behroozkami
Registered User
واقعا دوست عزیز ، منم ازش شکایت دارم سر منم اینجوری بلا اومد
روزی 5 هزار بازدید داشتم
الان روزی 1 هزار هم ندارم
روزی 5 هزار بازدید داشتم
الان روزی 1 هزار هم ندارم
به نظر من به خاطر این پاندای گوگل هست. همش تقصیر اونه
دوستان عزیز اگر شما میگید که مدیر 3eo کارش رو بلد نیست پس چرا سایت رو دادین دست ایشون؟
اگر هم واقعا کار ایشون بد بوده چرا نمیرید مثه 1 مرد بهش بگین و ازش توضیح بخواین؟ چرا مثل خاله زنگ ها پشت سرش حرف میزنید؟
و اما علت این کار،
+90 درصد سایت های تفریحی بیش از اندازه تگ میزنن و باعث اسپم پراکنی میشن، برای همین هم گوگل سایت رو به عنوان اسپم میشناسه و بعد از مدتی سایت رو میبنده،
ایشون تنها هدفشون اینه که جلو این کار رو بگیرن و سایت شما یه جور سایت ابدی بشه، اما شما ...
من پشت سرش حرف نزدم و حتی گفتم حرفه ایه
من قبولش دارم که بهش دادم سئو کنه
وجدان کاری داره
به خودشم ایمیل دادم
شما وقتی چیزی نمیدونی حرف بیخودی نزن
سلام دوستان سایت معروف
3eo.ir
کلی از دوستان رو نابود کرده و هر سایتی رو سئو میکنه آمار بازدیدش 3 الی 4 روز میره بالا دو برابر میشه اما بعد از اون شاید آمار 10 برابر هم کم بشه
البته همه سایت ها کم نمیشن و بعضی ها هم خوب پیشرفت میکنن ( اونم کسانی که برچسب ندارن )
علت رو فهمیدم سایت سئو چکار میکنه بگم ؟
افزونه All in one Seo رو تیک Noindex Tag رو میزنه بعدش همه تگ ها ( برچسب ها ) از گوگل حذف میشن یعنی ایندکس هات از گوگل خداحافظی میکنن
کسانی که بازدیدشان از برچسب ها است دیگه سایتشان نابود میشه ( ولی راه کار چیه ؟ )
میگم خدمت شما : ایتدا باید اون تیک رو برداری و یک ماهی رو منتظر بمونی تا برچسب هات دوباره ایندکس بشن
شما میتوانید ببینید
site:Yaursite/tag
میبینید که همه تگهات رفتن
کی حرف منو تایید میکنه ؟
امیدوارم موفق باشید
تشکر یادتون نره
فعلا که این بلا به سر من اومده باید بهش بگم ببینم چیکار میشه کرد
مشکل اصلی اینه که خیلی آدم ها ارزش ندارن که براشون کار رایگان انجام بشه...من پشت سرش حرف نزدم و حتی گفتم حرفه ایه
عزیز اصلا من بی اطلاع، این حرف هایی شما داری میزنی چه معنی میده؟ من حرف بیخودی دارم میزنم؟
بهتره یکم درباره اون خط های قرمز فکر کنی
ایشون از سر بی تجربگی و بی اطلاعی میان پشت سر یک سئوکار حرفه ای حرف میزنن که من خیلی وقته میشناسمشون و فقط میتونم بگم {زمانی که همه مثل گرگ داشتن میریختن سر سایت های تفریحی و صدها هزار پول سئو میگرفتن ایشون رایگان سایت سئو میکرد}
شما هم میای حرف ایشون رو تایید میکنی بعد دوباره میگی
مشکل اصلی اینه که خیلی آدم ها ارزش ندارن که براشون کار رایگان انجام بشه...
فقط میتونم بگم ... shame...
