• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کندی عملکرد برنامه بکاپ گیری آکرونیس در سیستم جدید

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
بعد از برگردوندن بکآپ، یه بار دیگه با آکرونیس بوتیبل از همون ویندوزی که جدیداً ریکاور کردید، مجدد بکآپ بگیرید و مطمئن بشید که تیک sector by sector هنگام بکآپ گیری زده نشه. حالا اینبار بکآپ جدید رو ریکاور کنید. ببینید بازم طول میکشه یا خیر؟ (البته میدونم که انجام اینکار واقعاً اعصاب خردی داره ولی اگه میخواهید مشکل رو پیدا کنید، چاره ای نیست!)
آره ،اینم حرفیه ، منتها آره اعصاب خرد کنه. یادش بخیر چند سال قبل یا سالهای قبل و ایام جوانتر بودن انقدر حوصله کشفیات داشتم که با صرف وقت های فراغت و طولانی ، موضوعاتی رو که بلد نبودم میکشفیدم و خیلی چیزا رو از کامپیوتر ، این شکلی یاد گرفتم ولی الان دیگه حوصله و اعصابم نمیکشه ، فی المثل این ویندوز ۱۰ رو ریکاور میکنم و خواهم داشت و آپدیت میکنم و راضیم و منتظرم ۱۱ ، شکل قوام یافته ای بخود بگیرد در عرض ماهها و فصول آینده تا بعد خودمو درد سر بندازم. علی ایها الحال، بله حکما چاره جز تکرار و تست این روش طولانی بغرنج نیست و استثنائا باید اعصاب و وقتشو داشته باشم.
اول از تنظیمات آکرونیس می بینم
بهیچوجه ، همون آکرونیس همیشگیم با همون تنظیماتیه که بی دردسر کارامو انجام میدادم و دست نزدم، این فرض قویا رده.
بعدش از سمت یکی از هاردها
اینم رده ، چون هاردها ، یک هارد ساتا و یک ssd ساتا دقیقا بدون تغییر و همون هایی هستند که رو سیستم قبل داشتم .
برند مادربرد چیه؟
آهان دیدی رسیدی به نتیجه من؟ منتها مرتبه سوم که بنده بعد از تجربیات چند روز اخیر م با این مشکل ،رسیدم بهش. برند گیگابایت H510M S2H.
اون فایل tib بکآپ رو همینجوری از هارد اکسترنال روی هارد جدید کپی/پیست کنید؛ ببینید راحت و سریع کپی/پیست میشه یا خیر؟
باشه ، سر فرصت انجام میدم هم اینو هم مابقی توصیه هاتونو تا گزارش بدم.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
سیستم رو کلاً ارتقا بدم، تن و بدنم میلرزه
آفرین ، باور کن منم موقع ارتقا همین شکلی بودم حرص الانم که میخورم سر همینه که بالاخره یقه مو‌ چسبید.
ویندوز 11 نصب کردم، الآن یک هفته است دارم دست و پا میزنم قابلیت های قبلی ویندوز
آهان ، اینم آفرین ، که بالا تو توضیحاتم ناخودآگاه اشاره کردم که منتظر پختگی ویندوز ۱۱ هستم و میمونم و عجله ای ندارم مثل خیلیها که فرتی چیز جدید میاد نصب میکنن و شور بروز بودنو درآوردن. البته دور از جناب ، جسارت نمیکنم ، ولی خب عجله ،جالب نیست.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
من روی سیستم محل کارم که تازه خریداری شده بود، ویندوز 11 نصب کردم ولی روی سیستم خودم، ویندوز 10 دارم.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
برند گیگابایت H510M S2H.
من دیگه حرفی ندارم!
دقیقاً میخواستم همینو بشنوم!

من تجربه کار با پنج مادربرد گیگابایت در طول 15 سال داشتم و متاسفانه هر 5 تجربه من از کارکردن با این مادربرد، بسیار بسیار بد بود. نمیدونم از شانس من بوده یا کلاً مادربردهای گیگابایت مشکل دار هستند. برای همین هرگز هرگز هرگز سمت این مادربرد نمیرم. کامپیوتر محل کارم هم دقیقاً چون گیگابایت بود، عوضش کردم و ASUS گرفتم.

هر 5 تجربه من با مادربرد گیگابایت این شکلی بود که ظاهراً یه اختلالی در پورت ها و سوکت ها مشاهده میشد و جالبه که هیچ تعمیرکار و تعویض کاری هم نمی تونست محل مشکل رو شناسایی کنه. مثلاً برای برگردوندن بکآپ وسط ریکاور کردن، گیر می کرد و جلو نمیرفت یا موقع کپی/پیست کردن، مدت بسیار طولانی طول می کشید که مجبور میشدم عملیات رو قطع کنم و سیستم رو خاموش کنم (دقیقاً مثل این می موند که هارد بدسکتور داشته باشه) بعدش میومدم اینقدر کابل ها و سوکت هاش رو جابجا می کردم تا اینکه شانسی یه بار سیستم درست میشد و دیگه از اون به بعد دست به سیستم نمیزدم و تا حدود 8 ماه، مشکلی مشاهده نمیشد. به محض باز کردن در کیس و مثلاً وصل هارد دوم، دوباره اختلال مشاهده میشد! هر تستی هم بگید انجام دادم، تعویض پاور، تعویض هاردها، قطع دی وی دی رام و... هنوزم هیچ تعمیرکاری قبول نمی کنه که مشکل از اتصالات مادربرده ولی تجربه من میگه اشکال دقیقاً از خود مادربرده! البته امیدوارم برای شما اینجوری نباشه که چون تقریباً بعیده بتونید ثابت کنید!

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
تجربه من میگه اشکال دقیقاً از خود مادربرده!
نتایج در حالت های مختلف تست بدین گونه شد؛

۱) ویندوز را از بکاپ قبلیم از سیستم قبل، ریکاور کردم، ویندوز درایورهای نامربوط به سیستم جدید را حذف کرد، بنده هم درایورهای جدید نصب کردم- بکاپ مجدد گرفتم ۳ ساعته! - و همین بکاپ را ریکاور مجدد نمودم با زمان طولانی همیشگی.تصویر شماره ۱ ضمیمه.

۲) ویندوز نو نصب کردم با درایورهایش حدودا ۳۸ گیگ ، ازش بکاپ گرفتم ۱ ساعته ! /// همینو ریکاور مجدد کردم به ssd با زمان ۱:۱۸ . /// همینو یکبار دیگر ریکاور مجدد کردم به HDD که طولانی تر و خیلی کندتر پیشرفت میکرد ، بیخیال شدم نتیجه معلوم بود.تصاویر ۲-1 و ۲-2 ضمیمه.

۳) این بکاپ از ویندوز نو در مرحله بعد، به پارتیشنی در ssd منتقل شد و از خود ssd به پارتیشنی دیگر در ssd با زمان باز هم طولانی چند ساعته ریکاور شد.تصویر 3 ضمیمه.

۴) یک کار محکم کاری دیگر اینکه همین بکاپ ویندوز نو ، اینبار به پارتیشنی در هارد ساتا۳ ، منتقل شد و از hdd به پارتیشن دیگر خودش، ریکاور شد که مسلم با زمان طولانی تر از مرحله قبل و از ssd به ssd بود و حدودا زمان ۵ ساعته می طلبید که کنسل کردم.تصویر 4 ضمیمه.

۵) کابل های ساتا مربوط به هارد ساتا و ssd ساتا ، جابجا و پورتهای دیگری متصل شد.تفاوتی در زمان امر بکاپ و ریکاور ، باز هم مشاهده نشد.

۶) فایل بکاپ .tib از هارد اکسترنال usb3 به هارد ساتا معمولی و ssd ساتا ، خیلی راحت کپی شد و مشکلی نداشت.

