• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک !!؟؟ فعالیت در گلد کوئست

mehdi_gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

آقا من جدیدا با یک دست خوب از بچه های گلد کوئست آشنا شدم که خرید آنها 3uv هست و در این زمینه تازه شروع

به کار کرده اند و آدمهای موفقی هم هستند ... ( اونطوری که من دیدم )

خواستم از عزیزانی که در این زمینه فعالیت کرده اند بپرسم آیا من وارد این سیستم بشم یا نه ...

من دوست ندارم کسی نظر شخصی خودش رو حالا چه در زمینه موفقیت یا شکست خودش رو در این شبکه به من بده ...

من میخوام بدونم آیا سیستم خوبی هست یا نه ؟

بعد میخواستم بدونم آیا تحریم ایران روی این سیستم تاثیر میگذاره یا نه ...

اگه درست راهنماییم کنید ممنون میشم ...

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز همونطور كه خواستيد من نظر شخصيم رو نميزارم بلكه اطلاعاتي رو كه خودم جهت ورود به يك سيستم خوب و مجاز و همراه با قوانين بين المللي به دست آورده بودم در اختيار شما ميگذارم .
شركت گلد كوست يكي از بزرگترين شركتها در اين زمينه بود ولي اكنون به علت پي بردن مردم به اصول اين نوع سيستمها شركت گلد كوئست سير نزولي پيدا كرده و براي همه مردم غير قانوني بودن آن اثبات شده پس به نظر نميرسه عضو شدن در اون حتي در چنين گروهي به نفع شما باشه .

سعي ميكنم در پست بعدي دلايلم رو بر اساس كتابي كه توسط كمسيون عمران مجلس در اين باره به چاپ رسيده براتون بنويسم تا دچار مشكل نشيد (توجه كنيد من اگر قصد تبليغ سيستم خودم رو داشتم حتما اسمش رو مينوشتم )

mehdi_gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ازت ممنونم که راهنماییم میکنی ....

منتظر پست بعدیت هستم ...

از بقیه عزیزان هم ممنون میشم که راهنماییم بکنم ...

چون من توی این خرید نزدیک 1.5 میلیون باید پول بدم ... و به دلیل اینکه افرادی رو دیدم که طی مدت زمان تعیین شده در این سیستم الان به سقف درآمد رسیدن... و از دوستان خود من هستند...

نمیخوام کاری بکنم که پشیمونی بیاره...

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بخشي از كتاب تجارت الكترونيك ( مديريت بازاريابي و فروش شبكه اي چند مرحله اي ) تاليف دكتر سيد مهدي صحرائيان پروژه تحقيقاتي كمسيون عمران مجلس

- در هر حال ، بررسي ، مطالعه ، حصول اطمينان - قبل از پيوستن به هر گونه اشكال شركت هاي فعال در تجارت الكترونيك - امري الزامي و شرط احتياط به شمار مي‌رود .
زيرا در صورتيكه موارد ذكر شده در بخش يكم (( بازدارنده )) و بخش دوم (( هدايت گر )) مورد توجه داوطلبان جديد قرار گيرد ، درجه احتمال سقوط جوان كارياب در دام شركت هاي (( هرمي پول گردان )) نظير گلد كوئست و يا گرفتار آمدن در تله هاي (( ماجراجويان ثروت سريع )) پنهان شده در پشت ماسك تقليدي از شركتهاي بازاريابي چند مرحله اي الكترونيك (mlm) ، به شدت كاهش پيدا ميكنند . -

----

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
شاخص هاي تمايز شركتهاي پول گردان از شركتهاي كالاگردان در سيستم تجارت الكترونيك

(( فقط سعي ميكنم با گذاشتن عناوين فعلا اشاره اي به موضوعات بكنم اگر سوالي براتون پيش اومد جواب خواهم داد ))

شركتهاي هرمي پولگردان در تناقض با منافع ملي
1- پول شخص حقيقي ، منبع درآمد است : يعني اين پول شما كه الان وارد ميشويد سود نفراتي هست كه قبلا وارد شده اند (( كاملا واضحه كه هرمي يعني چه )) پس حساب كنيد اگر كم كم كل افرادي كه ممكنه عضو بشن عضو شدند چه كسي رو خواهند آورد و در اين صورت پول خود رو از دست خواهند داد )
2- فقدان توليد ارزش افزوده
3- فعاليت شبه قمار
4- بخش غير رسمي اقتصاد
5- اصالت سرمايه
6- مكيدن ثروت كشور