ببخشید سایت من هر مطلبی 6 الی 8 تا برچسب داره
و این برای یک سایت دانلود لازمه
درسته ؟؟؟
که 60 درصد ورودی ام از برچسب ها بودن
اصلا کسی که به ایمیل و نظرات جواب نمیده چطوری مثل یک مرد بهش بگیم ؟ کسی شماره موبایلش رو نداره ؟ که حالیش کنم مرد کیه
اگه کسی هم بلده بگه برچسب ها کی ایندکس میشن ؟ و من تیک noindex for tag رو دو روز پیش برداشتم
من حدود دو یا سه هفته پیش سئو کردم و 5 روز پیش متوجه شدم تمام برچسب هام نیستند تو گوگل
کسی میدونه کی دوباره ایندکس میشن ؟
گزینه اول : یک هفته یا کمتر
گزینه دو : بین دو هفته تا سه هفته
گزینه سه : سه هفته الی یک ماه
گزینه چهار : اصلا نمیشه
من با هر سئوکاری که توی وب فارسی کار میکرده و واقعا سئوکار بوده سعی کردم ارتباط داشته باشم من جمله مدیر 3eo ، خیلی وقت هم هست به صورت رایگان خیلی سایت هارو سئو کردم که اگر نمونش رو بهت بدم دیگه از این حرفا نمیزنی، معلوم هم هست از قیمت های نجومی و الکی +500 هزار تومنی سئو خبر نداری وگرنه الان این جوری حرف نمیزدی...نیا اینجا حرف بیخودی بزن
درسته پول زیادی نگرفته اما رایگان نبوده
فقط میتونم بگم حرف هات خجالت آوره که داری پشت سر این آدم این جوری حرف میزنی، حتی 1 سال پیش هم اون قدر سرش شلوغ بود که من وقتی سوالی داشتم روم نمیشد بهش پی ام بدم بعد شما الان اومدی پشت سرش اینجوری میگی...اصلا کسی که به ایمیل و نظرات جواب نمیده چطوری مثل یک مرد بهش بگیم ؟ کسی شماره موبایلش رو نداره ؟ که حالیش کنم مرد کیه
باید از توی all in one seo packاگه کسی هم بلده بگه برچسب ها کی ایندکس میشن ؟ و من تیک noindex for tag رو دو روز پیش برداشتم
من حدود دو یا سه هفته پیش سئو کردم و 5 روز پیش متوجه شدم تمام برچسب هام نیستند تو گوگل
دوست عزیز ho3in_shiraz نظری درباره حرفت ندارم، چون اصلا حرفات ارزش جواب دادن نداره،
من با هر سئوکاری که توی وب فارسی کار میکرده و واقعا سئوکار بوده سعی کردم ارتباط داشته باشم من جمله مدیر 3eo ، خیلی وقت هم هست به صورت رایگان خیلی سایت هارو سئو کردم که اگر نمونش رو بهت بدم دیگه از این حرفا نمیزنی، معلوم هم هست از قیمت های نجومی و الکی +500 هزار تومنی سئو خبر نداری وگرنه الان این جوری حرف نمیزدی...
بیاییم با هم رفیق بشیم اینکار ها هیچ چیز رو درست نمیکنن
دوست عزیز Ho3in_shiraz بازدید سایت شما چقدر پایین اومده قبلا چقدر بود و الان چقدره ؟
در ضمن به نظر من تیک همون قسمت رو بردار و بقیه جاهاش رو دست نزن
ممنون behroozkami
من با همه دوستمو رفیقم
مشکل خواصی نیست زیاد کم نشده
درست میشه
سایت من 1 هفته هست سئو شده
3eo.ir وجدان کاری داره نگران نباش کارا رو درست میکنه
فکر کنم مدیر سئو خیلی وقته که تو نت نیست
یعنی تقریبا دو هفته ای تو نت نیست ! ولی عجیبه شما گفتید یک هفته پیش سئو کردید
یعنی تو بخش پرسش و پاسخ سایت خودش دیگه حضور نداره و به نظرات پاسخ نمیده !
انشا الله مشکلی براش مشکلی پیش نیومده باشه
اگه کسی شماره موب مدیر سئو رو بلده برام پ خ کنه کار واجب باهاش دارم