دوستان بنظرتون از ساییت دیجیکالا بخرم مطمین هستش...؟ فقط چیزی که هست نزنه پارت نامبر کجا هست و آنلاکه یا نه و ....
منم دارم تبلتمو ميفروشم يكيشو بگيرم ، اما خدايي گوشي با اين قيمت و كيفيت تو دست همه افتاده و به نوعي ميشه گفت خز شده
داداش شرمنده دیگه ما میبریم میفروشیم فقط شما داشته باشی خز نباشه تک باشهمنم دارم تبلتمو ميفروشم يكيشو بگيرم ، اما خدايي گوشي با اين قيمت و كيفيت تو دست همه افتاده و به نوعي ميشه گفت خز شده
5 اس
مگه سیستم عاملش چیه ؟
منم دارم تبلتمو ميفروشم يكيشو بگيرم ، اما خدايي گوشي با اين قيمت و كيفيت تو دست همه افتاده و به نوعي ميشه گفت خز شده
من که باشم از دیجی کالا خرید نمیکنم... مگه میشه آنلاک نباشه دوست من! آنلاک نباشه که اصلا آنتن نمیده... کلا تا اونجا که میدونم تو پایتخت 99% آیفون ها LLA هستند... و البته با ICCID... در مورد دیجی کالا بهتره خودتون تماس بگیرید سوال بپرسید.. حالا چرا من از دیجی نمیگیرم؟؟ چون بدون شک گرونتر از پایتخت میده! در ضمن.... بنده به جای شما بودم منتظر آیفون 6 میشدم و اون زمان خیانت میکردم!!نگفتین اینی که من از دیجی کالا بگیرم آنلاکه ؟ پارت نامبر کجا هستش اصلا ؟
چند نکته ریز هست تو خرید فایو اس یکی iccid داشتن و نداشتن ؟ دوم آنلاک و لاک بودن ؟ سوم پلمپ تی بودن ؟ چهارم پارت نامبر و....
icc که زیاد فرق نمیکنه داشته باشه نداشته باشه زیاد مهم نیست کلی گفتمicc رو کلا اهمیت نده اصلا مهم نیست، آنلاک بگیر (از هر جای مطمئن بگیری آنلاکه، پلمپ باشه (پلاستیک دور جعبه باشه)، پارت نامبر هم آمریکا باشه بهتره نباشه هم خیلی نمیخواد حساس بشی پشت جعبه پارت نامبر رو نوشته lla آمریکاست.
نظرات تمام دوستان تایید میشه... ICCID هیچ تاثیری روی ایفون نداره... اصلا مهم نیستدوست عزيز راهنمايي هاي خوبي بهت گفتن فقط يه مطلب ...
اين iccid يه داستانيه كه دلالها و گوش فروش هاي ايراني راه انداختن ، هيچ تاثيري نداره كه لاك بوده يا آنلاك هر چي گيرت اومد بخر
سلامسلام دوستان بعد از چند سال تعصب خاص به اندروید تصمیم به خیانت گرفتم و میخوام 5 اس بگیرم لطفا راهنمایی کنید درباره آنلاک بودن و جیلبریک و پارت نامر و اینجور چیزا میشه بگید چیه>