• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کم هزینه ترین لذت‌های دنیا

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
خوشحالم که تفریحاته سالم دوران کودکی هنوز درونت باقی مونده ... :D
تو کتابه روانشناسی کودک خوندم بچه ها هم از اولین تفریحاتی که پیدا می کنن همینه :lol: البته اونا اونقدر التزام و ایستادگی ندارن زود خودشونو ول می کنن :D
یکی از دوستامم بود مدفوعشو تخلیه نمی کرد می گفت می خوام به خوبی روده هام آبشو جذب کنن که چیزی حدر نره :D

درسته من هم 5 یا 6 سال قبل تو روزنامه خونده بودم که کودکان برای لذت بردن دستشویی خودشونو تا جایی که میتونند نگه میدارند و سپس خالیش میکنند تا از این کار لذت ببرند!
4628.gif

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107

درسته من هم 5 یا 6 سال قبل تو روزنامه خونده بودم که کودکان برای لذت بردن دستشویی خودشونو تا جایی که میتونند نگه میدارند و سپس خالیش میکنند تا از این کار لذت ببرند!
4628.gif
به این می گن یه جوانه نمونه ایرانی آریایی ، بجای موتاد شدن انقدر سالم زندگی می کنه و چنین تفریحاته سالمی داره :D
بت حسودیم می شه :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
موزيک گوش کردن روي موتورسيکلت
اينقدر حال مي ده که نگو. ولي فوق العاده خطرناکه.غير از نشنيدن صداي اطراف آدم هيجان زده ميشه کار دست خودش ميده :D
شدت علاقه م چنان زياد بود که کلاه کاسکت رو جايي که گوش قرار مي گيره و چندجاي ديگه شو خالي کردم به جاش چندتا بلندگوي کوچولو گذاشتم.لامصب خيلي باکيفيته صداش. :cool::cool:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خوردن لوبیا بیش از حد.
ترکوندن کیسه حبابدار.
زدن در خونه مردم و جیم شدن.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964