• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در تهيه مقالات علمی ؛ معرفی و درخواست کتاب ، سایت و منابع علمی

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
اينجا هم اطلاعات كاملي پيدا مي كني...

سلام متين

خوب برادر زحمت کشيدن چند تا لينک دادن:)، منم اين چند تا مقاله رو پيدا کردم البته کاملن تو اون ضمينه اي که تو ميخوای نيستن ولی خوب ممکنه به دردت بخوره. :happy:

263.gif

سلام دوستان.:happy:

خیلی خیلی ممنون از محبت شما.

باور کنین خیلی به دردم خورد، اصلا فکر نمیکردم مطالب به این خوبی رو بتونین واسم پیدا کنین.

همه مواردی که معرفی کردین خوب بود و باعث شد بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکردم جلو بیفتم.

16.gif

بازم مزاحمتون میشم!
83.gif

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
با تشکر از دوست عزیز linghuchong :) که مشکلات دوستان رو برطرف می کنند.
می خواستم بپرسم که آیا امکان تهیه نسخه pdf کتابهای مرجع ریاضی مثل حساب دیفرانسیل لیتهلد هست؟
اگه نه ! مقالات نسبتا کامل در مورد مباحث مختلف حساب دیفرانسیل می خواستم!

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام.:blush:

ضمن تشکر از شما که توی پیدا کردن مقالات بیونیک کمکم کردین بازم ازتون کمک میخوام.

ولی نمیدونم مربوط به این بخش میشه یا نه.

اگر نه ،منو راهنمایی کنین ....

من یه تاریخچه در مورد طراحی (دیزاین) مسواک میخوام.یه پروسه طراحی تا به امروز.یا هر مقاله یا عکسی که بتونه در این زمینه کمکم کنه.

همینطور مسواکهای نسل جدید و نسل آینده.

امیدوارم کسی بتونه توی این زمینه راهنماییم کنه.

خیلی ممنون;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اول از همه شرمنده که جواب همه طول کشيد من اين چند وقت خيلی گرفتار بودم و اما جواب ها:
من كه گرايشم طراحي جامدات هستش
18.gif

ولي مثلا كلا مي خوام ليست پروژه هاي يك دانشگاه خارجي را كه به دانشجوها ميدند را ببينم
ايا راهي وجود دارد؟
297.gif
خوب تا اينجا که من ميدونم تو دانشگاه ما از ليست هيچ خبری نيست و دانشجو ها با استاد ها صحبت ميکنن که ببينن استاد پرژه اي داره که اونا دوست داشته باشن يا نه!:eek:

ولی چيزی که به شما ميتونه کمک کنه شايد اين لينک باشه که کل پرژه های انجام شده در کانادا توش ليست شده و شايد بتونين از ميآنش چيزی که دوست دارين رو پيدا کنين:happy:

در قسمت search , key words وارد کنين و اسم تمام مقالاتی که در اون مورد هست ميآد;).

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می خواستم بپرسم که آیا امکان تهیه نسخه pdf کتابهای مرجع ریاضی مثل حساب دیفرانسیل لیتهلد هست؟
اگه نه ! مقالات نسبتا کامل در مورد مباحث مختلف حساب دیفرانسیل می خواستم!
نه متاسفانه من به کتاب های الکترونيک دسترسی ندارم:(. در مورد مقالات ، دقيقاً رو چه مبحثی ميخواهين که باشه! چون مقالات زيادی هست ولی رویضمينه هایی خاصی بحث ميکنن. اگه مشخص کنيد من بهتر ميتونم بهتون کمک کنم.:happy:

samyas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مقاله ای در مورد حسابداری به زبان انگلیسی که جدید باشه وحدودا 5یا 6 صفحه باشد می خواهم لطفا کمک کن

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب تا اينجا که من ميدونم تو دانشگاه ما از ليست هيچ خبری نيست و دانشجو ها با استاد ها صحبت ميکنن که ببينن استاد پرژه اي داره که اونا دوست داشته باشن يا نه!

ولی چيزی که به شما ميتونه کمک کنه شايد اين لينک باشه که کل پرژه های انجام شده در کانادا توش ليست شده و شايد بتونين از ميآنش چيزی که دوست دارين رو پيدا کنين

در قسمت search , key words وارد کنين و اسم تمام مقالاتی که در اون مورد هست ميآد.

http://www.collectionscanada.ca/thes.../s4-400-e.html
خيلي خيلي ازت ممنونم
228.gif

سايت بسيار خوبي بود
227.gif

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
من مقاله ای در مورد حسابداری به زبان انگلیسی که جدید باشه وحدودا 5یا 6 صفحه باشد می خواهم لطفا کمک کن
خوب شما ابتدا بايد يك موضوع به زبان انگليسي اينجا بگيد كه ما بتونيم پيدا كنيم
يعني keyword چي باشه؟

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
ولی چيزی که به شما ميتونه کمک کنه شايد اين لينک باشه که کل پرژه های انجام شده در کانادا توش ليست شده و شايد بتونين از ميآنش چيزی که دوست دارين رو پيدا کنين:happy:

در قسمت search , key words وارد کنين و اسم تمام مقالاتی که در اون مورد هست ميآد;).

سلام!:)

خیلی سایت خوبی معرفی کردید! :cool: ممنون!;)

در ضمن سرعت دانلودشم خوب بود! ---> برای من با اینکه Dial Up هست سرعت به 10 kb/s هم میرسید ;)

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نتونست بهم کمکی بکنه؟:(

یه کمک کوچولو;)

Mojgan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
در مورد استفاده از agent ها براي صحبت كردن web service ها با همديگه

اگه تا فردا عصر چيزي پيدا كردين ، تنكيومند ميشم زياد.

samyas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مقاله ای در مورد حسابداری به زبان انگلیسی که جدید باشه وحدودا 5یا 6 صفحه باشد می خواهم لطفا کمک کن (accounting)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد استفاده از agent ها براي صحبت كردن web service ها با همديگه

اگه تا فردا عصر چيزي پيدا كردين ، تنكيومند ميشم زياد.
ببخشيد دير شد:blush:. من اين چند روز اصلاً نرسيدم اين تاپيک رو چک کنم:(. ببينين اينا به دردتون ميخوره؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
من مقاله ای در مورد حسابداری به زبان انگلیسی که جدید باشه وحدودا 5یا 6 صفحه باشد می خواهم لطفا کمک کن (accounting)
راستش من اصلاً از حسابدری سر در نميارم :wacko:و فقط هم با يه لغت accounting سرچ کردن، به شما نتيجه مطلوب رو نميده:(. به هر جهت ببينين اينا به درتون ميخوره؟:eek: در ضمن من نتونستم مقاله کوتاه پيدا کنم اکثراً خيلی طولانی هستن:blink::

nakare_MN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
واقعا از خواهر linghuchong تشکر می کنم که همچین تاپیکی رو راه انداختن. می خواستم ببینم می تونن مقاله ای در مورد نحوه ی کارکرد و مکانیزم انبر قفلی برام پیدا کنن. ممنون میشم.
این هم keyword:
mechanism, locking pliers,Lock jaw pliers, vise grips, mole grips.
باز هم ممنون.
موفق باشین و خدا نگهدار.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
مقاله راجع به تاریخچه فرمتهاي ویدیویی و ساختار ذخيره سازي انها و كاربرد پسوندها در جاهاي مختلف

بالا