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
طبق قوانين FTC

1- نبايد پولگردان باشد . كالا گردان باشد
2- كالا حتما مصرفي باشد
3- قيمت كالا عرف بازار بين الملل باشد حالا اگه پايينتر باشه خيلي بهتره
4- به زيرمجموعه هاي يك طرفه سودي ندهد ( يعني عدالت رعايت بشه ) ...
5- حق عضويت نگيرد
6- براي پيدا كردن مشتري جديد زمان داشته باشد
7- سقف درآمد داشته باشد
و خيلي چيزهاي دگه كه الان يادم نيست

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
گلد كوئست

كالا سكه طلا كه مصرفي نيست باعث خروج ارز هم ميشه پس مكيدن ثروت كشور دقيقا پول شما رو به بالاسريها ميده و كالاي اون از قيمت عرف بازار خيلي بالاتره اصالت سرمايه هم داره يعني صاحب شركت خودش سرمايه گذاره و معدن طلا داره يعني در راس هرم قرار گرفته و بيشترين سود رو خودش ميبره ديگه چي ميخواي بازم بگم ؟
سوال كن جواب بدم اينطوري سخته يادم نمياد

mehdi_gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی که کردی ولی من وضعیت متفاوتی بین این بچه ها و نحوه کارشون دارم میبینم

به این صورت که تعهد خوبی نسبت به فقط زیر گروه های خودشون دارند و چون این سیستم با حالت 3uv

در حال فعالیت هست از مزایای خوبی نسبت به بقیه حالتهاش برخورداره و افرادی که در این سیستم کار میکنند

طبق روال 7 ماه ای که من در حال دنبال کردن برنامه هاشون بودم از دو ستانم که تقریبا 6 ماه پیش کارش رو با

این دست شروع کرده الان به حالت قابل توجهی از نظر مالی وکاری رسیده و تا این لحظه من ندیدم فردی پیدا بشه

و بخواد از سیستم تازه کار اینها و روش کارشون ایراد بگیره و ناراضی باشه ...

( با در نظر گرفتن این موضوع که گلد کوئست اصلا وضعیت خوبی دراین جامعه نداره ولی اینها هیچ مشکلی از لحاظ کاری

ندارند و تا آنجایی که من در جریان هستم اینها روش کار کردن درستی رو پیش رو گرفتند ...

اگه باز هم نظری داری بهم بگو :)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوست عزیز, من تو 3 نتورک کار میکردم , و نفر سوم گلد کوئست در ایران از دوستان صمیمیه من هست.

توضیح اضافه نمیدم ولی پیشنهاد میکنم اصلا فکر ورود رو از سرت بیرون کنی , بازم هر جور خودت تصمیم گرفتی.

hkh2209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من خودم توی چند تا Network مشغول کار هستم ولی هیچکدامشان به پای QUEST نمیرسن!

اولا که کوئست شرکتی بین اللملی است که یکی از کارهای آن تجارت طلاست. در واقع این شرکت بیشتر در صنعت توریسم فعالیت می کنه بطوریکه نیمی از هتلهای حوزه شرق آسیا در اختیار کمپانی کوئست هست!

دوما این شرکت را شرکتهای بزرگی حمایت می کنند از جمله: VeriSign, Microsoft, DHL, FEDEX, Manhatan Bank که همگی از شرکتهای بزرگ آمریکا هستند.

من هم خودم با سیستم 3uv کار میکنم هزینه اش زیاده ولی زود جواب میده به شرطی که آموزشها را به خوبی انجام بدی. مهمترین مزیت کوئست نسبت به سایر شبکه ها همین آموزش اونه.

هیچ وقت این کار را دست کم نگیر چون به نظر ساده میاد ولی بسیار مشکله!

در آخر هم نگران دو نفرهای خودت نباش چون بعد از آموزشها میبینی چقدر از این دو نفرها در کنار خودت داری!

امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم

کوئست = آموزش

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اين تبليغايالکي رو بزاريد کنار تجارت طلا؟؟؟؟ اونم کوئست؟ معني تجارت طلا رو هم فهميديم. ميتونم بپرسم مايکروسافت کجاي کوئستو تائيد کرده؟ اصلا چه ربطي به هم دارن؟ منهتن بانک چي؟ کجا تائيد کرده فقط تائيد ميکنن که اونجا حساب دارن خب منم توي صادرات حساب دارم مدرکم ميارم بيا پولاتو بده به من.
وري ساين هم که فقط تائيد کرده که پولو مديده فقط همين. خب مگه ما گفتيم پولو نميده گفتيم روشش دزديه وري ساين کاري نداره روش کار کاملا کلاهبردارانس فقط تائيد کرده که پول بالا نکشه خب معلومه که کوئست با وجود اينکه از اعضا سود ميگيره نيازي به بالا کشيدن پول نداره.
خواهش ميکنم ديگرانو که اينجوري اومدن و يک کمک صادقانه رو درخواست کردند با اين حرفهاي الکي گمراه نکتيد. من توي خيلي از اين سيستما بودم و سود هم گرفتمولي آخرش با عذاب وجدان اومدم بيرون چون ديدم چقدر از زير دستام پولشونو باختن تا من سود کنم. من تا جايي که تونستم ضرر اونارو جبران کرده.من هيچ سود و ضرري در قبال کار شما نميکنم و عضو هيچ سيستمي الان نيستم که بخام شمارو با ضايه کردن يه سيستم به اون دعوت کنم فقط بچه ها اينجا ميشناسن منو هم خيلي ساله توي کاراي مختلف فعاليت داشتم هم حلال و حروم خيلي برام مهمه پس وظيفه داشتم اين حرفارو بزنم.
من خودم رفيق دارم توي سعادت آباد خونه خريد از امپاوريسم و کوئستو اي بي الو ....ولي اينم ديدم چقدر آدمارو با همين وعده هاي الکي که تائيديه از فلان جاسو نگران زير مجموعه نباشو اينا گول ميزد ميدونم آخرش اين پول تو گلوش گير ميکنه.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آفرين شروين جان لپ كلام رو رسوندي . دوستان عزيز من هم مثل شروين فكر ميكنم و اين رو بگم اگر قرار بود با هر نوع پولي زندگي كنم خيلي راههاي بهتر از اين رو هم بلد هستم و الان غرق پول بودم ولي عاقبتش رو ميدونم . همونطور كه به دوستمون گفتم مدتها دنبال يك سيستم ميگشتم كه بتونه با رعايت كليه اصول و عدالت من رو به آرامش هم برسونه .
در واقع براي من پول بادآورده بدرد نميخوره . نتورك ماركتينگ واقعي زود ثروتمند شدن نيست بلكه با زحمت زياد بدست مياد فكر نكنيد كه زحمت نداره اگر خريد كنيد و بنشينيد نگاه كنيد به هيچ جا نميرسيد اگر ديديد در سيستمي همه دارن مفت مفت پولدار ميشن بدونيد يك جاي كار ايراد داره و بدونيد كه به زودي از دور خارج خواهد شد .
شايد درست نتونستم توضيح بدم در واقع شركتي مانند گلد كوئست با پول آدمها تازه وارد سود بالاسريها رو ميده به قول شروين آدم وژدانش خراب ميشه اين جور پولها از گلوي من يكي پايين نميره . سيستمي كه من الان در اون عضو هستم (نه براي تبليغ ) سيستمي هست كه در لحظه اي كه شما عضو ميشيد هيچ ضرري نميكنيد بلكه سود هم ميكنيد و با زحمت و حفظ تعادل دو طرف خودتون ميتونيد هم براي خودتون و هم براي ديگرون و هم براي **** اقتصادي مملكت مفيد باشيد .
توجه كنيد من نميگم همه سيستمهاي خارجي بد هستند نه !
اگر ديده باشيد هر كسي وقتي عضو هر سيستمي ميشه با غيرت كامل از اون دفاع ميكنه حتي اگر مورد داشته باشه خوب ما افتخار ميكنيم اين خيلي خوبه غيزت ايراني رو نشون ميده ولي چرا يك خارجي در سيستم ما عضو نشه و از اون حمايت بكنه .
ارز مملكت خارج نشه بلكه وارد هم بشه
ايجاد شغل بشه و بيكاري كمتر بشه
اقتصاد مملكت بگرده
قيمت اجناس بياد پايين و واسطه از بين بره
وضع مالي مردم بهتر بشه
محصولات ايراني به فروش بره
......
...
..
.
از ما گفتن بود ولي هر كس خودش ميدونه كه چه تصميمي بگيره

hkh2209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب چرا حالا می زنی!:weird: :wacko:

مگه من چی گفتم! من نه از سردمداران کوئست هستم نه اینکه تعصبی روی کوئست دارم. فقط به عنوان کار اونو انتخاب کردم. مدت زیادی هم نیست که عضو کوئست شدم یکی از دوستان به من پیشنهاد کرد من هم بررسی کردم عضو شدم الان هم وضعیت نسبتا خوبی دارم.

