دوستان
من رفتم مغازه آقای قناب آبادی (صاحب سایت بالا
هشتگرد جدید بود
اول خودشون تشریف نداشتن آقا پسرشون بودن خـــیـــــلی جوون آقا و مودب و با ادب و .... اصلا هرچی بگم کم گفتم
چند دقیقه ای صبرکردم تا خود آقای قنات آبادی تشریف بیارن ، بنده خدا خونه بودن به خاطر من برگگشتن مغازه
واقعا هرچقدر از ایشون تعریف کنم کم گفتم ، واقعا پسر به پدر رفته بود ، خیلی خیلی مودب و آرام و متین بودن واقعا آدمای خوبی بودن سر فرصت به حرفای من گوش کرد و خیلی کمکم کرد مدت زیادی وقت گذاشت برام توضیح داد که چطوری قالب رو بسازم و درصد ترکیب و .... چیه
بعد هم لطف کردن منو با ماشین تا سمت ایستگاهاای اتوبوس آزادی رسوندن واقعا شرمندم کردن
-=-=-=-=--=-=-=-=
خوب بریم سر درصد های ترکیب
درست کردن قالب اینطوریه که شما هرچقدر سیلیکون بریزی باید 5 درصدش هاردنر بهش اضافه کنی و تاکید کنم حتمن باید با همزن برقی به دلیل سرعت بالا هم بزنید و ترازو آزمایشگاهی 40-50 تومنی بگیرید برای وزن کشی دقیق
من 400 گرم سیلیکون یعنی نزدیک 20 هزارتومن رو بار اول هدر دادم چون با قاشق هم زدم
حتمن همزن برقی و ترازو دیجیتال دقیق با دقت یک دهم یا یک صدم بخرید من 200گرمی با دقت 1 صدم خریدم 38 تومن ارزون ترینشه (به سختی گیر آوردم آدرس خواستید سمت میدون ***** خیابان فردوسی هست پیام خصوصی بدید
بعد سیلیکونو بریزید رو جسمتون یه ذره باید بیشتر باشه تا روشو کامل بپوشونه
بعد 5-6 ساعت قالب درست میشه
مرحله بعد درست کردن ماده پلی استر هست
برای 100 گرم ماده پلی استر رو توضیح میدم
اول 100 گرم پلی استر بریزید تو لیوان یه بار مصرف بعد 5قطره کبالت بریزید با همزن هم بزنید
بعد پرکننده هارو میتونید اضافه کنید (برای این که ارزون بشه کارتون میتونید به نسبت 70-100 درصد وزن پلی استری که زدید پر کننده بزنید)
پرکننده ها چی هستن؟ مل Mel - پودر سنگ - خاک اره - ماسه نرم هستن من خودم از مل استفاده میکنم از رنگ فروشی ها بخرید هر 5 کیلو 3 هزارتومنه - بعد مثلا 70 درصد میشه 70 گرم اضافه کنید به لیوان و هم بزنید
به جای رنگی که میخواید جسمتون اون رنگی بشه هم پودر رنگ بخرید مثلا پودر رنگ سبز و اضافه کنید دوباره و هم بزنید
در آخر 3 گرم پراکسید در ازای 100گرم پلی استر اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید
بعد شروع میکنه به سفت شدن
بریزید تو قالب
بعد 20 دقیقه درست میشه
برای احتیاط 25 دیقه بزارید
---------
دو نکنه : نزدیک 100 تومن پول قالبم خراب شد چون دقیق وزن نکردم و ماده مثل لجن شد و سفت نشد و همه رو ریختم دور
هر موقع اینطوری شد بزارید 5-6 ساعت بگذره بعد اگه سفت نشده بود با دست خالی کنید و زیر آب یخ بگیرید (تجربه شخصی) قالب رو دور نندازید مثل من امروز دوباره اینطوری شد مشکلو اینطوری حل کردم
نکته :» تناسب کارهارو رعایت کنید و به تریتیبی که گفتم انجام بدید
کبالت و پراکسید اگه به هم بخورن آتیش میگیرن باید در پلاستیک جدا بزارید
ولی وقتی توی مخلوط قاطی شه مشکل نداره
مشکلی بود همینجا بپرسید
در نهایت تشکر میکنم از آقای قنات آبادی که علمشونو به صورت رایگان در اختیار من قرار دادن تا منم به بقیه دوستان کمک کنم