• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد سفر به خارج از کشور

Green hell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از Stifler عزیز
فقط یه سوال دیگه: به نظرت اگه بخوام با تور یه هفته دبی بمونم.حدودا" خرج هر نفر برای تفریحاتش و خوردوخوراک و کرایه تاکسی حدودا" چقدر میشه؟
(به غیر از هزینه تور)
یعنی چقدر خرج هر نفر میشه؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ممنون از Stifler عزیز
فقط یه سوال دیگه: به نظرت اگه بخوام با تور یه هفته دبی بمونم.حدودا" خرج هر نفر برای تفریحاتش و خوردوخوراک و کرایه تاکسی حدودا" چقدر میشه؟
(به غیر از هزینه تور)
یعنی چقدر خرج هر نفر میشه؟
تفریحات تور گشت دبی،سافاری،جت اسکی،پارک آبی وایلد وادی و آتلانتیس،قایق(که زیاد جالب نیست)،گشت ابوظبی،پارک و...داره که به نظرم سافاری و جت اسکی و پارک های آبیش از همه بهتره
هزینه ی این تفریحات هم هر کدومشون حدود 200 درهم هستن.
خوراک هم اکثر هتل ها صبحانه و ناهار رو میدن ولی اگه نخوای از هتل بگیری مک دونالد و kfc و سایر فست فود ها اونجا هستن که قیمتشون مثل همین ایرانه!
رستوران های ایرانی هم اونجا زیاده که بازم قیمت هاشون مثل رستوران های ایرانه.
کرایه تاکسی هم بستگی به طولانی یا کوتاه بودن مسیر داره فقط تو روز ورودی تاکسی 3 درهم و تو شب 3.5 درهم هستش و حداقل پولی که تاکسی میگیره 10 درهمه! یعنی اگه سوار بشی حداقل 10 درهم رو باید بدی.

behnam667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بین ترکیه و مالزی و دبی کدوم پیشنهاد میشه؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اول مالزی،دبی و ترکیه هم در حدن باید ببینی سلیقت به کدوم نزدیک تره

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
الان میخواهی بری؟!

برو دوبی! الان فصل جشنواره هاس! قیمت ها ارزونه ارزونه !

ترکیه هم که الان سرده خیلی سرده! حال نمیکنی!

دوبی بهترین جا هست الان

Green hell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بخوام با تور برم پاتایا آیا پرواز مستقیم داره یا نه؟
با هواپیما چند ساعته؟
هزینش با بانکوک فرق داره؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام . استانبول مثل تهران هم جایی خطرناک داره هم خوب. سردیش مثل تبریزه. ولی قسمت اروپا نشین واسه شما که می خوای فقط عشق و حال کنی بهتره. شهر شادیه مثل جاده استقلال اگه ترکی بلد باشی که راحتی با تور هم بری تور لیدر اگه جوان باشه بهت خوش می گذره

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
اگه یکم زبان هم بلد باشی همه جاش با مترو می تونی بری . مراکز خرید خوبی هم داره.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
استانبول فقط باید ترکی بلد بود،انگلیسیشون از ایرانیا بدتره!
ولی مراکز خریدش از دبی و...بهتره
پاتایا هم نمیدونم پرواز مستقیم داره یا نه ولی بانکوک و پوکت که دارن.فاصله بانکوک و پاتایا هم خیلی کمه

