bravia2009
Registered User
حتما باید سند داشته باشید .
بانک شهر 18 درصد میده
پرینت گرفتن پشت شیشه همه شعبه ها زدن واقعا هم میده ولی هیچ جا مکتوب ننوشته مثلا تو سایت یا دفترچه و .....
من دو هفته پیش رفتم موسسه مهر وطن و شرایطش به این صورت بود. می گم شاید به دردتون بخوره
من گفتم 3 تومن می ذارم. گفت باید 4 ماه بمونه. بعدش بهتون 3 تومن میدن که با پول خودتون میشه 6 تومن. البته قبلش اون سود 4% روز ازش کم می کنن که به ما گفت میشه 188 تومن. (4% نمیشه 188 تومن. فکر کنم 6 درصد کم می کنن) اقساطش هم 28 ماه. ماهی 107 تومن.
شنیدم بانک رسالت هم به همین صورت وام میده. اما نرفتم حضوری ببینم.
شما اگه رفتی یه خبر به ما هم بده. ممنون
سلام
آقا احسان چرا کارت اعتباری نمیگیری ؟
کارمزد 1 درصد
بانک سینا
تسویه 1 ماهه بشه بدون کارمزد . 1 تا 35 میلیون
فقط 1 ضامن میخاد
شما هم که مدارک میگی جانبازی یا.. ؟اشناتون داری و بانک سینا هم که فیته جانبازان هست و ایثارگران
بانک رسالت وام میده با سود 2%
4 ماه سپرده گذاری میکنید و به میزان سپرده خودتون وام میگیرد با سود 2% در اقساط 10 ماه.
حالا اگر بعد از 4 ماه شما مدت بیشتری سپرده گذاری کنید به ازای هر 1 ماه مدت بیشتر 2.5 ماه مدت اقساط شما بیشتر میشه.
بطور مثال 10 میلیون میزارید به مدت یکسال برای دریافت 10 میلیون .
4 ماه اول یعنی اقساط 10 ماهه. 8 ماه بعدی برابر میشه با 20 ماه اقساط + 10 ماه اقساط برای 4 ماه اول یعنی مجموعا اقساط 30 ماه
یعنی 10 میلیون با اقساط 30 ماه با سود 2%
حداکثر اقساط هم در 60 ماه میشه .
بانک قرض الحسنه مهر ایران (اگر اسمش رو درست یادم بوده باشه) پول رو 6 ماه سپرده میگیره، 4 درصد شرعی و بدون رباش رو اول بر میداره و در 20 قسط به اندازه ی پول سپرده گذاشته وام میده.
احسان جان به دردت نمی خوره ! اول ما بعد باید تسویه کنی با 1 درصد کارمزدسلام ؛ یه مقدار بیشتر توضیح میدی ؟ کارت اعتباری یعنی چی فرزاد خان ؟
شرایطش چیه ؟من دوستم بانک شهر کار میکنه رفتم سوال کردم , وامشون ارقام بالاست مثلا از 100 میلیون شروع میشه تا 500 میلیون و 1 میلیارد
مخصوص شرکت های خصوصی , مهندسین و دکترهاشرایطش چیه ؟