• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک فوری در خرید گوشی nokia n73 or n81 or 6500 slide??

babak_zn89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا دوستان من رو راهنمایی کنند ونظراتشون بگم شاید من به نتیجه برسم.من گوشی nokia میخواهم بخرم در حدود 300 -350 .خیلی تحقیق کردم و در نهایت با توجه به مواردی که مد نظرم بود :

کیفیت وبلندی صدا بیشتر برام مهمه و دوربینش هم خیل واسم مهم نیست و کلا کار باهاش راحت باشه و هنگ نکنه

به نتیجه رسیدم n73 me ویا 81 nو 6500 slide بگیرم .اول n73 مدنظرم بود اما همه گفتن n73 چینی و جویپد و کیپد مناسبی نداره.

نظرتون حالا چیه؟

راستی به نظرتون n81 8g mem تا 1,2 ماه آینده حدود 30-40 تومان میتونه افت قیمت داشته باشه؟

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
لطفا دوستان من رو راهنمایی کنند ونظراتشون بگم شاید من به نتیجه برسم.من گوشی nokia میخواهم بخرم در حدود 300 -350 .خیلی تحقیق کردم و در نهایت با توجه به مواردی که مد نظرم بود :

کیفیت وبلندی صدا بیشتر برام مهمه و دوربینش هم خیل واسم مهم نیست و کلا کار باهاش راحت باشه و هنگ نکنه

به نتیجه رسیدم n73 me ویا 81 nو 6500 slide بگیرم .اول n73 مدنظرم بود اما همه گفتن n73 چینی و جویپد و کیپد مناسبی نداره.

نظرتون حالا چیه؟

راستی به نظرتون n81 8g mem تا 1,2 ماه آینده حدود 30-40 تومان میتونه افت قیمت داشته باشه؟

بین پست های آخر این چند صفحه هم موارد به روز + خوبی گیر میاد
اگر اسپیکر گزینه اول شما هست N73 کاملا جوابگوست
در مورد Keypad + Joy Stick نظر شخصی من اینه که Joy Stick'ش کمی بیش از حد بلند هست و امکان داره در صورت بد رفتاری بشکنه, کیپد'ش هم آنچنان ایرادی نداره فقط سفت هست, البته کمی هم کندی قابل لمس داره
اما همچنان اگر صدا + دوربین نظرتون هست همین N73 ME با قیمت مناسب گزینه اول میتونه باشه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
همونطور که استاد بزرگ گفت ن73 موزیک گزینه خوبیه منتها سرعتش مثل گوشیهای جاوا نیست!!!...در مورد جوی استیک هم خیلی نگران نباش فقط کمی سفته!!!

Last edited:

babak_zn89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از دوستان کسانی که از n81 اسنفاده کردند نیز نظر بدهند

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
N81 به نظر مزخرف ترین گوشی هست که نوکیا تو این سری های جدیدش زده...یه دونه معمولی اش رو دیروز دست یکی دیدم...واقعا حالم به هم خورد...گوشی کشویی خیلی سفتی داره...واقعا..تا اخر باید با دست همراهی اش کنی اگه نه هر جایی ولش کنی همون جا میمونه...واقعا خیلی کیفیت بدی داره در حالی که N95 اصلا به این سفتی و سختی نیست..واقعا امثال D600 یا D900 سامسونگ هنوز دارن تو بحث کشویی پادشاهی میکنن...

نکته دیگه کیفیت ساخت بدنه N81 بود که ناامید م کرد...اولا که بخش کشویی کلا لق میزنه ناجور...بر عکس N95..ضمن اینکه در باتری هم معلوم بود مشکل داره...کلا به نظر میاد اونطوری که نوکیا تو سری های جدید N وقت و هزینه گذاشته روی N81 نزاشته...

دوربین معمولی داره...با عکس هایی معمولی تر...

صدای گوشی با اینکه 2 تا اسپیکر داره ولی خیلی قوی نیست یعنی راحت یه N95 یا حتی P1 ازش قویتره....

صفحه نمایش معمولی...تو نور مستقیم افتاب هم مشکل داره...

کلا خریدش با توجه به گزینه هایی همچون N73 موزیک یا N82 اصلا توجیه نداره...اصلا...

babak_zn89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی دوست عزیز واقعا دودلم کردی با این مواردی که در مورد N81 گفتی چون شنیدم سرعت و کیفیت پخش عالی داره N81

بالا