hamedsullivan
مدیر بازنشسته
سلام دوستان , میخوام p990i بخرم قیمتش رو میخواستم و ایا شما پیشنهاد میکنید؟؟
در ضمن الان 9500 دارم قیمتش الان چنده؟؟؟
ممنون از لطفتون.
ممنون از لطفتون.
مرسی از لطفت ولی دلیلش رو بفرمایید .من اصلا پیشنهاد نمیدم:blush:
خب, حالا به نظرتون ارزش داره 9500 رو بفروشم و 990 بخرم؟؟؟؟گوشی خوبیه
مشکلات :
1 - غیر قابل اجرا بودن برنامه های سری قبل سیمبین UIQ
2- کیفیت فیلم برداری نسبتا" پایین
3- وضوح کم صفحه نمایش در هنگامی که در جلوی نور آفتاب باشید
همین
به نظر میاد با توجه به داشتن 9500 و دنبال P990 بودن بيشتر دنبال مسايل ارتباطی قوی هستی ( !؟ )
خودم فرصت تست اساسی P990 رو نداشتم ولی طبق گفته دوستان گويا اسپيکر متوسطی داره + يه CPU که چشمگير نيست / از طرفی دوربين 2 مگاپيکسل قوی+کيبورد+WiFi میتونه نکات مثبت'ش باشه/ همچنين من شنيدم تا 590.000 هم تو بازار پيدا میشه که قيمت نسبتا مناسبی به نظر میاد / از طرفی حتما سيستم عامل'ش رو هم میشناسی ( Symbian UIQ 3.0 ) که خوب الان براش برنامه و بازی خيلی کمه ولی اگر بتونی صبر کنی و روزی مثل UIQ 2.1 بشه خيلی خوب میشه / ولی رابط گرافيکی قوی سری P هم از نکات مثبت'ش هست / از طرفی P800 و P900 و P910 که از نظر باتری راضی کننده بودند و این هم طبق شواهد نبايد مورد خاصی داشته باشه / در کل شايد بشه گفت از همه نظر کامل هست [ البته غير از CPU که بعضی کارهای سنگين رو شايد نکشه ! ]
فرهاد () حسين () میتونن کامل نظر بدن / هر 2 شون این رو کامل تست کردند :د
خيلی وقت هست که 9500 رو تو بازار نديدم / ولی فکر میکنم اگر آشنايی کسی رو پيدا کني میتوني قيمت مناسبی رد'ش کنی / البته مثل هميشه نيازمنديهای همشهری رو هم پيشنهاد میکنم چراکه جدا با قيمت مناسبی میخرن گوشی رو/ راستی اگر دنبال امکانات خاص ديگه هم هستی که قسمت PPC میتونه کمک کنه ~
عرض کردم میخوام گوشیم رو عوض کنم , ازش خسته شدم !!دلیلتون برای فروش این گوشی چیه ؟
باطری این گوشی فوق العاده زود تموم میشه بر عگس گفته علیرضا البته من کار زیاد میگشم
پس اینطور هست / میگم حسين باتری'ش حدودا چقدر میکشه !؟
عرض کردم میخوام گوشیم رو عوض کنم , ازش خسته شدم !!
آقا، من امروز توی کتابخونه با یه ان73 ملاقات کردم، باید بگم واقعاً دختر ناز و خوشگلی بود، کلیم ادا و اطوارای ناز و قشنگ داشتش، فقط یه مشکل کوچیکی داشت، سرعت واکنشش افتضــــاح بود...نه جدیاین ان73 مثلاً بعد ان93 از سریع ترین گوشی های سیمبین هستش دیگه!؟ خوب واسه منی که با ppc اونم اس200 کار می کردم سه ماه، سرعتش واقعاً کم بود، از سرعت k800 خیلی کمتر (باز کردن منوها، و... مخصوصاً برنامه های جاوا) ، من راستش گفتم که پی990 سرعتش کمه، ولی ظاهراً بین سیمبین ها خداااست!!! الحق که این دنی king بیده، خیلی وقت پیش به این موضوع اشاره کرده بود
کلاً قیمت فعلی p990 شاید به خاطر این باشه که خفن ترین گوشی SE هستش و به خاطر همین قیمتش نموره ای باید لق بزنه لابد دیگه
ولی حامد جان، به طور کلی من با پی990 حال نکردم، اگه دور و بر 600 دستگاه می خوای شدیداً پیشنهاد می کنم یه Eten M600 (پلاس ) بگیری، در مقابل پی990 ضعفش دوربینشه و کی بورد نداشتنش و کیفیت صفحه ی یه خورده ای کم تر (ولی bright تره ظاهراً) ، و شایدیم تیپش که خیلی سکسی نیست، ولی عوضش سرعتش فوق العاده ست و یه pda واقعی هست و باهاش هرکاری بخوای می تونی بکنی (نه هر کاری دیگه) می شه هم بجاش Eten G500پلاس گرفت، یه خورده ای بنچ مارک هاش پایین تره و وای فای هم نداره، ولی GPS داره
(خوبی علیرضا؟)
میبینم فرهاد کم کم تو هم از کسی میشی که بین گوشی های ک800 و ان73 به ان73 رای بدی ا(البته به جز دوربینش) ولی جون فرهاد صفا کردی باهاش ؟؟؟؟
جدا قاپ منو دزدید حیف هیچ تایپیکی نیست که این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کنه
کلی حرف دارم توش بزنم
کلی حرف دارم توش بزنم
در مورد سرعتش : تا جایی که من باهاش کار کردم سرعتش خیلی خوب بود ( البته حق با شماست مطمئنا" پاکت PC سرعتش بیشتره )جدی این ان73 مثلاً بعد ان93 از سریع ترین گوشی های سیمبین هستش دیگه!؟ خوب واسه منی که با ppc اونم اس200 کار می کردم سه ماه، سرعتش واقعاً کم بود، از سرعت k800 خیلی کمتر (باز کردن منوها، و... مخصوصاً برنامه های جاوا) ، من راستش گفتم که پی990 سرعتش کمه، ولی ظاهراً بین سیمبین ها خداااست!!! الحق که این دنی king بیده، خیلی وقت پیش به این موضوع اشاره کرده بود
میبینم فرهاد کم کم تو هم از کسی میشی که بین گوشی های ک800 و ان73 به ان73 رای بدی ا(البته به جز دوربینش) ولی جون فرهاد صفا کردی باهاش ؟؟؟؟
کلی حرف دارم توش بزنم
درضمن جوی استیکش مثل یه تیکه آجر می موند که لای سیمان ها محکم نشده
سلام دوستان , میخوام p990i بخرم قیمتش رو میخواستم و ایا شما پیشنهاد میکنید؟؟
ممنون از لطفتون.