• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک !!؟؟ فعالیت در گلد کوئست

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دقيقا در گلد كوئست هيچ كدوم از اين اهداف انجام نميشه به طور مثال مگر چند درصد از ايرانيان درآمد آنچناني دارن كه بيان به قول شما 1.5 ميليون بدن براي شركتي كه حتي بهش اعتماد هم ندارند بيشتر مردم ايران درآمد ماهانه 150000 تومن دارن . اگر قوانين ftc رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه چي ميگم اين قوانين طي مدتها بحث و جدل و تحقيق و ... به دست اومده پس استفاده كنيد . به قولي هيچ وقت يك تجربه رو دوباره تجربه نكنيد
با حرف اسپادانا هم موافقم نميشه همه بحثها رو اينجا گفت خيلي سخته وقتي روبروي هم باشيم كليه سوالات پرسيده ميشه و جوابها داده ميشه كه براي هر دو طرف مفيده اما همينجا هم كلي ميتونه دوستان تازه كار رو راهنمايي كنه تا گير افراد سواستفاده چي نيفتن

espadana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خوشحالم که تونستم نیومده دوستای خوبی مثل آقا سعید گل و مهدی جان پیدا کنم امیدوارم همگی توی تمام عرصه های زندگی موفق باشن.
من هنوزم که هنوزه خودمو شاگرد میدونم و باور دارم که حالا حالاها باید شاگردی کرد و از تجربیات همه شما عزیزا باید استفاده کنم و فقط و فقط چیزهائی که تا حالا توی این مدت شاگردیم از سایر دوستانم یاد گرفتم رو در اختیار بقیه قرار میدم (مگه غیر از اینکه نتورک یعنی کمک کردن و دست دوتا از دوستان و عزیزانمون رو بگیریم و یه پله بالا بریم تا پله های پایین برای افراد تازه وارد خالی بشن).
سعید جان به نکته های بسیار جالبی اشاره کردن که جزئی از واقعیات نتورک تو ایران هست شاید بعضی بگن که نه اینطور نیست اگه کسی بخواد می تون این مبلغ رو برای رسیدن به هدفهاش تهیه کنه بله کاملا درسته من که میگم به هرکسی وقتی این اطمینان رو بشه داد که حتما اون اشخاص این مبلغ رو تهیه می کنن ولی آیا واقعا کسی هست که این اطمینان رو به شما بده که بازهم مسائلی که تا کنون اتفاق افتاده نخواهد افتاد و یا بدتر نخواهد شد هرچند من مطمئنم که بدتر نمیشه هیچ بلکه کاملا بهترهم میشه و بالاخره نتورک توی ایران بصورت کاملا قانونی بکار خودش ادامه میده، و دلیل این صحبتمم آماری هست که توی این شش ماه دوم سال 84 گرفتم و اونم راه افتادن حداقل 100 نتورک جدید تو ایران بوده خوب این نشون میده که شرکتهای داخلی به این مسئله پی بردن که می تونن از این طریق محصولاتشون رو بفروشن اما به شرطی که اون مسائلی که دولت ایران از نتورکها خواسته رو بتونن رعایت کنن.
بازهم به این نکته اشاره می کنم که نتورکی رو انتخاب کنید که بدرد همه بخوره یعنی برای همه قشر جامعه توجیح داشته باشه که بخوان توی اون نتورک عضو بشن (حتی یک کشاورزی که توی روستا زندگی می کنه) بازهم روی این مسئله تاکید می کنم که نتورک باید بدرد همه بخوره اما همه بدرد نتورک نمی خورن اگه به این مسئله توجه بشه خود بخود می بینیم که تمام مسائلی که سعید جان و سایر دوستان بهش اشاره داشتن رو پوشش میده مثل توجیح قیمت پرداختی و بسیاری از مسائل دیگه.
در آخر آدرس ایمیلم رو میدم اگه دوست داشتید می تونیم باهم با مسنجرهم در ارتباط باشیم امیدوارم که بتونیم به کمک هم نتورک رو بصورت کاملا صحیح و اصولی توی جامعه خودمون پیداه کنیم.​
[email protected]

redjoker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_gh :
با سلام خدمت دوستان
آقا من جدیدا با یک دست خوب از بچه های گلد کوئست آشنا شدم که خرید آنها 3uv هست و در این زمینه تازه شروع
به کار کرده اند و آدمهای موفقی هم هستند ... ( اونطوری که من دیدم )
خواستم از عزیزانی که در این زمینه فعالیت کرده اند بپرسم آیا من وارد این سیستم بشم یا نه ...
من دوست ندارم کسی نظر شخصی خودش رو حالا چه در زمینه موفقیت یا شکست خودش رو در این شبکه به من بده
من میخوام بدونم آیا سیستم خوبی هست یا نه ؟
بعد میخواستم بدونم آیا تحریم ایران روی این سیستم تاثیر میگذاره یا نه ...
اگه درست راهنماییم کنید ممنون میشم ...

دوست یکی از بدترین حالات این سیستم خروج ارز از کشورمون هست !

من خودم 3-4 سال پیش عضو شدم ... البته الان پشیمون نیستم که 400 تومن پول ناقابل را از دست دادم چون بزرگترین تجربه ای برام شد که هم پول ندم هم کار کنم ( اونم برای یه نفر دیگه )

معمولا پول میدن که خدمات دریافت کنن این سیستم باید پول بدی خدمت هم بکنی.
از من نصیحت به شما و هرکس دیگه ای که نامه را میخونه هرکسی گفت بیا زیرمجموعه کلی سود میکنی من مطمئن باش دوستت نیست.! فقط فکر جبران کردن ضرر خودشه به قیمت ضرر کردن شما .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از redjoker :
از من نصیحت به شما و هرکس دیگه ای که نامه را میخونه هرکسی گفت بیا زیرمجموعه کلی سود میکنی من مطمئن باش دوستت نیست.! فقط فکر جبران کردن ضرر خودشه به قیمت ضرر کردن شما .

از اين نظر موافقم .
دوستان اگر كسي به شما گفت كه بيا عضو شو تا پولدار بشي باور نكنيد اين يك دروغه بزرگ است شما عضو ميشيد تا اونها پولدار بشن .
در نتورك سالم و دست سالم فردي كه كاملا آموزش ديده باشه تا سالم كار كنه هيچ گاه به كسي چنين گفته نميشه . يك ليدر واقعي به فردي كه انتخاب كرده اميد دروغين نميده اون ميگه شما ميتوني در اينسيستم عضو بشي و كار بكني و هر چه قدر بيشتر تلاش كني موفق تر هستي ولي مزاياي خوبي هم داره مثلا اگر شما در فلان مدت اين مقدار زحمت بكشي در آينده هم سود زحمتت رو ميگيري و ..
و يك چيز ديگه بگم هيچگاه اگر با يك فردي مواجه شديد كه اين طور نبود به حساب سيستم نزاريد درباره سيستم تحقيق كنيد از افراد ديگه بپرسيد ولي نه از هر فردي اگر از پدربزرگتون بپرسيد كامپيوتر خوبه يا نه ميشگه ولش كن بابا مگه اون موقع نبود ما زندگي نميكرديم . پس از كساني تحقيق كنيد كه وارد كار هستند .
وقتي بعد از انقلاب كشاورزي انقلاب صنعتي وارد عرصه شد كشاورزان باور نداشتند كه با صنعت هم امكان زندگي هست اگر باور نداريد به اطرافيان نگاه كنيد هنوز هم افرادي هستند كه به دنبال زمين و خريد زمين هستند چون عادت كرده اند كه حتما نان از زمين درمي آيد .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از espadana :
خیلی خوشحالم که تونستم نیومده دوستای خوبی مثل آقا سعید گل و مهدی جان پیدا کنم امیدوارم همگی توی تمام عرصه های زندگی موفق باشن.
..........................................​

من هم خوشحالم دوست عزيز اين هم آي دي من هست ولي سعي كنيد مطالب رو اينجا بزاريد تا دوستان بعدي هم دسترسي داشته باشند

info_saeid [at]yahoo.com​

بالا