• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک واسه psp

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام . اقا ما یه پی اس پی داریم یه 2 سالیه دستمونم بهش نخورده . ی چنتا بازیه باحال داشتم توش دیدم به درد میخوره خواستم باهاش بازی کنم
اما از اونجا که همون زمانم هی بازیاش و کل اطلاعاتش میپرید و نیاز به کرک داشت منم دوزاریم افتاد باید کرک کنم
اما کرک کردن یادم رفته:|
والا ما یه رمی داشتیم 8 گیگ بود تو اون بازیامون . عکسا و اهنگا بود ... یه رم 1 گیگ هم داشتم هرموقع میخواستم کرک کنم اونو میزدم یه سری کارم میکردم( که الان یادم نیس ) و دوباره درست میشد اطلاعاتش میومد!! الان من در اصل میخوام بدونم چیکار کنم کرک شه با همون رمی که داشتم؟ یعنی از روی رَمَم کرکش کنم دوباره اطلاعاتی نظیر بازی و موزیکاش برگردن
اگه چرتو پرت نوشتم به بزرگیه خودتون ببخشید
شکرا

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز ٬ احتمالا اپدیت قدیمی تخم مرغ نیمرو روش است که باید روی عکسهای اون تخم مرغ بالا وپایین بری وخودش هک میشه ولی بهتره ببری مغازه تا اپدیت جدیدتر و خیلی راحتتر برات بریزه یا از تو سایت as-teamروش اپدیتش را یاد بگیری وخودت اپدیتش کنی .موفق باشی

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
دادا مرسی اره یه همچین چیزی بود اما فک نکنم دقیق یادم باشه
الان برم به مغازه دقیقا چی بگم؟ هر مغازه ای انجام میده؟ گند نزنن توش یه وقت؟:d
بازم ممنون

ali metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دستگاه ت کپیخور موقت هست.یعنی هر وقت پی اس پی ت رو کامل خاموش میکنی باید از طریق یه برنامه دوباره کپیخورش کنی.برنامه داخل هم قسمت بازی هست البته اگه پاکش نکردی.برو داخل دکمه ضربدر رو بگیر خودش کپیخور میشه

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دادا مرسی اره یه همچین چیزی بود اما فک نکنم دقیق یادم باشه
الان برم به مغازه دقیقا چی بگم؟ هر مغازه ای انجام میده؟ گند نزنن توش یه وقت؟:d
بازم ممنون
سلام ٬٬اگر اپدیت را داشته باشی توقسمت عکسها است خودت یه امتحانی بکن شاید هک شد .ضمنا مغازه ها تو این کار خبره هستند و مشکلی پیش نمیاد .بهشون بگو اپدیت 6.20یا6.35برات بریزه من تو شیراز با دو هزار تومن برام انجام دادن.

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دستگاه ت کپیخور موقت هست.یعنی هر وقت پی اس پی ت رو کامل خاموش میکنی باید از طریق یه برنامه دوباره کپیخورش کنی.برنامه داخل هم قسمت بازی هست البته اگه پاکش نکردی.برو داخل دکمه ضربدر رو بگیر خودش کپیخور میشه
دوست عزیز حرف شما درسته ولی احتمالا اپدیت ایشون مدل قدیمی5.03یا همون chick henاست .باید تو ستینگ نگاه کنه و ببینه اپدیتش چیه .اگه جدیدتر باشه فقط دو تا ضربدر باید بزنه. موفق باشید

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
خیلی ممنون امتحان میکنم خبر میدم

بالا