• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد خرید P990i ٠

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام دوستان , میخوام p990i بخرم قیمتش رو میخواستم و ایا شما پیشنهاد میکنید؟؟

در ضمن الان 9500 دارم قیمتش الان چنده؟؟؟

ممنون از لطفتون.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من اصلا پیشنهاد نمیدم:blush:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نظر میاد با توجه به داشتن 9500 و دنبال P990 بودن بيشتر دنبال مسايل ارتباطی قوی هستی ( !؟ )
297.gif

خودم فرصت تست اساسی P990 رو نداشتم ولی طبق گفته دوستان گويا اسپيکر متوسطی داره + يه CPU که چشمگير نيست / از طرفی دوربين 2 مگاپيکسل قوی+کيبورد+WiFi میتونه نکات مثبت'ش باشه
305.gif
/ همچنين من شنيدم تا 590.000 هم تو بازار پيدا میشه که قيمت نسبتا مناسبی به نظر میاد / از طرفی حتما سيستم عامل'ش رو هم میشناسی ( Symbian UIQ 3.0 ) که خوب الان براش برنامه و بازی خيلی کمه ولی اگر بتونی صبر کنی و روزی مثل UIQ 2.1 بشه خيلی خوب میشه / ولی رابط گرافيکی قوی سری P هم از نکات مثبت'ش هست / از طرفی P800 و P900 و P910 که از نظر باتری راضی کننده بودند و این هم طبق شواهد نبايد مورد خاصی داشته باشه / در کل شايد بشه گفت از همه نظر کامل هست [ البته غير از CPU که بعضی کارهای سنگين رو شايد نکشه ! ]
306.gif

فرهاد (
302.gif
) حسين (
302.gif
) میتونن کامل نظر بدن / هر 2 شون این رو کامل تست کردند :د
خيلی وقت هست که 9500 رو تو بازار نديدم / ولی فکر میکنم اگر آشنايی کسی رو پيدا کني میتوني قيمت مناسبی رد'ش کنی / البته مثل هميشه نيازمنديهای همشهری رو هم پيشنهاد میکنم چراکه جدا با قيمت مناسبی میخرن گوشی رو
300.gif
/ راستی اگر دنبال امکانات خاص ديگه هم هستی که قسمت PPC میتونه کمک کنه ~

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گوشی خوبیه
مشکلات :
1 - غیر قابل اجرا بودن برنامه های سری قبل سیمبین UIQ
2- کیفیت فیلم برداری نسبتا" پایین
3- وضوح کم صفحه نمایش در هنگامی که در جلوی نور آفتاب باشید
همین

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
گوشی خوبیه
مشکلات :
1 - غیر قابل اجرا بودن برنامه های سری قبل سیمبین UIQ
2- کیفیت فیلم برداری نسبتا" پایین
3- وضوح کم صفحه نمایش در هنگامی که در جلوی نور آفتاب باشید
همین
خب, حالا به نظرتون ارزش داره 9500 رو بفروشم و 990 بخرم؟؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به نظر میاد با توجه به داشتن 9500 و دنبال P990 بودن بيشتر دنبال مسايل ارتباطی قوی هستی ( !؟ )
297.gif

خودم فرصت تست اساسی P990 رو نداشتم ولی طبق گفته دوستان گويا اسپيکر متوسطی داره + يه CPU که چشمگير نيست / از طرفی دوربين 2 مگاپيکسل قوی+کيبورد+WiFi میتونه نکات مثبت'ش باشه
305.gif
/ همچنين من شنيدم تا 590.000 هم تو بازار پيدا میشه که قيمت نسبتا مناسبی به نظر میاد / از طرفی حتما سيستم عامل'ش رو هم میشناسی ( Symbian UIQ 3.0 ) که خوب الان براش برنامه و بازی خيلی کمه ولی اگر بتونی صبر کنی و روزی مثل UIQ 2.1 بشه خيلی خوب میشه / ولی رابط گرافيکی قوی سری P هم از نکات مثبت'ش هست / از طرفی P800 و P900 و P910 که از نظر باتری راضی کننده بودند و این هم طبق شواهد نبايد مورد خاصی داشته باشه / در کل شايد بشه گفت از همه نظر کامل هست [ البته غير از CPU که بعضی کارهای سنگين رو شايد نکشه ! ]
306.gif

فرهاد (
302.gif
) حسين (
302.gif
) میتونن کامل نظر بدن / هر 2 شون این رو کامل تست کردند :د
خيلی وقت هست که 9500 رو تو بازار نديدم / ولی فکر میکنم اگر آشنايی کسی رو پيدا کني میتوني قيمت مناسبی رد'ش کنی / البته مثل هميشه نيازمنديهای همشهری رو هم پيشنهاد میکنم چراکه جدا با قيمت مناسبی میخرن گوشی رو
300.gif
/ راستی اگر دنبال امکانات خاص ديگه هم هستی که قسمت PPC میتونه کمک کنه ~

