• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در نصب ویندوز

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام دوستان

یه سیستم برام آوردن واسه نصب ویندوز XP . سیستم 2.8 سلرون با 512 مگ رم و . . . ( سیستم قدیمی ) ولی هاردش و دی وی دی رایترش ساتاس . در حالت عادی با هارد میاد بالا ولی دی وی دی رایتر رو نمیشناسه . وقتی دی وی دی رایتر IDE نصب کردم ، مراحل اولیه نصب اجرا میشه ولی قبل اینکه مشخصات هارد رو بیاره تا بتونم انتخاب کنم که ویندوز کدوم درایو نصب شه ، یه پیغام میاد که هارد رو نشناخته و نمیشه ویندوز نصب کنم .

امیدوارم خوب توضیح داده باشن . ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارن بهم بدن

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سلام دوستان

یه سیستم برام آوردن واسه نصب ویندوز XP . سیستم 2.8 سلرون با 512 مگ رم و . . . ( سیستم قدیمی ) ولی هاردش و دی وی دی رایترش ساتاس . در حالت عادی با هارد میاد بالا ولی دی وی دی رایتر رو نمیشناسه . وقتی دی وی دی رایتر IDE نصب کردم ، مراحل اولیه نصب اجرا میشه ولی قبل اینکه مشخصات هارد رو بیاره تا بتونم انتخاب کنم که ویندوز کدوم درایو نصب شه ، یه پیغام میاد که هارد رو نشناخته و نمیشه ویندوز نصب کنم .

امیدوارم خوب توضیح داده باشن . ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارن بهم بدن

در تنظیمات Setup سیستم احتمالا پورت SATA در وضعیت RAID یا AHCI هست باید به IDE اون تنظیم رو در Setup سیستم تغییر بدهید و هارد رو میشناسه . اگر باز نشد باید دیسکت درایور RAID بسازید و زمانی که ویندوز XP از شما میپرسه اگر درایور SATA یا RAID میخواهی نصب کنی F6 رو بزن این کار رو انجام بدهید تا مشکل حل بشه ..

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
یه جا در ستاپ یه گزینه واسه تنظیمات ساتا داشت مه میشد فعال و غیر فعال کرد که نغییری ایجاد نشد . این دیسک درایو Raid چی هست ؟ چطوری میشه ساختش ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايوس مادربرد رو اپ ديت كنيد

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
رو CD خود مادربرد هست .. تو سایت سازنده مادربرد هم هست .. به برنامه داره به اسم Floppy Maker و اون براتون دیسک رو میسازه

در ضمن میتوانید از این ویندوزهای دستکاری شده استفاده کنید که درایورهای SATA رو کامل داره .. یا ویندوز 7 نصب کنید اون هم اکثر درایورهای RAID رو داره

بالا