• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره خرید 5 اس

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان بعد از چند سال تعصب خاص به اندروید تصمیم به خیانت گرفتم و میخوام 5 اس بگیرم لطفا راهنمایی کنید درباره آنلاک بودن و جیلبریک و پارت نامر و اینجور چیزا میشه بگید چیه>

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
سلام . خوب آیفون های که تو ایران آنلاک هستن ... سیم بذارید آنتن داد اوکی ...
جیلبریک هم برای ios7 اومده ...
پارت نامبر هم فقط امارات نگیر که فیس تایم نداره موقع فروش هم میزنن تو سرش ... بقیه پارت نامبر ها مثل هم هستن ... من خودم از پکن گرفتم ...

Sent from my iPhone 5

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
منم یک ماهه میخوام بگیرم هی پولم کم و زیاد میشه ( اون موقعی که زیاده وقت رفتن به بازار و خرید نیست و امتحانات ، اون موقع هم که کمه وقت آزاد و کاری ندارم :lol: )

کار خوبی میکنی ، موقع خرید آیفون 5S حتما جعبه جلوی خودت باز بشه و پلمب T شکل داشته باشه ( تو گوگل جستجو کن مطالبی در مورد بسته بندی محصولات اپل هست )
حتما و حتما همونطور که دوست عزیز گفت پارت به غیر از امارات باشه ( اکثرا تو ایران LLA یا همون پارت آمریکا هست )
برنامه های رایگان زیادی تو اپ استور هستن که کار رو راه میندازن ، علاوه بر اون سیبچه هم هست . تنها کاری که شاید وابسته به جیلبریک کنه دستگاه رو فعال کردن بلوتوث برای ارتباط با سایر دستگاه های اپلی هست . اما توصیه میشه جیلبریک نکنی ، باطری رو داغون میکنه سرعت دستگاه کم میشه و ... ( طبق تجربه قبلیم با 4S )

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
اگه جیلبریک نکنم خوب میگن نمیتونه برنامه های دانلودی رو روش نصب کنی منظورم اینایی که تو سایت ها واسه دانلود میزارن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه زیاد اهل برنامه و بازی و اینجور چیزایی نیاز هست که جیلبریک کنی

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116
اگه جیلبریک نکنم خوب میگن نمیتونه برنامه های دانلودی رو روش نصب کنی منظورم اینایی که تو سایت ها واسه دانلود میزارن.

داداش الان چندتا برنامه اومده كه برنامه پولي رو بدون جيلبريك رو دستگات ميريزي مثل 25pp

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
جیلبریک کنی یعنی یجور صدمه میزنی به گوشی که میگن سرعت پایین میاد...؟ بعد بغیر از پارت نامبر دیگه چه چیزی مهمه تو آیفون

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
سریال دستگاه رو قبل از باز کردن تو سایت اپل چک کن ... همون طور که دوستان گفتن به پلمپ t شکل و نوع بسته بندی دقت کن ، در ضمن جیلبریک هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط اگر زیاد توییک ( برنامه ) از cydia نصب کنی ممکنه یکم کند بشه ... و شاید کمی مصرف باتری بالا بره که اصلا محسوس نیست .
لینک چک کردن سریال :
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Sent from my iPhone 5

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان فقط یه چیزی از کجا بدونم آیفونمو خودم اکتیو کردم یعنی اینکه کسی قبلا استفادش نکرده باشه و به جای آک بفروشه و در ضمن
ICCID چیه ؟

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان فقط یه چیزی از کجا بدونم آیفونمو خودم اکتیو کردم یعنی اینکه کسی قبلا استفادش نکرده باشه و به جای آک بفروشه و در ضمن
ICCID چیه ؟

گفتم که سریال رو از لینک بالا چک کن ، باید زده باشه که اکتیو نشده و هیچ تاریخی هم برای پایان گارانتی نزده باشه ... iccid هم اگر پشت جعبه زده باشه یعنی آیفون لاک بوده و با پرداخت هزینه به اپراتور آنلاک شده ... ترجیحا بدون iccid بگیر ...

Sent from my iPhone 5

pro4

Registered User
لایک‌ها
53
سلام

جديدا ايفون هايي ديدم كه شكل تي شون شبيه اين ري پك ها بوده

ميگم مگه تو جعبه ايفون با اي سي سي اي دي نبايد سيم كارت كشور هاي خارجي باشه ؟ اگه باشه ادم ميفهمه كه ري پك نيست

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
سلام

جديدا ايفون هايي ديدم كه شكل تي شون شبيه اين ري پك ها بوده

ميگم مگه تو جعبه ايفون با اي سي سي اي دي نبايد سيم كارت كشور هاي خارجي باشه ؟ اگه باشه ادم ميفهمه كه ري پك نيست

سلام ... معمولا آیفون ها رو برای این باز میکنن که هدفون و شارژر اصلی رو بر دارن ...
هم هدفون و هم شارژر سریال نامبر دارن راحت میشه فهمید ...