همه حرفایی که علیرضا گفت تائید میشه فقط علی یه چیز بهش اضافه کنم اونم اینکه من نمیتونم بگم اسپیگرش در حد متوسط هست به خصوص با پولی که دارید میدید واینکه اون زمان که من این گوشی رو گرفتم خیلی تبلیغات روش بود برا همین من انتظار زیاد داشتم که شدیدا با اون قیمت کاملا بیخود تو حالم خورد اون زمان دور و بر 700 بود

اما اینکه کسی بخواد به نظر من پی990 بگیره برا فینگر تاچ بودن و کارهای بیزینسی و دیدن فیلم از این حرفا سخت در اشتباه هست چون یه پی دی ای خیلی سر تر از اون کار میگنه (من چون جفتشو داشتم دارم میگم)و اینکه باطری این گوشی فوق العاده زود تموم میشه بر عگس گفته علیرضا البته من کار زیاد میگشم از گوشی از اون سی پی یو هم همون بهتر که نکم:blush:

در کل من این گوشی رو گوشی میدونم برای کسایی که تعصب رو SE دارند و میخوان یه گوشی تاچ اسگرین هم داشته باشن:rolleyes:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
پس الان قیمتش 600 تومنه؟؟؟

در مورد 9500 هم قیمت نفرمودید.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
باطری این گوشی فوق العاده زود تموم میشه بر عگس گفته علیرضا البته من کار زیاد میگشم

پس اینطور هست / میگم حسين باتری'ش حدودا چقدر میکشه !؟
297.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
پس اینطور هست / میگم حسين باتری'ش حدودا چقدر میکشه !؟
297.gif

از پاکت پسی های من که کم تربود البته فکر کنم برا اینکه من روشنایی صفحه رو زیاد میگردم ولی در کل تعریفی نداره علی به خصوص وقتی که میری تو خط فیلم دیدن و بلوتوسش هم روشن باشه در کل میگم علی گوشی خوبیه به شرطی که ارزون تر باشه یادمون هم باشه مدلهای 800 و900و910 این گوشی آمد اون زمان گوشی تاچ اسگرین یا نبود یا کم بود و تازگی داشت ولی همون زمان حساب کن مثلا 910 با دوربین تعطیل و صدای تعطیل تر و ... چی داشت که اینقدر...:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عرض کردم میخوام گوشیم رو عوض کنم , ازش خسته شدم !!

راستی خدمت مدیر محترم یه پیشهاد خوب دارم چون فکر میگنم تو خط گوشیهایی بیزنسی هستن

دوست عزیز از خط دوربین بگذر و یه m600 بگیر و حالشو ببر :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا، من امروز توی کتابخونه با یه ان73 ملاقات کردم، باید بگم واقعاً دختر ناز و خوشگلی بود، کلیم ادا و اطوارای ناز و قشنگ داشتش، فقط یه مشکل کوچیکی داشت، سرعت واکنشش افتضــــاح بود
33.gif
...نه جدی
34.gif
این ان73 مثلاً بعد ان93 از سریع ترین گوشی های سیمبین هستش دیگه!؟ خوب واسه منی که با ppc اونم اس200 کار می کردم سه ماه، سرعتش واقعاً کم بود، از سرعت k800 خیلی کمتر (باز کردن منوها، و... مخصوصاً برنامه های جاوا) ، من راستش گفتم که پی990 سرعتش کمه، ولی ظاهراً بین سیمبین ها خداااست!!! الحق که این دنی king بیده، خیلی وقت پیش به این موضوع اشاره کرده بود
0.gif

کلاً قیمت فعلی p990 شاید به خاطر این باشه که خفن ترین گوشی SE هستش و به خاطر همین قیمتش نموره ای باید لق بزنه لابد دیگه
286.gif

ولی حامد جان، به طور کلی من با پی990 حال نکردم، اگه دور و بر 600 دستگاه می خوای شدیداً پیشنهاد می کنم یه Eten M600 (پلاس ) بگیری، در مقابل پی990 ضعفش دوربینشه و کی بورد نداشتنش و کیفیت صفحه ی یه خورده ای کم تر (ولی bright تره ظاهراً) ، و شایدیم تیپش که خیلی سکسی نیست، ولی عوضش سرعتش فوق العاده ست و یه pda واقعی هست و باهاش هرکاری بخوای می تونی بکنی (نه هر کاری دیگه
272.gif
) می شه هم بجاش Eten G500پلاس گرفت، یه خورده ای بنچ مارک هاش پایین تره و وای فای هم نداره، ولی GPS داره
300.gif