دیگه کاری به مسائل شرعی و اقتصادیش ندارم.

علتی هم که اینجور شبکه ها توی ایران اینقدر زیاد شده به خاطر اقتصاد کثیفه جمهوری اسلامیه، به نظر من این شبکه ها از کارهای دلالی دیگری که در این مملکت انجام میشه سالمتره!

من خودم قبل از این که شرکت ورشکست بشه همه این جور شبکه ها رو مسخره می کردم وقتی 2 سال از تاسیس شرکت می گذشت انقدر عوارض و مالیات و از اینجور چرت و پرتها برامون اومد که مجبور شدیم هر چی سرمایه هم داشتیم بدیم برای تسویه مالیات! :(

بعد از اون بود که فهمیدم چه اقتصاد کثیفی داریم که به جایه اینکه از یک شرکت تازه تاسیس حمایت کنند انقدر از این جور برنامه ها براش می چینن که نتونه کار بکنه!

وقتی دیدم اینجوری به این راحتی میشه پول در آورد بدون اینکه مالیاتی پرداخت کنیم و ... وارد این برنامه ها شدم.

عضو شدن یا نشدن اون دوست عزیز هم هیچ نفعی برای من نداره من فقط اطلاعاتی را که داشتم در اختیارش قرار دادم.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خوب عزيز جان برادر من هم همين رو ميگم
ولي ميگم چرا وقتي امكانش هست در شركتي عضو بشيم كه ضرري هم براي كسي نداره بريم عضو گلدكوئست بشيم .
موفق باشي

hkh2209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه توی ایران یک کاری پیدا کردی که توش کلاهبرداری، رانت خواری یا مافیا نقش نداشته باشه به من بگو هر چی درآوردم نصفشو میدم به تو! :blink:

rainbow

Registered User
لایک‌ها
0
اگر دو سه سال پیش بود و می خواستی عضو گلد کوییست شی شانس موفقیتت خیلی بالا بود اما الان با وجود این هم تبلیغات منفی رسانه ها و صداو سیما هیچ شانسی نداری. فراموش نکن که تمام کسانی که عضو شدند فکر می کردند تیمی که با اونا کار می کنند بهترین تیمه. 90 درصد اشخاصی که عضو شدند و من می شناسمشون ضرر کردند اون 10 درصد بقیه هم با توجه به تبلیغات منفی زیاد عضو گیری تو تهران رو ول کردند و دارند تو شهرستانه مثل کرمان و رفسنجان و ... اینجور جاها عضو می گیرند.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
من نصف پولتو نميخوام . فقط اين رو بگم كه اگر به اينهمه مشكلات بخواي فكر كني ديگه نبايد زندگي كني ولي اين دليل نميشه . اگر اين مشكلات هست براي همه اين سيستمها هست حتي سيستمي كه من ميگم اينقدر با مشكلات مواجه شد كه فقط تلاش افراد آگاه نجاتش داد و الان داره يك نون و نوايي ميبينه . بالاخره تو مملكت ما مشكلات اينجور كارها بيشتر از جاهاي ديگس ولي اگر كسي ميخواد موفق بشه بايد كار كنه .
طي اين مدت هر كس هر چي ميخواست ميگفت . يك نفر حتي سرش نمميشد كامپيوتر چيه ميگفت اينا همشون هرمي هستند . بعد يك نفر ميومد اثبات ميكرد كه بابا اينا با هم فرق ميكنن . دوباره يه بي‌سواد ديگه از راه پيدا ميشد يه حرفي ميزد كارها رو خراب ميكرد . حتي جنسهايي كه خريداري ميشد . بين راه پست اينقدر معطل ميكرد كه مشتري ناراضي ميشد ولي الان بعد از كلي كار و تلاش مسئولان داره تو اوج قله خودنمايي ميكنه .
حالا بماند كه همه اين مشكلات روحتي آمريكا داشته ولي 50 . 60 سال پيش !!!
اون موقع هم بين همه شركتهاي آمريكاي كه سالم يا ناسالم بودند يك شركت به نام AMWAY اگر درست نوشته باشم موفق شد بعد از گذراندن كلي دادگاه و اتهام و دردسر اثبات كنه كه نه تنها ضرري نداره بلكه كلي سود و منفعت براي كشورشون داره .
حالا بعد از مدتها عوض اينكه ما از تجربه ديگران استفاده كنيم و زودتر پيشرفت كنيم داريم تجارب اونها رو باز هم تكرار ميكنيم .
توجه كنيد شركت گلدكوئست خود در آمريكا غير قانوني محسوب ميشه !!!!!!!!!!

