• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک و راهمنایی

amintaban

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان اون شخصی که تو ای سایت از چند نفر دزدی کرده بودو کسی میشناسه؟
ممنون میشم کمکم کنین فک کنم واسه منم این مشکل پیش اومده

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
کی بوده ؟
من یه نفر رو میشناسم که البته از فعالیت محروم شد.
prodoctornuke

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز این بابا ادم نمیشه باز کلاه برداری کرده این تاپیک و خیلی های دیگه کافیه اسمش رو توی گوگل بزنی من برایت این رو میزارم همش رو بخون
دستس میاد....
سلام بچه ها این بابا بهرام امامی از خیلی ها کلاه برداری کرده تاپیکشم توی بازی سنتر هست بفر مایید ببنید...
http://forum.bazicenter.com/thread95961/

amintaban

Registered User
لایک‌ها
81
ولا اسمش رامین رضیان هستش 70 تومن پول زدم بهش از عصر دیگه جواب نمیده تو پردیس گیم تایپک زده

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
ولا اسمش رامین رضیان هستش 70 تومن پول زدم بهش از عصر دیگه جواب نمیده تو پردیس گیم تایپک زده
70 تومن که چیزی نیست، برو خداتو شکر کن یکی دو میلیون تومن نبوده، من چند نفر رو میشناسم که میلیونی توی همین انجمن کنسول ها و لوازم جانبی سرشون کلاه رفته.
همه جا آدم خوب و بد داره، توی همین فروم آدم هایی هستند که باهاشون معامله کردم و خیلیییییییییییییییی آدمای خوب و با انصافی هستند ، خدا خیرشون بده.

m_godofwar

Registered User
لایک‌ها
22
اره داداش پول شخص منو 550 هزار تومان ناقابل زدن به جیب تازه امتیاز منفی هم بهم دادن که به من تهمت ناروا زدی

shzshz
sarbolanndd

{اینم بگم که ایشون فروشنده معتبر هم بود قابل توجه بعضی ها که میگن فروشنده ویژه هستیم } از طرف پلی 3 با دو دسته خریداری شد {بجاش سگا و 10.20 تا گیم wii} فرستاده بود. پیگیری کن عزیز 3 سوت میگیرنش

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
اره داداش پول شخص منو 550 هزار تومان ناقابل زدن به جیب تازه امتیاز منفی هم بهم دادن که به من تهمت ناروا زدی

shzshz
sarbolanndd

{اینم بگم که ایشون فروشنده معتبر هم بود قابل توجه بعضی ها که میگن فروشنده ویژه هستیم } از طرف پلی 3 با دو دسته خریداری شد {بجاش سگا و 10.20 تا گیم wii} فرستاده بود. پیگیری کن عزیز 3 سوت میگیرنش
۳ سوت میگیرنش؟
هر موقع شما به پولت رسیدی، هر موقع من و بقیه به پولمون رسیدیم این آقا به پولش میرسه.

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
فک کن دادی به یه بیمارستان یا یه موسسه خیریه....

amintaban

Registered User
لایک‌ها
81
نه خدارو شکر امروز اس داد ادرسشو هم داد که بازیو پست کنم بهش انشالا که ادم درستی باشه

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
نه خدارو شکر امروز اس داد ادرسشو هم داد که بازیو پست کنم بهش انشالا که ادم درستی باشه
خب خدارو شکر، مگر اینکه خود طرف آدم بدی نباشه، یا از کارش پشیمون بشه و پول رو پس بده وگرنه قانون و ............... هیچ کاری برات نمیکنند.

بالا