• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد خرید لنز

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
سلام دوستان من عشق و خوره عکاسی دارم نمیدونم چرا :-D
یه مدت دنبال دوربین بودم که به کمک جناب درویشی برا شروع یدونه 600 دی تهیه کردم با لنز 28 -135
از وقتی هم خریدم دستمه دارم یاد میگیرم فقط مشکل آینه خواسته های منو خوب رفع نمیکنه این لنز
من بیشتر دوست دارم از چیزای دور یا ریز عکس بگیرم
مثلا دونه های برف یا رگ برگ و عکس از ماه و این چیزا
نمیدونم برا این کارا چه لنزش مناسبه گفتن بهم ماکرو بگیرم قیمتش مهم نیست
دست دوم یدونه هست تو سایت 2.5 ملیون میگن نمیدونم خوبه یا نه
لطفا راهنمایی کنین

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

mazy

Registered User
لایک‌ها
21
سلام.لنز خوب و شارپ بسته به هزینش زیاد هست.شما باید بودجتون و مشخص کنید.ارزونترین لنز با کیفیت برای دوربین شما ۱۵-۸۵ هست که اگر استفاده ماکروی شما خیلی حرفه ای نیست میتونید از فیلتر کلوزآپ استفاده کنید.اگر جنس خوب بگیرید کیفیتش قانع کننداست و هزینه شما را خیلی کاهش میده.

Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Tapatalk

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
این فیلتر رو روی 28-135 هم میشه انداخت؟ حرفه ای نیستم ولی دوس دارم از چیزای خیلی ریز عکس بگیرم حتما این برام جواب میده؟

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
شما اگه به ماکرو گرافی علاقه داری برو سراغ لنز معکوس و اکستنشن تیوب

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
هر دو مورد رو توی فروم سایت عکاسی دنبال کنید ..
کلی راجب این مسائل بحث شده که در حوصله ی این تاپیک نمیگنجه .

Adeljoon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ميتونيد از فيلتر كلوز آپraynox-dcr 250 استفاده كنيد جهت ماكرو(بهترين و تاپ نريت لنز كلوزاپ دنيا) اما مشكل اينه كه در سايتهاي ايراني يافت نميشه .واز خارج بايستي تهيه شه
در ضمن اگر خواستي لنز ماكرو بخري بهتره بري سراغ تامرون 90 ويا كنون 100 و يا سيگما 150 (همگي كه نام برده شد ماكرو هستند)

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
هر دو مورد رو توی فروم سایت عکاسی دنبال کنید ..
کلی راجب این مسائل بحث شده که در حوصله ی این تاپیک نمیگنجه .
آدرس لطفا اگر زحمتی نیست

drramin

Registered User
لایک‌ها
47
توصیه من به شما این هست که عجله نکنید.
برای ماکرو به قول دستان کم هزینه ترین روش فیلتر ماکرو (توصیه نمی کنم) یا لنز معکوس (یه سختی هایی داره) یا اکستنشن تیوب (نسبتا خوبه) و بهتر از همه لنز ماکرو (والبته گرونترین روش).
به نظر من اول یک اکستنشن تیوب بخرید و به همون لنزی که دارین وصل کنید ببینید نتایج ماکروش براتون قابل قبوله یا نه؟
برای تله هم من لنز 70-300 تامرون رو دارم خیلی خوبه و بعلاوه اکستنشن تیوب بزرگنمایی خوبی میده.

نکته آخر و قبل همه این موارد حتما از مطالب سایت عکاسی استفاده کنید.

mazy

Registered User
لایک‌ها
21
این فیلتر رو روی 28-135 هم میشه انداخت؟ حرفه ای نیستم ولی دوس دارم از چیزای خیلی ریز عکس بگیرم حتما این برام جواب میده؟
فیلتر کلوزآپ هم مثل بقیه فیلتر ها برای همه سایز دهنه لنزها موجوده.اگر کار شما تفننی هست یه فیلتر کلوزآپ معمولی که خیلی هم گرون نبست(چینی) با ضریب بزرگنمایی دلخواه تهیه کنید.
خودم یه زمانی برای تمرین یه ست ۳ تایی از ناصر خسرو خریدم و تجربه خوبی بود.

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
فیلتر کلوزآپ هم مثل بقیه فیلتر ها برای همه سایز دهنه لنزها موجوده.اگر کار شما تفننی هست یه فیلتر کلوزآپ معمولی که خیلی هم گرون نبست(چینی) با ضریب بزرگنمایی دلخواه تهیه کنید.
خودم یه زمانی برای تمرین یه ست ۳ تایی از ناصر خسرو خریدم و تجربه خوبی بود.