۷) می ماند تست با نرم افزار بکاپ گیری دیگر که با افزار معتبر دیگری هم تست بکاپ وریستور انجام بشود،به امید اینکه سرعت کار بهتر یا عالی بشود و نتیجه بگیرم با باندل جدید سازگار نیست و این یکی هست.(که البته بعیده برای نرم افزار معتبر اکرونیس) الغرض نرم افزار دوم معتبر برای بکاپ ،معرفی کنید . اگر این هم کند بود چی؟ که میشود واویلا!!! و آن ‌ظن و گمان نامطلوب ...

۸) می ماند تست با نرم افزارهای تست سخت افزار که البته بنظرم،
فقط بررسی مادربرد از بابت ساتا و یو اس بی لازم دارم، که از این طریق بکاپ با آکرونیس میگیرم و ریکاور میکنم.
این با چه نرم افزار معتبری؟
تست سرعت هارد ساتای ssd یا هارد ساتای معمولی و اکسترنال usb3 ، از کجای نرم افزار؟ از تست دیسک معلوم میشه؟ وانگهی TBW اس اس دی کمتر مصرف شه ، کمتر باید بزارم حجم رید و رایت رو؟
سرعت هاردهای مذکور یا سرعت مطلوب استاندارد پورت ساتا و usb ، بعد از انجام تست ، از کجا تشخیص بدم که اوکیه ؟

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    796 KB · نمایش ها: 2
  • 2-1.jpg
    2-1.jpg
    129.6 KB · نمایش ها: 2
  • 2-2.jpg
    2-2.jpg
    1,021.9 KB · نمایش ها: 2
  • 3.jpg
    3.jpg
    1,017.2 KB · نمایش ها: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    1.5 MB · نمایش ها: 2

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
نهایتا با انواع و اقسام بکاپ و ریکاور با آکرونیس ، از ساتا به ساتا ، یو اس بی به ساتا ، ساتا به یو اس بی ،که انجام دادم همه حالتها، فاجعه بار هستند و مدت زمان چند ساعته برای بکاپ و ریکاور می طلبند حتی در حالت عادی غیر از سکتور به سکتور، که اون دیگه سال نوری میشه .با کلنجار رفتن دو هفته ای با مادربرد جدید ،معتقدم در حالت عادی کار با ویندوز و برنامه ها ، پورتهای ساتا و یو اس بی بظاهر نرمال هستن و سریع ولی در مورد افزارآلات بوتیبل ، نمیشه اینو قاطع گفت که درست عمل خواهند کرد و یک جای کار پورتهای ساتا و یو اس بی -می لنگه- ولی سخت در فکرم که چطور میتونم این حس تجربی آمیخته با یک نمونه تست اکرونیس (که برای من کاربردیه ) را بشکل منطقی و علمی به دیگران ومتخصصان و خاصه ، گارانتی کننده حالی کنم و تعویض بکنم برد را !!!!!!!!!
به فروش با قبول ضرر و تهیه برد دیگر هم فکر میکنم!.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
خسته نباشید از انجام این همه تست های مختلف!
فقط اسکرین شات زمان بکآپ گیری که تیک sector by sector زده نشد، داخل ضمائم نبود. اگه مطمئن هستید که تیک sector by sector زمان گرفتن بکآپ نزدید، طبق نتیجه گیری قبلی و همانطور که قبلاً خودتون هم گفتید، یه جای کار میلنگه! دیگه وقتی از درایو دیگه ای روی خود SSD ریکاور می کنید که نباید اینقدر طول بکشه.
به قول خودتون شایدم مشکلی در شناسایی ارتباطات در حالت بوتیبل وجود داره.

اصلاً موقع گرفتن بکاپ هم نباید اینقدر طول بکشه. 1 ساعت و سه ساعت که نوشتید خیلی زیاده. بکآپ گیری و ریکاور تقریباً به اندازه کپی/پیست باید زمان ببره و نه بیشتر؛ مگر اینکه sector by sector باشه.