(خوبی علیرضا؟
287.gif
)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا، من امروز توی کتابخونه با یه ان73 ملاقات کردم، باید بگم واقعاً دختر ناز و خوشگلی بود، کلیم ادا و اطوارای ناز و قشنگ داشتش، فقط یه مشکل کوچیکی داشت، سرعت واکنشش افتضــــاح بود
33.gif
...نه جدی
34.gif
این ان73 مثلاً بعد ان93 از سریع ترین گوشی های سیمبین هستش دیگه!؟ خوب واسه منی که با ppc اونم اس200 کار می کردم سه ماه، سرعتش واقعاً کم بود، از سرعت k800 خیلی کمتر (باز کردن منوها، و... مخصوصاً برنامه های جاوا) ، من راستش گفتم که پی990 سرعتش کمه، ولی ظاهراً بین سیمبین ها خداااست!!! الحق که این دنی king بیده، خیلی وقت پیش به این موضوع اشاره کرده بود
0.gif

کلاً قیمت فعلی p990 شاید به خاطر این باشه که خفن ترین گوشی SE هستش و به خاطر همین قیمتش نموره ای باید لق بزنه لابد دیگه
286.gif

ولی حامد جان، به طور کلی من با پی990 حال نکردم، اگه دور و بر 600 دستگاه می خوای شدیداً پیشنهاد می کنم یه Eten M600 (پلاس ) بگیری، در مقابل پی990 ضعفش دوربینشه و کی بورد نداشتنش و کیفیت صفحه ی یه خورده ای کم تر (ولی bright تره ظاهراً) ، و شایدیم تیپش که خیلی سکسی نیست، ولی عوضش سرعتش فوق العاده ست و یه pda واقعی هست و باهاش هرکاری بخوای می تونی بکنی (نه هر کاری دیگه
272.gif
) می شه هم بجاش Eten G500پلاس گرفت، یه خورده ای بنچ مارک هاش پایین تره و وای فای هم نداره، ولی GPS داره
300.gif

(خوبی علیرضا؟
287.gif
)

میبینم فرهاد کم کم تو هم از کسی میشی که بین گوشی های ک800 و ان73 به ان73 رای بدی ا(البته به جز دوربینش) ولی جون فرهاد صفا کردی باهاش ؟؟؟؟:D

جدا قاپ منو دزدید حیف هیچ تایپیکی نیست که این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کنه :(

کلی حرف دارم توش بزنم:)

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میبینم فرهاد کم کم تو هم از کسی میشی که بین گوشی های ک800 و ان73 به ان73 رای بدی ا(البته به جز دوربینش) ولی جون فرهاد صفا کردی باهاش ؟؟؟؟:D

جدا قاپ منو دزدید حیف هیچ تایپیکی نیست که این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کنه

کلی حرف دارم توش بزنم

خوب یه تاپیک بزنید !!!
جدی این ان73 مثلاً بعد ان93 از سریع ترین گوشی های سیمبین هستش دیگه!؟ خوب واسه منی که با ppc اونم اس200 کار می کردم سه ماه، سرعتش واقعاً کم بود، از سرعت k800 خیلی کمتر (باز کردن منوها، و... مخصوصاً برنامه های جاوا) ، من راستش گفتم که پی990 سرعتش کمه، ولی ظاهراً بین سیمبین ها خداااست!!! الحق که این دنی king بیده، خیلی وقت پیش به این موضوع اشاره کرده بود
در مورد سرعتش : تا جایی که من باهاش کار کردم سرعتش خیلی خوب بود ( البته حق با شماست مطمئنا" پاکت PC سرعتش بیشتره )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

آره انصافاً حسین عجیب باهش حال کرم، صفحه ش هم خیلی بزرگ و خوب بود، رنگ زرشکیش هم خیلی ناز بود
300.gif
امکانات زیادی هم داشتش (توی اون 5-6 دقیقه ای که من تو ستینگ هاش گشت می زدم چیزای جالبی رویت گردید
39.gif
)

4lift جان منم گفتم، سرعتش نسبت به باقی سیمبین ها ظاهراً بیشتره، ولی جدی می گم، سرعتش واقعاً افتضاح بود.
هم نسبت به slow ترین ppc دنیا که همانا جمین هستش و هم نسبت به k800 (که سریع ترین گوشی جاوا هستش) و هم نسبت به باقی جاواها!! کلاً گوشی های جاوا خیلی سریع ترن.

درضمن جوی استیکش مثل یه تیکه آجر می موند که لای سیمان ها محکم نشده

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان , میخوام p990i بخرم قیمتش رو میخواستم و ایا شما پیشنهاد میکنید؟؟

در ضمن الان 9500 دارم قیمتش الان چنده؟؟؟

ممنون از لطفتون.

P990 توصیه نمیشه به اون خوبی که قرار بود باشه نیست ولی به اون قیمت میفروشنش . اگر گوشی سونی اریکسون میخوای بهترینهاش K800 و W810 هستند. اگر هم دنبال جایگزینی برای 9300 هستی E70 فکر میکنم بهترین گزینه باشه N73 ME هم از بهترین گوشیهای بازاره. ضمنا فکر میکنم شما که مدیر ورزشی بهتره یک گوشی اسپرت مثل 5500 بگیری که بتونی روزی 10 باز بزنیش زمین! البته دوربین چندان خوبی نداره.

بالا