بالا نوشتم توصیه نمیکنم فیلتر رو دلیل خاصی داره؟

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
سلام
ميتونيد از فيلتر كلوز آپraynox-dcr 250 استفاده كنيد جهت ماكرو(بهترين و تاپ نريت لنز كلوزاپ دنيا) اما مشكل اينه كه در سايتهاي ايراني يافت نميشه .واز خارج بايستي تهيه شه
در ضمن اگر خواستي لنز ماكرو بخري بهتره بري سراغ تامرون 90 ويا كنون 100 و يا سيگما 150 (همگي كه نام برده شد ماكرو هستند)
هزینش برام مهم نیست فقط کاراییش. که کاری رو که دوست دارم برام انجام بده بهترین به نظرتون کدومه
بعد این 600 دی رو بعد یکی دو ماه میخوام ردش کنم. یه 70 دی یا 6 دی بگیرم رو اونا هم میخوام این لنز جواب بده
ممنون بابت وقتی که میذارین
ایشون هم نیومد لطفا دوستان کمک کنن

mazy

Registered User
لایک‌ها
21
بالا نوشتم توصیه نمیکنم فیلتر رو دلیل خاصی داره؟

دلیل خاصی نداره.فقط از لحاظ هزینه خیلی به صرفه تره ولی از نظر کیفیت بدون شک لنز ماکرو بهتره که البته خیلی گرون تره و مشتری کمی داره.در ضمن اکستنشن تیوب هم میتونه انتخاب خوبی باشه و همون کیفیت لنز خودتون را میده.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگر محدودیت بودجه ندارید به نظرم اصلا" سراغ لنز معکوس و فیلتر کلوز آپ نرید.بهترین گزینه برای کارهای ماکرو خیلی ریز لنز 160 میلی متر سیگما هست که کمیاب هم هست و بعد از اون 100mm سری L کنون که بسیار لنز خوبیه
برای عکاسی از قطرات برف این وسایل کمه و علاوه بر لنز ماکرو نیاز به اکستنشن تیوب هم داریدکه روی یک کدوم از لنزهای ماکرو ببندید
برای عکاسی از ماه احتیاج به فوکال بالا دارید.اگر محدودیت بودجه ندارید بهترین گزینه برای این کار و بقیه ی کارها 100-400 سری L هست که نسبت به قیمت یه لنز خیلی عالیه.یا حتی میتونید با 70-300 ها هم این کار رو انجام بدید با قیمت کمتر.
منتها چون گفتید محدودیت مهم نیست این گزینه ها رو گفتم

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
الان 160 سیگما که فرمودين رو از کجا میشه تهیه کرد مارک دقیقش رو میشه لینک بدین
دو سه تا مدل رو لطف کنین من تایپیک خریدش رو بزنم ببینم کی داره تهیه کنم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اون لنز رو اشتباه گفتم و 180 میلی متر هست :

http://www.dpreview.com/products/sigma/lenses/sigma_180_2p8_os_hsm-macro

ورژن نیکونی اش که خیلی خوبه و همه تعریف میکنند ولی معمولا" بین همه ی ورزن ها کیفیت و شارپنس و ... خوبه در کل
اگر ماکرو خیلی بسته میخوای بگیری (یعنی چیزی بیشتر از 1:1) احتیاج به یه اسکتنشن و یا یه اکستندر در کنار این لنز نیاز داری.که اون کار هم دردسرهای خودش رو داره و البته تفاوت زیادی بین مدل معکوس و این لنز ممکنه نباشه.اگر خواستید به صوت معکوس استفاده کنید (تاکیدم روی ماکروهای خیلی ریز هست) از یه لنز آنالوگ با فوکال پایین مثلا" 24MM استفاده کنید و یا اگر گیرتون اومد حتی فوکال کمتر.و به صورت معکوس ببندید
همین رفیقمون جناب( SPTAKSETAREH) هم کارهای ماکرو انجام میده و میتونه کمک کنه (یه سر به تاپیک آخرین عکسی که گرفتم ورژن دوربین بزن اون جا عکس هاش هست ) و همین طور جناب امید گلزار و یا سهیل شهبازی که تو فیس بوک هستند
اما در مورد عکاسی از ماه اگر محدودیت بودجه نباشه میشه به همون 100-400 سری L کنون فکر کرد

http://www.dpreview.com/search/?query=100-40&product=canon_100-400_4p5-5p6_is

و اگر مقدار فوکال کم بود میشه از همون اکستندر استفاده کرد. که برای لنز ماکرو تهیه کردید.بقیه ی فوکال ها رو هم که با همون لنز 28-135 دارید
اون لنز سیگمای 70-200 هم لنز خوبیه ولی با این علاقه مندی ها ممکنه به کارتون نیاد
و در آخر باید بگم عکاسی ماکرو شاخه ی سخت و وقت گیری هست.اگر مطمئن مطمئن هستید این هزینه ها رو بکنید و اگر نیستید یه دوره با همون لنز ماکرو و یا یه لنز قرضی کار کنید و بعد انتخاب آخرتون رو انجام بدید

در ضمن دو تا چیز دیگه هم هست که باید بگم :
1 خرید یه سه پایه و هد خوب
2 برای کارهای ماکرو احتمالا" خرید یه فلاش اکسترنال

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
بسیار عالی بسیار ممنون

mazy

Registered User
لایک‌ها
21
بسیار عالی بسیار ممنون

یه ریموت هم لازم خواهید داشت چون کوچکترین لرزش دست حتی هنگام فشردن شاتر روی سه پایه فوکوس را مشکلدار میکنه.در عکاسی ماکرو حتی با دیافراگم های خیلی بسته عمق میدان دید بسیار اندک و فوکوس بسیار نقطه ای میباشد.
بجای فلاش اکسترنال معمولی هم فلاش ماکرو که گرد هست و دور دهنه لنز بسته میشه نیاز دارید.

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
ممنون از عزيزان
پس میرم دنبال لنز و تا لنز مورد نظر رو برای خرید پیدا کنم از لنز معکوس استفاده میکنم
یه لنز برا این کار میخرم تا بعد فقط برای لنز معکوس چه لنزش پیشنهاد میکنین

بالا