک ماهه میخوام بگیرم هی پولم کم و زیاد میشه ( اون موقعی که زیاده وقت رفتن به بازار و خرید نیست و امتحانات ، اون موقع هم که کمه وقت آزاد و کاری ندارم :lol: )
کار خوبی میکنی ، موقع خرید آیفون 5S حتما جعبه جلوی خودت باز بشه و پلمب T شکل داشته باشه ( تو گوگل جستجو کن مطالبی در مورد بسته بندی محصولات اپل هست )
حتما و حتما همونطور که دوست عزیز گفت پارت به غیر از امارات باشه ( اکثرا تو ایران LLA یا همون پارت آمریکا هست )
برنامه های رایگان زیادی تو اپ استور هستن که کار رو راه میندازن ، علاوه بر اون سیبچه هم هست . تنها کاری که شاید وابسته به جیلبریک کنه دستگاه رو فعال کردن بلوتوث برای ارتباط با سایر دستگاه های اپلی هست . اما توصیه میشه جیلبریک نکنی ، باطری رو داغون میکنه سرعت دستگاه کم میشه و ... ( طبق تجربه قبلیم با 4S )
ببین کاملا با حرفت مخالفم. جیلبریک هیچ ایرادی برای دستگاه ایجاد نمی کنه. من الان 4اسم جیله هیچ مشکلی هم با باتری ندارم. نزدیک به 10 صفحه نر افزار توش دارم که اگه بخوام از اپ استور بخرم بیش تر از 500 دلار میشه اما با سیدیا مجانی برام در آمده مثل دیکشنری لانگمن ، ایربلوشیرینگ و...
داداش الان چندتا برنامه اومده كه برنامه پولي رو بدون جيلبريك رو دستگات ميريزي مثل 25pp
ببین میشه نام کامل و لینک این نرم افزاری رو که میگی رو بدی؟ اگه بتونه دیکشنری لانگمن (ورژن آخریش البته) که نزدیک 30 دلاره رایگان کنه برام، خیلی خوب میشه. ولی مطمئنم همچین چیزی محاله. تازه خیلی از برنامه های خوب اصلا تو اپ استور نیستن و فقط در سیدیا پیدا می شن. تازه من که اهل بزک دوزک آیفونم نیستم و الا اونایی که هستن که حتمن باید سیدیا نصب کنن.
توی تهران کجا رو پیشنهاد میدین برای خرید افرادی مثل من که تازه میخوان آیفون خبرن و اطلاعات زیادی ندارن؟؟؟جایی باشه که کمی گرون هم بود مهم نیست ولی دزد نباشن
متاسفانه منم با وجودی که خیلی دلم میخواست 5 اس بخرم (و وفاداریم رو به این برند برتر با ثابت قدمی حفظ کنم
) اما ترجیه میدم تو ایران این کارو نکنم. چون واقعا نمیشه اطمینان کرد.دیدم که میگم.