espadana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[/FONT
] با سلام و تبریک سال نو
امیدوارم سال خوبی رو آغاز کرده باشید.
من تقریبا تمامی نظرات دوستان رو خوندم، مهدی جان بچه ها به خیلی از مسائل اشاره ردن که جزء واقعیات نتورک تو ایران هست، به نظر من اول شما باید با خودتون کنار بیایید که برای چی داریو وارد نتورک می شید.
خوب مسلما اکثر دوستان بخاطر اینکه به درآمدزائی خوبی برسند وارد این صنعت میشن که البته تو ایران به درستی جا نیافتاده و به اعتقاد من این صنعت وارد ایران شد بدون اینکه علمش وارد ایران بشه، بازهم واقعا جای قدردانی و تشکر داره که نتورکهایی مثل گلدکوئست که تا حدود زیادی بصورت آموزشی کار کردند و نتورک را به ایرانیان معرفی کردند البته بازهم می گم متاسفانه بازهم بااین تفاسیر نتورک تو ایران به بیراه رفت من خودم امیدوارم که روزی برسه که نتورک تو ایرانهم مثل خیلی از نقاط دیگه دنیا با فرهنگ صحیحش توی ایران جا بیافته و همه گیر بشه.
میدونی مهدی جان به اعتقاد من نتورک باید به درد همه بخوره اما همه بدرد نتورک نمی خورن پس با توجه به این موضوع باید نتورکی رو انتخاب کرد که همه بتونن ازش استفاده کنن این هم برای ما نتورکرها خوبه و هم برای سایر مردم چون مگه غیر از اینکه ما نتورکرها می خواهیم که سازمانی بزرگ داشته باشیم و از به وجود اومدن یه همچین سازمانی به سقف درآمد برسیم حالا اگه تو این سازمان ما فقط دوتا نتورکرم وجود داشته باشه کافیه چون می تونیم به کمک اونها سازمان خودمون رو رشد بدیم ولی تصورشو کن اگه نتورکی رو انتخاب کنیم که فقط به درد عده محدودی بخوره و یا افراد فقط برای کسب درآمد وارد بشن (پول برای افراد نباید هدف بشه) اونوقت همین اتفاقاتی می افته که تا حالا شاهدشون بودیم.خوب دیگه بیشتر ازا ین سرت رو درد نمیارم مهدی جان حتما قبول داری که درمورد این موضوع نمیشه فقط با تایپ کردن مطالب صحبت کرد چون واقعا نیاز به صحبت در تبادل نظرهای زیادی داره که شاید به ساعتها صحبت بکشه نمی دونم ادمین اجازه میده که شماره تماس یا ایمیل تو تاپیک بذاریم چون خیلی دوست دارم که این صحبتها حضوری باشه چه بسا ممکن سوالاتی پیش بیاد هم برای من و هم برای شما که بخواهیم بیشتر در مورد نظرات و افکار خودمون صحبت کنیم.
اگر یه همچین اجازه ای ادمین عزیز بدن حتما ایمیل و شماره تماس خودمو در اختیار تمامی دوستان عزیزم قرار میدم.
با آرزوی موفقیت روز افزون تمامی دوستان و هموطنان عزیزم​
.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دقيقا در گلد كوئست هيچ كدوم از اين اهداف انجام نميشه به طور مثال مگر چند درصد از ايرانيان درآمد آنچناني دارن كه بيان به قول شما 1.5 ميليون بدن براي شركتي كه حتي بهش اعتماد هم ندارند بيشتر مردم ايران درآمد ماهانه 150000 تومن دارن . اگر قوانين ftc رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه چي ميگم اين قوانين طي مدتها بحث و جدل و تحقيق و ... به دست اومده پس استفاده كنيد . به قولي هيچ وقت يك تجربه رو دوباره تجربه نكنيد
با حرف اسپادانا هم موافقم نميشه همه بحثها رو اينجا گفت خيلي سخته وقتي روبروي هم باشيم كليه سوالات پرسيده ميشه و جوابها داده ميشه كه براي هر دو طرف مفيده اما همينجا هم كلي ميتونه دوستان تازه كار رو راهنمايي كنه تا گير افراد سواستفاده چي نيفتن

بالا