• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری

bardiaahmadi

Registered User
لایک‌ها
24
خیر وقتی که ازش خروجی میگیرید هر چی بیشتر باشه برق و جریان بیشتری مصرف میکنه وقتی باطری سالم نباشه نتونه بهش مقدار مناسب برسونه قطع میکنه
من یه بار 1201 فروخته بودم یه بارم tx1300 زنگ زدن یکیشون گفت امپ تو ولوم بالا قطع میشه یکی دیگشون گفت چراغ پروتکت روشن میشه باطریشون عوض کردن درست
حالا شما سیم کشی چک کنید اگه سالم بود برای امتحان یه باطری دیگرو تست کنید شاید درست شد
یه سوال برام پیش اومد اگه خروجی باندها رو از آمپ قطع کنم و بعد ولوم بدم اگه پروتکت نکرد میشه گفت آمپ سالمه؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
یه سوال برام پیش اومد اگه خروجی باندها رو از آمپ قطع کنم و بعد ولوم بدم اگه پروتکت نکرد میشه گفت آمپ سالمه؟
امپ سه علت داره برای پروتکت
یکی اینکه زیادی داغ بشه پروتکت کنه که اون برای مصرف بالاست
یا سیم کشی جایی اتصالی کنه همون اتصال کوتاه بشه یا سیم برقت ضعیف باشه نتونه خوب برق رسانی کنه
یا باطری ماشین نیمه خراب باشه یا امپرش پایین باشه البته امپ شما مصرف برق چندانی نداره یه 50 کافیه براش
گین تا ته باز باشه برق میده میزنه باندتو میسوزونه سوئیچ نمیکنه فقط صدات زود دیستورت میشه

bardiaahmadi

Registered User
لایک‌ها
24
امپ سه علت داره برای پروتکت
یکی اینکه زیادی داغ بشه پروتکت کنه که اون برای مصرف بالاست
یا سیم کشی جایی اتصالی کنه همون اتصال کوتاه بشه یا سیم برقت ضعیف باشه نتونه خوب برق رسانی کنه
یا باطری ماشین نیمه خراب باشه یا امپرش پایین باشه البته امپ شما مصرف برق چندانی نداره یه 50 کافیه براش
گین تا ته باز باشه برق میده میزنه باندتو میسوزونه سوئیچ نمیکنه فقط صدات زود دیستورت میشه
سیمهایی که از آمپ به باند میرن هم اگه اتصالی داشته باشن هم احتمال پروتکت داره

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
درود
اگر گینت رو نرمال باشه و ولوم بگیری و پروتکت کنه شک نکن از خود آمپه اگر از باتریت نباشه

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
دوستان منم قبلا یه همچین مشکلی رو با امپ مونو و سابم داشتم ولی اخرش نفهمیدم چی بود/امپم مونو پایونیر بود سابمم 307/صدا تا 55 تا 2 ساعت هم میکوبید مشکل نداشت ولی به محض اینکه صدا رو 62 میرفت بعد چند دقیقه کوبیدن قطع میشد و باس صدارو کم میکردم و بعد از یک دقیقه خودش درست میشد/بعدش کل سیستمو یجا فروختم رفت/حتی چند بارم گین رو تغییر داده بودم ولی باز همین بود/یا ی جی بی ال 1000 هم تست کردم از ساب هم نبود/باطری عوض کردم نشد/سیم کشیمم فکر کنم 0 گیج ساند ساند یا اگزاد بود /بیگ نری هم داشتم
سیم کشیم همه چیزش درست بود به جز یه چیز که حدس میزنم مشکل از اونجا بود!(اینارو میگم تا دوستمونم تست کنه)
کابل مثبتم که به 2تا امپ میومد 0 گیج بود ولی کابل منفیم 4 گیج ایرانی بود/شاید مشکل از ضعیف بودن منفی بود...

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
سر باطری رو چک کن-انتهای سیم منفی رو که به بدنه وصله رو باز کن و قشنگ زیرش سمباده بکش و رنگ ماشین رو بتراش و به ورق ماشین برس و پیچش رو محکم ببند اگر این کار قبلا انجام شده ببین که جایی از مسیر سیم برقت حالت گرم شدن و سوختگی یا سیاه شدن(کابل مثبت) نداره-سیم های باند رو چک کن اتصالی نداشته باشه-باند هات رو تک تک نصب کن ببین باز هم همونطور میشه-روی کانال دیگه هم امتحان بکن-باز اگه اینطور بود با یک جفت باند دیگه تست کن ببین چطور میشه

bardiaahmadi

Registered User
لایک‌ها
24
سر باطری رو چک کن-انتهای سیم منفی رو که به بدنه وصله رو باز کن و قشنگ زیرش سمباده بکش و رنگ ماشین رو بتراش و به ورق ماشین برس و پیچش رو محکم ببند اگر این کار قبلا انجام شده ببین که جایی از مسیر سیم برقت حالت گرم شدن و سوختگی یا سیاه شدن(کابل مثبت) نداره-سیم های باند رو چک کن اتصالی نداشته باشه-باند هات رو تک تک نصب کن ببین باز هم همونطور میشه-روی کانال دیگه هم امتحان بکن-باز اگه اینطور بود با یک جفت باند دیگه تست کن ببین چطور میشه
ممنون دوست گلم از کمکت
قرار شد فردا ببریم پیش یه آدم حرفه ای

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
ببخشید دوست عزیز
منظورم این بود که 2 روز اعصابمو داغون کردم آخرش درست نشد
قرار شد ببریم پیش یه نصاب حرفه ای که درستش کنه
اعصاب خودت رو خرد نکن درست شدنیه،ردیف شد بگو ببینیم از چیش بوده :general609:

bardiaahmadi

Registered User
لایک‌ها
24
اعصاب خودت رو خرد نکن درست شدنیه،ردیف شد بگو ببینیم از چیش بوده :general609:
امروز 300 تومن دستمزد با سیم کشی دوباره رفیقم پول خرج کرد باندی که 3 روزه خرید 560 هزارتومن نصاب گفت یکی از تیوترا سوخته آخرشم اون صدایی که میخواست در نیومد
الانم میگه همه رو میخوام بفروشم یه باند 6900 پایونیر با آمپ 9604 3 روزه خریده

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
چه خبره 300 تومان؟؟؟؟!!!!! حالا پول رو بی خیال نصاب ردیف بود،مطمئنی که کارش خوب بوده؟
گارانتی کنوود من قبلا باند بردم مثل روز اولش تحویلم داد بدون هیچ هزینه ای یه آمار از گارانتیش بگیر اگه شدنی نیست تعمیر کار 20 معرفی کنم ببری پیشش آشناست و معتبر و اکثر نمایندگی ها باهاش قرارداد دارن،rms باند با آمپ جوره؟

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
خیر تا زیره بار نره و مصرف کننده وثل نباشه بهش نشون نمیده...
4 کاناله؟؟؟؟؟به 2 کانال دیگه وصل کن ببین مشکل نداره؟؟؟؟؟
اگه دست به آچاری در روی آمپو باز کن نگاه کن ببین خازناش سالمن؟ترکیده یا باد کرده نداره؟؟؟؟یا روی برد حالت سوختگی و سیاهی نداره...
احتمالا آمپ ایراد داره تو قمت سویچینگ یا تغذیش

bardiaahmadi

Registered User
لایک‌ها
24
چه خبره 300 تومان؟؟؟؟!!!!! حالا پول رو بی خیال نصاب ردیف بود،مطمئنی که کارش خوب بوده؟
گارانتی کنوود من قبلا باند بردم مثل روز اولش تحویلم داد بدون هیچ هزینه ای یه آمار از گارانتیش بگیر اگه شدنی نیست تعمیر کار 20 معرفی کنم ببری پیشش آشناست و معتبر و اکثر نمایندگی ها باهاش قرارداد دارن،rms باند با آمپ جوره؟
یکی از نصابهای مورد تایید نمایندگی پایونیر بست
باند 6900 پایونیر تو ایران گارانتی نداره و 100 rms هست و آمپلی 9604 که میدونید 4 تا 130 وات rms داره

bardiaahmadi

Registered User
لایک‌ها
24
خیر تا زیره بار نره و مصرف کننده وثل نباشه بهش نشون نمیده...
4 کاناله؟؟؟؟؟به 2 کانال دیگه وصل کن ببین مشکل نداره؟؟؟؟؟
اگه دست به آچاری در روی آمپو باز کن نگاه کن ببین خازناش سالمن؟ترکیده یا باد کرده نداره؟؟؟؟یا روی برد حالت سوختگی و سیاهی نداره...
احتمالا آمپ ایراد داره تو قمت سویچینگ یا تغذیش
آمپ 9604 آکبند اینجوری میکنه بردم نمایندگی هم گفت سالمه

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
آمپ 9604 آکبند اینجوری میکنه بردم نمایندگی هم گفت سالمه
کلا امپای سری جدید پایونیر مزخرف شدن نه این امپ من 5602 فروختم طرف صداش دراومد پایونیر فقط جنسای قدیمش و بس

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
بعضی اوقات یه اتفاقایی پیش می آد گریه آدم رو در میاره،سیستم یکی از بچه ها همه چیزش نو، وقتی می خوند صدا یا مقطع مقطع پخش می شد یا اینم که کلا آمپ سوئیچ می کرد آورد پیشم من هرچی نگاه کردم منفی و باطری و دینام و... همه گی ردیف بود تا جایی که احتمال دادم که شاید آمپ خرابه،لحظه آخر که میخواستم با یه آمپ دیگه تست کنم دیدم برادر نصاب :general304: طاقچه رو اینقدر بد بریده بود که فلز بدنه قطب مثبت و منفی رو خیلی ظریف به هم وصل کرده بود بریدم و بستم ردیف شد،شما هم بگرد ببین جایی چیزی از چشمت جا نمونده باشه ;)

بالا