آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

کمک در مورد ....

شروع موضوع توسط hamekareh ‏5 ژوئن 2007 در انجمن PHP

  1. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیزم .
    من به مشکل بر خوردم که میخوام مطرح کنم .
    من توی سایتم میخوام که 5 مطلب تازه پبت شده رو نشون بدم .
    حالا مطلب های من این جوری پبت میشن . برای مثال من 1 فایل دارم که توش 5 تا فایل و تو هر کدوم از اونا هم چنتا فایل هست . بع تو اوون فایلا مطالب من هست . حالا می خوام بر اساس تاریخ آنها رو مرتب کنم و بعد هم 5 تای جدیدشو نشون بدم .

    حالا چیکار کنم ؟؟؟؟ !!! :blush:
     
  2. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    خوب بیشتر توضیح بده
    منظورت اینه که به جای دیتابیش میخای از فایل به عنوان منبع اطلاعاتت استفاده کنی؟
    یا چیزی شبیه به این؟
     
  3. amir02

    amir02 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2007
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    خب تاریخ این مطالب کجا ذخیره شده؟؟؟
     
  4. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    نه دوستان عزیز دقت کنید .
    برای مثال من 3 نوع مطلب یرای سایتم دارم . 1- کامپیوتر 2 - دانلود 3 - عمومی .
    حالا در هر یک از شاخه های بالا من چند زیر شاخه یدیگر هم دارم . برای مثال برای کامپیوتر زیر شاخه های آموزش و کد ها . هم دارم .

    حالا شما این شاخه بندی رو فایلی ( دایرکتوریی ) فرض کنید . بعد تو دایرکتوری کامپیوتر -> دایرکتوری آموزش -> چند فایل با پسوند html دارم که تو اتونا مطالب آموزشیمه . و در هر یک از html ها یک آموزشه .

    حالا برای این به من بگید .

    من از دیتابیس استفاده نکردم ....
     
  5. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    معمولا اطلاعات اون آموزش ها رو تو دیتابیس ذخیره میکنن.
    وگرنه باید یه تابع گر بیاری که بتونه create date فایل رو از رو سرور بخونه.....
    راه دیگه ای جز این نیست!
     
  6. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    آهان، یعنی باید برحسب اخرین ویرایش هر فایل بهش رتبه بدی
    خوب، این سخت میشه، اگه با توابع php در بیاری که کودوم فایل کی ساخته شده
    باید تو هر request همه ی فایل ها رو چک کنه، فشار میاره به سرور
    بهتره حین ایجاد هر فایل، یه رکورد گزارش از تاریخ ساخته شدن فایل + آدرس فایل + گروهبندی فایل ها بریزی تو دیتابیس

    آره:specool:
     
  7. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    نگا کنید من خودم یه چند تا فانکشن نوشتم که تاریخ هارو پیدا کنه . ولی توو ذخیره و مرتب سازی اونا مشکل دارم اینم کدمه :
    PHP:
    <[email protected]session_start();

        
    $_SESSION["i"]=0;

        
    url("matlab/computer/"); 
        
    url("matlab/download/");
        
    url("matlab/daramad/");
        
    url("matlab/omoomi/");
        
    url("matlab/adabiat/");
        
    url("matlab/electronic/");
        
    url("matlab/game/");
        
    url("matlab/nojoom/");


    function 
    url ($url)
    {
        
    $dir $url;
        
    $dp = @opendir($dir);
        while ( 
    $file = @readdir($dp))
        {
            
    $filedate=matlab("$url$file/");
        }    
        @
    closedir($dp);
    }

    function 
    matlab ($url)
    {
        
    $dir "$url";
        
    $dp = @opendir($dir);
        while ( 
    $file = @readdir($dp))
        {
            if ( 
    strpos($file '.') )
                if ( !
    strpos($file '.db') )
                {
                    
    $j++;
                    
    $_SESSION["i"]++;
    $filedate[$_SESSION["i"]] = filectime("$dir$file");
                    print 
    $filedate[$_SESSION["i"]]." --- "."$dir$file";
                    print 
    "<br>";
                }
        }
        @
    closedir($dp);
        
    }

    ?>
     
  8. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    اگه تعداد مطالب کمه همین بدون db کار میکنه
    اما اگه بالا بره دیگه ...
     
  9. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    خوب چه جوری ذخیره و مرتبش کنم ؟؟؟؟
     
  10. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    خوب من ذخیره کردنشو یاد گرفتم .
    فقط مونده مرتب کردنش .
    PHP:
    <?
    $fp fopen("mataleb.txt","w");fwrite($fp,"");fclose($fp);

    url("matlab/computer/");
    url("matlab/download/");
    url("matlab/daramad/");
    url("matlab/omoomi/");
    url("matlab/adabiat/");
    url("matlab/electronic/");
    url("matlab/game/");
    url("matlab/nojoom/");

    function 
    url ($url)
    {
        
    $dir $url;
        
    $dp = @opendir($dir);
        while ( 
    $file = @readdir($dp))
        {
            
    $filedate=matlab("$url$file/");
        }    
        @
    closedir($dp);
    }
    function 
    matlab ($url)
    {
        
    $dir "$url";
        
    $dp = @opendir($dir);
        while ( 
    $file = @readdir($dp))
        {
            if ( 
    strpos($file '.') )
                if ( !
    strpos($file '.db') )
                {
                    
    $fp fopen("mataleb.txt","a");
                    
    fwrite($fp,filectime("$dir$file")."-$dir$file ");
                    
    fclose($fp);
                }
        }
        @
    closedir($dp);
    }


    $fp fopen("mataleb.txt","r");
    $data fread($fp,1300);
    fclose($fp);
    $mataleb explode(" ",$data);
    foreach ( 
    $mataleb as $key => $value )
    {
        
    $data explode("-",$value);
        
    $matlab[$key] = $data[1];
        
        
    $date_str getdate($data[0]);
        
    $year =  $date_str["year"];
        
    $mon  =  $date_str["mon"];
        
    $mday =  $date_str["mday"];
        
        
    $date[$key] = "$mday/$mon/$year";
    }
    ?>
     
  11. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    با تابع filemtime مینونی ببینی که فایلهاتو کی ایجاد کردی
    (البته بر حسب آخرین تغییراته)
     
  12. hamekareh

    hamekareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    0
    دوست گرامی من خودم تاریخ هارو پیدا کردم . مشکل سر سورتشه . بد نیست میخواین جواب بدین سورسو یه نگا کنین .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak