تجربه من میگه اشکال دقیقاً از خود مادربرده!
نتایج در حالت های مختلف تست بدین گونه شد؛
۱) ویندوز را از بکاپ قبلیم از سیستم قبل، ریکاور کردم، ویندوز درایورهای نامربوط به سیستم جدید را حذف کرد، بنده هم درایورهای جدید نصب کردم- بکاپ مجدد گرفتم ۳ ساعته! - و همین بکاپ را ریکاور مجدد نمودم با زمان طولانی همیشگی.تصویر شماره ۱ ضمیمه.
۲) ویندوز نو نصب کردم با درایورهایش حدودا ۳۸ گیگ ، ازش بکاپ گرفتم ۱ ساعته ! /// همینو ریکاور مجدد کردم به ssd با زمان ۱:۱۸ . /// همینو یکبار دیگر ریکاور مجدد کردم به HDD که طولانی تر و خیلی کندتر پیشرفت میکرد ، بیخیال شدم نتیجه معلوم بود.تصاویر ۲-1 و ۲-2 ضمیمه.
۳) این بکاپ از ویندوز نو در مرحله بعد، به پارتیشنی در ssd منتقل شد و از خود ssd به پارتیشنی دیگر در ssd با زمان باز هم طولانی چند ساعته ریکاور شد.تصویر 3 ضمیمه.
۴) یک کار محکم کاری دیگر اینکه همین بکاپ ویندوز نو ، اینبار به پارتیشنی در هارد ساتا۳ ، منتقل شد و از hdd به پارتیشن دیگر خودش، ریکاور شد که مسلم با زمان طولانی تر از مرحله قبل و از ssd به ssd بود و حدودا زمان ۵ ساعته می طلبید که کنسل کردم.تصویر 4 ضمیمه.
۵) کابل های ساتا مربوط به هارد ساتا و ssd ساتا ، جابجا و پورتهای دیگری متصل شد.تفاوتی در زمان امر بکاپ و ریکاور ، باز هم مشاهده نشد.
۶) فایل بکاپ .tib از هارد اکسترنال usb3 به هارد ساتا معمولی و ssd ساتا ، خیلی راحت کپی شد و مشکلی نداشت.
۷) می ماند تست با نرم افزار بکاپ گیری دیگر که با افزار معتبر دیگری هم تست بکاپ وریستور انجام بشود،به امید اینکه سرعت کار بهتر یا عالی بشود و نتیجه بگیرم با باندل جدید سازگار نیست و این یکی هست.(که البته بعیده برای نرم افزار معتبر اکرونیس) الغرض نرم افزار دوم معتبر برای بکاپ ،معرفی کنید . اگر این هم کند بود چی؟ که میشود واویلا!!! و آن ظن و گمان نامطلوب ...
۸) می ماند تست با نرم افزارهای تست سخت افزار که البته بنظرم،
فقط بررسی مادربرد از بابت ساتا و یو اس بی لازم دارم، که از این طریق بکاپ با آکرونیس میگیرم و ریکاور میکنم.
این با چه نرم افزار معتبری؟
تست سرعت هارد ساتای ssd یا هارد ساتای معمولی و اکسترنال usb3 ، از کجای نرم افزار؟ از تست دیسک معلوم میشه؟ وانگهی TBW اس اس دی کمتر مصرف شه ، کمتر باید بزارم حجم رید و رایت رو؟
سرعت هاردهای مذکور یا سرعت مطلوب استاندارد پورت ساتا و usb ، بعد از انجام تست ، از کجا تشخیص بدم که اوکیه ؟