قبلا نویسنده یه سایت معروف اندروید بودم.. خودم هم سایت اندروید داشتم و اطلاعات در زمینه این سیستم عامل بالاست.
ساعات زیادی رو تو نت می گذرونم (شاید حدود 10 ساعت) و از لحاظ اینترنت و اینا اصلا مشکلی ندارم.
تو طراحی سایت هم دستی دارم (اچ تی ام ال و سی اس اس رو تقریبا مسلطم) ولی این کار برای کوتاه مدت مناسب نیست و زمان میبره تا خوب جا بیفتی و بتونی پروژه بگیری.
خودم نویسندگی در سایت دانلود و موبایل رو ترجیح میدم ولی سایتی پیدا نمی کنم که نویسنده بخواد..
من توی شاپ کیپر هم عضو هستم.اونجا تاپیکهای زیادی برای نویسندگی هست.اگه اشتباه نکنم امروز یه تاپیک واسه نویسندگی سایت اندروید و موبایل دیدم.
من تقریبا توی همه زمینه های اینترنتی تجربه کافیش رو به دست اوردم به جز طراحی و برنامه نویسی سایت! حالا شما این توانایی رو داری.هیچ ایده ای نمی تونه بدون سایت موفق بشه و هیچ سایتی هم بدون ایده موفق نمیشه!
متاسفانه ما ایرانیا برای کارآفرینی و خوداشتغالی تربیت نشدیم.در غرب از بچگی بچه هاشون رو با فروش و کارهای ساده برای کسب درآمد تربیت می کنن(مثلا چمن همسایه ها رو کوتاه می کنه.یا کیک می فروشه در خونه ها )واما ما ایرانیا در این زمینه منفعل هستیم.توی ذهنمون شکل گرفته که به توانایی یا مدرک داشته باشیم تا واسه کس دیگه کار کنیم! معمولا اهل ریسک هم نیستیم!
شما توانایی طراحی سایت داریو با فضای اینترنت هم آشنایی داری.تا حالا به این فکر کردی دو سه نفری یه سایت جدید بسازید و اداره اش کنید؟ خوب الان که روزی 10 ساعت توی اینترنتی.می تونید نفری روزی چند ساعت هم برای سایتت کار کنی.
نویسندگی هم بلدی و می تونی مطالب اختصاصی تهیه کنید!!
بیشتر از این توضیح نمی دم! اگه مشتاق بودی پیام بده.
نه پونیشا و اونجور جاها همه رقابتی هستش و دردسرش زیاده!!
تو این فرومام مگه چقدر این کارارو میخوان خیلی باشه ماهی یکی!
یه کار مطمن که درامد ماهانه داشته باشه پولش اصلن واسم مهم نیست فقط میخوام تجربه کاری داشته باشم و همه چی رو امتحان کنم!!
البته نسبت به کارش پولش هم باید مناسب باشه!!،
دوست من شما فرض کن توی چند سایت از این قبیل فعالیت کنی.ماهی 2 تا سفارش 1000 تومنی هم بگیری از 0 تومن در ماه بهتر هست یا نه؟! الان خیلی از افراد در پونیشا با پروژه های ساده و ارزون کار رو شروع کردن و حالا وقتی پروفایلش رو چک می کنی می بینی نوشته 20 تا پروژه انجام داده و همه هم راضی بودن ازش!
درسته ماهی 2 تا پروژه 1000 تومنی برداشته اما الان دیگه یه طراح یا برنامه نویس باسابقه و معتبر حساب میاد و می تونه پروژه های بیشتر و گرونتری بگیره.
هیچ کس توی اینترنت نمی تونه ره مطمئن به شما معرفی کنه.حتی سوپر مارکت در یه محله مسکونی هم ریسک داره.یه شب تا صبح برق بره و خواب باشی و کل اجناس یخچالیت خراب بشن! هر کاری ریسک و زحمت خودشو داره.
اما نمیشه بگیم چون واسه یه درآمد متوسط ماهانه باید چند ماه تلاش و صبر کنیم پس بهتره شروع نکنیم! به خودت میای و می بینی اون چند ماهی که باید تلاش می کردی نکردی و همچنان داری دنبال راه واسه درآمد مطمئن می گردی!
من نمی گم حتما کار توی سایتایی مث پونیشا رو شروع کن.می گم شما شروع کن.باور کن راهت رو پیدا می کنی.با کسی آشنا میشی که مثلا یه طراح ثابت بخواد.یا در مسیری قرار می گیری که بتونی سایت سفارش طراحی بزنی یا ...
شما میگی می خوای تجربه کاری داشته باشی و هم زمان هم می خوای درآمد ماهانه و مطمئن داشته باشی! اینجا ایرانه! باید یا تجربه به دست بیاری یا درآمد مطمئن! اما عقل حکم می کنه اول واسه تجربه تلاش کنی تا مشتریهات بتونن به تجربه ات اعتماد کنن و بهت سفارش بدن!
نه منظورم این نبود که کار بم بده
منظورم این بود که با این کارایی که بلدم
خودم میتونم یه کار واسه خودم راه بندازم که درآمدش خوب باشه و واسش مشتری باشه؟
عزیزم من دو سال پیش با چه انگیزه و تلاشی توی ده ها سایت کلیکی ایرانی و خارجی کار می کردم.2 سال باوبگردی و اینجور کارا گذشت تا تونستم به این نتیجه برسم که می خوام کار خودم رو شروع کنم.
مشکل اکثر کسایی که میخوان از اینترنت درآمد داشته باشن اینه که همه دنبال درآمد زود و مطمئن هستن!
اگه یه خورده مقاله های آموزشی در این مورد رو مطالعه کنی متوجه میشی که از این خبرا نیست.شما می تونی یه کار واسه خودت داشته باشی که درآمدش خوب باشه اما نیاز به تجربه،مهارت،صبر،مدیریت،ریسک پذیری داره.
لطفا مقاله های زیر رو بخون:
نگاهی به مفاهیم " کسب درآمد اینترنتی" و " کسب و کار اینترنتی "
از کسب درآمد اینترنتی تا کسب و کار اینترنتی در 7 مرحله
5 اقدام اولیه پیش از آغاز کسب و کار اینترنتی
الفبای آغاز کسب و کار اینترنتی