• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد نصب لینوکس

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
اقا من یه مدت با این لینوکس لیو ها کار کردم خیلی به من حال داد حالا می خوام لینوکس رو رو کامپیوترم داشته باشم ولی یه مشکلی دارم من تو کامپیوترم یه ویندوز xp دارم تو درایو c و می خوام لینوکس رو تو درایو d نصب کنم که 10 گیگ فضا داره با پسوند Fat32 و هاردم هم کامل پارتیشن بندی شده و فضای خالی هم نداره برای همین من یکی از درایو هام که d باشه رو خالی کردم و می خوام توش لینوکس نصب کنم ولی وقتی می خوام اون رو نصب کنم حالا هر توزیعی که می خواد باشه وقتی می رسم به گزینه پارتیشن بندی توش می مونم کدوم گزینه رو انتخاب کنم اتوماتیک خودش برام پارتیشن نصب کنه یا گزینه دیگه من می خوام بدونم برای اینکه بهش بفهمونم تمام پارتیشن های لینوکس رو تو درایو d درست کنه کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم که به ویندوزم هم اسیب نرسونه
مثلا تو نصب ردهت 9 وقتی اتوماتیک پارتیشن رو انتخاب کنم با این سه گزینه رو به رو میشم کدوم رو انتخاب کنم
Remove all Linux partitions on this system
Keep all partitions and use existing free space
Remove all partitions on this system
شرمنده اگه از بیخ سوالم غلط بوده باشه. ما که سواد نداریم

athar

Registered User
لایک‌ها
8
باید پارتیشن D رو پاک کنی و به لینوکس اجازه بدی از فضای خالی هارد که همون پارتیشن D پاک شده باشه برای ساختن پارتیشن های مخصوص خودش استفاده کنه. چون لینوکس روی یک پارتیشن نیست و چند پارتیشن با فرمتهای جداگانه ایجاد میکنه.

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
اتفاقا خودم هم همین تصمیم رو گرفتم بعد یه سوال حالا باید این گزینه رو انتخاب کنم دیگه
Keep all partitions and use existing free space
این رو انتخاب کنم لینوکس خودش اتومات تمام پارتیشن هاش رو میسازه و لازم نیست دیگه من کاری بکنم ؟
بعد اگه یه وقتی خواستم لینوکس رو پاک کنم از چه برنامه ای باید برای فرمت پارتیشن های لینوکس استفاده کنم

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
از چه روشی برای حذف درایوم استفاده کنم بهتره؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
درسته. همون گزینه رو انتخاب میکنی و همه ی کارها بطور خودکار انجام میشه.
برای حذف کردن پارتیشن فعلی یا حذف کردن پارتیشنهای لینوکس هم میتونی از Computer Managment ویندوز استفاده کنی. روی My Computer راست کلیک میکنی و Manage رو انتخاب میکنی. از سمت چپ Disk Managment. اونجا میتونی پارتیشنها رو مدیریت و البته حذف کنی.

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ممنون از جواب هات کار ما رو خیلی راه انداختی یه چندتا سوال دیگه هم دارم اینکه من ردهات 9 مثلا می خوام نصب کنم با 5 سی دی این 10 گیگ برای نصبشون و ایجاد پارتیشن های لینوکس کافیه دیگه ؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
نمیدونم! موقع نصب مگه نمیگه چقدر فضا نیاز داری؟ اگه فضا کم باشه احتمالا ارور میده و میگه که فضا کمه.
RedHat چرا میخوایی نصب کنی؟! Ubuntu نصب کن.

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
اقا از کمک هات خیلی ممنونم من فدورا رو نصب کردم فکر نمی کردم نصب لینوکس اینقدر راحت باشه البته با کمک راهنمایی های شما در ضمن گفتی چرا Ubuntu نصب نکردی ؟جواب چون نرم افزار های فدورا از اوبتان خیلی بیشتر 5 سی دی در برابر یک سی دی ! در هر حال خواستم از کمکت تشکر کنم الان گیرم تو نصب مودم هست از دوستان کسی نمی دونه کجا میشه درایور مودم موتورولا رو گیر اورد من درایور ردهتش رو دارم ولی تو فدورا جواب نمیده

بالا