• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد خرید P990i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در شرایط فعلی منم خریدنش رو توصیه نمی کنم، حداقل تا اومدن نسخه ی بعدی fw ش صبر کن تا معلوم بشه که قرار هست سیستم مدیریت و میزان رم ش تغییر بکنه یا می خواد به همین وضع باقی بمونه.
این گوشی الان بیشتر شبیه یه آزرا با 12 ایربگ و موتور 1300 سی سی ـه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این رو از کجات در آوردی
1655.gif
SEVeyesB08.th.gif
:D چاخان نمی کنم به خدا، خیلی سفت و سر بود!!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ممنونم از لطف دوستان , یادم رفته بود اینو بگم : دوربینش اصلا مهم نیست .

نظر اخر رو بدید لطفا , چون ممکنه شنبه برم و کار دست خودم بدم!!! و یه گوشی بخرم که اصلا راضیم نکنه!!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
در مورد گوشی هایی که پیشنهاد کردید , عرض کردم چیزی باشه که کمتر از 9500 نباشه از هر نظر , اندازه و ....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنونم از لطف دوستان , یادم رفته بود اینو بگم : دوربینش اصلا مهم نیست .

نظر اخر رو بدید لطفا , چون ممکنه شنبه برم و کار دست خودم بدم!!! و یه گوشی بخرم که اصلا راضیم نکنه!!

انتظارت از گوشی دقیقا چیه اینطوری خیلی بهتره. مثلا اگر تاچ اسکرین برات مهمه M600 سونی اریکسون
اگر عکاسی مهمه N73 ME و یا معمولیش. اگر رم بالا مهمه W950 اگر صفحه کلید کامل میخوای E70 یا E61 اگر فیلمبرداری برات مهمه یه N93 مشکی خفن از گوشیهایی که گفتم E70 , E61 و N93 وایرلس لن هم دارند. باید ببینی چه گوشی ای بیشتر به کارت میاد گوشی خوب زیاد اومده

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
انتظارت از گوشی دقیقا چیه اینطوری خیلی بهتره. مثلا اگر تاچ اسکرین برات مهمه M600 سونی اریکسون
اگر عکاسی مهمه N73 ME و یا معمولیش. اگر رم بالا مهمه W950 اگر صفحه کلید کامل میخوای E70 یا E61 اگر فیلمبرداری برات مهمه یه N93 مشکی خفن از گوشیهایی که گفتم E70 , E61 و N93 وایرلس لن هم دارند. باید ببینی چه گوشی ای بیشتر به کارت میاد گوشی خوب زیاد اومده
اخرین کلام : گوشی تک میخوام .:دی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

ار نوکیا N93 از کارکرد w950 هم مطمئن نیستم که پیشنهاد بدم بهتون. فکر میکنم N93 حداقل هفت ماهی تا همه گیر شدن فاصله داره به خاطر قیمتش

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

w950 :lol: شک نکن...:rolleyes:
:cool:

ضمنا n93 انقدر دست دومش تو جمهوری زیاد شده که ادم میمونه همین طوری....پشت ویترین هر مغازه ای نگاه کنی یدونه میبینی:p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

این دیگه با خود حامد از نظر من که گوشیهایی که تک باشند و قابلیت خوب هم داشته باشند همین دو تا هستند N93 و W950 اما W950 دوربین نداره و با خریدش از یک دوربین فیلمبرداری هم که روی N93 هست محروم میشه فقط میدونم که گوشیهای حافظه بالا مشکلات خاص خودشون رو دارند که ممکنه صاحبشون رو از خرید پشیمون کنند. به هر حال یک گوشی ساخته نمیشه که فقط یکدونه فروش کنه اگر منظورتون از تک اینه که کلا در اشتباهید. وشیهای دیگه حتی اگر هم الان کم باشند چون قابلیت افت قیمت شدید دارند به زودی همه جا پر میشند

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
منظورم از تک فقط فروش يدونه نيست / تک از نظر ديزاين / تک از نظر حافظه / تک از نظر موزيک پلير / تک از نظر صفحه نمايش / تقريبا تک از نظر سيستم عامل (!) و ....

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
منظورم از تک فقط فروش يدونه نيست / تک از نظر ديزاين / تک از نظر حافظه / تک از نظر موزيک پلير / تک از نظر صفحه نمايش / تقريبا تک از نظر سيستم عامل (!) و ....

همچين گوشي اي كه از همه نظر تك باشه هنوز به بازار نيومده!
در بين گوشي هاي فعلي من W950 رو پيشنهاد مي كنم كه اتفاقا به دليل نداشتن دوربين عكاسي تك هست! و ضمنا استايل فوق العاده اي داره و با توجه به اينكه جديدترين گوشي وارد بازار شده ي سوني اريكسون هست دست هر كسي هم نيست و صرف نظر از حافظه ي بسيار خوب و بالا صفحه نمايش كاملا راضي كننده اي هم داره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

با این وجود w950 هم همچین تک نیست.

نمیدونم منظور دقیشون این بوده که شما میگید یا نه ولی اگر گوشی تک منظورشون چیزیه که زیاد دست مردم نباشه N93 و تا حدی w950 به علت سخت افزار گروونشون مدتها با قیمت بالاشون چندان در جامعه ایرانی زیاد نخواهند شد.ولی اگر منظورشون اینطور باشه که شما میگید w950 رو اصلا توصیه نمیکنم اصلا جز 4گیگ فلش که دردسر های خاص خودش رو هم داره ججچچیزی بیش از m600 نیست که اگر دوربین براشون مهم نباشه میتونند بین m600 و سری E انتخاب کنند و اگر هم دوربین براشون مهم باشه چیزی جز N73&N93 جوابگوی ایشان نخواهد بود.

agha fazel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز p990 یه گوشیه فوق العاده با امکانات بی نظیره شک نکن شاید یه گوشی کامل تر از اون هم اومده باشه من 90 درصد گوشیهای توی بازار رو داشتم و با هاشون کار کردم ولی p990 برای خودش غوله !!!!!!!
فقط اگه با حجمش مشکلی نداری که احتمالا به دلیل داشتن 9500 نداری حتما بخرش ;)
http://m2.blogtak.com

بالا