ترجمه اش رو می خوای ؟ ... می تونی با 4-5 تومن بخری اش ها ... 100% همه دانشگاه های مهندسی هم دارنش ... یا به دلیل خاصی حتما نسخه الکترونیکی اش رو می خوای ؟ ...كسي اين كتاب مهندسي نرم افزار رو بصورت word داره تو اينترنت هست لينك بديد
چون براي پروژه استاده گير داده ميگفت مراحل توليد نرم افزار رو بگيد كه توي همان كتاب هست منم كتابش رو ندارم براي همين دنبالشم
اسمش
مهندسي نرم افزار
نويسنده roger s presman
مترجم جعفر نژاد ومهرابي
يا حالا همين كتاب براي كسان ديگر
كسي اين كتاب مهندسي نرم افزار رو بصورت word داره تو اينترنت هست لينك بديد
چون براي پروژه استاده گير داده ميگفت مراحل توليد نرم افزار رو بگيد كه توي همان كتاب هست منم كتابش رو ندارم براي همين دنبالشم
اسمش
مهندسي نرم افزار
نويسنده roger s presman
مترجم جعفر نژاد ومهرابي
يا حالا همين كتاب براي كسان ديگر
این لینک مال تورنت 2007 شه ... بدرد می خوره ؟دوستان کتاب Autocad 2008 for dummies را میخوام. خیلی دنبالش گشتم اما پیداش نکردم. این هم مشخصاتش:
# Paperback: 432 pages
# Publisher: For Dummies (April 30, 2007)
# Language: English
# ISBN-10: 0470116501
# ISBN-13: 978-0470116500
# Product Dimensions: 9.1 x 7.3 x 1 inches
ممنونم
من چیزی پیدا نکردم ... اگه تهران هستی ، برو روبروی انقلاب رو چک کن ... اگه از کتابهای مرجع دانشگاهی باشه ، احتمالا پیدا میشه ...سلام به همه دوستان
کسی میتونه به من در پیدا کردن این کتاب کمکی بکنه ؟
Marketing Research: Methodological Foundations
کتاب خیلی معروفی هست و خیلی از بچه های MBA و Marketing میخونند اش اما نمیدونم چرا هر چی میگردم پیداش نمیکنم .
قکر میکنید نسخه چاپی اش تو ایران پیدا بشه ؟
ممنون و متشکر
Churchill G.A. & Iacobucci D. (2004), Marketing Research: Methodological Foundations, 9th edition, South-Western Educational Publishing, Thomson Learning (ISBN-10: 0324201605, ISBN-13: 978-0324201604)
خیلی گسترده اس ... من یکی دوتا پیدا کردم ... ببین چطوره :دوستان من یه چندتا ماقله میخواستم اگه لطف کنید برای کنفرانس میخواستم البته نه برای خودم برای برادرم ممنون میشم سریع باشه
1. خدماتی که تمدنهای مختلف به اسلام ارائه داده اند
2.سرنوشت قوم عرب
3.فلسفه ظهور اسلام در جهان عرب
4.تمدن بین النهرین
5.خدماتی که ایران به سایر سرزمین ها داشته
6.علل شکوفایی سرزمین اسلامی
7.دستاوردهای اسلام در علم پزشکی
8.عوامل رکود و فرهنگ و تمدن اسلامی
مرسی ممنون
سلام
پیشاپیش از همه دوستانی که کمک میکنن ممنون
یه مقاله میخوام در رابطه با نقشه برداری ................ حالا فرقی نمیکنه در رابطه با چه مبحثی از نقشه برداری باشه
و اما دو چیز :
حدودا 4-5 صفحه باشه
متن انگلیسی باشه ( اگه ترجمه فارسیش هم همراهش باشه که عالیه )
دوستان اگر نمیونن مقاله ای رو برسونن لطف کنن چند تا سایت مرتبط معرفی کنن ............ یا حداقل بگن معنی نقشه برداری به انگلیسی چی میشه و درباره چی باید سرچ کنم
بازم ممنون
key word ها رو به انگلیسی بگو ... چرخه کریس ؟ ... و ...سلام
میشه یک مقاله در رابطه با " چه زمانی مسیر OPP مناسب است و چه زمانی چرخه کربس " معرفی کنید
یا کلا مقایسه بین این دو
ممنون