• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
جناب استارتر دقیق توضیح میدی تو اون دو ماه غیر اشک و زاری چیکار کردی ؟ دختر بازی هم کردی؟

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
به نظر من که بی خیال این خانواده شو بچسب به یکی دیگه هر چی ریخته داداش دختر دم بخت برو به سرنوشتت بچسب

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برخلاف همه که میگن برو خدمت , من میگم تحت این شرایط به هیچ عنوان نرو خدمت

چون وقتی دلت جایی گیر باشه و بری خدمت عواقب خوبی نداره و احتمال فرار از خدمت در اینجور افراد به شدت زیاد هست. مگر اینکه اینقدر فولادی باشه و این اراده رو در خودت ببینی که بخوای با اینکار از طرف دور بشی

در غیر اینصورت خدمت رفتن همانا و فرار از خدمت همانا

بقیه موارد هم در مورد حال بود فراموش نکردن و این داستانا بخاطر سن کم هست , احتمال هم میدم اولین gf باشه

یه 4-5 تایی ردیف کنی و ول کنی آبدیده میشه و پوستت کلفت میشه

siavash71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
وضعیت وحشتناکیه روح آدمو ذره ذره میمکه...
راهنمایی بلد نیستم بکنم ولی برای جفتتون آرزوی سربلندی و تندرستی میکنم هموطن

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
سلام داداش فرهاد گل
اول اینکه فرهاد برو خدمت همچین داغ عشق از کلت بپره و تازه میفهمی زندگی یعنی چی
دوم اینکه طرف هنوز دوست دخترته و هیچ نسبتی بهت نداره این همه گیر بهت میده
وای به حال اینکه بشه همسر رسمیت دیگه باید قید همه فامیل و کار رو بزنی و 24ی بشینی کنار همسرت
بزرگترین اشکال دوس دخترت اینه که شکاکه و بهترین راه حل اینه که دوتایی پیش ی مشاور خوب برید

jamshidnike

Registered User
لایک‌ها
44
تو که ماشین و پول داری سرت درد میکنه پس.جوونی کن ازدواج نکن.واسه کسی بمیر که واست تب کنه.خودتو اسیر نکن حالا ببین کی گفتم؟ این دختر نیست بلای جونه:D

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177

اوووووووووووووووووووووووآآآآ

خودایا از خلقت آمریکا ممنونیم ازت .............

adin111

Registered User
لایک‌ها
109
سلام فرهاد جان تو هم مثل داداش من
برو دنبالش
کسی که دوست داری از دست نده
من خودم 25 سال دارم 1 سال ازدواج کردم مثل توام سربازی هم نرفتم 1سال پیش که ازدواج کردم کار هم نداشتم ولی واقعا دختر دوست داشتم اصلا تحمل از دست دادنشو نداشتم من از زندگیم خیلی راضی ام ادم با کسی که دوست داره ازدواج میکنه زندگی بهش تو هر صوزت میچسبه
میخواستم اینو بگم که کسی رو که از ته دل دوست داری و طرف هم دلش با توست اصلا از دست نده حتی اگر با تمام دنیا قرار باشه بجنگی انشاالله خوشبخت میشی باهاش

فرهاد 021

Registered User
لایک‌ها
20
سلام ممنون از همه ی دوستان که من رو راهنمایی کردن
مشکل حل شد نشستیم صحبت کردیم قراره بریم پیش مشاوره
و اینکه من خدمتم رو دنبال معافی هستم و الان دانشجوی ترم 3 کاردانی به کارشناسی هستم

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
و اینکه من خدمتم رو دنبال معافی هستم و الان دانشجوی ترم 3 کاردانی به کارشناسی هستم
پس بالاخره حل شد

adin111

Registered User
لایک‌ها
109

دقیقا مشکل مارو مشاوره حل کرد انشاالله مشکل شما هم حل میشه

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
ببین داداش دو تا مطلب هست
یکی اینکه طرف فهمیده تو بدجور میخوایش.دخترها در این جور مواقع سرگیچه الاغی می گرن. ببین دیدم که میگما، برا یکی از رفیقام یه همچین چیزی با یه کم تفاوت البته در جریانه.چیزی که به اون گفتمو به تو هم می گم.جالبه بدونی که طرف رفیقمو میشناسم ولی اون نمی دونه که من رفیق دوس پسرشم.بگذریم.این دختره به من میگه من حال می کنم وقتی مثلا میذارم ده بار زنگ بزنه و دفعه یازدهم بردارم.بهش گیر بدم.داد سرش بزنم.و... . به من میگه اینقدر این پسر علافه که هر کاری بگم می کنه.پس حالا فهمیدی که چرا گفتم سرگیجه الاغی؟ این عشق تو الان جلوی چشمتو گرفته.هر چی میخ آهنی تو سنگ بره، حرفای ما هم تو کله تو میره.درسته که دخترا خوششون میاد دنبالشون باشی ولی اگه زیاده روی کنی نتیجه عکس میده.بذار حس کنه مردی نه یکی از دوست های دخترش.می دونم که کس دیگه ای تو زندگیت نیست.ولی سعی کن وقتی باش حرف می زنی یه جوری به شکش بندازی. مثلا یه دفه وسط صحبت بگو ببخشید من باید قطع کنم برم و کار دارم.زنا از این که تو تارکی باشن هم لجشون می گیره هم کنجکاو می شن. بالاخص اگه بوی یه رقیب رو حس کنن. ولی مواظب باش نفهمه بازیه.

دوم اینکه گیرایی که میده چه جوریه؟ ببین یه وقت ممکنه طرف شکاک باشه(پارانویا داشته باشه).این یکی از سخت ترین اختلالاته.الان خندت می گیره ولی تا زیر یه سقف نری این چیزا رو نمی فهمی.بازم می گم من دیدم که دارم می گم.
چن تا سوال: تا حالا چه درخواست هایی ازت داشته؟ (درخواست مثل خرید چیزی،بیرون بردن،رفتن به دنبالش و...)؟ رابطش با اعضای خونوداش چه جوریه؟از نظر خودت دلیل مخالفت باباهه چیه؟(ببین منظورم دلیل تراشی نیستا چون ممکنه یه وقت باباهه قصد سردووندت رو داشته باشه) برای چی سربازی نرفتی؟ می گی وضعیت مالیت نسبت به اون یه کم بالا تره، لطفا یه مثال بزن بیشتر متوجه بشم.(مهمه)شاید سوال عجیبی باشه ولی به غیر از سنش عامل دیگه هست که از تو بالا تر باشه مثلا قد، هیکل و.... .

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
مشکل حل شد گویا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا