• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری برای open cart

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود

دوستانی که به اوپن کارت 1.5 واردن سریعا پ.خ بدن ! برای مشکلات سایتم یه سوالاتی دارم

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
مشکلتون حل شد؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام.پاسخ دادم

یزدانی

Registered User
لایک‌ها
20
.................

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164

جناب یزدانی شما می تونید کمکم کنید ؟! البته دوستانی که تقاضای کمک می کنم نمی خوام مفتی کار انجام بدن ! سر حق الزحمه به تفاهم می رسیم با هم ! فقط بدونید رایگان نیست بلکم یکی پیدا بشه کارمو راه بندازه !!!

فکر کنم فکر کردن همه مفتیه هیچکی پیداش نشده !! امیدوارم بعد این پست کسی اعلام موجودیت کنه !!! ای خدا !!!!!!!!!

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
جناب یزدانی شما می تونید کمکم کنید ؟! البته دوستانی که تقاضای کمک می کنم نمی خوام مفتی کار انجام بدن ! سر حق الزحمه به تفاهم می رسیم با هم ! فقط بدونید رایگان نیست بلکم یکی پیدا بشه کارمو راه بندازه !!!

فکر کنم فکر کردن همه مفتیه هیچکی پیداش نشده !! امیدوارم بعد این پست کسی اعلام موجودیت کنه !!! ای خدا !!!!!!!!!

من که گفتم مجانی براتون درست میکنم.شما اصلن چک کردین ببینید درست شده یا نه؟ الان دیدم جای دیگه هم تاپیک زدین **** فوری فوری فوری کمک نیاز دارم برای پشتیبان اپن کارت *** این یعنی چی؟ مگر شما با من هماهنگ نکردین ؟ لول کار خیر هم دیگه نمیشه برا کسی انجام داد
/

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
من که گفتم مجانی براتون درست میکنم.شما اصلن چک کردین ببینید درست شده یا نه؟ الان دیدم جای دیگه هم تاپیک زدین **** فوری فوری فوری کمک نیاز دارم برای پشتیبان اپن کارت *** این یعنی چی؟ مگر شما با من هماهنگ نکردین ؟ لول کار خیر هم دیگه نمیشه برا کسی انجام داد
/

نه دوست من سو تفاهم نباشه ! من منظورم شما نبودین که ! اتفاقا خواستم وقتی توی یاهو آن شدید بهتون برای هزینه کارتون صحبت کنم . من منظورم برای کارهای باقی مونده اش موند .
چون ایمیل ها مو جواب ندادید و اطلاعی ازتون نداشتم فکر کردم همون چند مورد رو انجام می دید و بقیه اش مونده که برای اونا هم باید یکی دیگه رو پیدا کنم تا زودتر مشکلم حل بشه !

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کدوم بقیه موارد؟ همه اون مواردی که ایمیل کردین الان درسته.شما اگر عجله داشتین یه پی ام همینجا میدادین تا زودتر براتون درست کنم یا اگر نمیتونم درست کنم به فکر یکی دیگه باشین.با من هماهنگ کردین و من گفتم براتون مجانی درست میکنم حالا بدون هماهنگی رفتین تاپیک زدین جای دیگه! ضمنا من یاهو نمیام اون دیشب هم فقط برا همین کار شما یاهو مسنجر انلاین شدم

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
دوست خوبم tvkode مشکلات سایتم رو برطرف کردند . یک دنیا سپاسگذارم ازشون ! بدون دریافت مبلغی

بالا