• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک - نیاز به کمک فوری

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون جناب فاضلی

ایا میتونم با شما در مسنجر صحبت کنم. در مورد خرید و فروش لپتاپ خدمت شما عرضی داشتم.

واقعیتش این است که من متاسفانه میانه ای با مسنجر ندارم.
اگر سئوالی هست همینجا بفرمایید یا تلفنی تماس بگیرید تا پاسخ دهم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش میخواستم ببینم من اگه بخوام لپتاپم رو به شما بدم و جاش یه لپتاپ نو بگیرم ایا شما قبول میکنید یا نه؟

لپتاپ من یه مدل ستلایت m45-359 هست که رمش رو 2 گیگ کردم. (رمش رو هم از خود شما خریده بودم. آلمانی بود)

هارد 100 گیگا بایت. گرافیک هم اینتل هست.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
قیمتی که مدنظرتان هست چنده؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش من نمیدونم. شما چه قیمتی رو پیشنهاد میکنید. یه قیمتی رو پیشنهاد کنید که نه شما ضرر کنید نه بنده. دستگاه سالم هست. درسته شاید یه مقدار رنگ و روش رفته باشه و مثل لپ تاپ نو نیست ، اما سالم هست.

در ضمن یه لپتاپ خوب هم میخوام. چه برند و مدلی رو پیشنهای میکنید ؟ و قیمتش چنده.

===================
یک سوال دیگه. امکانش هست که وقتی داریم سی دی رام رو در داخل جای خودش قرار میدیم اینها قشنگ به هم متصل نشن.
راستش تا دیروز قشنگ دی وی دی رامم در ویندوز شناخته میشد. اما دیروز فکر کردم دی وی دی رامم با بایوس مشکل داره. واسه همین یه دی وی دی رام دیگه گذاشتم. متاسفانه مشکل حل نشد. بعد دوباره دی وی دی رام خودم رو گذاشتم اما دیگه تو ویندوز دی وی دی رامم شناخته نمیشه. ولی دکمش رو که میزنیم درش باز و بسته میشه. یعنی برق توش هست.
امکانش هست که دی وی دی رام خوب به مادربورد متصل نشده باشه!؟!؟؟!؟
ممکنه مادربرد یا دی وی دی رام مشکل پیدا کرده باشن ؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
متاسفانه در حال حاضر خرید ندارم.
اگر از مشتریان کسی خواست به شما اعلام می کنم.
در خصوص اپتیکال درایو هم آنچه ملاک اصلی است شناخته شدن اپتیکال درایو در بایوس و یا همان SETUP سیستم است. اگر در این قسمت شناسایی شود قطعا در تمامی بخشها اعم از سیستم عامل و ... می بایست شناخته شود.
اگر کانکتور محل اتصال قسمت انتهایی اپتیکال درایو به بدنه مادربرد لپ تاپ مشکل داشته باشد قطعا امکان شناسایی اپتیکال درایو توسط بایوس لپ تاپ وجود نخواهد داشت. در چنین حالتی ولتاژ نیز به اپتیکال درایو جریان پیدا نخواهد کرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی بایوس رو اپدیت کردم اما مشکل حل نشد.

متاسفانه مشکل مربوط به نوع سی دی رام هست

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا امروز رفتم پیش یکی از دوستان

دی وی دی رایتر قدیمی رو گذاشتیم. جالبه ، از رو سی دی رام بوت کرد. دی وی دی رایتر قدیمیم مدل ماتشیتا هست. (Matshita)

بعد 2 تا دی وی دی رایتر دیگه رو هم تست کردیم. یه دی وی رام SONY و یه دی وی دی رام DELL

اما با هیچکدوم از اینها سیستم بوت نشد. به نظر شما چه نوع دی وی دی رامی انتخاب کنم که سیستم من بتونه باهاش بوت بشه!؟!؟!؟:(

گرفتاری شدیم ها

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
اقا امروز رفتم پیش یکی از دوستان

دی وی دی رایتر قدیمی رو گذاشتیم. جالبه ، از رو سی دی رام بوت کرد. دی وی دی رایتر قدیمیم مدل ماتشیتا هست. (Matshita)

بعد 2 تا دی وی دی رایتر دیگه رو هم تست کردیم. یه دی وی رام SONY و یه دی وی دی رام DELL

اما با هیچکدوم از اینها سیستم بوت نشد. به نظر شما چه نوع دی وی دی رامی انتخاب کنم که سیستم من بتونه باهاش بوت بشه!؟!؟!؟:(

گرفتاری شدیم ها

معمولا دی وی دی رایترهای MATSHITA دی وی دی رایترهای پرکار و عمری هستند که روی هر لپ تاپ جواب می دهند.
اگر خواستید دی وی دی رایتر MATSHITA کارکرده موجود دارم.

بالا