Sent from my iPhone 5

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
سلام ... معمولا آیفون ها رو برای این باز میکنن که هدفون و شارژر اصلی رو بر دارن ...
هم هدفون و هم شارژر سریال نامبر دارن راحت میشه فهمید ...

Sent from my iPhone 5
سلام

هدفون و شارژ هم دارن ؟ از كجا ميشه فهميد اصلي هست و عوض نشده كجا سريالش رو بزنيم؟

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
سلام

هدفون و شارژ هم دارن ؟ از كجا ميشه فهميد اصلي هست و عوض نشده كجا سريالش رو بزنيم؟

سلام جایی لازم نیست بزنید ... شارژر انتهای پورت اگر با دقت نگاه کنید روی قسمت سفید usb سریال هست ... برای هدفون هم پایین سیم نزدیک فیس 3.5mm سریال داره ....
من توصیه میکنم از جای معتبر خرید کنید اگر دسترسی ندارید از فروشگاه های اینترنتی معتبر ( چاره ، دیجی کالا و ... )

Sent from my iPhone 5

mohamad021

Registered User
لایک‌ها
159
توی تهران کجا رو پیشنهاد میدین برای خرید افرادی مثل من که تازه میخوان آیفون بخرن و اطلاعات زیادی ندارن؟؟؟جایی باشه که کمی گرون هم بود مهم نیست ولی دزد نباشن

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان بنظرتون از ساییت دیجیکالا بخرم مطمین هستش...؟ فقط چیزی که هست نزنه پارت نامبر کجا هست و آنلاکه یا نه و ....

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
منم یک ماهه میخوام بگیرم هی پولم کم و زیاد میشه ( اون موقعی که زیاده وقت رفتن به بازار و خرید نیست و امتحانات ، اون موقع هم که کمه وقت آزاد و کاری ندارم :lol: )

کار خوبی میکنی ، موقع خرید آیفون 5S حتما جعبه جلوی خودت باز بشه و پلمب T شکل داشته باشه ( تو گوگل جستجو کن مطالبی در مورد بسته بندی محصولات اپل هست )
حتما و حتما همونطور که دوست عزیز گفت پارت به غیر از امارات باشه ( اکثرا تو ایران LLA یا همون پارت آمریکا هست )
برنامه های رایگان زیادی تو اپ استور هستن که کار رو راه میندازن ، علاوه بر اون سیبچه هم هست . تنها کاری که شاید وابسته به جیلبریک کنه دستگاه رو فعال کردن بلوتوث برای ارتباط با سایر دستگاه های اپلی هست . اما توصیه میشه جیلبریک نکنی ، باطری رو داغون میکنه سرعت دستگاه کم میشه و ... ( طبق تجربه قبلیم با 4S )

ببین کاملا با حرفت مخالفم. جیلبریک هیچ ایرادی برای دستگاه ایجاد نمی کنه. من الان 4اسم جیله هیچ مشکلی هم با باتری ندارم. نزدیک به 10 صفحه نر افزار توش دارم که اگه بخوام از اپ استور بخرم بیش تر از 500 دلار میشه اما با سیدیا مجانی برام در آمده مثل دیکشنری لانگمن ، ایربلوشیرینگ و...

داداش الان چندتا برنامه اومده كه برنامه پولي رو بدون جيلبريك رو دستگات ميريزي مثل 25pp

ببین میشه نام کامل و لینک این نرم افزاری رو که میگی رو بدی؟ اگه بتونه دیکشنری لانگمن (ورژن آخریش البته) که نزدیک 30 دلاره رایگان کنه برام، خیلی خوب میشه. ولی مطمئنم همچین چیزی محاله. تازه خیلی از برنامه های خوب اصلا تو اپ استور نیستن و فقط در سیدیا پیدا می شن. تازه من که اهل بزک دوزک آیفونم نیستم و الا اونایی که هستن که حتمن باید سیدیا نصب کنن.

توی تهران کجا رو پیشنهاد میدین برای خرید افرادی مثل من که تازه میخوان آیفون خبرن و اطلاعات زیادی ندارن؟؟؟جایی باشه که کمی گرون هم بود مهم نیست ولی دزد نباشن

متاسفانه منم با وجودی که خیلی دلم میخواست 5 اس بخرم (و وفاداریم رو به این برند برتر با ثابت قدمی حفظ کنم:)) اما ترجیه میدم تو ایران این کارو نکنم. چون واقعا نمیشه اطمینان کرد.دیدم که میگم.

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
سلام من تهران نیستم ولی فکر کنم مجتمع پایتخت معتبر باشه ... برای خرید اینترنتی قبل از واریز زنگ بزنید برای پارت نامبر و iccid باهاشون صحبت کنید که مطمئن بشید ...
دیجی کلا هم معتبره .... چاره هم همینطور ...

Sent from my iPhone 5

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
منم دارم تبلتمو ميفروشم يكيشو بگيرم ، اما خدايي گوشي با اين قيمت و كيفيت تو دست همه افتاده و به نوعي ميشه گفت خز شده

بالا