Green hell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این مسافرت ما برای تایلند قطعی شد
فقط یه سوال: آیا الان برای رفتن به تایلند مشکلی نیست؟(منظورم با توجه به اومدن سیل)
کدوم هتل تو پاتایا رو پیشنهاد میکنید که هم جاش برا استراحت خوب باشه هم قیمت مناسب؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
پاتایا یه فرودگاه کوچک داره که فکر کنم پرواز بین المللی نداره - البته شما اگر با ماهان بری برگشتن برای بنزین زدن هواپیما میره فرودگاه پاتایا - ولی در کل شما باید بلیط برای بانکوک بگیری و از اونجا تا پاتایا تقریبا 1.5 راه که تاکسی و ون و اتوبوس هست برای پاتایا تو خود فرودگاه
الان بهترین موقع از نظر آب و هوایی هست برای تایلند و البته چون های سیژن هست تقریبا قیمتا بالاتر از دو ماه قبل هست.
پاتایا نزدیک به 370 هتل داره که 90 درصدشون خوبن فقط شما بنا به دلیلی که داری میری ابتدا باید موقعیت هتل رو مشخص کنی - بعدش دیکه تو نقشه نگاه کنی میبینی تو هر خیابون حداقل دو سه تا هتل هست که میتونی بری ببینی قیمت و بپرسی و اتاقو ببینی و بعد انتخاب کنی

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
نه دیگه گویا مشکلی نیست از بابت سیل
توی سایت booking.com هم میتونی اسم پاتایا رو بنویسی همه هتل هاش با قیمتشون برات میان.

Green hell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اینکه بنده میخوام با تور برم پاتایا
از این بابت پرسیدم که وقتی رفتم آژانس اسم یه هتل رو بگم که شماها تائید میکنید
دوم اینکه اگه با تور بخوام برم یعنی هواپیما تا بانکوک میبره؟ بقیش تا پاتایا را باید خودم برم؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
اول اینکه بنده میخوام با تور برم پاتایا
از این بابت پرسیدم که وقتی رفتم آژانس اسم یه هتل رو بگم که شماها تائید میکنید
دوم اینکه اگه با تور بخوام برم یعنی هواپیما تا بانکوک میبره؟ بقیش تا پاتایا را باید خودم برم؟
اگه تورتون به صورت بانکوک + پاتایا باشه ، فکر کنم تور مسئول جا به جایتون از بانکوک به پاتایا و بلعکس باشه .

امروز زنگ زدم به ماهان برای بلیط هواپیما به بانکوک ، گفتند که 700-740 تومن هزینه ی بلیط هواپیما میشه!
خیلی زیاده که .
فکر کنم پرواز امارات ارزون تر باشه .
بعد گفتم برای عید می خوام ، گفتند که عید چارتر آژانس هاست و نرخش اعلام نشده .

عید نوروز تورها خیلی گرون هستند .

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
با تور اگر برید حمل و نقل از فرودگاه تا هتل و بالعکس با تور ضمن اینکه یکی دو تا تور داخل شهری هم میبرنتون.
در کل بون تور هم برید مشکلی پیش نمیاد ( من تا حالا با تور نرفتم و خودم راحت کارام و انجام دادم)
با تور اگر رفتین هتل آسیا پاتایا خوبه و البته سایتهای زیادی هستند که اطلاعات هتلها رو کامل دارن که میتونید قشنگ هتل و مشخصاتش رو ببینید و انتخاب کنید - من خودم هتل آمباسادور رو از بقیه راضی تر بودم
برای تورهای داخل شهری هم کلی دکه و مغازه هست که میتونید برید و باهاشون چونه بزنید و بهترین تور رو انتخاب کنید پس به حرف لیدر تور زیاد توجه نکنید ( برای مثال برای تور جزیره کوه لن معمولا با لنچ میبرن جزیره پیاده میکنن و ناهار میدن و بعد از ضهر برمیگردونن با 1000 بات ولی وقتی بری تو اون مغازه ها میبینی میتونی امکانات بیشتری با همین پول بگیری مثلا ما دفعه آخر یه تور گرفتیم که اولا با لنچ نمیبرد و با قایق تندرو برد - 1- پاراشوت - 2- ماهیگیری رو قایق 3-اسنورکلینگ تو جزیره کوه سن 4-ناهار تو جزیره کوه لن -5- تخت و سایه بون و کمد تا عصر و برگشت با همون قایق تندرو کلا رو هم شد فکر کنم 1200 بات .
در کل اگر با تور رفتین سعی کنید اونجا فقط از تور لیدر اطلاعات بگیرید و بقیه کارا رو خودتون انجام بدین.

بالا