• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در رابطه با کج شدن سوکت های سی پی یو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
مدیان محترم تاپیک رو نبندن به یه نتیجه ای برسم

دوستان سلام

من یه مادربرد MSI P67 GD55 دارم که متاسفانه یه سری از پین های سوکت کج شد و سیستم بالا نیومد

بعد از اینکه صافشون کردم با رم اسلات 1 بالا میومد و خیلی خیلی کند بود و صفحه آبی و این داستانا میداد

گارانتیشم 10 روزه تموم شده و بردم گارانتی (ماتریکس )

بهم گفتن اگر پایه هاش کج شده باشه ما درستش میکنیم ، اگر قابل صاف کردن نباشه ما سوکت رو تعویض نمیکنیم

حالا امروز ، توی سایت رفتم دیدم زده غیر قابل تعمیر هست :crying::eek:

شما ، جایی رو میشناسید که تعمیر کار حرفه ای باشه و با قیمت مناسب تعمیر کنه ؟؟ضمنا ، به نظرتون خود مین میتونه آسیب دیده باشه بخاطر اتصال پایه های سی پی یو به هم یا خیر ؟ :eek:

همین هفته پیش یه مادربرد سوکت AM2 رو بردم ولیعصر برای تعمیر مادربرد بعد از ضربه خوردن کیس تصویر نمیداد ، بوق گرافیک میزد ، اما بعد از تعمیر حتی دیگه بوق گرافیک هم نزد و به لقا اله پیوست!

الان هم دست و بالم شدیدا تنگه و این بلا سرم بیاد فعلا پول مادربرد جدید خریدن ندارم .

پ . ن : دوستانی که مثل شیر وایستادن تا مرده پیدا کنن جیبشو بزنن لطفا پیشنهاد ندن داداش من مینتو به قیمت 20-30 خریدارم . نمیفروشم اگر قابل تعمیر باشه و تعمیرش میکنم خودم

Last edited:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
پایه هاش رو مگهچقد کج کردی که درست نمیشه./ من چند بار این بلا سرم اومده ولی با موکت بر و خیلی با سلیقه تونستم درستش کنم.

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
پایه هاش رو مگهچقد کج کردی که درست نمیشه./ من چند بار این بلا سرم اومده ولی با موکت بر و خیلی با سلیقه تونستم درستش کنم.

والا فکر نمیکردم این 1155 ها به این ظریفی باشه!!

دو سه بار سی پی یو رو روی روکت ها بالا پایین کردم تا جا بره برداشتم دیدم 10-15 تا از پایه هاش رفته تو همدیگه ، یکیشم که 10% خورده شده بود

به نظرتون با تعویض سوکت حل میشه ؟

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
آقای شعبانی خیلی مخلصیم

امروز که فکر کنم تعطیل باشن ، شنبه تماس میگیرم ببینم قبول میکنن یا خیر

ضمنا ، سوکت تمام 1155 ها از زیر هم که به برد وصل میشه یکسان هست ؟ یعنی سوکت هر مادربردی به مادربرد من میخوره ؟

jalili1364

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
سازگار فقط قطعاتی که گارانتی خودش باشه رو تعمیر میکنه
یه سر به ویستا بزن احتمال زیاد قبول میکنه
سوکت سری a هست یا b ؟

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
سازگار فقط قطعاتی که گارانتی خودش باشه رو تعمیر میکنه
یه سر به ویستا بزن احتمال زیاد قبول میکنه
سوکت سری a هست یا b ؟

ممنون از راهنمایی

نمیدونم سوکت a یا b بودنشو
مدل دقیق MSI P67 GD55 هست که نمیدونم از روی مدل سوکت مشخص میشه یا خیر
همگی تعمیر توی یکی از شرکت های گارانتی کننده رو پیشنهاد میدید ؟ بهتر از پاساژ ایران ولیعصر هست ؟! (لبته با تجربه هفته پیش فکر میکنم زیاد نمیشه به پاساژ ولیعصر اعتماد کرد )

jalili1364

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
ممنون از راهنمایی

نمیدونم سوکت a یا b بودنشو
مدل دقیق MSI P67 GD55 هست که نمیدونم از روی مدل سوکت مشخص میشه یا خیر
همگی تعمیر توی یکی از شرکت های گارانتی کننده رو پیشنهاد میدید ؟ بهتر از پاساژ ایران ولیعصر هست ؟! (لبته با تجربه هفته پیش فکر میکنم زیاد نمیشه به پاساژ ولیعصر اعتماد کرد )

قطعا تعمیر شرکتی بهتر از تعمیر قطعه تو بازار هست دوست عزیز
در صورتی که شرکت ویستا مادربردتون رو قبول کنه هزینه تعمیر با توجه به نوع سوکت حدودا بین 75 تا 100 میشه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به نظر من سوکت رو عوض کنید .. اینجوری شاید CPU رو هم بسوزونی ! .. یه جای معتبر بده تا برات درست کنند .. اون قسمتی که سوکت هست اگر خیلی زیاد حرارت ببینه خوب مادربرد نیم سوز میشه ( همین مشکلات صفحه آبی و ...... )

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
به نظر من سوکت رو عوض کنید .. اینجوری شاید CPU رو هم بسوزونی ! .. یه جای معتبر بده تا برات درست کنند .. اون قسمتی که سوکت هست اگر خیلی زیاد حرارت ببینه خوب مادربرد نیم سوز میشه ( همین مشکلات صفحه آبی و ...... )
تو سازگار چسب سیلیکونی میزنند که برد نسوزه در حقیقت چسب سیلیکونی حرارات رو انتفال میده و نمیذاره حتی رنگ برد عوض بشه

payamhetfild

Registered User
لایک‌ها
315
تو سازگار چسب سیلیکونی میزنند که برد نسوزه در حقیقت چسب سیلیکونی حرارات رو انتفال میده و نمیذاره حتی رنگ برد عوض بشه

دقیقا
به نظرم حساسترین زیف ممکن روی1155 هست
درحد افتضاح حساس هست

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا