منتخب بازارچه

کمک فوری

h_mansoori

Registered User
امتیاز - 100%
41   0   0
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
96
محل سکونت
مازندران, شاهی
سلام قبل هر چیز بنده ازه همه عذر خواهی میکنم که این تاپیک رو اینجا ایجاد کردم
بنده کارت گرافیگ gainward 560se 1024mb دارم که دیشب بازی fall out 4 رو نصب کردم و تو settings بازی رفتم تا گرافیگ بازی رو بالاتر ببرم یه گزینه داشت که فکر میکنم crosshair بود روی اون کلیک کردم یه پیام داد ok کردم یه هو تصویر سیاه شد بعد تصویر بلو اسکرین اومد که ارور 0x00000116 داد بعد ریست تصویر بالا نیومد از طریق safe mode اومدم بالا ریستور کردم نشد دوباره از همون طریق اومدم بالا درایور رو پاک کردم اومد بالا ولی بعد که درایور رو نصب کردم باز همون اش و همون کاسه ویندوز رو هم عوض کردم نشد یه کارت 9500 داشتم با اون تست کردم مشکلی نداشت تو یکی از فروم خوندم
0x116
علت این مشکل کمبود ولتاژ پل جنوبی ( NB ) است و یا ممکن است که علت آن در GPU هم باشد ( معمولآ زمانی این خطا را می دهد که چند تا GPU با هم در حال کارند ( Multi GPU ) ) .
بایوس کارت رو رفتم فلش کنم موفق به این کار نشدم دوستان خواهشا اگه کسی راه حل مشکل بنده رو میدونه بگه دیگه کلافه شدم:general208:
به این عکس توجه کنید doc type نوشته 8 بیت و تو اینفورمیشن اجق وجق نوشته
Untitled.jpg
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
امتیاز - 100%
115   0   0
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,431
لایک‌ها
22,866
سن
39
محل سکونت
طهران
در قسمت سخت افرار مطرح میکردید . مشکل شما خرابی یا دیسکانکتی GPU هست . احتمال تعمیر هست ولی طبق تجربه خودم بعد از چند ماه برمیگرده .
 

h_mansoori

Registered User
امتیاز - 100%
41   0   0
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
96
محل سکونت
مازندران, شاهی
در قسمت سخت افرار مطرح میکردید . مشکل شما خرابی یا دیسکانکتی GPU هست . احتمال تعمیر هست ولی طبق تجربه خودم بعد از چند ماه برمیگرده .
بله درست میفرمایید.منظورتون رو متوجه نشدم یعنی بعد چند ماه باز خراب میشه چرا خب باید یک دفعه اینطوری بشه
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
امتیاز - 100%
115   0   0
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,431
لایک‌ها
22,866
سن
39
محل سکونت
طهران
بله درست میفرمایید.منظورتون رو متوجه نشدم یعنی بعد چند ماه باز خراب میشه چرا خب باید یک دفعه اینطوری بشه
بعد از مدتی کار و حرارت پایه های چیپ از روی برد بلند میشن و این مشکلات بوجود میاد .
 

milla

Registered User
امتیاز - 100%
105   0   0
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,642
لایک‌ها
219
چند تا مورد به نظرم میرسه که بهتره چک بفرمایید.
1- ریست کردن بایوس مادربرد
2- تست کارت روی شکاف پی سی آی دیگری غیر از شکاف فعلی
2- اگر جواب نداد کارت رو روی مین دیگر و با یک پاور دیگر هم تست کنید، اینجوری معلوم میشه آیا واقعا کارت مشکل پیدا کرده یا داستان چیز دیگری است.
 

a.aligoli

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
27 مارس 2013
نوشته‌ها
48
لایک‌ها
15
محل سکونت
ایران - تهران
سلام قبل هر چیز بنده ازه همه عذر خواهی میکنم که این تاپیک رو اینجا ایجاد کردم
بنده کارت گرافیگ gainward 560se 1024mb دارم که دیشب بازی fall out 4 رو نصب کردم و تو settings بازی رفتم تا گرافیگ بازی رو بالاتر ببرم یه گزینه داشت که فکر میکنم crosshair بود روی اون کلیک کردم یه پیام داد ok کردم یه هو تصویر سیاه شد بعد تصویر بلو اسکرین اومد که ارور 0x00000116 داد بعد ریست تصویر بالا نیومد از طریق safe mode اومدم بالا ریستور کردم نشد دوباره از همون طریق اومدم بالا درایور رو پاک کردم اومد بالا ولی بعد که درایور رو نصب کردم باز همون اش و همون کاسه ویندوز رو هم عوض کردم نشد یه کارت 9500 داشتم با اون تست کردم مشکلی نداشت تو یکی از فروم خوندم
0x116
علت این مشکل کمبود ولتاژ پل جنوبی ( NB ) است و یا ممکن است که علت آن در GPU هم باشد ( معمولآ زمانی این خطا را می دهد که چند تا GPU با هم در حال کارند ( Multi GPU ) ) .
بایوس کارت رو رفتم فلش کنم موفق به این کار نشدم دوستان خواهشا اگه کسی راه حل مشکل بنده رو میدونه بگه دیگه کلافه شدم:general208:
به این عکس توجه کنید doc type نوشته 8 بیت و تو اینفورمیشن اجق وجق نوشته
مشاهده پیوست 882848
مهندس چه راه پر فراز و نشیبی رو طی کردی ...
 

www.hadi

Registered User
امتیاز - 100%
108   0   0
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
1,764
لایک‌ها
445
محل سکونت
The land of carpet
یبار کارت رو پروگرام کنید احتمالا درست بشه
برای این کار دو راه دارید یا از طریق ویندوز (من نتوستم ولی نرم افزارش هست تو نت)
یکی هم از طریق داس که مطمنتره
 

h_mansoori

Registered User
امتیاز - 100%
41   0   0
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
96
محل سکونت
مازندران, شاهی
چند تا مورد به نظرم میرسه که بهتره چک بفرمایید.
1- ریست کردن بایوس مادربرد
2- تست کارت روی شکاف پی سی آی دیگری غیر از شکاف فعلی
2- اگر جواب نداد کارت رو روی مین دیگر و با یک پاور دیگر هم تست کنید، اینجوری معلوم میشه آیا واقعا کارت مشکل پیدا کرده یا داستان چیز دیگری است.
بایوس مادربرد رو اپدیت کردم نشد کارت رو هم رو شکاف دوم گزاشتم اونم نشد بعدازظهرم میرم رو یه سیستم دیگه تست میکنم ولی فکر نمیکنم از مادربرد یا پاور یا... باشه این اشکال دو راه داره یا بایوس هست که این احتمال به نظرم باید بیشتر باشه یا اشکال فیزیکیه که بعید میدونم چون وقتی رو crosshair کلیک کردم اینطوری شد ممنون از راهنماییتون
یبار کارت رو پروگرام کنید احتمالا درست بشه
برای این کار دو راه دارید یا از طریق ویندوز (من نتوستم ولی نرم افزارش هست تو نت)
یکی هم از طریق داس که مطمنتره
از طزیق داس میتونید یه اموزش برام بزارید البته تو نت چند تا دیدم میخوام راهی که شما انجام دادید و تونستید پروگرام کنید رو برام بزارید پروگرامی که میفرمایید همون فلش بایوس هست یا نه؟
با تشکر از وقتی که برا بنده گزاشتید
 
Last edited:

h_mansoori

Registered User
امتیاز - 100%
41   0   0
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
96
محل سکونت
مازندران, شاهی
دوستان هزینه فلش بایوس گراف چقدره؟من که دیگه کلم سوت کشید هر کار میکنم نمیتونم فلش کنم
 

h_mansoori

Registered User
امتیاز - 100%
41   0   0
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
96
محل سکونت
مازندران, شاهی
دوستان بنده از طریق gpuz رام بایوس رو سیو کردم بعد با برنامه nibitor رام رو باز کردم متوجه شدم داخل clockrates خالیه
Untitled.jpg این برای کارت gtx275 که تو نت پیدا کردم که کل مقادیرش پر هست
u3z4lor3veuwriotm8cb.jpg
دوستان اگه کسی کارت gainward gtx 560se 1024mb داره لطفا از بایوس بک اپ بگیرید برام اپلود کنید تا بنده بتونم کارتم رو فلش کنم
 
Last edited:

www.hadi

Registered User
امتیاز - 100%
108   0   0
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
1,764
لایک‌ها
445
محل سکونت
The land of carpet
برنامه nibitor فقط برای ادیت بایوس بکار میاد بدرد مشکل شما نمیخوره
کالکشن بایوس رو میتونید از این لینک بدست بیارید انتخاب کارت در تیتر گزینه های بالای صفه هست
https://www.techpowerup.com/vgabios/
برنامه که میتونید در ویندوز هم میتونید فلش بزنید براتون آپلود میکنم
و اینم آموزش در سایت اورکلاک هیرو کاملا رسا و نت توضیح داده شده
http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1760.html
 

فایل های ضمیمه

  • 243.9 KB نمایش ها: 4

h_mansoori

Registered User
امتیاز - 100%
41   0   0
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
96
محل سکونت
مازندران, شاهی
لینک برای دانلود بایوس (البته خودتون هم دقیقا چک بفرمایید که مدل حتما یکی باشه)
https://www.techpowerup.com/vgabios/124235/gainward-gtx560se-1024-120301.html
با این بایوس یا بایوس های از همین مدل از برند دیگه هم تست کردم نشد ارور میده میگه تطابق نداره
برنامه nibitor فقط برای ادیت بایوس بکار میاد بدرد مشکل شما نمیخوره
کالکشن بایوس رو میتونید از این لینک بدست بیارید انتخاب کارت در تیتر گزینه های بالای صفه هست
https://www.techpowerup.com/vgabios/
برنامه که میتونید در ویندوز هم میتونید فلش بزنید براتون آپلود میکنم
و اینم آموزش در سایت اورکلاک هیرو کاملا رسا و نت توضیح داده شده
http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1760.html
تو ویندوز موفق شدم با همون بایوسی که سیو کردم فلش کنم ولی با یه بایوسی که از techpowerup گرفتم نمیشه میگه تطابق نداره مدل بایوس رو دقیقا مال همین کارت رو گرفتم نشد از یه برند دیگه هم گرفتم بازم همین پیغام رو میده
Untitled.jpg
 

h_mansoori

Registered User
امتیاز - 100%
41   0   0
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
96
محل سکونت
مازندران, شاهی
سلام با یه سیستم دیگه تست کردم مشکل از کارت بود بالاخره بعد از کلی سروکله زدن با بایوس تونستم فلش کنم با خود بایوس همین مدل تصویر سفید شد با خط سیاه با بایوس از برندهای دیگه فلش کردم باز هم همونطوری بود و به ناچار خود بایوس اصلی رو روش فلش کردم و دیگه مطمعن شدم مشکل فیزیکیه باید بره تعمیرگاه:( ولی برام جای سوال داره که چرا باید تو بازی fallout4 چنین تکنیکی یا چنین گزینه ای قرار بدن که باعث چنین خرابی کارت بشه:general208:
از دوستان هم که وقت گزاشتن و بنده راهنمایی کردن هم سپاسگزاری میکنم
موفق باشید
 

www.hadi

Registered User
امتیاز - 100%
108   0   0
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
1,764
لایک‌ها
445
محل سکونت
The land of carpet
به احتمال قوی مدتی هست که کارت تحت فشار نبوده و رو شرایط معمولی کار میکرده اما مشکلش رو نشون نمیداده که اکثرا سردی لحیم هست
تعمیرکار معمولی هم تنها کاری که میتونه انجام بده هیت gpu هست که البته ندیدم جواب بده بعد یکی دو هفته دوباره مشکل خودش رو نشون میده
تنها راه اساسی ریبال هست که اونم متاسفانه هزینش زیاده ولی مشکلش حتما حل میشه
 

h_mansoori

Registered User
امتیاز - 100%
41   0   0
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
96
محل سکونت
مازندران, شاهی
دوستان بنده دیگه بیخیالا این کارت شدم:general503: حوصله تعمیرگاه و تعمیر و برو بیا ندارم و تجربه این رو هم داشتم که طرف یه قطعه رو تعمیر کرده گفته عوض کردم و چندبرابر پول گرفته یا یه قطعه رو برد رو عوض کرده گفته برد رو تعویض کرده و به عینه برام واضح بود چون من خودم بعضی وقتا مهندسیم گل میکنه خودم بازشون میکنم توشونو نگاه میکنم :general406: به خاطر همین هم دل خوشی ازشون ندارم هر کسی هم خواست pm بده براش کادوپیج کنم;)ایشاالله تا عید هم یا یه دونه 280x میگیرم یا اگه بودجه جواب بده یه 290
حالا این ریبال چی هست و کلا هزینش چقدره؟
 

www.hadi

Registered User
امتیاز - 100%
108   0   0
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
1,764
لایک‌ها
445
محل سکونت
The land of carpet
به کمک bga چیپ رو بر میدارن و از نو پایه های چیپ رو بازسازی و میزارن سرجاش اسمش میشه ریبال حدودا هم 100 تومن بگیرن ازتون شایدم کمتر
فقطططططططططططططط
مهلت تست بگیرید از تعمیرکار!
 
بالا