آخرین ورژن آکرونیس رو تست کردید؟

گفتید برنامه بکاپ گیری دیگه... من قبلاً روی ویندوز 7 من از EaseUS Todo استفاده می کردم.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
خسته نباشید از انجام این همه تست های مختلف!
مرسی ، فقط برای آسودگی ذهنی
خودم که تمام احتمالات رو تست کردم ، انجام دادم یکبار برای همیشه.
مطمئن هستید که تیک sector by sector زمان گرفتن بکآپ نزدید
خیر نزدم.
به قول خودتون شایدم مشکلی در شناسایی ارتباطات در حالت بوتیبل وجود داره.
حالا بیا و اثباتش کن که کار حضرت فیل هم نیست.لعنت میدم به آپگرید کردن سیستم که ارتقا جزیی پاسخگو با هزینه ۲.۵ رو به ارتقا پردردسر ۱۱ ملیونی ترجیح دادم از روی هوس ارتقا بعد از ۶ سال .هییی!
اصلاً موقع گرفتن بکاپ هم نباید اینقدر طول بکشه. 1 ساعت و سه ساعت که نوشتید خیلی زیاده. بکآپ گیری و ریکاور تقریباً به اندازه کپی/پیست باید زمان ببره و نه بیشتر؛
مطلعم بله و قبلا هم گفتم با سیستم نسل ۴ ، ریکاور ویندوز ۵۰ گیک از اکسترنال usb3 به ssd ، فقط ۸ دقیقه!

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بوتیبل ۲۰۲۱ رو در نظر دارم با اونم تست کنم ولی چشمم آب نمیخوره!
برای تسریع در کار، شما فقط بکآپ گیری کنید و ریکاور نکنید. ببینید همون بکآپ گیری هم سریع انجام میشه یا خیر؟ با بوتیبل 700 مگابایتی که تو سایت ها وجود داره، تست کنید.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
برای تسریع در کار، شما فقط بکآپ گیری کنید و ریکاور نکنید. ببینید همون بکآپ گیری هم سریع انجام میشه یا خیر؟ با بوتیبل 700 مگابایتی که تو سایت ها وجود داره، تست کنید.
آقا آب در کوزه و ما گرد جهان می گردیم.

سر کار بودم انگار.

با بوتیبل آکرونیس ۲۰۲۱ ، بکاپ سیستم قبلیمو ۱۴ دقیقه ای روی ssd ریکاور کرد .حجم ۵۰ گیگ رو.

بکاپ گیری هم مطلوبه الان.(بوتیبل قبلی ۲۰۱۳ بود ،آخه این ورژن امکانات اضافه تری داره کاربردی برای من ، که در ورژنهای بعدی حذف شد و رو ویندوز اینو دارم ،بوتیبلش رو هم از خود برنامه رو فلش رایت کردم طبیعتاً)

فقط ۵۰۰-۶۰۰ گیگ ، ssd ما رو رید و رایت اضافه کرد+ بعلاوه اعصابمونو خراب + مزاحم شما بزرگواران شدن.

شرمنده تونم.

ختم تاپیک.

مرسی.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
نه خب برای ما هم تجربه است. احتمالاً تو ورژن قبلی، به صورت sector by sector ریکاور می کرده (هرچند که شما تیکش رو نمیزدید) یا ممکنه با UEFI مشکل داشته یا با سخت افزار جدید همخوانی نداشته یا...
بالاخره خیالتون راحت شد که سخت افزار مشکلی نداره.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
صورت sector by sector ریکاور می کرده (هرچند که شما تیکش رو نمیزدید
آره دیگه قبلا گفتم که حق انتخاب نمیداد و تو همه شات ها مشخصه و نوشته خود برنامه هم سکتور به سکتور
با سخت افزار جدید همخوانی نداشته
اینه پاسخ نهایی
بالاخره خیالتون راحت شد که
آره والا، غصه دردسر اضافی و فروختن و ضرر در مادربرد و هزینه مجددبرد جدید مه حتی برند و مدلشو هم انتخاب کرده بودم!!!
مرسی ، اون آخرین تیر ترکش و شلیک نهایی با اشارت شما انجام شد و به هدف خورد.قربونت.

بالا